chitchat

Hei Norge!
Hverdagen min består stort sett i å ha en kort forelesning, ligge på stranden og lese pensum i noen timer, for deretter å slokne på hotellrommet med nesa i boka. Jeg har blitt en flink student! Herregud trodde aldri jeg skulle si det.

I går fikk vi møte vår første edderkopp, sekunder etter jeg tenkte at "shit så heldige vi er som ikke har hatt en eneste edderkopp her!". Jinxxxxx. Jeg syns det var en svær jævel, og satte meg selv i å hyle som en mann da den krøp fra gardinene og over Krissa, men hu bare 'pøh'. Etter en hotellmann kom og ommøblerte rommet for å drepe det raske faenskapet på 5 kg, ble vi sittende til 2 på natten og google de farligste dyrene i verden. Sånn ca alle lever her. Vi har faen meg sjøvesp i bølgene liksom. Resten av sånn ca alle de verste dyrene befinner seg hos Martine i Australia. Have fun!

I dag dro vi oss opp klokken 8, og ble med "GIVE ME ALL YOUR MONEY!!!!!!!!!!"-villa mannen for å betale villaen. Sandra endte opp med å bli trekt to ganger, så hun må leve på tannkrem de neste tre ukene.
Nå sitter jeg og venter på å gå til Gateway Café, for jeg skal besøke et barnepsykriatisk barnehjem! Gruer og gleder meg på samme tid, for dere aner ikke hvordan behandlingen av svakere mennesker i samfunnet er her. De har et syn som tilsier at om du er født med noen form for lidelse osv, så fortjener du all dritten du kan få i og med at du har vært et ondt menneske i det tidligere livet. Herregud.
Ja, også nærmest tilber de oss norske, ettersom de mener vi må ha vært utpregende fantastiske mennesker i vårt tidligere liv, så vi fortjener alt som er bra. Sykt syn.

Funnet en svak måte å laste opp bilder på! Bruker tinypic, takk for tipset!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bildene over er fra da vi var på båttur på Nusa Lembo.. et eller annet.

Senere i dag skal Krissa og jeg kanskje ut, avhenger av hvor mange som skal. Herregud folk drikker hver dag her nede, føler meg totalt nørd som velger å sitte inne en onsdags kveld liksom. Jaja!
Nå er det en uke igjen til vi flytter inn i villaen!

Image and video hosting by TinyPic
Jo, også var det denne krabaten... Vi har visst et fossil i døra. yum!

2 kommentarer

Cecilie

03.09.2010 kl.12:30

Hva studerer du der? :) Skal til Bali og kulturpsykologi til våren selv!

Emilie Flatner

04.09.2010 kl.05:43

Cecilie; studerer medier og journalistikk!:)

Skriv en ny kommentar

hits