Bali 2010

qs

Fått en del spørsmål om Bali i det siste, men halvparten av mailen i innboksen har blitt slettet, så svarer på det siste som har kommet inn. Noe mer du lurer på, så spør i dette innlegget, så svarer jeg i kommentarfeltet!
Reiste du med kulturakademiet? Nei, jeg reiste med Gateway College
Isåfall, er du fornøyd? Som sagt gikk jeg med Gateway College, så aner ikke hvordan de som gikk på Kulturakademiet hadde det, men jeg var fornøyd med der jeg gikk ihvertfall.
Kjente du noen av de andre elevene før avreise? Kjente Sandra, Ingrid og Kristiane, de jeg bodde med.
Hvis ikke, var det lett å bli kjent med dem? Det var rundt 400 elever på GC, så nei, ikke vanskelig å bli kjent med folk.
Gikk det greit å kombinere studiet med det sosiale livet ellers? Tja, det blir til hva man gjør det til. Mange som festet titt og ofte og heller valgte flere fraværsdager, men for meg gikk det i alle fall greit med å holde festing stort sett til helgene og ta hverdagene på stranden om det var noe igjen av dagen etter skoletiden.
Og var studiet vanskelig? Nei, syns ikke det var spesielt vanskelig. Ingen som strøk i alle fall.
Hvordan bodde du? Bodde på Sari Segara den første måneden, deretter i Jimbaran Bay Villa den restende tiden.
Hvordan gikk det med maten og slikt, altså hva ble det mye av og hva ble det lite av? Hahaha morsomt at du spør. Jeg spiste 70% oreo kjeks og 30% mc donalds/pizza/ingenting sunt. Skulle jeg reist igjen, ville jeg aldri i livet rørt oreo kjeksen. Ikke spis den!!! Og ta med sykt mye knekkebrød. Aldri satt så mye pris på noe som det jeg gjorde da Jonas kom ned med knekkebrød.
Fortell om den verste fylla-opplevelsen? Da en nær meg fikk i seg noe veldig rart i en drink på Bounty og var splitter pine gal resten av kvelden. Fæl opplevelse. Pass på drinkene deres.

Jeg leste det innlegget du svarte på spørsmål ang Bali, og du sa du brukte utrolig mye penger. Er det slik at det er nødt til å ha med så mye penger? Det lønner seg å ha spart opp ganske mye før du drar ned, for stipendet blir fort borte. Men tenk smart og prut masse osv.
Hva brukte du penger på osv? Bo, mat, drikke, tull, og ja.. masse unødvendig.
Har kjempe lyst til å studere på Bali til høsten, men er så usikker. Anbefaler du det? Det gjør jeg! Men planlegg fridagene dine og gjør så mye ut av det som mulig.

Bali
Bilder;privat

Trynyan replay


Bilder;privat

Bali, bare en gang til


Bilder: Ingrid Bogelund/ Red: Privat

Har du reiseplaner for sommeren? I tilfelle hvor?

BaliQ

Tiril spør:
Du har vært i Bali ser jeg. Hva burde man reise i egentlig? For nå er det jo kaldt som pokker, mens i Bali er det jo smellvarmt. Skal jeg bare ha på meg en billig joggedress jeg kan legge igjen der nede eller noe? For fly er jo som regel kalde de også :( Har du noen andre reisetips til den lange turen? Er maten bra feks. Får man ladet ipoder hvis de går tomme? Også lurte jeg på en liten ting til. La du på deg mye under oppholdet? Ikke at det ser slik ut altså, men jeg er så redd for å bli tykk :P så lurer på om det var mange som este ut der nede? slik at jeg kan være forberedt på å måtte spise sunt og trene og ikke bare ligge å late meg. hehe. takker for svar! :DSvar: Hei Tiril! Du kommer til å kjøpe mer klær enn du kan tenke deg der nede, så reis i den minst verdifulle joggedressen du har, og pakk minimalt med klær som de fleste kan matches sammen og slikt.
På reisen burde du ha en ferdigladet ipod, ettersom det går ikke ann å lade så vidt jeg vet. Andre gode tips er:

  • Et tynt skjerf du kan varme haken og ansiktet på, vi satt med stiv kuling på nesen hele veien.
  • Nakkepute! Jeg glemte å kjøpe meg det før jeg dro, og gikk med en grei nakkesleng i en stund etter reisen fordi det er umulig å sove i en naturlig stilling i et flysete. Kjøp nakkepute!
  • Maten varierer. Jeg får alltid uutholdelig vondt i magen når jeg flyr, delvis grunnet maten. Kjøp med deg masse bananer på gardermoen før du flyr, så har du god og lett spisende frukt hele veien. Jeg spiste 9 bananer, og det hjalp masse!
  • Ta gjerne med noe å pusle med. Ventetiden på mellomlandingene kan være lange, så en kortstokk kan for eksempel komme godt med. Og det må du ta med om du flyr gjennom Bankok, for de har det ikke der, vi lette overalt! hehe
  • Reis i så behagelige klær som overhodet mulig. En slakk bukse blir plutselig stram under flytrykket, og da kommer mageknipen. Auu!!Jeg vil ikke snakke om vekten min, men jeg kan si det sånn at du blir ikke akkurat tynnere om midjen av å ligge på stranden dagen lang og drikke alkohol på kvelden med sukkerinnhold til 15 coca colaer. Om du går idrett så har du vel ikke så mye å bekymre deg for, ettersom de er i aktivitet stort sett hele tiden. Om du går et annet fag må du sørge for å holde deg unna fristelser (les:oreo) og løpe de grusomme turene på stranden selv. Jeg løp én gang og hatet livet. Unngå mc donalds! hehe. Lykke til, og kos deg masse!

Gegersvart

Ok, savnet trigger en smule.
Venter fortsatt på svar fra forsikringsselskapet, frem til det så får jeg ikke tatt nye bilder. Come on!!! Hva er livet mitt uten kameraet.....

Putu

Eksamensoppgaven min gikk ut på å sette meg inn i temaet religion. Hinduisme må være den mest interessante religionen jeg har lest om. Putu, mannen jeg brukte som hovedperson i reportasjen min jobber på favorittrestauranten min Un's, og er et fantastisk menneske. Jeg skal ikke dele livshistorien hans som han fortalte meg, men jeg vil vise dere noen bilder. Han bor litt utenfor Kuta med sin kone, og var så snill og lot meg slippe inn i hjemmet sitt.

Jeg fikk også bli med til det lokale stedet han og kompisene brukte fritiden sin. Fikk virkelig kjenne på hvordan det er å være utlending. Jeg følte meg utrolig utilpass, fremmed og dum. Pratet masse med de lokale (de som kunne engelsk), og fikk en innsikt på hvordan forholdene der nede er i hverdagen. Det er rart å se for seg noen leve på under 100 norske kr i måneden, slik flere av dem gjorde.
Tenkte å sende han en liten pakke fra Norge med bilder av snø og en sjokoladeplate eller to.
Til dere som skal til Bali; bruk tid på å bli kjent med en balineser eller to. De er et fantastisk folkeslag som holder gjestfrihet og karma høyt. Gode mennesker. Kommer til å savne dem, smålig lei av overfladiske, sære og sure norske mennesker allerede.

Gili analogSiste dager av Bali


foto:priv

Eg levar

Hei!!!! Lenge siden sist gitt. Strømforsyningen til begge kameraene mine har på magisk vis forsvunnet, og jeg mistenker visse vaskedamer for å ha forvekslet ledningene mine med..... svart spagetti som måtte kastes. De er i alle fall borte, og jeg har derfor levd på 27 bilder av et engangskamera som jeg skal få bildene av i morgen. Gleder meg!

Jo, og er forresten fremme i Norge. Det er vel ikke annet å si enn at det er jævlig kaldt. Det er faktisk ikke mer å si enn det. Flyturen var sånn halvveis grusom, men da jeg endelig klemte Jonas på Gardermoen i NOREG(!!) så kunne jeg tatt flyturen en gang til. Åh, jeg har så mye å fortelle egentlig, men vet ikke helt hva jeg skal starte med.
Derfor må jeg sortere litt. Tar en liten spørsmålsrunde med det samme!Spør om oppholdet på Bali, tips, be om bilder fra ditt og datt eller noe annet.
Har masse på lager, så snakkes i morgen!

Resistance
_egget:stroberry_ringer:topshop_halskjeder:strand/app

Hadde bare en liten trang til å peachoce med juvelene da vett. Øhm,
nå er alt med skole ferdig her nede, og jeg har 16 fantastiske dager igjen å være her! Skal bli igjen med min fine Katrine i Kuta. Sandra og Ingrid skal også bli igjen, men de skal være noen dager i Bankok før de drar helt hjem, så jeg skal ta flyet heelt alene fra Bankok til Norge. Typisk scenario er jo at jeg blir satt innerst mot vinduet slik at jeg har lilla farge fra hoftene og ned grunnet mangel på blodtilførsel, at det setter seg en hel familie som lukter ekkelt ved siden av meg og rundt meg, og at alle sover i løpet av turen så jeg ikke tør å si FLØTT DEG DA(!!!) når jeg må det fornødne. Ah min flaks.
Har bestilt meg kåpe hos skredderen forresten! Vil dere sevilderesevilderesejajaja?????

Akademikerrrrumpe

Hei. Dropper innom for å fortelle dere hvordan jeg har det akkurat nå.

Balispider

Sandra og Ingrid fikk oppleve sin første edderkopp på badet her nede for noen dager siden. Jeg lå stille og fredelig på mitt eget rom mens dramaet foregikk, og slapp derfor møtet med denne djevelen. Slik filmen viser er vanligvis sånn vi reagerer om vi finner en..

22.nov.2010

Jeg skrev egentlig et dritlangt innlegg, men så klikka nettet, og det ble borte. Takk for en strålende start på dagen! Kødda. Starten på dagen min i dag var verre. Jeg har fått den beryktede og fryktede akademiske refleksjonsrapportoppgaven i dag. Da jeg fikk oppgaven i hendene, konkluderte jeg raskt med at jeg heller ville slikket et offentlig toalett rent enn å sitte med en slik oppgave.
Kjære lesere(mamma???), om noen har peiling på hva en akademisk refleksjonsrapport er, vennligst send meg mail og redd den slitne ræva mi.

Film fra avreise

Fant en kortfilm fra turen til Gardermoen. Savner norsk sommer! Kommer til å være kjempe stygg natur når jeg kommer hjem..

Finished

Nå har Krissa og jeg eksaminert i hele dag. Død og fordervelse. FERDIG!!!!

Titta innom da vett

Vennligst..

Du lurte vel helt sikkert på hva eksamensoppgaven min er?? Siden jeg syter så mye mener jeg?? Selvfølgelig lurte du, og selvfølgelig skal du få svaret!

Lag en reportasje om ett eller flere menneskers praktisering av sin egen religiøse tro. Du skal basere reportasjen på det kilden(e) forteller om troen sin, det du selv observerer av deres praksis og ritualer, og bakgrunn/fakta fra andre kilder (ekspertkilder/dokumenter).
Søk etter elementer som handling, miljøskildring og tydelige hovedfigurer i både tekst og bilde.
Reportasjen skal ha minst tre kilder. Husk at du skal inkludere relevant faktabakgrunn, statistikk og bakgrunnsinformasjon enten i selve teksten, i en faktaboks eller begge steder.
osvosvosv mtp krav innen foto og tekst.


 

Stupid ballsSetter nesa mot Kuta, Krissa bursdag på Hard Rock. Shit, skal jeg blogge om det én gang til elllll? Du fikk ikke kake i dag, så jeg tegnet en. Gratulerer igjen!

Obnoxiously

Jeg blir sånn seriøst gal i venstre del av hjernen av å ha eksamen. Samvittighetsknute i magen på størreste med hodet mitt. Aka vondt i magen.
Fra mandag av skal vi skrive en akademisk refleksjonsrapport. Kan noen fortelle meg nøyaktig hva det vil si????????????
Nå sitter jeg på rommet alene med ullllllua. 30 grader outside+1 grad inside=fml overalt. Og nevnte jeg at jeg har eksamen? Åja..

Krissa var nettopp innom mellom dødelige exfuck timer!

Aweheahehaa ELSKER.

Hvorfor? Se hva vi jentene lagde!! Du vil være venn med meg.


Krissa kan bekrefte det.

Og ellers har jeg begynt med hamstring av lesestoff til turen hjem!


Noe som medførte at jeg for første gang i mitt liv har blitt så sint at jeg kalte en person et rasshøl på elendig engelsk. Gidder ikke fortelle dere hvor mye 120 000 rp er engang, det kan dere google. Gidder ikke forklare situasjonen heller, dere er for veldedige vet jeg.


Nå skal jeg trøstespise............

Det er noe med datoen i dag
©pic1-3mili.pic4krissa

Sees på Hard Rock i kveld, jeg skal få Krissa dritarita. Sweet 19, siste året som tenåring.

Hundre prosent sponset

3 innlegg på én dag? Hvem har jeg blitt...
Avsluttet dagen med ansiktsmaske her om dagen da!

Her har jeg akkurat startet og er fornøyd.


Her merker jeg konsistensen på ansiktet er som en nymalt vegg og jeg smiler forresten veldig.


Her gjesper jeg.


Her lukker jeg øynene.


Her er jeg veldig sint.Herregud jeg blir psykotisk av eksamen

Pimp itBlodharry og .. rosa

Right left

And so we went to Kuta.
Sandra og eg har vært slabberdasker i noen dager nå, og i dag dro vi til Kuta for å finne gaver til Krissa. HUN HAR BURSDAG NÅ FORRESTEN, BALITID, GRATULER HENNE!!! oi....
Anycow.. Oppdaget  en ny restaurant hvor sånn ca all pizzaost i verden har samlet seg. Seriøst, aldri blitt så kvalm av så mye ost på èn pizza. ew.
Oh the randomness.. Bilder! 

To eldre fruer


Og jeg fant meg ull.. ullllue? ull lue? ULLue? ... en lue av ull. På Bali.
Vel vel, skal hjem snart vet dere. Men aner ikke hva som er moderne hjemme nå, så hjelp!

Lucia

12.Desember lander jeg grytidlig i Norge, 12 dager er det da til julaften. Jeg skal rushe gjennom julebaking, presanger og julestemning. Må starte opp litt i forveien føler jeg, så jeg titter gjennom fjorårets arkiv. Åh, gleder meg mye til jul nå! Enkelte gaver blir spesielle i år. Etter 4 måneder i Asia (herregud.. Asia liksom) så må jeg vel være usannsynlig snill og spare et par kilo til julegaver herfra. Ettersom en overvekt på 10 kg koster meg ca 4000 kr så er Sandra og jeg nødt til å sende noe hjem i forveien. Forbudt å åpne kofferten som kommer mamma!


Er forresten veldig usikker på hva jeg ønsker meg til jul i år. Hva ønsker dere dere?

Drrrængedæl

Romantiske som ingen andre, har Sandra og jeg planlagt en aldri så liten tur på den nye hytta mi når vi kommer hjem. Den befinner seg i Drrrængedæl, og vi kan allerede se for oss hvordan det vil bli:

Gjengen koser seg i skibakken. Jeg er drittsur fordi jeg hater alt som har med skisport å gjøre, Sandra prøver forgjeves å dirigere meg, Jonas er gal, og Runar chillern.Etter en ekstremt traumatisk tur i bakken, tar jentene seg som seg hør og bør en tur på tidenes mest moderne hyttekjøkken for å kokkelere kveldens middag og bakst.


..Mens gutta fyrer i peisen, drikker øl og roper til sportsprogrammene på tv'n.

©emilieflatner(tegninger),google(bilder)

Hyttekos!!

Bed and breakfastGooood morgen sunshines! I dag er det ca 30 grader+ i skyggen (som alltid), strålende sol, og happy friday. Fant meg intervjuobjekt til eksamenfaentameg i går, så på søndag, mandag og tirsdag har jeg date hos en balineser. Ble du sjalu nå Jonas?!?!
Stikker skriveblokka ned i strandbagen og farter til Geger igjen. Fatter ikke hvordan hverdagen min skal bli uten det her. Sorry mamma, her blir jeg nok til rabies tar meg. He he- he.
Klokken er jo ikke mer enn 3.25 i Norge, likevel; goood morgen, ha en fantastisk (kald) dag!

Azorene

"Blir du med å reise et sted i vinter?" sa Jonas.
Jammen.. jeg vil jo reise overalt! Nå som jeg først har fått smaken på det å se et annet sted en den grå veggen i garasjen min i Norge, så nekter jeg å bli sittende hjemme når jeg kommer hjem. Såklart, jeg skal jo jobbe litt og slikt, men jeg vil reise. Masse.

Plutselig, sendt som lys fra guds himmel; 'Bli reisereporter for Solia!'
Hva passer vel ikke meg bedre enn å reise en plass og skrive masse om det samtidig? Grunnen til at jeg ikke har skrevet så mye her nede er fordi skolen gjør meg deprimert. Neida. Joda. Men uansett.
Konkurransen går ut på at man skal skrive et innlegg hvor man forteller om hvor man vil ect.Jeg kikket meg gjennom reiserutene deres, og så vekjente plasser som Gran Canaria, Egypt og Hellas.. bambam! Azorene, São Miguel. Hvor i alle dager er dette? Jeg vil til en plass jeg ikke vet noe som helst om. Jeg visste ikke en dritt om Bali, og ingen forventninger ga meg en opplevelse utenom det vide og brede.Så jeg, som aldri vinner en dritt, håper nå på å vinne en aldri så liten reportertur til Azorene. Herre, jeg deltar jo aldri i noe som helst, så nå var det på tide i og med at det kan være til egen fordel, og koster meg ingenting. HEHE random.
Hei på meg, selv om jeg sikkert ikke fortjener det!

Brind

Hei. Jeg er solbrent.

Kødda. Ikke så solbrent. Men i virkeligheten ser jeg ut som en vandrende tomat. Seriously. Nå stikker Sandra og jeg på Un's. unz unz unz. Jeg hater eksamen forresten, og ville heller jobbet to uker i et kloakkrør.


EKSAMENSFAEN!!!! klarer ikke

Tilfeldig omvisning

Ps! Og forresten så dropper jeg snøen i Norge litt til. You made me!!!

To stay or notDet har seg slik at jeg har muligheten til å bli her på Bali en stund til for bare typ 800 kr for endring av flybilletten. Spørsmålet er om jeg skal gjøre det eller ikke. Kommer jo ikke til å få reist hit igjen på en stund, så det frister med en ekstra dytt på brunfargen før jeg ankommer stiv kuling. NORGE.
Jeg har ikke en jobb som maser på at jeg skal komme hjem, ei heller skole som roper. Gutt roper derimot.

Burde jeg forlenge oppholdet litt eller ikke?

Aj

Yesss da var eksamensperioden i gang igjen, og jeg fikk oppgaven i går. Den suger balle, og jeg fikk en trang til å dø i et par minutter før jeg slengte på meg badedrakta og rallykjørte til stranda. 23 dager igjen, og jeg er blekere enn bakgrunnen på bloggen. True story!

På fredag er det eksamensparty i villaen ved oss, og så langt er det 150 pers attending. Sist villaparty hvor sånn ca 150000 var attending, endte det med barføtt dansing på knust glass, hopping fra verandaen og wannabe i bassenget, men flisene krevde sine offer, og generelt sett et big mess jeg er glad jeg ikke måtte rydde opp i dagen etterpå. Jeg for min del foretrekker et vors for to, dog det som regel da ender med en ufrivillig bytur for én.
Aj bilder bilder..


Let's just keep


©emilieflatner

Marchin on

Jippey

God morgen dritaritaer, syvsovere, slappiser og bursdagsbarn.
Håper alle hadde en ekstragavant kveld, spesielt du Jonas. 19 år gammel big boy i dag.
Jeg sier gratulerer med dagen, det syns jeg dere som lesere burde også! 
Ha en superfin dag, hej

Zitter fazt

"Mari" gjorde at livet mitt sugde i dag: "Kanskje du burde fjerne hudormene dine ogsåå... ikke bare hårene på leggene..."

Faen i hjertet. Got me. Nå skal jeg fjerne hele nesa.

Så jeg klemte masse.


Men den sitter visst fast.....


Hele fjeset sitter fast!!!


Så jeg utnytter what my mama gave me og drar på dateauksjon. By på meg da!!!!


Hudormene mine skal få bli med de også tenk.
Dust.

The shiny

Til dere som kanskje trodde vi har det fint her, så må jeg bare motbevise det.

Ok, feil bilder....
Leggvoksing!!!All the things she said

I dag har Kristiane vært bekymret over en long lost telefon, spist norsk spagetti på boks, sett på meg, snakket til meg 48 ganger, og jeg svarte. Det utviklet seg til mang en samtale.

I kveld har jeg sett Gossip Girl og fått frysninger av Nate, hun var enig med meg. Vi var enige om en ting i dag også.Nå skal vi diskutere diverse saker på agendaen før vi ønsker Ole Lukkeøye velkommen til oss.
Ville bare forsikre dere om at vi fortsatt er snakkesalige med hverandre, og at bekymring ikke er nødvendig.
God natt.

Øple

Du lurte kanskje på hva jeg gjør med det kjedlige livet mitt når jeg ikke blogger?

Jeg er stort sett på forelesninger og...
Herregud jeg må jo finne på noe annet enn å gå på skole, for bloggingen min har aldri vært kjedligere.

Uansett. Skjedde noe morsomt i dag da. Jeg har lett etter Restylane her på Bali, men det er det dårlig med gitt. Så for å finne en mer kortvarig versjon av det; så spiser jeg eple.


Det har seg nemlig slik at Emilie+ eple/fersken/pasjonsfrukt/pære/nektar= Kissies.se

Og sånn ellers så er jeg kjempe irritert på gatewaycollege.no for at de sa til oss før vi dro at det holdt med 12 000 kr i lommepenger til sammen, for nå er jeg jo fattig!! Dere feilinformerer.
Derfor brukte jeg 350 kr på en ring fra Topshop. Bare sånn på hard trass.Den er huge, slik som jeg er blitt av å spise brød med salami,tomat og ost hver dag her nede til alle måltider. Neste semesters studenter: Ikke pakk klær, pakk knekkebrød. Dere trenger strengt talt ikke annet for å leve.Jonasballe har kommet seg inn i rutinene hjemme igjen, og har derfor glemt meg.
Skulle hoppet i strikk for å fanget oppmerksomheten hans her, men jeg hadde heller gått gjennom bakken og opp til Norge med den fine vekten jeg har nå.


Det er mandag, og det er visst fest i dag. Er det rart vi må fordeles på 5 fly for at flyet kan lette på vei hjem???
Jo, nå skal jeg spise et eple til da.

KISSES!!!!!

Happy birthday

Visste du at "happy birthday to you" er den sanget som er blitt sunget mest i verden?

Happy birthday to you,


Skulle egentlig vært lagt ut 27.oktober, men bloggen ville ikke vise bildene før nå. Gratulerer med dagen lillegutt, du er nå 14 år og verdensmester. Gleder meg til å feire dagen din når jeg kommer hjem, håper du likte gaven, tviler på at du faktisk leser det her. mwahwawa


For meg er du fortsatt en liten bæbis jeg dyttet i dukkevognene mine, tenk at du skal konfirmeres til våren..


For å si det sånn så ser du bedre ut som 14 åring enn hva jeg gjorde.GRATULERER MED DAGEN LILLEBROR. Tar deg med på Harry Potter når jeg kommer hjem, så lenge mamma betaler. hehehehhehe glad i deg

Svar da

???????
Jeg svarte jo på alle spørsmålene i stad, men bloggen postet det ikke. Takk, prøver igjen.

Kan du ta flere bilder av villaen deres?


faen ta bildeopplastningen.
Krissas villabilder

Føler du at forholdet til deg og Jonas har blitt enda sterkere nå? Ja. Sterkere av å få merke hvordan det er å savne.
Er dette noe du anbefaler andre å gjøre, eller heller bare dra på en kort ferie? Om du skal hit på ferie, så burde du sette av ihvertfall en måned mener jeg. To uker alene er ikke nok. Men jo, jeg anbefaler å studere her!
Hvilket speilreflekskamera har du? Canon 350D
Lengter du ofte hjem? Gjorde ikke det før Jonas dro. Men nå lengter jeg hver dag.
Er det mange som reiser hjem før de egentlig skal? Var mange som reiste hjem etter sånn en uke eller to pga hjemlengsel.. Herregud såpass burde da folk kjenne seg selv godt nok til å vite om de kommer til å kaste bort opp mot 100 000 kr, for deretter å reise hjem av hjemlengsel. Folk hadde sikkert andre grunner også, men det var for det meste det, og det var ganske mange..Vil du anbefale å studere på Bali til andre? Ja!
Hva liker du best på Bali? Solen, varmen, billig taxi, utelivet, restaurantene
Er det noe du syns er veldig negativt ved å studere der? Bøkene jeg betalte nesten 4000 kr for har jeg ikke brukt. Du trenger dem ikke. Gateway er litt dårlige på informasjon syns jeg, så det er en del jeg ville endret om jeg fikk sjansen. Men det har i hovedsak ikke noe med selve stedet å gjøre. Det er mest skolemessig det skulle vært forandringer.
Hvor mye betaler dere for villaen? 4700 kr i måneden hver.
Hva burde man gjøre når man er på Bali? Dra på geger beach, spise sanur dedang på Kori, shoppe og prute i Poppis, og jeg har fått høre at Gili, apetempelet og Ubud is tha place to be om du vil ha eventyr. Dra på rare restauranter!
Viktig tips: om du er på utesteder, spesifikt Bounty, ikke drikk av glass som ikke tilhører deg. Jeg snakker av erfaringer når jeg sier at folk kan bli regelrett gale av hva som kan befinne seg oppi. Du tenker kanskje "pffft, jeg er da ikke så dum at jeg drikker av noe som ikke er mitt!", men trust me; det skjer.Ca hvor mye går det i lommepenger hver måned? På Gateway sine sider står det 12 000 kr i lommepenger alt i alt. La meg bare si ha-ha. Prøv heller 12 000 kr i måneden.
Får man mye farge der nede, eller lite pga alt regnet? Det regner som regel bare på natten her. Det er skoletidene som gjør oss bleke her.
Hvor mye bruker man ca på mat hver dag? Eksempel: i dag har jeg kjøpt inn så jeg har i sånn 5 dager eller noe; to pakker tomater, salami, brød. Det ble ca 80 kr. Salami er dyrt.
Hva skal du videre når du kommer hjem? Jobbe! Aner ikke hva jeg vil studere videre.....

Kommer du til å studere videre i utlandet i fremtiden? Aner fortsatt ikke. Vil til Mexico eller USA, men vil ikke reise fra Jonas så lenge igjen, og blir litt vanskelig i og med at han tar påbygg til høsten uten mulighet for å reise, så da får vi se.


Hvor mye fravær hadde du på vgs? 2 dager + 1 time i 1.-2.klasse, 9 dager + 6 timer i 3.klasse (grunnet kjøreskole). Ikke noe markant fravær rettere sagt.
Hva skjer med deg og krissa? Jeg har kjæreste, så det blir ikke noe mellom oss:(((((((((((((((((
Lærer du noe av å være på Bali? Lærer at jeg faktisk er ganske selvstendig, hvem jeg fint klarer meg uten, hvem jeg ikke klarer meg uten, og at det er jævlig dyrt å leve.
Henger du kun med norsker der? Har du blitt kjent med noen lokale?
........
Lokale skjønner ikke engelsk, lukter eksrementer og er kun ute etter å kjøre deg plasser for penger.

Hvor mye penger regner du med å bruke gjennom oppholdet ditt? Bare lommepenger? Rundt 65 000 kr har jeg vel brukt når jeg kommer hjem tenker jeg.
Anbefales det? Ja! Men ikke bo på Sari Segara. Det er mugg på studentrommene. Og finn villa tidlig.

Unicorn

I miss you

Jonas og spørsmålsrunde

Faen. Det her ble brått mye vanskligere.
Jeg har blitt syk etter Jonas dro. Ehm, typ i går, men det er lenge siden. Både syk og lovesick.
Sandra, min bedre halvdel som jeg har savnet den siste uken har også trukket kølappen og ligger på sykehuset, hvor hun har ligget en stund nå. Folk kommer jo på sykehuset for et skrubbsår her for at legene skal tjene penger på oss, men hun er faktisk syk. Kom hjem..

Jonas var her i 13 alt for korte dager. Han skulle jo egentlig være her i 3 uker, men ferien var visst allerede brukt opp. Oh gotta love randomness.
Vi har hatt det bæst, og setter mer pris på hverandre nå enn noen gang før merker jeg. Gleder meg vanvittig mye til å komme hjem! Savnet er større nå enn hva det var før han kom. Au i hjerteroten.
Jeg har tatt han med sånn ca overalt rundt her hvor vi bor, og vi har gjort så mye gøy. Nettet vrir seg i smerte over tordenværet her nede, så det er sjeldent jeg får lastet opp bilder. Men fikk til noen nå da!

Vi bodde sammen på Sari Segara (studenthotellet) mens han var her, på et enerom, og det var fab! Til dere som skal hit til neste semester: enerommene er sånn hundre ganger finere enn dobbeltrommene.

Vi hadde den søteste balkongen med utsikt over hele hotellområdet og stranden. Det var så fint å stå der på kvelden når det regnet badekar, og vi bare var glade for å være der. Herreguuud det her blir for klissete for meg.

Han liker ikke at jeg bare kaller han søt hele tiden, så han måtte bevise litt manndom ved å hoppe 45 meter i strikk. "Bli med daaaaaa" fikk jeg høre et par ganger. No way hosé.
Tror han angret litt idet han ropte "ååååh fyyyyyyy faaaaaader!!!!!!!!!!! dreeep meeeeg!!!!!!" da beina glapp.
Orker ikke laste opp flere bilder akkurat nå, klokken er ganske mye her. Må ta en tur til legen i morgen av syk i kroppen. Jeg blir jo aldri syk...

Det er bare 38 dager igjen her, så jeg tenkte det er på tide med en spørsmålsrunde til de få som er her hvis dere vil! Kanskje noen av dere skal hit neste semester? Spør om hva dere vil!

Ps. Jeg gråt som en stukken gris da flyet hans lettet i går. Så til dere neste som skal ha kjæresten på besøk sånn; få han til å komme nærmest mulig hjemreisen din slik at det ikke blir så vondt å vente til neste gang du ser han/henne. Grusomhet

Photoshop anyone?

Heisann! Jeg har det fortsatt helt fantastisk med Jonasen min på besøk. Han reiser hjem på søndag, så da begynner vel nerding og blogging igjen tenker jeg. Akkurat nå bruker vi bare hver dag så kreativt som mulig, og gjør så mye gøy som mulig! Mens han er her så bor vi på hotellet vi jentene bodde på første måneden, og der er nettet helt ubrukelig, noe som også er grunnen til at jeg aldri blogger her. Men måtte stikke innom fordi jeg lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg med en ting. Har noen en brukbar kode til photoshop cs5??? Jeg hadde prøveversjon, deretter fikk jeg en kode som virket, men så gikk lisensen ut på den også. Det er så vanskelig å finne en kode som virker, så jeg lurte på om noen av dere hadde en, slik at jeg får brukt ps igjen??? Det er forresten et KRAV at man må ha speilrefleks, pc og photoshop på det kurset her, så jeg sliter litt ettersom ......jeg må jo ha det....

hjelp????

Offline

Hei! Jeg har gutt på besøk, så jeg er en smule borte.

Ps! Jeg har det så fint, skjønner ikke hvordan jeg skal ha det når han drar

last song

Siden sist har jeg..


Lest til eksamen, hatt eksamen,

Lekt med Ingrid,Fått nye husdyr,Nusset litt på Sandra,


vært på party for three,

og bare hatt det fantastisk.

Dårlig med blogging om dagen. Bare vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Skjer ikke noe ekstraordinært om dagene, annet enn at nå er det høstferie(!!) her! HAHA kos dere med ruskevær og stygg natur i Norge a, jeg skal på Gili. Google it. Seriously.

Jo, også får jeg smash, knekkebrød, hestepølse og.. veldig mye knekkebrød på mandag morgen. Åh ja, pluss Jonas da. God tur Jonas!!! Ønsk gutten med fysisk adhd og alvorlig rastløshetsproblemer som skal sitte på fly i nesten et døgn god tur a dere.

no you did not

Brunt er det nye blonde visst. Love you

Platon og Elin

Hei. Jeg har eksamen i reportasjejournalistikk på fredag.
Vil du vite hvordan det ser ut?


-Med solbriller så klart

Men så finnes det forferdelig interne greier man plutselig oppdager mens man googler platon fra telefonen:Forventer ikke at noen andre skal syns det her var morsomt nå, men Elin Nilsen.. Jeg vet vi begge savner skoene mine.

Fire og et halvt år

Da er det 6 dager igjen til jeg slenger på meg noe mer enn bare bikini, og tar taxi for første gang alene bort til flyplassen for å stå klar til min kjære ankommer fra luften. Gleder meg til å feire 4,5 år her på Bali med deg!

For japp, i dag er det 4 år og 6 måneder siden vår ca tredje gang vi pratet sammen, jeg kyssa deg, og vi ble sammen på impuls. Håp for alle!! I den anledning vil jeg fortelle deg hva jeg ønsker meg som en liten gave: 

PHOTOSHOPKONGEN!! mwaha. Om det er noen duster som ikke skjønner hva jeg har tegnet; Knekkebrød og leverpostei. Dere aner ikke hvor stort savn det er.

I anledning igjen, poster jeg det oblagoriske bildet for jubileét:Hipp hipp hurra!! 4,5 år, superglad i deg Jonas

Legian

Krissa, Sandra og eg turet inn til Kuta i går, we had a blast.

Vi fant masse fine sko, men enkelte er vanskelig å deale med når det gjelder pruting. Det er faktisk sånn (slik vi har opplevd det) at menn er vanskeligere å prute mot enn kvinner. Så ble ingen sko på oss. Your loss!


Den overdådige overdrevne lange tynne bygningen her er et av utestedene alle de norske studentene raver på i helgene(eller resten av uken også). Vi bestilte middag der, og jeg fikk en burger som jeg leverte tilbake til den inkompetente kokken etter en smule av en smakebit. Aldri smakt noe verre. Som om kjøttet var 10 år gammelt. Rottekjøtt kanskje? jaja, da har man smakt det og. Kanskje en grunn til at det er mest populært clubbing, ikke spising... Low score. Det er forresten 5 egt eller noe i den bygningen, og alle er party floors. Sick og slitsomt.


Utgang
02.okt.2010

Jaja! Dette innlegget skulle jo egentlig kommet for 9 timer siden da men...
Jeg skulle si "see ya in Kuta". Men nå har jeg jo vært der. Klokken er nesten 5 på natten her. på tide med soving. Natta, gleder meg til Jonas kommer:-)

Ska ta'ræ me te byn min

Meg: Hvorfor har du dårlig tid? Du må bestille NÅ om du skal komme..

Jonas: Fordi jeg skal på hytta med familien din vel! Jada, jeg har bestilt:-)

 

ÆÆÆ!!!

Ja, dette er da Jonas på de kommende stedene jeg vil ta han med til når han kommer hit om 10(!!) dager:

Stranden rett nedenfor skolen, Jonas hilser.

PepeNero, favoritt italienske resturanten som også er superromantisk. Jonas hilser.

Vise han rundt i villaen, blant annet på Krissa og mitt sitt master bathroom, Jonas hilser.


Gå turer i ghetto-lignende strøk rundt om i området, Jonas hilser.


Øhm gå enda en tur langs den nærliggende stranden, Jonas hilser.

La han være med å feste på dagene under ferien vår i tha villafyllekula, Jonas hilser.


Leke havfruer i det ekle bassenget vårt med Krissa, Jonas hilser.


Jeg har det så bra....når du kommer

Daglige

På tide med bilder av meg igjen vel?

Egentlig bare et innlegg til unnskyldning for å anbefale mine follow mates, Ingrid og Sandra sin blogg, slik at de kan bli like berømte. Sandra digger sine nye lesere allerede og hilser dere alle vel møtt!

 

Jeg for min del foretrekker å bruke dagene mine på å gjøre ting uten mening, som å vaske håret i bassenget,

 

Ta bilder av meg selv i strategiske positurer,

 

drikke mixmax som resulterer i hoftevinger,

 

drikke mer mixmax som resulterer i celluittenes nasjonalsamling på lårene,

 

ta bilder av meg selv i strategiske positurer etter x mixmax,

 

drite i å lese til eksamen og kjøpe en dvd butikk i stedet,

 

kjøpe tskjorter jeg ikke vanligvis liker fordi de minner meg om jonasgutt,

og å blogge bare for å ha en grunn til ikke å lese.

MWAH tekst??

Denne helgen skal Ingrid og jeg på sånn samlestund (hahahajegermorsom) i Kuta en plass. Altså det er sånn at man betaler 400 000 kr(hehe rupi) for å komme inn, så er det liksom '''''gratis''''' drikke og mat og sånt. Hallo.......det er jo ikke gratis når jeg betaler for å bli drita i inngangsdøra! Drar heller for å soppe..

Neida. Men sykt mye sopping her! Folk som røyker/drikker/whatfuckingever magiske sopp. Sett Bridget Jones når hun sopper? Tror det er sånn. Folk blir helt rare og går gjennom vegger og krabber i palmer. True story! Jeg mener sopp er for tapere, liker det ikke engang, pleier å plukke det av pizzaen min.. Så jeg epler i stedet.

Herregud jeg er så fantastisk og humoristisk.

Levering av mappe2 i morgen da! Vurderer å legge ut en video fra en forelesning med tema 'eeeeehm......', men da kan det jo hende jeg blir stilt for retten for sjikanering igjen slik som skjedde ved min tidligere konsentrasjonsleir, glemmen. Så siden jeg ikke har lagt ut enda; hvis du har lærere/forelesere, legg godt merke til hver gang de sier 'eehm/øøøh/aaahm.....'. Lover dere, sykt givende! Hadde ikke kommet meg gjennom skolegangen uten den irritasjonen for å si det sånn.

Only girl in your world

Alle bilder: privat©emilieflatner

Hold me like a pillow

Tilfeldig sa de

Herregud nå er klokken halv 3 på natten her, og vi skal på skolen i morgen. Skypet med mamma&co, så ble jeg sittende oppe. Greit, så savner jeg dere da!

Denne uka blir grusom. Lange skoledager og innlevering mappe 2. Noen som har forslag til fotoreportasje? Jeg sliter litt med inspirasjonen til bilder her selv om det egentlig ikke er noe å slite med. Kan ikke akkurat levere badebildene våre liksom.. Idea please?

Surfeklær er forresten ok billig her, så jeg har mistet den lille prosenten av sans for mote som jeg hadde, og går derfor i samme slappe klærne hver dag. Oh det var sykt random!Håret mitt har forresten også rukket å bli ulekkert slitt her nede. Noen som har tips for håret? lol de har ikke hårprodukter her. De har ikke normale fuktighetskremer engang. Her heter alle fuktighetskremer feks 'garnier fuktighetskrem som BLEKER huden!!!!!!!'. Herregud ark!!! hehe på tide å legge seg

christmas wishes?

Stop

I går så var jeg på togaparty. Det var sykt svett.

Senere ble det vått. Regnet på Bali er noe litt annet enn regnet i Norge.

Så da jeg våknet opp dagen derpå, så bare...

CURLY!!

Random.. Så dro Krissa og jeg på Hard Rock café yummm, ubildet

Vet lillebror elsker bildet under her nå mwahwa. bursdag?

Hade!

Naboar

Nå har vi jentene sittet med hver vår sesong av favorittserier i hele kveld, i tillegg til å få omvisning i villaen til de søte nye nabojentene her. Villatown! Lovelovelove.

I morgen skal Sandra og jeg slenge på oss de styggeste joggeskoene og slepe oss langs stranden i morgentimene. Jævlig svett og ubehagelig, kunne ikke hatet trening mer, men nå må oreohandelsene mine bort. Visste du at jenter legger på seg gjennomsnittlig 8 kg her nede? FML!

Likte dere død bildene i innlegget under? mwaha krissa sluttet å lese bloggen min. booh

Creeps

Noen bilder fra byen jeg fortalte om i innlegget under kjæm her.

Byen bestod av et stort tempel, hønsehus, noen rønner av noen boliger, utedo man må stå for å tisse (JA, jeg testet....og døde), bestemødre som krever penger for bildene vi tar, og eldre menn som vil gifte bort barna sine til oss. Jeg burde kanskje si det var kjempespennende, men jeg kjedet meg faktisk litt. Bildene ble jeg fornøyd med da!Dead man walking

I går var jeg på tur med klassen til en landsby jeg ikke husker det ordentlige navnet på, men som kalles for 'incestlandsbyen'. Altså; de som bor der har bodd der i mange generasjoner, og det finnes ikke nyinnflyttede mennesker der, og alle gifter seg og får barn med hverandre. Altså søsken, og hva som helst annen familie gifter seg og får barn. Sjukt. I tillegg har de en spesiell kultur der... I Norge begraver vi jo de avdøde når de dør, mens her så lufttørker de likene. Jepp, du leste riktig. De ligger fritt rundt på en liten plass. Huden smelter sakte av og knokler ligger overalt. Wanna see? Hvis ikke burde du ikke bla lenger ned for å se bildene.

(Først litt diverse bilder)

Maten vi lager i villaen består mest av toast og tørt brød. Men slo til med kylling a couple of days ago. mwahwa yum!

Kjøpt pynt til hagen vår. Blodharry og sykt fin

Klasserommet jeg bruker hverdagene i!

Søte Karoline i klassen min, vi er ikke mer enn 18 elever eller noe, så vi er en liten gruppe i forhold til andre fag som har typ 80 elever osv. Skal på klassefest i morgen!

Glemte solbrillene mine på bassengkanten der. haha ser du dem?

På kanten av en av vulkanene, med utsikt til de andre vulkanene på vei til incestbyen. hehehehehe

Oh, nå virket ikke bildeopplastningen mer! Vil dere se bildene fra incestbyen hvor de lufttørker likene? Tror jeg har sett for mye CSI, for jeg ble ikke satt ut av det, utrolig nok..

Havfruer

De siste dagene har nettet når det gjelder blogging sugd balle.. Men nå prøver jeg igjen!

Vi har altså kommet oss til ro i villaen, og alt er fryd og gammen. Jeg tror vi har bare norske naboer i villaene rundt oss, så helgene går til å feste som en liten landsby hvor alle bare går frem og tilbake mellom villaene. Drit gøy! Innimellom klikker vi litt på våre kjære mannlige naboer, 7 gutter, fordi de så og si har kjøpt alle basskassene som stod på Tryvanns treffene i mai, og det går ikke ann å sette et glass på bordet uten at det 'basser av'. HEHE

Når det gjelder skole, så har jeg hatt min første innlevering, og det gikk brabrabra! Nå har vi startet en ny mappe hvor vi skal ta reportasjefotografier. Kan noen skaffe meg en kode til photoshop så elsker jeg dere for alltid btw, for jeg MÅ ha det til opplæringen/whatever.

Badebilder! Jeg kjøpte meg en sånn undervannskapselgreiebeholderting som jeg kan dra med meg når jeg hvaler meg i vannet. Dessverre så kan ikke jeg være under vann uten å holde meg for nesen, så dere får ikke se så mye av trynet mitt. Men jentene stiller gladelig opp som modeller. mwahwhawa

Bilder: Privat,mili

NUSS

Første bad i villaen. mwahwa

Photo Booth2

Photo Booth er en flittig latterhjelper her vi slesker oss på Bali. Tid for nummer 2!

Det var raveparty i leiligheten over Krissa og meg i går, så vi ravet tilbake.
Image and video hosting by TinyPic

Tegningen jeg fikk fra Kadek, gutten dere tippet alder på, 15 år gammel. Han kunne ikke gi meg blomster, så han tegnet de. mwah
Image and video hosting by TinyPic

Oh, ingen innlegg uten MEG. Her skulle jeg betale 10 millioner rupi til villamannen, og hadde tykk lommebok. Oh so random!!!
Image and video hosting by TinyPic

HARIBO!!!!!
Image and video hosting by TinyPic

HARIOBO!!!!!!! LIFE SAVER
Image and video hosting by TinyPic

Tilstander hehehehe mainstream
Image and video hosting by TinyPic

Jeg fikk gutter på besøk!
Image and video hosting by TinyPic

Og ellers så har jeg lyst til å dø i dag.
Jonas kommer ikke på besøk.

Bali guide?

HEI BLOGGEN!!!!

Har noen av dere tenkt dere til Bali til våren eller senere for skole? Tenkte jeg kunne ta det innlegget som skal handle litt om hvordan det er her nå!
Men dere må gjerne spørre masse hvis det er noe dere lurer på som jeg ikke skriver her nå.

Skolen
Jeg går media og journalistikk her nede. Valgte det ettersom jeg allerede har gått 3 år med det samme på vgs, så ville egentlig bare fortsette med det, men vet at det er for vanskelig å komme inn på i Norge, og jeg ville reise, så here I am!
Uansett.
- Skoledagene mine varierer litt nå i starten, men alltid fra 10:15- ca 14:00.
- Etterhvert varer skoledagene lenger, ettersom vi skal ut for å gjøre intervjuer osv, så da er det ca fra 10-18.
- Forelesningene er helt ok. Går gjennom basic stuff med journalistikk, er ikke vanskelig, og foreleseren er kjempe grei!
- I motsetning til andre fag så har vi hjemmeoppgaver. Det består i 'mappe1/2/3' osv. Det er reportasje, fotoreportasje, foto&reportasje osv. Ikke vanskelig, men det gjelder å bruke kveldene på å skrive, ikke feste og sånt.
- Medier og journalistikk har hjemmeeksamen! De andre fagene har stort sett teoribajs. Vi har bare én teorieksamen, som visstnok ikke skal være vanskelig.

Image and video hosting by TinyPic

Uteliv
- Alkohol er veldig billig. Veldig billig
- Rusbrusen (mixmax, 4.8) koster rundt 14.000 rp som tilsvarer ca 10 norske kroner, er ekstremt søt, man kan bli ekstremt dårlig av den....
- Det koster ingenting for å komme inn på nattklubbene i Kuta. De mest populære heter Eikon og Sky Garden. Eikon er best, for den er ikke så sykt stor. Sky Garden har 5 etasjer med party. Sick
- Du skal ikke stole på bartenderne, de vil mer enn gjerne dope deg ned, pass på!
- Ikke ta imot noe du ikke vet hva er av noen som står langs veien. Det kan være dop, og hvis du blir tatt i å ha det i lomma eller whatever, så kan du få fengsel i 20 år. De er ekstremt strenge på narkotika. 

Image and video hosting by TinyPic

Kultur
- Balineserne tror som regel på karma, så de fleste er veldig imøtekommende og greie. Men ikke la deg lure av 'snille' balinesere som gjerne vil kjøre deg hjem en sen fredags kveld.
- Ikke få bakoversveis på hvordan de behandler dyrene sine. Du vil se høner, katter, hunder og annet liggende og sulte i veien uten at eierne bryr seg særlig om det.
- Ikke stå med hendene i siden eller med armene i kors. Det signaliserer at du er uhøflig og uoppdragen, de vil da bli fornærmet. lol
- Det er vanlig at mennene har flere koner og.. yes you know the rest
- Det er røkelser OVERALT. Enkelte reagerer på luktene fra de og blir dårlige. Det er ofringer for gudene visst.

Mat og resturanter
- De beste stedene å spise middag på: (foreløpig)
PepeNero: en superromantisk italiensk resturant som ligger i bunnen av en slags ås. De har fantastisk personell, rask levering av maten og verdens beste pizza. Hvis du skal ta med/få besøk av kjæresten, er dere nødt til å dra dit. Prisene er ikke vonde i det hele tatt. Ca 25 kr for en stor pizza.
HardRock Café: verdens feteste HardRock ligger rett utenfor Kuta sentrum og har enorme lokaler med stoor scene og alt. Du finner alt fra Madonnas jakke til Elvis' gullplater på veggen. Maten er awesome, men ganske dyr i forhold til andre spisesteder. Ca 150 norske kr for en burgertallerken.
- Pass opp for dårlig stekt mat! Stor fare for Balibelly om du spiser feks en kylling som er for dårlig stekt.
- Ikke drikk/spis vannmelon, hjemmebrent sprit, redbull eller frukt uten å vaske det først.

