MWAH tekst??

Denne helgen skal Ingrid og jeg på sånn samlestund (hahahajegermorsom) i Kuta en plass. Altså det er sånn at man betaler 400 000 kr(hehe rupi) for å komme inn, så er det liksom '''''gratis''''' drikke og mat og sånt. Hallo.......det er jo ikke gratis når jeg betaler for å bli drita i inngangsdøra! Drar heller for å soppe..

Neida. Men sykt mye sopping her! Folk som røyker/drikker/whatfuckingever magiske sopp. Sett Bridget Jones når hun sopper? Tror det er sånn. Folk blir helt rare og går gjennom vegger og krabber i palmer. True story! Jeg mener sopp er for tapere, liker det ikke engang, pleier å plukke det av pizzaen min.. Så jeg epler i stedet.

Herregud jeg er så fantastisk og humoristisk.

Levering av mappe2 i morgen da! Vurderer å legge ut en video fra en forelesning med tema 'eeeeehm......', men da kan det jo hende jeg blir stilt for retten for sjikanering igjen slik som skjedde ved min tidligere konsentrasjonsleir, glemmen. Så siden jeg ikke har lagt ut enda; hvis du har lærere/forelesere, legg godt merke til hver gang de sier 'eehm/øøøh/aaahm.....'. Lover dere, sykt givende! Hadde ikke kommet meg gjennom skolegangen uten den irritasjonen for å si det sånn.

4 kommentarer

Mona

23.09.2010 kl.17:57

Hørtes greit ut med gratis alkohol, noe det jo er myyye av på Bali. hehe...

Maria Ljung

23.09.2010 kl.19:47

huuumor! hahahah

Deadbarbie

24.09.2010 kl.09:39

Hehehehehhe du er syk i hodet , liker det :D "jeg epler"

ESI <3

24.09.2010 kl.18:40

KUL BLOGG!!

sjekk ut vår :-)

www.esidansere.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits