Hårete

Elise: Håret ditt er fantastisk :O Kan du lage et innlegg om hvordan du har fått det så langt? :) hvilke produkter du bruker, vitaminer du tar, etc.... Sparer til langt hår selv, men det tar uendelig lang tid....;)

Tusen takk! Er det noe jeg misliker sterkt ved eget utseende, så er det faktisk håret mitt, så ser ikke helt at andre syns det er fint. Men for å svare på spørsmålene dine: jeg gjør absolutt ikke noe spesielt med håret mitt. Bruker ikke penger på dyre hårkurer, spiser ingen magiske vitaminer.


Jeg er heller dårlig til å ta vare på håret mitt! Føner det ofte uten beskyttende produkter, dusjer det i skoldende varmt vann, har det i dott på toppen av hodet hele tiden slik at det tydelig blir slitt midt på. Det er lite lekkert for å si det såånn. Eneste jeg har gjort er å klippe meg sjeldent og la det gro! Hehe ingen magi i det, og ja, det tar sånn ca 100 år. Klipte bob i 7.klasse, det er først i år jeg føler jeg har langt hår igjen. Ca 7 år siden, håret vokser saakte..

4 kommentarer

tinesandin.blogg.no Kommenterer alltid tilbake!

21.01.2011 kl.00:48

søt header<3

andrea

21.01.2011 kl.08:20

huff, synes synd på håret mitt. behandler det som dritt :-p

dm

21.01.2011 kl.10:07

Håret hennes er kjempefint, så ser ikke helt problemet med 'at hun behandler det som dritt'

Lol

Sara

21.01.2011 kl.12:49

Til personen som sparer: B-vitaminer funker dødsbra!! Håret mitt har vokst kanskje..10 cm siden i oktober. Det er ganske kjapt.

Skriv en ny kommentar

hits