Fresh start

Hei!
Det er nå 6 år siden sist jeg var (litt) aktiv i dette blogguniverset, og mye har naturligvis skjedd siden da. Siden 2011 har Instagram og andre digitale plattformer sørget for tilstedeværelsen min i sosiale medier, men skriving har det ikke blitt så mye av. Jeg har lenge tenkt på dette med blogg og hvor gøy jeg synes det var, men en slags angst for personlig blottleggelse har vel hindret meg i å gjenoppta akkurat denne biten:)  Likevel kjenner jeg at lysten til å skrive enda er der, og om det så blir i form av en dagbok som få andre enn meg selv har glede av så får vel det være godt nok også. Noe av det beste med blogging var jo nettopp det å kunne gå tilbake i arkivet og smile over minner man kanskje ellers ville glemt om ikke bloggingen sørget for å dokumentere det.

Ganske fascinerende å se at det enda er besøk på denne bloggen, enda den har ligget i dvale såpass lenge! Da tipper jeg at jeg ikke er den eneste som har fått meg en god latter av å lese gjennom gamle innlegg.. haha. Vel, uansett hva anledningen er for at du nå besøker meg igjen/for første gang; hei, og velkommen!! Jeg er mildt sagt rusten i dette gamet, men gir det likevel et forsøk. Woho! 
 
 
 
 
 
 
 <a href="https://www.bloglovin.com/blog/2250325/?claim=3fcr43thxry">Follow my blog with Bloglovin</a> 

Én kommentar

:)

25.06.2017 kl.22:09

Hei:) så hyggelig at du er tilbake. Kanskje du kan oppdatere oss på hva som har skjedd siden sist? Har du fått deg kjæreste?

Skriv en ny kommentar

hits