qs

Fått en del spørsmål om Bali i det siste, men halvparten av mailen i innboksen har blitt slettet, så svarer på det siste som har kommet inn. Noe mer du lurer på, så spør i dette innlegget, så svarer jeg i kommentarfeltet!
Reiste du med kulturakademiet? Nei, jeg reiste med Gateway College
Isåfall, er du fornøyd? Som sagt gikk jeg med Gateway College, så aner ikke hvordan de som gikk på Kulturakademiet hadde det, men jeg var fornøyd med der jeg gikk ihvertfall.
Kjente du noen av de andre elevene før avreise? Kjente Sandra, Ingrid og Kristiane, de jeg bodde med.
Hvis ikke, var det lett å bli kjent med dem? Det var rundt 400 elever på GC, så nei, ikke vanskelig å bli kjent med folk.
Gikk det greit å kombinere studiet med det sosiale livet ellers? Tja, det blir til hva man gjør det til. Mange som festet titt og ofte og heller valgte flere fraværsdager, men for meg gikk det i alle fall greit med å holde festing stort sett til helgene og ta hverdagene på stranden om det var noe igjen av dagen etter skoletiden.
Og var studiet vanskelig? Nei, syns ikke det var spesielt vanskelig. Ingen som strøk i alle fall.
Hvordan bodde du? Bodde på Sari Segara den første måneden, deretter i Jimbaran Bay Villa den restende tiden.
Hvordan gikk det med maten og slikt, altså hva ble det mye av og hva ble det lite av? Hahaha morsomt at du spør. Jeg spiste 70% oreo kjeks og 30% mc donalds/pizza/ingenting sunt. Skulle jeg reist igjen, ville jeg aldri i livet rørt oreo kjeksen. Ikke spis den!!! Og ta med sykt mye knekkebrød. Aldri satt så mye pris på noe som det jeg gjorde da Jonas kom ned med knekkebrød.
Fortell om den verste fylla-opplevelsen? Da en nær meg fikk i seg noe veldig rart i en drink på Bounty og var splitter pine gal resten av kvelden. Fæl opplevelse. Pass på drinkene deres.

Jeg leste det innlegget du svarte på spørsmål ang Bali, og du sa du brukte utrolig mye penger. Er det slik at det er nødt til å ha med så mye penger? Det lønner seg å ha spart opp ganske mye før du drar ned, for stipendet blir fort borte. Men tenk smart og prut masse osv.
Hva brukte du penger på osv? Bo, mat, drikke, tull, og ja.. masse unødvendig.
Har kjempe lyst til å studere på Bali til høsten, men er så usikker. Anbefaler du det? Det gjør jeg! Men planlegg fridagene dine og gjør så mye ut av det som mulig.

3 kommentarer

Charlotte S.Eikrem

16.03.2011 kl.10:15

Anbefalest! Altså, bali er sikkert en hærlig plass! Å det er bedre og gjøre det en å angre på noe man ikke har gjort sier jeg bare! :) er så mange som vil reise verden rundt, og bare glemmer av det. Man har faktisk den muligheten når man studerer! :)

Mærn

19.03.2011 kl.00:26

Du er sikkert dritt lei av Bali spørsmål, meeen jeg håper du gidder å svare på noen til!

- Jeg går også media 2. året, men er veldig usikker på om jeg vil fortsette i denne retningen. Men du gikk noe media i Bali ikke sant? Kan du fortelle litt hva dere lærte, fikk oppgaver om osv? Og hva dette mediaåret har for videre utdannelse?

- Er undervisningen på engelsk? og er det mye lekser og lite fritid?

- Kan det sammenlignes med medialinja på videregående?

Synes alle mediafagene er kjempeartige, men er usikker på hva jeg vil satse på som yrke.

- Hvor mye penger brukte du i alt?

og var det 3 eller 6 måneder?

Takk på forhånd! Du har en veldig fin blogg og du tar bra bilder!

Emilie Flatner

19.03.2011 kl.21:19

Mærn: Null stress joggedress.

- Stemmer det, jeg gikk medier og journalistikk. Vi lærte mye om skriveteknikker, litt om det tekniske når det gjelder foto, blabla.. Jeg vil si jeg lærte mer på 3,5 måneder med media der nede enn det jeg lærte på de 3 årene med media på vgs. Fikk oppgaver som bestod i å skrive reportasjer, ta bilder, kildebruk osv. For det meste slike ting som en journalist vanligvis gjør. Hmm det var jo bare ett semester, så det har vel ikke så mye å si..? Vet ikke helt hva du legger i det men.. Får jo 30 stp og selve studiet på cv'n!:)

- Niks, skolen er norsk, så det meste foregår på norsk. Hadde en balinesisk foreleser en av gangene også, og da gikk det jo på engelsk, men da sov jeg...... Leksene var ikke noe å klage på syns jeg! men de store oppgavene gjorde jo at det ble litt lite fritid. Men nå har de jo ikke media som fag der nede lenger, de har det i Cape Town og New York tror jeg bare såe.

- Om det kan sammenlignes med medialinja på vgs kan jeg ikke svare på, ettersom opplevelsen er forskjellig fra person til person. Medialinja på min vgs var elendig, og jeg føler jeg lærte rent lite. Men det er jo høyskolenivå på det studiet jeg gikk, så det er litt annerledes. Mer frihet, og lærerene er der for å hjelpe deg, ikke for å fortelle deg hvor elendig du er slik som på vgs. heh

- Vil ikke svare på hvor mye penger jeg brukte i alt ettersom det ser jeg på som ganske privat, men kan tipse deg med at du burde spare opp en del på forhånd:)

Skriv en ny kommentar

hits