Dagens

Long time!

Heisann! Tror de fleste av dere som leser dette faller innom ved et uhell her, men dersom du vil følge meg videre, kan du sjekke ut min nye (foreløpig stygge) bloggen min HER.


Blir kjempe glad om du vil følge meg på nytt!:-)  

Blogga da

Siden sist har jeg vært i bursdag, blitt blakkere, levd mine siste dager som lat og kjedlig og vært hos verdens fineste farmor. Samlet på bilder mens jeg har vært borte! mwahah neidajoda. Jonas har fått litt av 5 års gaven. Siden jeg er blakk så fikk han en fullstappet scrapbook med alt om oss som ikke går ann å lukke igjen. Dagen vår er på tirsdag, og jeg babler. Bilder fra bursdagen skal du få se, HEHE. Bursdagsjenta er den fine i hvit kjole på det øverste bildet. Den andre vakre jenta heter Sandra, og jeg syns dere kan stemme på henne for å bli en sånn brun og blid jente HER, da blir jeg gladglad, og da blogger jeg mer. Lover.


ballarHejhej! Står og lager boller til mamma, som kommer sliten fra en lang dag på jobben snart. Pusler egentlig med masse på en gang nå, så skrivingen henger litt etter. Har ikke nett ute i hula mi, så da blir det til at jeg ikke gidder å gjøre noe særlig for å interessere dere heller. mjehahehaw. Bolle?

Les da

Jeg har blitt kjempe dårlig på å oppdatere! Er ikke det at jeg ikke vil, jeg bare.. orker ikke. Blogging kjeder meg. Når jeg heller setter meg ned og leser WITCH blader fra 2004, da er det kanskje på tide å la bloggen forlate redet sitt og takke for seg. Men jeg vil skrive altså, bare vet ikke hva jeg skal skrive om. Kan jo fortelle dere at jeg har fått tilbud om jobbing i Home&Cottage, altså drømmejobben min, noe som er greit typisk ettersom jeg nettopp har sagt ja til en annen jobb. Alt krysser seg for meg om dagen, og ingenting går opp i opp. Føler meg dødsfrekk om jeg sier jeg ikke vil ha den jobben jeg allerede har sagt ja til nå, etter så lang tid med leting på jobb. What to dooo..


Jo, også har jeg bestilt meg bikini da. Den sykt fine som Elise la ut bilde av. Den var da selvfølgelig utsolgt i min størrelse, så jeg tok den i 40, og skal til seters og bli feit slik at jeg passer den til sommeren.
.......vent..

p.s ilu


Bilde;priv

Søt gutt har skrevet med tights og skjerf på gulvet mitt mens jeg ikke var der. Dagens gode gjerning? Jeg ble glad, men hadde blitt gladere om han brukte søndagskvelden på meg fremfor paintball i 11 timer. Kom å skriv med fler klær søte gutt!

Moon


bilde;priv

16.mar.2011God ettermiddag! Nå har jeg ryddet rommet, vasket litt og kledd på meg masse masse strikk. Skal ut i skogen for middagen i dag med min kjære fine Jonas. Grilling! Håper sola holder seg oppe en stund til slik at vi ikke fryser ihjel. Ha en finfin kveld!

Favorite#6
Smykke fra A&C

Favorite#5

Favorite#4


bilde;privat

Ååh dere vet den følelsen som sier at hvis noen poker deg, så kommer du til å falle fra hverandre seigt og sakte? Eller at du kjenner det kiler på en grusom måte, frysninger går fra tåspissen til det ytterste hårstrået, og du blir kvalm av at noen ser på deg? Eller at du kjenner skjelvinger og akutt trang til å kaste opp bare du hører noen si et ord som kan ha noe med alkohol å gjøre? Sånn hadde jeg det i går. Pluss 3255 andre grusomme følelser som gjorde at jeg blant annet fikk lyst til å gråte av å tenke på noe så slitsomt som å løfte opp dataskjermen.
Så jeg løftet den ikke.
What a night! Hadde ikke trodd jeg kom til å ha så mye å si om den ettersom store deler av minnet fortsatt ligger langt nedenfor underbevisstheten min, men jeg våknet i alle fall på morgenen i går med intense smerter i leggen, og var sikker på at jeg hadde brukket den. Så vi dro på sykehuset, og jeg har aldri følt meg mer skrøpelig enn det jeg gjorde da jeg satt i en rullestol på dass og kastet opp. Nei, nå skal jeg ikke beskrive så mye mer, da blir jeg fyllesyk igjen. Det blir faktisk lenge til neste gang. Hadde ikke brukket leggen forresten, men jeg er krøkketøsæ likevel.

Spellemannnnnnn

Halla gud, have a nice night, jeg har det så bra. Hvordan har du det? Viktig å spørre.

room favorites

Har fler bilder fra mitt fantastiske engangskamera på lager! mehwhwehe

Marilyn klokke fra Sverige, knagg fra Kremmerhuset


kalender fra kremmerhuset. Nå skal jeg visst kanskje snart få meg en ny sofa og! Den grønne med gule prikker passer liksom ikke helt inn....

Har hjulpet mamma litt hjemme i dag, og dullet med stakkar lillesøster som hadde en ulykke på skolen i går og rev opp hele øret på en skolebenk (!).. Hun måtte inn til operasjon og greier, lille jenta mi. Har lyst til å saksøke skolen for å ha så spisse benker og pulter. Hadde det vært i Amerika hadde vi vært rike allerede.

05.mar.2011God morgen! Dagen i dag handler om støvsuging, vasking, rydding (tydeligvis) og litt festing på kvelden. Kommer til å bli drita på en halv rusbrus siden det er så lenge siden sist kroppen min led av alkohol haha.
Må forresten utrykke hvor lykkelig jeg er som ikke er på topplista, jeg hadde gått dritt lei av å høre om mine egne ulemper og skavanker. Enda godt bloggen er på vei til å bli upersonlig!

Skal ut å gå tur i dag også! Fint vær for første gang siden Bali, så det må jo.. utnyttes. Sikkert.

God... ettermiddagI dag skal jeg utrolig lite. Om det betyr mer eller mindre blogging vet jeg ikke enda, men nå skal jeg ha frokost, så snakkes senere!

Winter shot shots

Et lite innblikk i hva vinteren har gitt engangskameraet mitt.

Hytteutsikt,


drikkeglede,


julaften,


latterkramper,


...mat,


meg selv,


bilturglede..... og så videre!
Bilder;priv

Nå nærmer våren seg, og det er på tide med nytt engangskamera, 5 års dag, konfirmasjoner, 17.mai, blomsterknopper og smeltende snø. Vinteren har vært heller kort for meg denne gangen, ettersom jeg så og si hadde sommer fra mai til desember. Så jeg må nesten si jeg er litt lei av sommer fortsatt, og syns det er synd vinteren snart er over. Skulle aldri trodd jeg noensinne kom til å like vinteren..

Pic of the day


Definisjon på harry; privat

The manGod kveld! Nå skal jeg sette meg å se en skikkelig jentefilm i litt sur over at gutten ikke kom til meg i kveld. Ny header også forresten for de uoppmerksomme. Litt usikker, men den gamle begynte å bli... gammel.
Ha en fin kveld!

En god dose søvn


Sinnsykt stort bilde av meg selv; meg selv.

God morgen! I dag skal jeg gjøre alt jeg ikke har lyst til. Du vet, trene, støvsuge, vaske badet og så videre. Merker ikke at det er fredag heller. Tiden går så utrolig fort for tiden, samtidig går det grusomt sakte. Jeg vet at om jeg hadde vært dritrik, ville jeg fortsatt jobbet. For det er greit kjedelig i lengden å gå uten jobb. Bloggingen får jo lide av det også, for jeg har aldri noe som egentlig er interessant å komme med. Oh well, nå må jeg gå. Skal mate fiskene eller noe.

Favorite#2


Christian Dior Vernis

hjerterom

Skal se Easy A og ha det fint med smash og Jonasgutt i kveld. Ser dere han er kortere på håret forresten? Hehe sikkert ikke, men jeg har klippet han og er nå superfrisør heaha.

Favorite#1


YSL rouge volupté 7

god morgeeen

Eller god ettermiddag da. Nå blir det mye snakk om håret mitt her, men se så lyst det har blitt på bare en uke! Haha det blir blondt igjen av seg selv..
Nå er jeg litt lei av eget ansikt og sånt, så tenker litt interiør innlegg senere i dag hehehe thumbs up!

Those blonde days

Jajaja så savner jeg det blonde håret allerede. Kjenner meg selv godt nok, og visste jeg kom til å angre. Men det brune passer personligheten min akkurat nå. Føler ikke for å stikke meg frem noe særlig for tiden, så er ganske deilig å kunne gjemme seg litt bak en anonym brun hårsveis. Det blonde kommer tilbake! Hyggelig med så mange tilbakemeldinger da! Flere av dere mener jeg burde bli enda mørkere, men det får være måte på hvor deprimert jeg skal se ut.
Fraværet skyldes en tur på hytta forresten! Internett er like langt unna som sivilisasjon der oppe, så ble dårlig med blåååågging. Tror det er en jobb som roper på meg til uka forresten! Ble kjempe glad da jeg ble ringt opp. Er kjempe klar for å jobbe igjen. Satser på ferietur til Bali igjen til høsten, så da må jeg sparespare.
Savnet meg?

BrunblekHadde aldri trodd jeg kom til å farge håret brunt igjen etter hvordan jeg så ut med det rosa hodet mitt for tre år siden. Men følte det var tid for en forandring! Syns fargen er fin, men ikke til meg, så får se hvor lang tid det tar før jeg blir blond igjen.. Bare å vente på etterveksten! hehe..
Endelig nett i stugo igjen, så nå blir det blogging! haha så harry..
Jaja! Hva syns dere?

Short

Heisann! Elendig blogging, ufrivillig dårlig nett.. Nå er jeg hos kjæresten og skal feire en liten valentine med calzone og tv i godsofaen. Har farget håret brunt forresten. Ser grusom ut, men blir vel bedre når jeg venner meg til det. Snakkes når jeg får nett hjemme igjen!

trotmonnSov sinnsykt lenge i dag! Føler meg som et dråg når jeg ligger å drar meg så lenge. Posene under øynene kommer når jeg sover for lenge, og ikke når jeg sover for lite. Flotters.
Gruer meg litt til et møte i kveld, ønsk meg lykke til! Og stem på kjæresten min og meg i valentinekonkurransen på facebook her! Da blir jeg kjempe glad!
PS! Du stemmer ved å like bildet hehe

Dreaming of mercy

Liker vanligvis ikke å poste alle mulige videoer på bloggen, men denne er så utrolig sterk, at jeg må dele den til de av dere som ikke har sett den. En fantastisk god reklame som gjør at jeg vil fortsette innenfor mediafaget.

Fugly
New rings! Haha bleikfeite pølsefingre. Fra gina forresten.

God morgen! Bar rett ut av varme dyna og ut for å skrape bilruta i dag. Hva gjør man vel ikke for en trøtt kjæreste? hehe selv om det var til egen fordel fordi jeg får låne bilen i dag. Hadde tenkt meg på trening, men det verker i kroppen, og merker dagen er dårlig selv om sola skinner så mye den orker.
Skal til en venninne jeg ikke har vært med på evigheter i dag, og Melis kommer også. Gleder meg! Har faktisk full uke for en gangs skyld, og sulter etter rutiner!
Helst kunne jeg tenkt meg jobb på Kremmerhuset eller en annen interiørbutikk, men ser ut til at jeg må vente så lenge det ikke er noe ledig. Vet du om noe ledig i Fr.stad? Skrik ut!

celeb

Hej! Lite oppdatering i det siste. Er hos en superblogger nå da, så da blir det vel fart på sakene!
Gjett hvem??????

RefreshNytt design! Eller.. litt ihvertfall. Ny header får vente til.. en annen gang! Hva syns dere?

God morgen!

Har en del jeg skal gjøre i dag, men lover å kåre pikk-vinneren! Snakes on a plane

GutenGod morgen!! I dag ble jeg våknet jeg av at jeg stod å kledde på meg. Sånn seriøst, Jonas hadde sovet litt lenger enn han skulle, så han dro meg opp av sengen og rett ut i bilen. Kledde på meg på veien. Grusom start på dagen, har ikke våknet så tidlig siden mitt forrige liv.
Jaja! Snille guttegutt lar meg låne bilen hans mens han er på jobb i dag, så nå skal jeg hive meg i dusjen, deretter dra på trening (logistikken i det???), så skal jeg levere noen papirer til min nye jobb og være superflink housekeeper hjemme etterpå.
Husker dere vennepenisen dere kan vinne? Den er sinnsykt kul.

TakpappMaser litt på guttegutt om å få lov til å pusse opp rommet hans litt. Male taket og de fæle listene! Men får ikke lov.. Fått opp noen fine bilder da! Skal male det taket når han er på jobb en dag.. Men nå skal vi slappe av i varm kosesofa med favorittprogrammer (drittlei krigsprogrammene han sitter å ser på nå!!) og bare ha det finfint.

Husk å skrive en kommentar slik at du er med i konkurransen om å vinne en.. vennepikk!! hihihi
Ha en fin kveld!

Who's that chickGod.. hmm.. ettermiddag! Sov utrolig lenge i dag, og følte meg som et svett dråg da jeg først stod opp. I dag skal jeg være litt husmor på dagen med rengjøring og slikt, deretter skal jeg pynte litt på rommet og sniktitte på vareleveransen som kom nå nettopp. Så blir det fredagspizzaen. Vil dere ha oppskriften? Den er bæst, det er den som har kreditten for at jeg har venner..

ScrapHehe nevermind rotet i bakgrunnen på det midterste bildet.
Anymess.. Drevet med masse scrapbooking etter jeg kom hjem! Rotet frem alt av bilder jeg har i albumene mine og limt inn. To bøker er nesten fulle allerede! Har 3 engangskameraer jeg skal bruke opp også. Hadde glemt gleden ved å få bildene uten å vite hvordan de vil se ut! Bildene blir så nostalgiske og fine. Hekta på engangskameraer! mwahha.

Hippo

God kveld! Jaaaa jeg skulle jo ut i dag da, så ble det til at to vakre jenter, tha supermodels Maiken og Eirin, fikk Ingrid og meg til å gå motevistning først. Det skulle være motevisning for vinterklær, og av alle ting gikk jeg med bar mage. Ja, jeg gikk med bar mage og så ut som flodhesten hippo på speed. Det var i alle fall slik jeg følte meg. Noen som var på der? Sannsynligvis ikke, håper virkelig ikke det. Tok noen bilder i kveld, men det var med mitt undervurderte engangskamera, så de får dere ikke se før jeg får meg en jobb og har råd til å fremkalle de hwahweaeahwa.


Finfinfin dag. xoxo hippo

 

15.jan.2011

Hey babes! Endring av planene! Støl som et uvær i dag, så orker ikke henge opp bilder og sette sammen kommoder. Derfor strekker jeg heller på beina og drar ut i dag! Allerede sklidd på rumpa en gang i dag, så skal telle og oppdatere på hvor mange det ble i morgen. Heeehe. Sees vi ute i Frædrikstæd i dag?Entusiasme

Hei! Har ikke hatt tid til å blogge. JEG(???) har ikke hatt tid. Jeg har jo all verdens tid. I morgen søker jeg jobb på rema. Må ha et liv snart vet dere.
Jobbet litt for mamma i dag! Endelig fått meg kameralader igjen, så jeg står for bildene til annonsene som kommer i neste nummer av et interiørblad. Husker ikke hva det het akkurat nå.
Uansett. Vi har flyttet det lille lageret vårt fra mitt gamle pikerom til vår kjære ubrukte nedre etasje. Sneak peak?? Ja, siden dere maser så sykt og savner meg hele tiden. Hvis noen vil komme å se så er det bare å skrike ut, mamma står klar med te. hehehehehhe <3Interiørlykke<3


Jo, også har jeg trent i dag da. Første trening etter sånn 5 måneder og jeg kunne forveksles med en svett gammel tomat etter en drøy 120 minutters økt. I morgen skal jeg trene igjen. Og dagen etter det. Må få bort spekket før sommeren vet dere vel.

Noen som vet om et sted hvor de setter på vipper i Fredrikstad forresten? Og det må være billig. Jeg har ikke brukt mascara siden September, og nekter å begynne igjen med det første etter så lang tid med påklistret skjønnhet. Brunfargen er jo borte, så får vel bruke penger på noe annet enn hudkreft.


Jo, også var jeg på Ikea i dag, kræsjet i et fortau, det gikk bra, fant kommode, skal pusse opp litt. Skal pusse opp litt på rommet til Jonas også! Det har dere ikke sett, og det er totalomvendt av hva slags interiørstil jeg har nå. Vil dere seeeee?

pmz

Hejjjjj! Kom nesten ca nettopp hjem fra kino. Det var zuperduperfun. De solgte julenissemelkesjokoladefrafreia i kiosken til halv pris. Grunn god nok til å gå på kino!Eg, min keege lillebror og tøffel så den nye filmen Kongen av Bastøy. Den var bra hvis noen lurte, men jeg er spesielt interessert, så er ikke sikkert du syns den er bra. Ehhhhh anymovie..
Akkurat nå er jeg litt sur. Jonas ville ikke sove over fordi han må stå opp klokken 5 i morgen og kjøre langt. Merker jeg er en smule urasjonell med den gutten der. Sender ikke nattamelding engang jo!
Nå avslutter jeg før jeg overstrider egen regel på kvalitet fremfor kvantitet.

StøttekontaktGod ettermiddag! I dag har jeg passet lillesøster, startet på Panserhjerte igjen, søkt på en finfin jobb og nå skal jeg straks komme meg på trening. Gruer meg! Føler meg som en hvalross i lateksdrakt. Seriøst.
I tillegg til å ha søkt på en del stillinger skal jeg på kurs for støttekontakter neste uke! Ei venninne av meg er allerede støttekontakt for en søt dame, og jeg føler det også kan være noe for meg.
Har noen av dere erfaringer som støttekontakt eller lignende? Fortell! Jeg er spent!

Gaspp

Hei! God.. vent litt
.....


morgen!! I dag skal jeg... vent litt..
.................På fjellet! Tror jeg da.


Jeg hylgråter gjerne hele veien bort til skiheisen og lager et leven uten like av meg for å slippe faenskapet av en vintersport, så jeg kan like gjerne se ut som en dust i tillegg med skibrillene fra 6.klasse, aldri giddet å kjøpe meg nye.


Sees i bakken ellllll?


Vent litt......


Vedder på at du gjespet minst èn gang nå. Vedd meg imot.

04.jan.2011

Ciao! Svært lite informativt å dele i dag som alle andre dager. Til helgen skal jonasrunarsandraogjeg på hyttetur til Drrrrængedæl. Wannacume?
Så Sandra kommer nå snart slik at vi kan lage en aldri så liten pakkeliste og planlegge litt. Deretter kommer Juliane og henter en oppvaskmaskin. Men det er ikke særlig interessant, er det vel. Deretter skal jeg til min vakre lille Elin i kveld for å ta et tårevått farvel. Hun reiser fra meg og skal bo i snøhule i St.Anton frem til sånn mai. Hva skal jeg gjøre med livet mitt...
Anysnow.. Jeg har faktisk en halv strek igjen med strøm på kameraet, så jeg kan ta et bilde eller to, men det må være perfekt. I mellomtiden bruker jeg engangskamera. Jeg har nå 4 engangskameraer.

2010 pt.1Festet mindre enn før og brukte lørdagskveldene på å steike burger på bensinstasjonen som var nyoppusset i stedet. Men den ene gangen jeg husker at jeg festet hadde jeg på heels for sånn ca første gang etter mine beloved Buffaloezz, og klinte med snøgrusen. Hva kan man si..? That's how I roll.


Ellers gikk dagene med på selvskadingstider under kommunismen, eller hva enn man kaller den skole...tiden.


Jeg fikk årets første opptur som gikk fra at jeg slapp å komme meg fra skolen til jobben til mamma, som vanligvis tar sånn sikkert 20 minutter for at hun skulle ta meg med hjem, noe jeg som regel aldri rakk, til tax........ Jonas fikk seg bil.
hehehehehhehehe fine månedsskrifter? Eller hva kalles det...? Ja. Ihvertfall:

Dro til Stavanger med Sandra og Kaya for å..... shoppe. Det tok av.


Kristiane kom, og vi fikk nye venner.


Jeg fikk ny mobil, med kamera som faktisk virket, men som ikke overfører bilder til pc. Too bad.


Okei nå har jeg brukt to timer på 2 måneders oppsummering. Herregud så slitsomt.

Dazl

God morgen!! Nå har jeg mast meg til 50 kr og en liten biltur til bussen som skal ta meg til toget hvor jeg kommer meg til Ski. Herregud jeg må få meg bil. Og jobb. Noen i Fredrikstad (eller Sarpsborg.............) som har en jobb til meg????? Jeg er pliktoppfyllende, kommer aldri for sent, kan tegne Donald figurer og er glad sånn hele tiden. Lover.

Ansett meg?!?!?xmazHalla. Jaaaaa sitter her og venter på penger fra forsikringsselskapet til nye kameraladere da! Tror jeg har nevnt det, men de ble i alle fall stjålet/kastet av vaskedamene før jeg dro. Flotters.
I helgen har jeg vært på den nye hytta, og det suger jo balle at jeg ikke fikk tatt noen bilder. I morgen skal jeg til Ski, og jeg føler egentlig ikke jeg får blogget noe som helst meningsfult uten kamera, så det blir noen små opplysningsinnlegg innimellom.
Skal feire jul med Jonas i år!!! Eller har jeg kanskje sagt det..? Uansett. Nå som vi passerer 5 år sammen i April så var det vel på tide, så han blir med meg og min familie opp på hytta for å feire jul. Gleder meg!!! Lager en ny tradisjon ved å lage julesokk til hverandre, dobbelt opp! weoo
Hvem skal dere feire jul med i år? Noen spesielle tradisjoner å dele?

Wrap it up

Halla! Sitter på rommet etter en hard treningsøkt mellom hybelkaninene og bali gavene. Herregud jeg har jo ikke kjøpt no som helst til meg selv!! Alt er gaver. Så nå pakker jeg inn gaver. Jeg er misunnelig på gavene, vil ha de selv. Derfor trøsteshoppet jeg nødvendige ting en jente selvfølgelig må ha, ting som stearinslys, knagger og skjerf. Det er alt man trenger. Etterpå svarer jeg på spørsmålene fra noen innlegg under her, du kan fortsatt spørre om noe annet enn Bali.............. HEHE.

Venter på verdens tregeste venninne, så hva henger jeg her for... Hade!


Genser fra Bikbok btwww

Li tago

Jeg våknet for en time siden. Lys våken, null sjans til å sove igjen. Hello jetlag.Nå skal jeg vekke Jonas!!! muhawahawh

Dat dat new love

I utgangspunktet så stressa jeg ikke så mye. Men nå peprer reisefølget mitt fælt på at jeg skal faktisk ÅPNE kofferten for å begynne å pakke, så da tenkte jeg.. 
HEY! Hvorfor skal jeg stresse med det? Jeg har da alt jeg trenger..

Macen i ny knallrosa superjentete posedekselbagaktigting,

Kokkosnøtt body butter,

Trutemunn og en splitter ny iphone 4.. eh jeg mener Ipod touch. Hallo, la meg være glad, jeg har vært for fattig til å skaffe meg det før nå liksom..
edit; altså det er en Ipod touch..?


Så da trenger jeg stort sett ikke mer, annet enn Norvegia ost og tannbørste.

Phiwoaah kommer til å fylle macen med photobooth bilder fra nå av.
Forresten; til folk som har bestilt fra apple.com før; hvorfor har jeg fått macen på døra hvor det står på deliverylappen at det skal være en iPod touch med også, men så er det inte det;PPpPppp?
Hvor er Ipoden min?
Jaja nå skal jeg straks på jobb, see ya later alig8r

6 DAGER

Okei, herregud det er tirsdag.


Min elskede kommer til meg snart!! Jeg må ha et navn til henne. Macen skal være en jente. Forslag?

Jeg hadde liksom fikset alt til jeg skulle dra nå jeg da, bortsett fra noe av det viktigste liksom; stipend.
Jeg hadde visst ikke søkt jeg nei!! Så da bør lånekassa speede opp shiten sin fast as dritt, for jeg skal ha det jævla stipendet. Bortsett fra det så er jeg nesten klar til å dra.
Har faktisk drømt hver natt i det siste om at jeg skal reise og kofferten min er tom. Også at jeg har blitt voldtatt av balinesiske gamle menn. Nice.

Visum, flybillett (skriv ut), leilighet, pass, bøker, vaksiner, lommepenger, klemmer, osv check!!

Det er altså 6 dager til avreise!! Omg sommerfugler i tarmen!!
Hvis det er noen andre av dere som også skal reise til Bali med gateway nå, og du er en jeg skal kjenne, så rop ut med facebooken din så jeg kan si hei på forhånd. Lettere på nett (HEHE)

Travel

See så liten øya er! Klarte nesten ikke ringe rundt den engang.
11 dager igjen nå. Herregud som jeg maser om det.
Eneste som står igjen er å skrive ut flybilletten min og pakke koffertene. HERREGUD hvordan skal jeg få plass? Har ikke lov til å ta med mer enn 20 kg i bagasjen, og ca 7 kg håndbagasje. Jeg må jo ha på meg alle klærne på reisen da for å slippe vekta. Undervannskapselgreia, pc, ekstern hardisk, skolebøker og toalettmappe veier syykt mye, så har egentlig bare plass til bikini og coconout krem i tillegg. bah..

Noen som er vandt med å reise langt til varme strøk for en laang periode og har gode pakketips?

Nada

Jaja mensan dere, da var det 13 dager til jeg reiser!
Og innholdet i livet mitt før det er stort sett nada. Jeg jobber, også jobber jeg, også.. jobber jeg litt mer, og jobber enda litt til. I tillegg består livet av småplukk som å slipe meg langsomt langs grusen til trening, spise agurk, og sloss mot blogg.no sitt atter bildeopplastningsprogram.

ELLER JO!!


Jeg må være eneste nordmannen som ikke engang har tråkket i norsk sand i år. Jeg nekter meg selv å bade i -12 grader, og venter heller på naturlig boblebad om typ, som sagt, 13 dager.

Nå har det seg også slik at jeg hater å bruke penger på mat, så mens mamma nyter litt ferie, så klarer jeg ikke dra ræva mi opp på scooteren for å kjøpe mat. Derfor spiser jeg stort sett bare.. saft, vann og agurk. Kommer til å bli superfit til Bali!!!! yeah
Og i morgen skal jeg til en hudlege for å sjekke en føflekk jeg har hatt i sånn ca 25 år. Gruer meg som svarte faen.
Ellers så har noen lurt på hvordan det blir med Jonas og meg når jeg reiser, og jeg kan pent fortelle at han kommer på besøk i 3 uker for å plage meg mens jeg intenst leser til høyskoleeksamen.

Raveparty!!For tiden er jeg forresten veldig skadefro. Jeg fryder meg over at de som er et år yngre enn meg som skal starte media siste året, garantert kommer til å få det grusomt mens jeg ligger i sola med mojjito. Neida. Joda.
Gud være med dere.........

Jeg drømte om en mac i natt. Så derfor må jeg nå kjøpe meg mac. Det lønner seg. IKKE SANT? Support? Anyone?

Ok. Jævlig interessant.

Styrke

JAAAAAH BILDEOPPLASTNINGSHURRA!!!!

Joda, men så var jeg visst ute i går da! Vekslet mellom å rappe varm øl med snus i seg hos naboen, for deretter å beine over til meg med en og en fra vorset for å ha flere grunner til å shotte mange på en gang. Clever!

Uansett. Vanligvis er det hos meg det bråker i disse strøk av super-fredrikstad, men denne gangen var det naboen. Noen ødela takrenna hos naboen ved siden av der igjen, politimannen. Sinnsykt teit, og jeg har ikke noe bildebevis, for blogg.no er hore.

Picturetime!!


Ja.
Også dro vi visst til byen da, i bilen til sykebilsjåførmammaen til elin. Enda godt! Kunne jo vært politimannen hehehehe vittig jente.
Deretter spydde jeg på en random bil, klemte en sigøyner, sa 'duerstygg' til en som egentlig er pen, mistet lommeboka, fant meg selv og dusjet i varmt vann som var veldig kaldt da jeg våknet.

JO!! Også fikk jeg nytt fødselsmerke. Var i hardcore slosskamp da vett. I'm strong, don't fuck with me. eeeeh


Også er det 14 dager til Bali

Hei treet

Jaaaa så hang jeg med Marie i dag. Gjorde helt normale saker, sånn som å... se at hu drar med seg det jævla treet overalt og bli dritflau på hennes vegne.
Etterpå hadde vi karneval i skogen.
...
Men faen, nå har jeg jo bare Marie sine lesere, så det er jo egentlig ikke vits at jeg poster noe dere allerede har sett???

Our thang

Hengt med Juliane, og bali taperne mine i dag.
Oh my gaaad liksam, 17 dager i morgen. Skal jeg begynne å telle timer snart?!?!? no..?
Hallo, kan alle som skal med fellesreisen 16.aug til Bali, som leser nå skrike ut og fortelle meg hvem de er? Jeg må vite hvem som er tilbøyelige til å bytte plasser med meg på flyet så jeg får sitte med krissa og ikke med en random person som ikke snakker språket vårt.


Sandra får dere se masse av snart. Og Ingrid!

I morgen skal jeg henge med marie og...
....
treet hennes..

Villa?

Som sagt så skal Krissa og jeg bo på Sari Segara hotellet første måneden vi er i Bali. Men etter det så tenkte vi å flytte inn i villa. Det koster ikke mer enn ca 500 kr mer i måneden enn Sari hotellet om vi er 8 pers. Og jeg er superkeen!
Sjekk ut et av alternativene vi kan velge:

Helt greit.. vet..

Sjekklista!
Visum- Ja
Pass- Ja
Bøker- JA
Flybillett- YEAH
Bolig- YEAH
fantastisk osv.

Lei Bali maset mitt? Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg ventet så lenge med å fortelle hva jeg skulle, ellers hadde jeg skrevet hull i nettet deres om det. Vært planlagt siden Januar, og jeg dævver av forventninger.

Smørfly
Gleder meg irriterende mye. Snakker hull i hodet på alle rundt meg. 20 dager til jeg drar nååå!!!
Jeg skal ri på aper, bade i oaser, gresse på palmer, leve på kokkos, bli sviske, ta bilder til vurdering, tenke på livet, svette, bli forkjølet av aircondition, bo i tempelhotell, klemme nye mennesker, sjekke opp munker, le med kjæresten på skype, gråte en tåre eller to av hjemlengsel, ikke spise en eneste bensinstasjonspølse, kjøpe gratis middag, sulte uten Norvegia, glemme gamle sorger, oppleve en annen rikdom, hilse på fattigdom, smile til hjemløse barn, kjøpe ekstra kofferter og sende hjem tung last, spare sand i et glass, drikke ananas, flytte inn i villa, leve som prinsesse.
Forventninger.

Bali, Indonesia 16.august.

Animal

Ja greit så skal jeg blogge da. Herre for et mas liksom..


Jo, så her om dagen så bestemte sola seg for å skinne litt da, så jeg bare yesssssss


Også gikk jeg lykkelig for å legge meg på min faste plass i hagen som er ca det eneste stedet med sol fordi naboene bor OPPÅ oss, så vi har hekk helt inn til stua.


Men så..


KATTEBÆSJ?!?!!?!
Ok... bæsjepose....


Kvalmeste jeg har gjort


Så ble jeg lykkelig etterpå og klar for sol


Så satt jeg der og frydet meg i ca 20 sek, så bestemte KLEGGEN seg for å ha rasteplass på meg


Så jeg bare.. FAEN VERDEN


Deretter la jeg meg på asfalt i stedet og knakk derfor ryggen av hardhet


....
Jeg bestemte meg for å forbli bleik og heller bare fortsette å redigere bilder til usannsynlig brun.


Akkurat ja...

Post it

HALLO!!!


I've got some new shoes

Megalol at noen faktisk har betalt orginalpris for dem, jeg venter alltid til salget kommer, og kjøpte de for 70 kr. HAH!

Kjøpt meg noe annet også!


Nei, ikke ny nese....


Nei, ikke nytt hår...


Klø-seg-i-hodet-sak!!!!


Sjukt fet!


Ja, også nevnte jeg hvor mange dager det er til jeg drar?


Hvor mange sa du?


Serr, 25?


ÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!

blåg

Yesssss det har seg sånn at jeg ikke rekker å blogge fordi jeg har ikke fritid.
Og nå stikker jeg til Ski igjen, see ya!

30 dagerAkkurat nå gleder jeg meg til å sove, trene i morgen, kose meg med gode venner i morgen, være syk og svak på søndag, smile på mandag, glise resten av uka, og hei-kristiane-foralltid-klem om 30 dager.
Hva gleder du deg til akkurat nå?

Weirdo

Hvis du skulle valgt et ord, kun ett, for å beskrive deg selv - hvilket?


Ufrivillig rar.
Hvilket ord beskriver deg?

wtffff

Oh nå har jeg ikke skrevet på en stund.
Var hos farmor en tur, og jeg kjørte selv. Gikk superfint å kjøre inn, men så skulle jeg hjem..

Og da bare...
wtf hvor er jeg nå..


Hvor i helvette er E6?!?!


SKILT!! SIVILISASJON!!!


Eller ikke...


Så måtte Jonas hente meg in the middle of nowhere, så jeg la meg for å tææne så lenge..


Men så bare.. wtf hvor er Jonas


JONAS!! .....Kenneth?

Jaja, Myrvoll/Saltnes, lett å ta feil av.

Så kom Jonas da. Og han hadde blitt brunere enn meg ved å sitte på solsiden i bilen på veien..


Så jeg bare wtf(!!!) så jeg kjørte til Myrvoll igjen for å bli brun selv.Også brukte jeg 2,5 timer på å finne veien hjem etter å ha kjørt tilbake til Ski for å begynne på nytt.....

Balilove

Okei, nå har jo Krissa allerede puttet det i sidebaren sin eller noe, så da kan jo jeg vifte med flagget også, selv om vi skulle være hemmelige(hehaeh).
Kristiane, min kjære søte som jeg ble kjent med på nettet, og jeg skal til Bali 16.August for å bli rosiner sammen og møte våre fremtidige balinesiske menn. Neida. Studere med Gateway college! Vi skal bo våre første 28 fantastiske dager på Sari Segara og etterpå flytte inn i villaaa(sannsynligvis). Flybillettene våre er regulerbare, så det er mulig vi blir der lenger enn hva vi egentlig skal også.
GLEDER MEG IHJEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi skal være der i omtrent 4 måneder, og jeg skal studere medier og journalistikk, og Krissa tar.. eh jeg klarer ikke skrive det. Ex.fac eller noe.


Så jeg jobber skrotten av meg for å samle lommerusk til jeg reiser.
Vaksiner
Bolig- soon check!
Studie
Flyreise

Visum- soon check!
Bøker- soon check!
Reiseforsikring- soon check!

Noen flere som reiser til Bali for å studere med Gateway om typ.. 40(!!!!!) dager?

Jepordy

Jada så festet vi i går da. Eller, rettere sagt, jeg festet. De andre ble bare superdritings og trengte rullestol som fremkomstmiddel etter intens trampolinehopping i pøsregn og vodka. Megateit! Jaja hva gjør man ikke for vennene sine liksom...


Sara og Kenneth som hadde det dødsfett pluss daquaribomba.


Verdensmester på strawberry daquari! Seriøst jeg er best på den.


Også begynte daquarien å virke, så vi tok turen ut for å plage livet av naboene,


gå litt i opp-ned spagaten/slå hjul/stå på hendene,


og generelt være idiot.

Og resten av bildene får jeg ikke lov til å legge ut. Tapere ass. Neida.(joda)
Jeg dro faktisk til byen alene ettersom de andre fikk akutt lammelse osv. Men det er jo greit, jeg fant nye venner!


Øh nei vent det var feil.
Samma det, greit, jeg fant ingen.

Fin lørdag anyone?

Åja

Ok.. hva er det som kryper i panna mi nå?
Skal jeg våkne, eller kommer jeg til å dø da? Faen det kryper ned mot venstre øye. Jeg må våkne.SVARTE FAENIHELVETTE!!!!!!!!!!!!
Hjerteinfarkt, blodpropp, aids og kreft.Hjerteinfarkt, blodpropp, aids og kreft.
Løp for livet din jævel.Don't mess with me.

Wrawl

Nå er klokka snart halv 5, og jeg må løpe på jobb.
Min kjære sa jeg hade til i går, for han reiser nemlig til Magaluf i morgen. Ta vare på han for meg der nede om noen av dere er der! Hehae har følelsen på at det egentlig er et skikkelig rolig sted. Ikke sant? No? Fader..


SissySissy har blogg hun og! Ikke så aktiv though. Her!
Ligner vi?

Lilsis
Hun er 14 år og verdensmester. Jeg er 19 år og verdensmester.
Thea!! Du må gi meg mailen din så du kan godkjenne bildene. weaoo

TTYLKjeder meg med å blogge, blir for mye av mitt eget tryne. Ny header igjen da!
Var på Eclipse for sånn ca 5 min siden. En plakat på størrelse med meg selv skal dekke vinduet mitt fremover. Jacob<3333 (Greit jeg er egentlig jævlig bitter på at jeg ikke fikkk Edward plakat).
Anycow.. Har masse bilder osv å legge ut egentlig, men er ikke så keen på det likevel. Må dessuten ha tillatelse fra lilsis.

Herregud jeg har jo mistet inspirasjonen.

Cullen family visit

Okei så var jeg ikke klar over at myggen hadde russetid i går og feiret Tryvann på den ENE(!!!!) leggen min.
Jævla møkka kameraet klarer jo ikke ta bilde av hvor mye hardfyll det har vært der, men de har seriøst forsøpla leggen min like mye som vi menneskeruss gjorde på tilholdsplassen vår.


Ser faen meg forderva ut. Nå går jeg med polstra onepiece resten av sommeren.

Superlip

Skoleavslutning i går. Det er fantastisk å være ferdig. For alltid. Åh kroppen min veier nå 1 kg.
Etterpå nachet vi hos Kenneth, spilte supermario, spiste eple som jeg fant ut at jeg var allergisk mot, fikk superleppe og sovnet i en trippelseng.

Dynamite

Ja så var det lørdagen da. Ble sånn halvveis feiret med søte venner og ekstrem kvalme.
Superdigg å være syk på bursdagen!
Picturetime.

Linn, Lene og Karoline før drikka slo inn.


Fine Elin og meg.


Fikk fine gaven fra sandra.no heahe


Så kommer tilstandene, og jeg fikk besøk av en del venner fra tangerudbakken..


DÆVVER!!!
hvem ba de liksom..
Blir gal.
Hurra!
Og i dag skal jeg på avslutning for endelig å si hade til alle tapere jeg har måttet gå på skole med i 3 år. Neida.. (Joda..)

Released

Endelig ferdig. Aldri mer prøver, fremførelser, prosjekter eller faenskap på vgs.

Så dro jeg på stranda.
I kveld skal jeg.. ÅH JEG VET IKKE HVA JEG SKAL!! SYKT DIGG!!!!
Tror ikke jeg har hatt en så stor lettelsesfølelse på mange år. Ingen oppgaver henger over meg, ingen maser på meg, ingen dårlig samvittighet river i meg.
Herregud jeg er fri.

Oppkjøring

Ok. Jeg lovte meg selv å ikke skrive om oppkjøringen min, for jeg trodde det betydde ulykke. Men nå trenger jeg mer lykke enn noen sinne. Jeg skal ha oppkjøring i morgen, og får heftige svettetokter og ekstremt vondt i magen av å tenke på det. Jeg har også vært så heldig at jeg har eksamen på tirsdag, altså dagen etterpå, så om jeg stryker på oppkjøringa, så kommer konsentrasjonen til å være relativt jævlig dårlig.

