BaliQ

Tiril spør:
Du har vært i Bali ser jeg. Hva burde man reise i egentlig? For nå er det jo kaldt som pokker, mens i Bali er det jo smellvarmt. Skal jeg bare ha på meg en billig joggedress jeg kan legge igjen der nede eller noe? For fly er jo som regel kalde de også :( Har du noen andre reisetips til den lange turen? Er maten bra feks. Får man ladet ipoder hvis de går tomme? Også lurte jeg på en liten ting til. La du på deg mye under oppholdet? Ikke at det ser slik ut altså, men jeg er så redd for å bli tykk :P så lurer på om det var mange som este ut der nede? slik at jeg kan være forberedt på å måtte spise sunt og trene og ikke bare ligge å late meg. hehe. takker for svar! :DSvar: Hei Tiril! Du kommer til å kjøpe mer klær enn du kan tenke deg der nede, så reis i den minst verdifulle joggedressen du har, og pakk minimalt med klær som de fleste kan matches sammen og slikt.
På reisen burde du ha en ferdigladet ipod, ettersom det går ikke ann å lade så vidt jeg vet. Andre gode tips er:

  • Et tynt skjerf du kan varme haken og ansiktet på, vi satt med stiv kuling på nesen hele veien.
  • Nakkepute! Jeg glemte å kjøpe meg det før jeg dro, og gikk med en grei nakkesleng i en stund etter reisen fordi det er umulig å sove i en naturlig stilling i et flysete. Kjøp nakkepute!
  • Maten varierer. Jeg får alltid uutholdelig vondt i magen når jeg flyr, delvis grunnet maten. Kjøp med deg masse bananer på gardermoen før du flyr, så har du god og lett spisende frukt hele veien. Jeg spiste 9 bananer, og det hjalp masse!
  • Ta gjerne med noe å pusle med. Ventetiden på mellomlandingene kan være lange, så en kortstokk kan for eksempel komme godt med. Og det må du ta med om du flyr gjennom Bankok, for de har det ikke der, vi lette overalt! hehe
  • Reis i så behagelige klær som overhodet mulig. En slakk bukse blir plutselig stram under flytrykket, og da kommer mageknipen. Auu!!Jeg vil ikke snakke om vekten min, men jeg kan si det sånn at du blir ikke akkurat tynnere om midjen av å ligge på stranden dagen lang og drikke alkohol på kvelden med sukkerinnhold til 15 coca colaer. Om du går idrett så har du vel ikke så mye å bekymre deg for, ettersom de er i aktivitet stort sett hele tiden. Om du går et annet fag må du sørge for å holde deg unna fristelser (les:oreo) og løpe de grusomme turene på stranden selv. Jeg løp én gang og hatet livet. Unngå mc donalds! hehe. Lykke til, og kos deg masse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits