Favorite#4


bilde;privat

Ååh dere vet den følelsen som sier at hvis noen poker deg, så kommer du til å falle fra hverandre seigt og sakte? Eller at du kjenner det kiler på en grusom måte, frysninger går fra tåspissen til det ytterste hårstrået, og du blir kvalm av at noen ser på deg? Eller at du kjenner skjelvinger og akutt trang til å kaste opp bare du hører noen si et ord som kan ha noe med alkohol å gjøre? Sånn hadde jeg det i går. Pluss 3255 andre grusomme følelser som gjorde at jeg blant annet fikk lyst til å gråte av å tenke på noe så slitsomt som å løfte opp dataskjermen.
Så jeg løftet den ikke.
What a night! Hadde ikke trodd jeg kom til å ha så mye å si om den ettersom store deler av minnet fortsatt ligger langt nedenfor underbevisstheten min, men jeg våknet i alle fall på morgenen i går med intense smerter i leggen, og var sikker på at jeg hadde brukket den. Så vi dro på sykehuset, og jeg har aldri følt meg mer skrøpelig enn det jeg gjorde da jeg satt i en rullestol på dass og kastet opp. Nei, nå skal jeg ikke beskrive så mye mer, da blir jeg fyllesyk igjen. Det blir faktisk lenge til neste gang. Hadde ikke brukket leggen forresten, men jeg er krøkketøsæ likevel.

5 kommentarer

supermarie

07.03.2011 kl.10:45

god bedring, kløna! fotodate når du ikke er krøpling lenger, ehehe

Thea

07.03.2011 kl.12:18

Hehehe det var mange ord om fyllesyke! Skjønner hvordan du har det altså! Hvor er øredobbene fra?:)

Malin Amalie

07.03.2011 kl.13:59

Elsker bloggen din da, flink du er. Skal bli flink til å følge den :)

Emilie Flatner

07.03.2011 kl.14:17

Thea: hehee det er bra det er fler! kjøpte de i Florida:)

I have dreams

07.03.2011 kl.23:18

synes du skriver utrolig bra og jeg likte teksten, selv om den ikke akkurat var en solskinnshistorie :) you've got a way with words, du får et kjedelig emne som alkohol og det å være fullesyk til å bli noe som fanger meg og fengsler meg. kanskje fordi du beskriver følelser utrolig bra. selv drikker jeg ikke for jeg orker ikke tanken på miste kontroll, men de gangene jeg har drukket så blir jeg det man kaller her i england for 'a happy drunk', gliset er liksom like bredt som på cheshire katten.

Skriv en ny kommentar

hits