Found villa!

Alrighty then!
I dag hadde jeg én time skole, og det var faktisk fun! Skolen er foreløpig supergreit, og jeg har lest litt av pensumet allerede, det er ikke vanskelig i det hele tatt. Foreløpig. Sats på medier og journalistikk på Bali! Eller.. sier ifra når jeg syns det blir vanskelig og vil dø.

Etter skolen møtte jeg overivrige jenter som hadde funnet en ledig villa rett i nærheten her! Hurra!! Vi dro og så på den, og bestemte oss så og si på stedet. Vi blir da 4 jenter, Krissa, Ingrid, Sandra og meg i en supersøt villa 2 min fra skolen. Jimbaran Bay villas, google it!
Så vi flytter inn der 10.september, og jeg gleeeder meg! Blogg.no/nettet her er seriøst balle, så dere får sannsynligvis ikke sett så mye av det. Har lastet opp bilder siden morgenen i dag, og det resulterte i 2 bilder liksom..

Uansett. Dagene består av å ha skole i noen få timer, og deretter stikke på stranda for å bli rosiner. Eller, de andre har blitt rosiner, og jeg er fortsatt hvit som et laken. Score!
Savner knekkebrød vanvittig mye. Sånn seriøst, hvis du er en engel av et menneske, så send meg mail om at du vil sende meg knekkebrød, så får du adressen.
Herregud hva tenker jeg, jeg har jo ikke så snille lesere?

Helgen:
Lørdag skal vi på båttur! Blir sjukt bra! Jeg hater at jeg sannsynligvis ikke får vist bildene før jeg kommer hjem siden nettet her er så dårlig. Men prøver så godt jeg kan! ugh


Jaja, dette er da alt dere får se av villaen vi skal bo i, siden blogg.no nekter å laste opp bildene mine uansett hvor små jeg skalerer de. Det er et av badene til et av soverommene. Verdens kosligste!


Vi har valgt å kalle villaen for Villa fyllekula. Ey? No..?

Oi nå er klokka 01 på natten her. Skole i morgen fra 10:15-14.
Natta!

6 kommentarer

Martine

27.08.2010 kl.01:16

liker at det ordner seg for deg :D har du begynt å spise også? haha!

miss u.

Elise

27.08.2010 kl.08:25

Her har du et lite tips: på Lotus, en butikk ikke så altfor langt fra hotellet (ca 10-15 min gange), selger de internasjonale varer, deriblant KNEKKEBRØD. Ikke Wasa dessverre, men Ryvita knekkebrød. Det ble redningen min da jeg var der for to år siden. For å komme til Lotus må du gå forbi Luwak, videre forbi laundry stedet som ca alle studentene bruker, helt til du kommer til hovedveien. Du må krysse rett over hovedveien, og følge veien rett fram i ca 5-10 min, så ligger Lotus på høyre side. Du går altså til Luwak, og etter det er det egentlig bare å gå rett fram straka vegen.

Om ikke du skjønte en dritt av den veiforklaringen, så vet nok lærerne dine hvor den ligger.

Lykke til! Og pass på å kos deg masse, tiden flyr sykt fort! Før du vet ordet av det, sitter du på flyet på vei hjem til Norge og griner..

Marie

27.08.2010 kl.21:22

Åå, så gøy :D

Jonas

28.08.2010 kl.16:30

Savner deg,Elsker deg.Trenger deg mili :(<3

26.01.2011 kl.19:17

Hei :) jeg reiser til bali om en uke, og vi er fire jenter som har lyst til å flytte på villa så fort som mulig. Var det firemansvilla dere bodde i? kostet det 4700 i måneden? var det lett å finne ledig villa etter en stund? eller er det lurt å bestille nesten med en gang man kommer dit? :-)

Mvh spent Bali-student ;)

Emilie Flatner

26.01.2011 kl.19:24

Anonym: Hei hei! Ååh ha det supergøy, dere kommer til å ha det så sinnsykt bra!

Dere burde finne villa med en gang dere kommer ned. Men jeg anbefaler IKKE den vi bodde i! Det er DRITMYE å betale så mye som vi gjorde, og den var ikke så fin engang, mange som var myemye finere. Tips; finn noen fler studenter som er interessert i villa, og flytt inn i Villa Timang, som ligger rett ved siden av der vi bodde hvor det er en del villaer. Husk å prute ned prisen sinnsykt mye, ikke gi opp uansett om de sier at de ikke går lavere i pris, for det gjør de, bare dere holder på lenge nok. Men jeg anbefaler i alle fall villa timang, de store som ligger i jimbaran bay eller temple hill (ligger ved pepe nero,og de skal egentlig ha veldig mye, men prut siiinnsykt der). Anbefaler ikke Halcyon (sykt mye katter som går rundt omkring der) eller villa naga (masse tyveri!). Men skaff dere villa med en gang. Om dere venter så blir de beste tatt:) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits