Svar da

???????
Jeg svarte jo på alle spørsmålene i stad, men bloggen postet det ikke. Takk, prøver igjen.

Kan du ta flere bilder av villaen deres?


faen ta bildeopplastningen.
Krissas villabilder

Føler du at forholdet til deg og Jonas har blitt enda sterkere nå? Ja. Sterkere av å få merke hvordan det er å savne.
Er dette noe du anbefaler andre å gjøre, eller heller bare dra på en kort ferie? Om du skal hit på ferie, så burde du sette av ihvertfall en måned mener jeg. To uker alene er ikke nok. Men jo, jeg anbefaler å studere her!
Hvilket speilreflekskamera har du? Canon 350D
Lengter du ofte hjem? Gjorde ikke det før Jonas dro. Men nå lengter jeg hver dag.
Er det mange som reiser hjem før de egentlig skal? Var mange som reiste hjem etter sånn en uke eller to pga hjemlengsel.. Herregud såpass burde da folk kjenne seg selv godt nok til å vite om de kommer til å kaste bort opp mot 100 000 kr, for deretter å reise hjem av hjemlengsel. Folk hadde sikkert andre grunner også, men det var for det meste det, og det var ganske mange..Vil du anbefale å studere på Bali til andre? Ja!
Hva liker du best på Bali? Solen, varmen, billig taxi, utelivet, restaurantene
Er det noe du syns er veldig negativt ved å studere der? Bøkene jeg betalte nesten 4000 kr for har jeg ikke brukt. Du trenger dem ikke. Gateway er litt dårlige på informasjon syns jeg, så det er en del jeg ville endret om jeg fikk sjansen. Men det har i hovedsak ikke noe med selve stedet å gjøre. Det er mest skolemessig det skulle vært forandringer.
Hvor mye betaler dere for villaen? 4700 kr i måneden hver.
Hva burde man gjøre når man er på Bali? Dra på geger beach, spise sanur dedang på Kori, shoppe og prute i Poppis, og jeg har fått høre at Gili, apetempelet og Ubud is tha place to be om du vil ha eventyr. Dra på rare restauranter!
Viktig tips: om du er på utesteder, spesifikt Bounty, ikke drikk av glass som ikke tilhører deg. Jeg snakker av erfaringer når jeg sier at folk kan bli regelrett gale av hva som kan befinne seg oppi. Du tenker kanskje "pffft, jeg er da ikke så dum at jeg drikker av noe som ikke er mitt!", men trust me; det skjer.Ca hvor mye går det i lommepenger hver måned? På Gateway sine sider står det 12 000 kr i lommepenger alt i alt. La meg bare si ha-ha. Prøv heller 12 000 kr i måneden.
Får man mye farge der nede, eller lite pga alt regnet? Det regner som regel bare på natten her. Det er skoletidene som gjør oss bleke her.
Hvor mye bruker man ca på mat hver dag? Eksempel: i dag har jeg kjøpt inn så jeg har i sånn 5 dager eller noe; to pakker tomater, salami, brød. Det ble ca 80 kr. Salami er dyrt.
Hva skal du videre når du kommer hjem? Jobbe! Aner ikke hva jeg vil studere videre.....

Kommer du til å studere videre i utlandet i fremtiden? Aner fortsatt ikke. Vil til Mexico eller USA, men vil ikke reise fra Jonas så lenge igjen, og blir litt vanskelig i og med at han tar påbygg til høsten uten mulighet for å reise, så da får vi se.


Hvor mye fravær hadde du på vgs? 2 dager + 1 time i 1.-2.klasse, 9 dager + 6 timer i 3.klasse (grunnet kjøreskole). Ikke noe markant fravær rettere sagt.
Hva skjer med deg og krissa? Jeg har kjæreste, så det blir ikke noe mellom oss:(((((((((((((((((
Lærer du noe av å være på Bali? Lærer at jeg faktisk er ganske selvstendig, hvem jeg fint klarer meg uten, hvem jeg ikke klarer meg uten, og at det er jævlig dyrt å leve.
Henger du kun med norsker der? Har du blitt kjent med noen lokale?
........
Lokale skjønner ikke engelsk, lukter eksrementer og er kun ute etter å kjøre deg plasser for penger.

Hvor mye penger regner du med å bruke gjennom oppholdet ditt? Bare lommepenger? Rundt 65 000 kr har jeg vel brukt når jeg kommer hjem tenker jeg.
Anbefales det? Ja! Men ikke bo på Sari Segara. Det er mugg på studentrommene. Og finn villa tidlig.

3 kommentarer

SILJE GUSFRE

28.10.2010 kl.14:16

Fyyyy fader å fimt da:-) Me like!

Likte bloggen din også. Stå på!:-)

Ha en finfin dag videre..

Amalie Ve

28.10.2010 kl.18:21

Ååå dette er så gøy å lese :-D Du er flink Emilie.

Krissa

30.10.2010 kl.21:18

du har ikke sagt noe til meg om at det aldri kan bli oss to? må jeg virkelig finne ut sånne ting via bloggen din? jeg synes det er skikkelig respektløst av deg å komme med det her etter vi har delt seng i nesten tre måneder, når jeg forteller deg hva jeg føler hver jævla dag før vi legger oss. alt jeg sier de siste minuttene før vi sovner kommer rett fra hjertet, men det driter vel du i, bokstavelig talt.

du må begynne å tenke over at blogging og det som skrives på nettet ER selve livet. du tror du bare kan "leve" uten å være interaktiv og dele alt som skjer, men det er der du tar feil, taper.

PS. SKRIV MER OM MEG. faan.

Skriv en ny kommentar

hits