Image and video hosting by TinyPic
HEHE tenkte dere ville se eksempel på balinesisk fiskemat.

- Ta med norsk mat. Du kommer til å dø av enten sult eller stor trøstespising på billig chips. Ta med!!! du har sannsynligvis ikke venner som er gode nok til å sende deg noe.
- Forbered deg på generelt dårlig mat. Jeg spiser så og si bare brødskive fra i dag.
- Igjen; ta med norsk mat. Knekkebrød!! Finnes ikke pålegg her nede nesten.
.....hallo? send meg, vær så snill

Ellers så er alle elevene en kjempe stor gjeng, men samtidig utrolig spredt. Alle er liksom i.. skikkelig gjenger, men når det er fester så er alle.. overalt.

Eh, ja det var det jeg kom på nå.

Walk with me

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Carrefour

Image and video hosting by TinyPic
God morgen Norge!
I dag er vår første dag med skyer! Så vi skal dra på Carrefour og for min del handle paprika og mixmax. Ingrid har blitt syk, så kan hende jeg må bli drita alene om Krissa og Sandra velger å være veldedige og sitte inne. Jaja!

I morgen skal jeg muligens tilbake på barnehjemmet, ettersom den første turen var mer for å få inn inntrykket og se litt hvordan det var. Vi var ikke så flinke til å stille spørsmål og sånt, noe vi gjerne trenger i reportasjen, så tror vi må tilbake.


Fortsatt ingen som vil sende meg knekkebrød? Dere sier jo bare "håper noen sender deg!:))))))".... wtf da er det jo ingen som sender.

Betalte villaen i går også! Herregud jeg er ruinert. 6 dager til vi flytter inn da. weoo

Jo, Krissa og jeg prøvde å finne en fin resturant langs stranden i går da. "Do you have anything else then.. fish&stuff?"
.....
"......no........"

Jaja, så ble det Toblerone til middag i går også da.
Merker ræva disser mens jeg står stille.

Barnehjem

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Var på barnehjem for funksjonshemmede barn i dag. Spennende!
Flere bilder kommer, men nå skal Krissa og jeg boltre oss med Jack Sparrow. HJERTE!!!!
Gutten på det siste bildet tegnet en blomst til meg. mihi
Hvor gammel gjetter du at han er?

chitchat

Hei Norge!
Hverdagen min består stort sett i å ha en kort forelesning, ligge på stranden og lese pensum i noen timer, for deretter å slokne på hotellrommet med nesa i boka. Jeg har blitt en flink student! Herregud trodde aldri jeg skulle si det.

I går fikk vi møte vår første edderkopp, sekunder etter jeg tenkte at "shit så heldige vi er som ikke har hatt en eneste edderkopp her!". Jinxxxxx. Jeg syns det var en svær jævel, og satte meg selv i å hyle som en mann da den krøp fra gardinene og over Krissa, men hu bare 'pøh'. Etter en hotellmann kom og ommøblerte rommet for å drepe det raske faenskapet på 5 kg, ble vi sittende til 2 på natten og google de farligste dyrene i verden. Sånn ca alle lever her. Vi har faen meg sjøvesp i bølgene liksom. Resten av sånn ca alle de verste dyrene befinner seg hos Martine i Australia. Have fun!

I dag dro vi oss opp klokken 8, og ble med "GIVE ME ALL YOUR MONEY!!!!!!!!!!"-villa mannen for å betale villaen. Sandra endte opp med å bli trekt to ganger, så hun må leve på tannkrem de neste tre ukene.
Nå sitter jeg og venter på å gå til Gateway Café, for jeg skal besøke et barnepsykriatisk barnehjem! Gruer og gleder meg på samme tid, for dere aner ikke hvordan behandlingen av svakere mennesker i samfunnet er her. De har et syn som tilsier at om du er født med noen form for lidelse osv, så fortjener du all dritten du kan få i og med at du har vært et ondt menneske i det tidligere livet. Herregud.
Ja, også nærmest tilber de oss norske, ettersom de mener vi må ha vært utpregende fantastiske mennesker i vårt tidligere liv, så vi fortjener alt som er bra. Sykt syn.

Funnet en svak måte å laste opp bilder på! Bruker tinypic, takk for tipset!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bildene over er fra da vi var på båttur på Nusa Lembo.. et eller annet.

Senere i dag skal Krissa og jeg kanskje ut, avhenger av hvor mange som skal. Herregud folk drikker hver dag her nede, føler meg totalt nørd som velger å sitte inne en onsdags kveld liksom. Jaja!
Nå er det en uke igjen til vi flytter inn i villaen!

Image and video hosting by TinyPic
Jo, også var det denne krabaten... Vi har visst et fossil i døra. yum!

Bønn

Kjære søte, snille, vakre og fantastiske lesere, familie, venner og Jonas.
Jeg har nå funnet adressen min, noe som gjør at dere har muligheten til å gjøre et liv uendelig bra.
Dere får utrolig bra karma, og dere vil føle for resten av.. hm.. uka.. at dere virkelig har hjulpet et annet menneske.

Okei, jeg er ikke helt den beste på smisking og sånt, men okei igjen..
Jeg har så sinnsykt lyst på norsk mat! Hva som helst! Knekkebrød, salami, servelat, melkesjokolade, norvegia ost, kneipbrød, brunost, lomper, smash(!!!!!), sure føtter, anything.

Nå tenkte jeg å legge ved et sykt fint bilde av meg selv, men det går ikke ann å laste opp. Arkiv:
...
gikk ikke det heller.

Uansett. Kan noen vær så snill å sende meg noe norskt?
Emilie Flatner Pedersen
C/O Gateway College (Cafe)
Jalan Bantas Kauh no. 19, Kedonganan
Tuban ? Bali 80361, Indonesia

Run Forest

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Slapp tidligere fra forelesning. mwah
stikker på stranden eller noe. Kos dere i 8 grader, jeg skal svette.

Beachy

Kroppen gynger når jeg skal sove. Balansenerven har tilpasset seg til at jeg daglig humper i bølgene. Når jeg sitter her nå, kan jeg også svakt høre bruset fra vannet idet massene treffer sanden. brsfffff


Da jeg var hjemme så pleide jeg å sette meg i solen de få gangene den var varm nok til å i sitte uten genser, lukke øynene og forestille meg hvordan det var å sitte her jeg sitter nå. Nå lukker jeg øynene mens jeg tar en bit av den halvmyke og egentlig ganske ekle ballerina kjeksen, og forestiller meg at jeg sitter hjemme på rommet mitt med Jonas asosial ved siden av meg spillende på farmville.

Flere har allerede dratt hjem herifra grunnet av hjemlengsel. Jeg skjønner hjemlengselen. Men aldri om jeg ville betalt over en hel årslønn for å så bare være her i 12 dager. Svindyr ferie jenter. Hjemlengsel skulle dere tenkt på før dere dro. Jeg savner Norge. Men det er ikke verdt å savne nå. Tiden jeg er her er ingenting. Norge er der når jeg kommer hjem, Norge er mitt hjem for alltid. Her er nå, og nå er kort.Jeg skal sprike med tærne i sanden jeg ikke engang rørte i Norge i sommer, og prise meg lykkelig over at jeg er såpass priviligert til å kunne sitte her jeg sitter nå.
5 minutter senere skal jeg gråte over at jeg har helt jævlig pensum mye å lese, men samtidig le skadefro over stakkarne jeg vet lider siste året på Glemmen vgs nå. Jeg ville ikke gått der om igjen om jeg så ble milliardær av det.

Likevel. Jeg er lykkelig akkurat nå. Bare akkurat nå. Kanskje ikke om 5 minutter, men bare akkurat nå, og det skal jeg ta glede av. Bildeopplastningen funket også.
Skal smile til noen balinesere i dag også. De gir meg visst god karma.

Oi, bilder?

Ok kødda visst. Sitter under forelesning, og akkurat da så sa nettet "YESS NÅ VIL JEG VIRKE!!".
Så hurra mamma, nå får du se at jeg fortsatt lever.

Sandra, Ingrid og Kristiane på vei til villaen vi skal bo i. Jimbaran Bay! Google it.

Our crib. Blir dritt.

Sandra unt mili


Har jeg mista alle leserne mine?????:( fml

30.aug.2010

Har gitt opp bloggingen. Prøver å laste opp bilder hver dag, men nettet bare 'fuck you'.
Så da blir det nok stille fra meg! Hejdå

Found villa!

