xmazHalla. Jaaaaa sitter her og venter på penger fra forsikringsselskapet til nye kameraladere da! Tror jeg har nevnt det, men de ble i alle fall stjålet/kastet av vaskedamene før jeg dro. Flotters.
I helgen har jeg vært på den nye hytta, og det suger jo balle at jeg ikke fikk tatt noen bilder. I morgen skal jeg til Ski, og jeg føler egentlig ikke jeg får blogget noe som helst meningsfult uten kamera, så det blir noen små opplysningsinnlegg innimellom.
Skal feire jul med Jonas i år!!! Eller har jeg kanskje sagt det..? Uansett. Nå som vi passerer 5 år sammen i April så var det vel på tide, så han blir med meg og min familie opp på hytta for å feire jul. Gleder meg!!! Lager en ny tradisjon ved å lage julesokk til hverandre, dobbelt opp! weoo
Hvem skal dere feire jul med i år? Noen spesielle tradisjoner å dele?

4 kommentarer

isabel

20.12.2010 kl.05:21

Ukjent familie i ukjent hus i USA??

Sara

20.12.2010 kl.08:40

Naaw, 5 år <3

supermarie

20.12.2010 kl.10:48

ææh det er så lenge! det er så imponerende! jeg skal feire hjemme med hele slekta :) vi pleier å ha anhvert år hos fetter og anhver år her hjemme, men fordi pappa ikke kommer inn noen andre steder lenger, er vi hjemme hvert år. elsker det, hater å dra bort på julaften.

Little Miss Sunshine

20.12.2010 kl.14:33

mamma, pappa, søsteren min, svogeren min, niesen min (tipper dette var sykt exciting news for deg, men hey, du spurte) og jeg skal være nisse, yay :-D

Skriv en ny kommentar

hits