Dag 03 Mine foreldre

Tar igjen for de dagene jeg ikke blogget. Må jo fullføre listen!

Mine foreldre er to mennesker som har gitt meg liv. Jeg har håret fra mamma, nesa fra pappa, temperamentet fra mamma, humoren fra pappa. Men tankene mine er mine helt og fullt bare mine, noe som kanskje bringer unødvendige diskusjoner fra tid til annen. Men jeg er meg, og dere har satt meg til liv.Jeg leser om barn i tragiske skilsmisser mellom hylende foreldre, hører om venninner som aldri vil flytte hjemmefra, ser andre som blir uforsvarlig skjemmet bort av sine foreldre. Jeg er nøytral. Jeg er glad i foreldrene mine, de er skilt, men det gjør meg absolutt ikke noe i hele verden ettersom det er hva jeg er vokst opp med, jeg vil flytte hjemmefra uten å flytte ut av livet deres, jeg er bortskjemt i en sunn forstand med egen økonomi og uten bjørnetjenester.

bilder:weheartit

Mamma, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg. Pappa, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg.
Mine foreldre er meg på godt og vondt, om det skal være slik uten å måtte innrømme det.
Pappa, du skal leie meg opp kirkegulvet. Mamma, du skal tviholde på meg når jeg flytter ut.
Dere er begge byggesteiner som delvis gjør meg til hvem jeg er. På godt eller vondt vil jeg alltid ha et forhold til dere begge, jeg er halvt mamma, halvt pappa.

2 kommentarer

tiril

10.01.2011 kl.12:37

Hellu.

Du har vært i Bali ser jeg. Hva burde man reise i egentlig? For nå er det jo kaldt som pokker, mens i Bali er det jo smellvarmt. Skal jeg bare ha på meg en billig joggedress jeg kan legge igjen der nede eller noe? For fly er jo som regel kalde de også :(

Har du noen andre reisetips til den lange turen? Er maten bra feks. Får man ladet ipoder hvis de går tomme?

Også lurte jeg på en liten ting til. La du på deg mye under oppholdet? Ikke at det ser slik ut altså, men jeg er så redd for å bli tykk :P så lurer på om det var mange som este ut der nede?

slik at jeg kan være forberedt på å måtte spise sunt og trene og ikke bare ligge å late meg. hehe.

takker for svar! :D

Kristin

10.01.2011 kl.21:34

Sant. Uten foreldre er vi ingenting, de kan være kjeie innimellom, men de er gode å ha!

Skriv en ny kommentar

hits