Vet du

Jeg elsker interiør. Jeg kan sitte i timesvis å få inspirasjon fra nydelige bilder av stuer, bad, soverom og andre rom. Det er definitivt min greie. Men hvordan gjøre noe mer ut av det enn en hobby? Vet du? Jeg vet ikke, og er for lat til å google meg ihjel om det akkurat nå.

Jeg vet ikke om jeg er flink nok til å kunne få meg en god jobb som lar meg bruke hodet på det jeg elsker, men jeg vet en ting. Jeg vet hvordan hjemmet mitt skal se ut. Jeg vet at jeg skal ha et hjem der de som kommer inn tenker "wow, her vil jeg også bo." Jeg vil at hjemmet mitt skal være stedet jeg gleder meg til å komme hjem til. Hvis jeg får barn, skal ikke barnerommene se ut som en bombe med farger. Det skal være delikat til hver minste detalj, selv om det kan innebære at de får rustikke leker fra 1800-tallet. Merker kritikk prikker meg i nakken nå, men så lenge jeg kan, vil jeg holde barnerommet i like pen stil som resten av huset.

Det skal være hvitt og brunt, og andre jordfarger i forskjellige nyanser. Jeg vil ha naturen som utgangspunkt, der gjenbruk også er en stor del av detaljene. Lyse grove trevegger, mørkt eller hvitt gulv i mektige planker, vinduene skal se gamle ut på en pen måte, og sterke farger skal aldri inn i mitt hus. Jeg tror på hjemmelagde bord, stoler og benker, noe som gir sin egen sjarm over at det er egen design i eget hus.
Stearinlys er en stor del av belysningen, spesielt ser jeg for meg store stearinlys i forskjellige høyder og tykkelser stående rundt en enorm peis. Jeg skal ikke ha noen stygg parafinovn eller noe lignende. Det skal alt i alt se slitt, men samtidig nytt og romantisk ut. Ååh skulle ønske jeg kunne jobbet med å innrede og fikse hjemmene for folk! Jeg hadde gått bananas med alle ideéne.


bilder;home&cottage,desiretoinspire.net

Soverommet og gjesterommet skal være en klasse for seg selv. Det skal være stedet for å slippe kreativiteten fullstendig løs, og det mest private stedet der bare de nærmeste vil se at jeg overdekorerer mer enn nødvendig, bare fordi jeg vil ha alle de fine tingene på ett og samme sted. Det skal være så mye å se på, at eventuelle overnattingsgjester kan komme til å drømme om en vakker sommer i Frankrike, og våkne med et smil fordi det er så mye vakkert å ta inn.

Jeg kunne sittet og beskrevet i detaljer om hvordan jeg vil hjemmet mitt skal se ut, men det er mer enn kjedelig for de fleste av dere tenker jeg meg, og dessuten er det sent. Nå skal jeg opp på rommet mitt og drømme om huset som står og venter på meg og interiørtankene mine en plass i verden.

11 kommentarer

Rina

10.mar.2011 kl.02:48

Oh, så fint :)

Cosmo King

10.mar.2011 kl.03:54

det nederste var dritfint, men tenk så flaut å komme hjem med venner og bare "sorry for at det ikke er mer plass, men du kan jo sitte i badekaret!"

Jeanette M

10.mar.2011 kl.03:58

Åh, så nydelige bilder! Jeg elsker sånne gamle badekar midt i rommet :D

Madeleine

10.mar.2011 kl.07:20

Interiør er herlig. Jeg går stadig og drømmer om min egen, lyse leilighet med brede vinduskarmer der jeg kan innrede slik jeg vil, romantisk og pent, med masse vakre gjenstander og pynt som personliggjør rommet. Åh, det er så fint!

Stine Elize

10.mar.2011 kl.09:51

elsker også ineriør! hihi!

Kaja Marie

10.mar.2011 kl.10:11

Sjekk ut en skole som heter Westerdals, og linjen som heter
!:)

Har selv søkt på Westerdals neste år, på en linje som heter Art Direction. Er visst en super skole!:)

Silje

10.mar.2011 kl.13:59

Hva med å studere interiørarkitekt på Norges Kreative Fagskole? Du virker jo som en superkreativ jente, så det er jo absolutt noe vurdere!

by MARI

10.mar.2011 kl.16:16

interiør er virkelig inspirerende!

Emilie

10.mar.2011 kl.16:44

Fin blogg !

Ingeborg Gulla

11.mar.2011 kl.18:36

elsker interiør og design !

Henriette

12.mar.2011 kl.22:58

Interiørarkitekt :)

Skriv en ny kommentar


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits