God morgen q's

Brått våknet jeg til masse spørsmål her på bloggen, så da forter jeg meg med svar på de før skolen som begynner om 45 min!

Hva er din mening om Michael Cera? Hvem er det?
Hva syns du om dagens outfit? Rart, kleint, men innimellom likevel
Hvordan har din dag vært? Åh, jeg våknet akkurat! Så dagen min har bare vært fin så langt. Firfisle på veggen!!! dagens første hendelse.(Okei, denne er ikke spørsmål, men jeg vil svare på den)
faen da emilie, ikke klag! nå har du mast om denne turen i....forever...så ikke klag!! værsåsnill! Som en søt person etterpå kommenterte, så syns du ikke det er bedre at jeg forteller om det sånn som det er? Halloo jeg må jo advare fremtidige balifolk om hvordan ting egentlig er? Skriver ikke at det er sol når det er regn.

Hva er det det du studerer i Bali? Medier og journalistikk
Dro du med gateaway eller noe lignende?
Jepp, Gateway
Kunne du bare dra med gateaway college med en gang eller må du gå noe mer høyskolegreier for å få det til? Du må bare ha studiekompetanse fra vgs, så kan du reise etter du har styrt med visum, tusen betalinger, vaksiner og masse mer.
Hvilken samarbeidspartner med gateway var det? Høgskolen i Telemark, hvis jeg forstod spørsmålet riktig.
Hvor mye kostet det? Har betalt ca 75 000 kr uten lommepenger foreløpig..
hvor mange studiepoeng?
Du får vel forskjellige studiepoeng ut av de forskjellige fagene tror jeg. Men jeg får 30 studiepoeng etter fullført 3,5 måneder med eksamen på medier og journalistikk.
hvem har laget headeren din? Meg selv

Hvis det er noe dere lurer på, så kan dere egentlig slenge det inn her med en gang? Kan ikke svare på såå mye om Bali enda though, har jo bare vært her en uke i dag!

4 kommentarer

Silje

24.08.2010 kl.13:56

Hva betalte du for for 75 000?

Bare turen + oppholdet eller hva? :-)

Deadbarbie

24.08.2010 kl.14:20

Åh, gøy å lese :-D Kooos deg videre Emilie!

Vilde

24.08.2010 kl.19:49

Heeei, jeg vet dette ikke har noen ting med temaet å gjøre, men du vet den gangen du skrev om en side som lager kule pcmapper? Hvilken side var det nå igjeen? hihi :D kos deg kjempemasse på Bali Emilie :D hihi

Sara

24.08.2010 kl.21:36

vet du om de studiepoengene du får etter å ha fullført de 3,5 månedene med eksamen (blablabla...det du sa), har noe å si når du skal studere videre i norge? det er litt viktig spørsmål for min del, så hvis ikke du skjønte det, så plizzzz si ifra. plizzzz bejb

mili søda

Skriv en ny kommentar

hits