Litt Bali

Okei. Da jeg dro så tenkte jeg "omg nå skal jeg blogge meg ihjel i 4 måneder lix". Men så bare.. nei.......
Nett? Ræva!!
Vi har nett sånn ca en gang om dagen maks eller noe, og da går det ikke å laste opp bilder til blogg.no dritt.
I morgen begynner skolen. Skal dø sakte.

Hendelser? Sol, svett, some bali belly's, drittmat, så sulten at jeg brekker i to snart, ekstremt dyre villaer, middag til 20 kr, "YEEEES HELÅ, TAXIIII???"-irriterende balinesere, sykt stygge cam bilder, utslett på haka, jonassavn(svar meg da!!), mas og ufrivillig bassengbading. Ellers er jo alt bra?

BILDER!!

Krissa unt moi på flyplasseen

Egentlig dritekkel middag på mottakelsesmiddagen på gateway

Bali chicas

Mer bali chicas

4 kommentarer

E!

23.08.2010 kl.20:05

faen da emilie, ikke klag! nå har du mast om denne turen i....forever...så ikke klag!! værsåsnill!

Maren

23.08.2010 kl.20:38

La nå jenta klage, ingen har bedt deg om å lese bloggen! Hun blogger om det hun vil. Bedre hun er ærlig å forteller hvordan det er der og hvordan hun har det enn at hun juger og andre blir skuffa! Digger deg mili

Mona

23.08.2010 kl.21:19

Et lite tips hvis dere vil ha ordentlig god og billig mat! Dra til Seminyak! I Oberoi street, de fleste taxisjåfører vet hvor det er hvis dere sier at det er "close to Trattoria"....

Her bør dere teste ut restauranten Rumours eller Ultimo!! Skamgod mat på begge stedene! Når vi drog fra Bali på fredag var i tillegg Strawberry Daquirien på Rumours på billigsalg!! :) Løp å kjøp!!! Bare å si fra hvis du vil ha flere tips! Jeg har plenty etter å ha vært på Bali 6 ganger!!

Silje

24.08.2010 kl.19:39

Yo! Men det er jo nett på Luwak vel? Kafeen på skolen :) Var der vi hang på kveldene når vi skulle suuuurfe, siden jeg var altfor pingle til å surfe på ordentlig.

Skriv en ny kommentar

hits