Skolejente!

Heyyya
Nå sitter jeg i klasserommet og hører foreleseren snakker om nyhetskriterier osv. I tillegg til at han nettopp sa navnet mitt og uttalte Flatner for 'Flattner'. Altså han sa det med to t'er. Det har irritert meg hele livet. Det er én t i Flatner, ikke to. Herregudass.

Uansett, kan ta spørsmålene i pausa nå.

Hvordan er skolen egentlig? Sånn du forestilte deg?
Andre dag med skole bare i dag, så kan vel egentlig ikke si så mye enda! Men foreløpig digger jeg det! Foreleseren er supergrei, og stoffet er faktisk skikkelig interessant. Men jeg forestilte meg noe helt grusomt, så for nooow så er det bra.

mwahwahhwahwa

Hva betalte du for for 75 000?
Bare turen + oppholdet eller hva?
Selve studiet, administrasjonsavgifter, flybillett, vaksiner, pass, visum, bolig, bøker+++ kan lage langt innlegg om hva alt koster etterhvert og sånt:)

det er jo nett på Luwak vel? Kafeen på skolen
Luwak? Hmm jeg har alle mine forelesnigner på Sari, så jeg vet ikke hvor det er:) De siste to dagene har det vært bra nett! weoo

vet du om de studiepoengene du får etter å ha fullført de 3,5 månedene med eksamen (blablabla...det du sa), har noe å si når du skal studere videre i norge?
Studiet jeg går på er jo i regi av Gateway og høgskolen i Telemark, så det er som om jeg skulle tatt det her hjemme i Norge. Studiepoengene har masse å si:) Teller masse om det er det du tenkte på!

Nå skal jeg straks ut og sjekke været og ta masse bilder osv! weo ha en finfin dag!

6 kommentarer

theresekristina

25.08.2010 kl.10:18

kjekt då :) Men ikkje kjekt at han uttale navnet ditt feil!

Deadbarbie

25.08.2010 kl.10:26

Hehe, skjønnas:-)

Maria Ljung

25.08.2010 kl.10:53

LITT misunnelig

reidunh

25.08.2010 kl.15:20

haha, søtt!

Little sister

25.08.2010 kl.20:52

Rektor skulle lese opp mitt navn, og han uttalte det med to "t'er" -.-

Navnet mitt høres hemma ut da :L

Silje

27.08.2010 kl.19:41

Ahaa. Var der vi hadde timer da jeg var der for to og et halvt år siden se :) Altså, der skolen har "kontor". Har du seriøst ikke vært der? Fem min unna Sari. Verdens søteste servitriser :)

Skriv en ny kommentar

hits