Alrighty then!
I dag hadde jeg én time skole, og det var faktisk fun! Skolen er foreløpig supergreit, og jeg har lest litt av pensumet allerede, det er ikke vanskelig i det hele tatt. Foreløpig. Sats på medier og journalistikk på Bali! Eller.. sier ifra når jeg syns det blir vanskelig og vil dø.

Etter skolen møtte jeg overivrige jenter som hadde funnet en ledig villa rett i nærheten her! Hurra!! Vi dro og så på den, og bestemte oss så og si på stedet. Vi blir da 4 jenter, Krissa, Ingrid, Sandra og meg i en supersøt villa 2 min fra skolen. Jimbaran Bay villas, google it!
Så vi flytter inn der 10.september, og jeg gleeeder meg! Blogg.no/nettet her er seriøst balle, så dere får sannsynligvis ikke sett så mye av det. Har lastet opp bilder siden morgenen i dag, og det resulterte i 2 bilder liksom..

Uansett. Dagene består av å ha skole i noen få timer, og deretter stikke på stranda for å bli rosiner. Eller, de andre har blitt rosiner, og jeg er fortsatt hvit som et laken. Score!
Savner knekkebrød vanvittig mye. Sånn seriøst, hvis du er en engel av et menneske, så send meg mail om at du vil sende meg knekkebrød, så får du adressen.
Herregud hva tenker jeg, jeg har jo ikke så snille lesere?

Helgen:
Lørdag skal vi på båttur! Blir sjukt bra! Jeg hater at jeg sannsynligvis ikke får vist bildene før jeg kommer hjem siden nettet her er så dårlig. Men prøver så godt jeg kan! ugh


Jaja, dette er da alt dere får se av villaen vi skal bo i, siden blogg.no nekter å laste opp bildene mine uansett hvor små jeg skalerer de. Det er et av badene til et av soverommene. Verdens kosligste!


Vi har valgt å kalle villaen for Villa fyllekula. Ey? No..?

Oi nå er klokka 01 på natten her. Skole i morgen fra 10:15-14.
Natta!

Skolejente!

Heyyya
Nå sitter jeg i klasserommet og hører foreleseren snakker om nyhetskriterier osv. I tillegg til at han nettopp sa navnet mitt og uttalte Flatner for 'Flattner'. Altså han sa det med to t'er. Det har irritert meg hele livet. Det er én t i Flatner, ikke to. Herregudass.

Uansett, kan ta spørsmålene i pausa nå.

Hvordan er skolen egentlig? Sånn du forestilte deg?
Andre dag med skole bare i dag, så kan vel egentlig ikke si så mye enda! Men foreløpig digger jeg det! Foreleseren er supergrei, og stoffet er faktisk skikkelig interessant. Men jeg forestilte meg noe helt grusomt, så for nooow så er det bra.

mwahwahhwahwa

Hva betalte du for for 75 000?
Bare turen + oppholdet eller hva?
Selve studiet, administrasjonsavgifter, flybillett, vaksiner, pass, visum, bolig, bøker+++ kan lage langt innlegg om hva alt koster etterhvert og sånt:)

det er jo nett på Luwak vel? Kafeen på skolen
Luwak? Hmm jeg har alle mine forelesnigner på Sari, så jeg vet ikke hvor det er:) De siste to dagene har det vært bra nett! weoo

vet du om de studiepoengene du får etter å ha fullført de 3,5 månedene med eksamen (blablabla...det du sa), har noe å si når du skal studere videre i norge?
Studiet jeg går på er jo i regi av Gateway og høgskolen i Telemark, så det er som om jeg skulle tatt det her hjemme i Norge. Studiepoengene har masse å si:) Teller masse om det er det du tenkte på!

Nå skal jeg straks ut og sjekke været og ta masse bilder osv! weo ha en finfin dag!

God morgen q's

Brått våknet jeg til masse spørsmål her på bloggen, så da forter jeg meg med svar på de før skolen som begynner om 45 min!

Hva er din mening om Michael Cera? Hvem er det?
Hva syns du om dagens outfit? Rart, kleint, men innimellom likevel
Hvordan har din dag vært? Åh, jeg våknet akkurat! Så dagen min har bare vært fin så langt. Firfisle på veggen!!! dagens første hendelse.(Okei, denne er ikke spørsmål, men jeg vil svare på den)
faen da emilie, ikke klag! nå har du mast om denne turen i....forever...så ikke klag!! værsåsnill! Som en søt person etterpå kommenterte, så syns du ikke det er bedre at jeg forteller om det sånn som det er? Halloo jeg må jo advare fremtidige balifolk om hvordan ting egentlig er? Skriver ikke at det er sol når det er regn.

Hva er det det du studerer i Bali? Medier og journalistikk
Dro du med gateaway eller noe lignende?
Jepp, Gateway
Kunne du bare dra med gateaway college med en gang eller må du gå noe mer høyskolegreier for å få det til? Du må bare ha studiekompetanse fra vgs, så kan du reise etter du har styrt med visum, tusen betalinger, vaksiner og masse mer.
Hvilken samarbeidspartner med gateway var det? Høgskolen i Telemark, hvis jeg forstod spørsmålet riktig.
Hvor mye kostet det? Har betalt ca 75 000 kr uten lommepenger foreløpig..
hvor mange studiepoeng?
Du får vel forskjellige studiepoeng ut av de forskjellige fagene tror jeg. Men jeg får 30 studiepoeng etter fullført 3,5 måneder med eksamen på medier og journalistikk.
hvem har laget headeren din? Meg selv

Hvis det er noe dere lurer på, så kan dere egentlig slenge det inn her med en gang? Kan ikke svare på såå mye om Bali enda though, har jo bare vært her en uke i dag!

På tide med photobooth!

Må jo utnytte det å kunne legge ut bilder mens det går. yeaaah

Verdens søteste søskenbarn! Lano ungen anyone?

Aweeee savner deg lillebror!

krissa, mili, mari in Bankok

Arrival

AWEHEAHEHAEAA EN GAMMEL ROCKER OG JAHN TEIGEN!!!

Vi støttet på en retardooNuss

Litt Bali

Okei. Da jeg dro så tenkte jeg "omg nå skal jeg blogge meg ihjel i 4 måneder lix". Men så bare.. nei.......
Nett? Ræva!!
Vi har nett sånn ca en gang om dagen maks eller noe, og da går det ikke å laste opp bilder til blogg.no dritt.
I morgen begynner skolen. Skal dø sakte.

Hendelser? Sol, svett, some bali belly's, drittmat, så sulten at jeg brekker i to snart, ekstremt dyre villaer, middag til 20 kr, "YEEEES HELÅ, TAXIIII???"-irriterende balinesere, sykt stygge cam bilder, utslett på haka, jonassavn(svar meg da!!), mas og ufrivillig bassengbading. Ellers er jo alt bra?

BILDER!!

Krissa unt moi på flyplasseen

Egentlig dritekkel middag på mottakelsesmiddagen på gateway

Bali chicas

Mer bali chicas

Bilder fra Bali update

Hellååå


Hei familien og Jonas. Jeg har det fint!

714??

Jeg vasket klær for første gang i mitt liv i dag. Nå er jeg voksen.

Er egentlig ganske mye jeg har lyst til å blogge om nå om dagen, jeg bare har for mange stresskviser til å orke det.
I dag har jeg handlet sminke, sminkefjerner, neglklipper, neglelakkfjerner, hårkur osv for 714 kr. Styggeste summen jeg har handlet for noen gang. For så lite liksom. Eller...

Alt fra h&m.. eh.
Okokokok greit med webcam.

Jaaa så er det 1 dag igjen da! Hvis man bare regner i morgen som en hel dag. HEHE

Guess what? Jeg har verdens søteste lillesøster.
Fam har vært i Danmark, og jeg har ikke sett lilsis på 8 år i det hele tatt nesten i hele sommer, og hun hadde grått masse i går fordi hun ikke hadde sett meg på lenge og gruet seg så fælt til jeg skulle dra. awe..
NUSS

Nei det var feil..
Jaja! Kommer til å savne deg også da!

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie

Emilie

23, Oslo

Kategorier

Arkivhits