Dag 11 Mine søsken


Bilde;privat

Søsken er to eller flere avkom etter felles foreldere. Søsken må således ha samme far og mor. Avkom med bare en felles forelder (felles far eller mor) kalleshalvsøsken. Avkom uten felles foreldre kalles stesøsken, og er vanligvis ikke genetisk beslektet.<wiki

Da jeg var bitteliten ønsket jeg meg søsken. Da jeg fikk søsken og oppdaget at de gråt og bæsjet i tillegg, ville jeg presse de tilbake til der de kom fra.
Nå har jeg fire små vakre søsken. To av dem har allerede ankommet den beryktede puberteten, og jeg ser mer eller mindre meg selv med et annet utseendet. Det er både meget og meget lite morsomt å være eldst. Jeg har vært kommandant, og jeg har vært syndebukken. Om det har hendt noe, er det alltid jeg som måtte ta ansvaret under setningen på at "du er størst, så du burde vite bedre".

Mine søsken er på hvert sitt spesielle stadie av begynnelsen av livet. Trasige kan de være alle sammen, men også best. Ingen har søtere, snillere eller bedre søsken enn jeg. Åh, vanskelig det der å skrive om familie! Det er jo så.. personlig.

Minstejenta fylte 9 år for to dager siden! Gratulerer så masse mitt gullegull som har blitt ca fem ganger mer jålete enn meg. Snart blir størstejenta storstor, og halvveis til 30. Ily.
Hva mer kan man si da?
Ily.

2 kommentarer

Stine Roland

25.01.2011 kl.17:09

aw, så fint skrevet :D veldig fin familie dere er også!

Marte

25.01.2011 kl.18:01

Aw, så koselig!

Skriv en ny kommentar

hits