Beachy

Kroppen gynger når jeg skal sove. Balansenerven har tilpasset seg til at jeg daglig humper i bølgene. Når jeg sitter her nå, kan jeg også svakt høre bruset fra vannet idet massene treffer sanden. brsfffff


Da jeg var hjemme så pleide jeg å sette meg i solen de få gangene den var varm nok til å i sitte uten genser, lukke øynene og forestille meg hvordan det var å sitte her jeg sitter nå. Nå lukker jeg øynene mens jeg tar en bit av den halvmyke og egentlig ganske ekle ballerina kjeksen, og forestiller meg at jeg sitter hjemme på rommet mitt med Jonas asosial ved siden av meg spillende på farmville.

Flere har allerede dratt hjem herifra grunnet av hjemlengsel. Jeg skjønner hjemlengselen. Men aldri om jeg ville betalt over en hel årslønn for å så bare være her i 12 dager. Svindyr ferie jenter. Hjemlengsel skulle dere tenkt på før dere dro. Jeg savner Norge. Men det er ikke verdt å savne nå. Tiden jeg er her er ingenting. Norge er der når jeg kommer hjem, Norge er mitt hjem for alltid. Her er nå, og nå er kort.Jeg skal sprike med tærne i sanden jeg ikke engang rørte i Norge i sommer, og prise meg lykkelig over at jeg er såpass priviligert til å kunne sitte her jeg sitter nå.
5 minutter senere skal jeg gråte over at jeg har helt jævlig pensum mye å lese, men samtidig le skadefro over stakkarne jeg vet lider siste året på Glemmen vgs nå. Jeg ville ikke gått der om igjen om jeg så ble milliardær av det.

Likevel. Jeg er lykkelig akkurat nå. Bare akkurat nå. Kanskje ikke om 5 minutter, men bare akkurat nå, og det skal jeg ta glede av. Bildeopplastningen funket også.
Skal smile til noen balinesere i dag også. De gir meg visst god karma.

8 kommentarer

Piumen

30.08.2010 kl.11:46

Åh. Nå ble jeg glad, trist, varm, lengtende og skrivelysten.

Så heldig du er som får oppleve ekte eventyr. Så fint det skal være når du ser dine igjen og kan fortelle om alt det vakre, morsomme, ekle, forferdelige, fantastiske du har opplevd.

Gled deg over det fine du har rundt deg.

Norge blir ikke borte mens du er på eventyrferd.

Klem.

HEIHEI

30.08.2010 kl.15:15

Det er bra du tenker sånn! At du ikke vil dra hjem nå. :D

Vanja og Oline

30.08.2010 kl.16:45

Ååååh, så herlig! Kor du er i verden? :-)

Oda Lind

30.08.2010 kl.16:57

ååååh, så herlig!!!

Vilde

30.08.2010 kl.18:06

Herreguuud Emilie! Fikk seriøst frysninger om det du sa at Norge er ditt hjem for alltid og det vil være der når du kommer hjem, eller hva det var der stod! Du har så rett så sykt rett, kos deg og nyt det og slit deg gjennom penusum nå mens du kan, du vet at når du kommer hjem og koser deg med gamle kjente vil du en eller annen gang savne å være der igjen, man vil alltid savne. Det gjelder og være takknemlig for det man har NÅR man har det! OG det har du forstått! herrigud, elsker å lese bloggen din fortiden! kos deg kjempemasse :D hihi

Ina-Andrea ♥

30.08.2010 kl.18:53

Prøv å laste opp på tinypic.com og sette inn url istedet :-) Om bildeopplastningen ikke funker alltid. Blogg.no er jo alltid treig på det uansett hvordan nettet er, hehe :)

Det så kjempe herlig ut! Misunner dere veldig som er i varmen og koser dere. NYT det! Her er det bare grått, kaldt og høst :/

Marie

30.08.2010 kl.18:56

Åh, det så herlig ut :) Kos deg masse!

ana

03.09.2010 kl.20:03

Ser herlig ut... lengter tilbake... lurer på om jeg hadde klart å studere der nede blant herlig beachliv, surfing og "feriemodus" hehehe. Lykke til videre:)

Skriv en ny kommentar

hits