Etter eksamen skal jeg også komme meg til legen for å sjekke en veldig ikke-bra føflekk jeg har hatt i hodebunn siden sånn ca alltid, men som først nå kanskje ser skummel ut. Om jeg må ta vekk den så må jeg jo barbere hodet og... Neida. Joda.. Men herregud hvorfor skjer alt dritt ? Jeg skal jo være glad for at skolen er straks ferdig, for at sommeren kommer, og for at jeg snart har bursdag, men jeg er ikke glad! Jeg er dritsur!- ikke mensensur.
Eller mer bekymra egentlig.

Lykke til for alle andre som også skal ha noen drittdager i vente!
...Som om det hjelper.

Under den hvite bro

Jaja, så var Jonas i bondeland på låvefest i går da, mens jeg stod på jobb og glemte å sjekke kjøla slik at du får smeltet ost om du kjøper i dag. BRA!

Syns det er noe rart med det der at når du gjør noe du ikke har lyst til, så har du mye heller lyst til å gjøre noe helt annet som du vanligvis aldri hadde hatt lyst til å gjøre. Som for eksempel å støvsuge.
(...)
Eller å lære seg å stå i bro:Nei vent det var feil..ja..

.

Wow.
Nå skal jeg begynne å skrive én setning i hvert innlegg ettersom det er det som tydeligvis trekker kommentarer.
Neida. Joda.
Men takk for all lykke til, men det hjelper ikke så mye tror jeg. Har hatt voksenbursdag i dag, (blir 80 år neste uke vet dere..) og jeg har fått 3 urgamle kameraer av bestefar. Sykt kule!! Men nå skal jeg jobbe.............
Og i morgen skal jeg lese meg ihjel. Fortsatt fuck my life.
Snakkes

Karma is a bitch

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill.
Og forøvrig kan man gjøre hva man vil.


I morgen klokka 8 har vi trekk til muntlig eksamen. Jeg kommer enten opp i fordypning(lyd), naturfag, norsk eller historie. Jeg har faktisk bedt til gud og andre høyere makter om å ikke komme opp, og å bestå oppkjøringen neste uke. Livet mitt går i grus om jeg kommer opp. Seriøst.


Derfor har jeg bestemt meg for å tro på karma fullt og helt, og delvis kardemommeloven.
Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få god karma i dag.
Starter med dere: lykke til for alle som skal ha eksamen, oppkjøring, hva enn det er dere gruer dere til fremover!
Så trenger jeg litt hjelp, så får du god karma også! Hva kan jeg gjøre for å få super karma til i morgen?

09.jun.2010

Nei vent.. det er faktisk skikkelig fml likevel, jeg har jo oppkjøring neste uke, og jeg har sickness store summer å betale atm. Bra jeg har bursdag den 20.juni, så jeg kan håve inn på panten til alle taperne jeg ber i bursdagen!

Sånn ellers så er streiken over, og jeg venter på å bli hengt, halshogd og partert når jeg kommer opp i en eller annen jævlig muntlig eksamen på fredag.. Herregud som jeg gruer meg.
Det er så dritt å tenke på at den avgjør om jeg får det som jeg vil til høsten eller ikke, selv om jeg allerede har betalt 37000 kr av det. Død? ja.
Og streiken fikk jeg ikke akkurat så mye ut av i og med at jeg var en av få som måtte ha mediaeksamen likevel mens resten ble brune på stranda. fml.
PS!!!!! JEG FIKK 5 PÅ MEDIAEKSAMEN!!! JAH MWAH

Elefant

ÆSJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeg ble så kvalm når jeg så den at jeg brakk meg og døde i mitt eget oppkast.
Den sitter rett utenfor døren min og venter på en mulighet til å komme inn på natten og spise meg levende. Jeg kommer til å ha mareritt for resten av sommeren helt til jævelen går i dvale under senga mi og jeg dør i tortur av skrekk. Hvis du lurer på størrelsen, så kan jeg si at den nedre delen av kroppen på den tilsvarer rompa mi. Sånn ca. Ikke faen om jeg moser den heller.
Noen erfarne edderkoppknusere som kan fortelle meg hvordan jeg blir kvitt katastrofen?

Triage

Jeg lever.Grillingzz


DansedanseNå skal jeg øve litt til muntlig eksamen. yea good mornin'!

Stain

Hei, stikker innom. I dag har jeg medie eksamen, det har jeg frem til mandagen. Lovely! Er hjemom og henter blod og møkkete klær. Hørtes ikke det fint ut?

Svett som aldri, så må skifte og. ååårhg why does it always rain on me
See ya later, alligator

Alco anal

Jaja, så jobbet jeg i helgen da. Og lærer jeg ikke noe i naturfag, så lærer jeg i alle fall mye på jobb. Lurer på om personen som mistet denne pilla savner den nå.........

Og sånn ellers så selger vi jo failed kriseprevansjon.
heaheha


Fikk 4 på naturfagshoreprøve i bioteknologi forresten. Kry hane.
Bare grusomhet i medieeksamen, mulig muntlig eksamen og oppkjøring igjen, så er livet verdt å leve igjen.
Kanskje jeg slipper å henge meg foran vinduet på kantina after all om jeg ikke kommer opp i naturfag...

Potato

Hej igjen. Nå er jeg hjemme fra jobb, og gidder ikke hente min egen pc, så mammas web cam får slite seg gjennom meg igjen. Min S kommer snart, og jeg skal mekke pizza til oss. Senere skal vi se sykt fin film, snakke dritt om andre og kanskje ta en tur til byen for POTET senere.

Nanana
Jeg dekker på med lyserøde roser, og venter på at hun skal ringe på..
Noen som er dødsfine og skal på postgirobygget i fab fredrikstad om ca 3 uker btw? Gleder meg ihjel.

Nå er det tid for bilder. Good times!Tror jeg hadde vært sykt kul med short cut. No? joa


Jaja, det der skulle dere jo egentlig ikke se..

29.mai.2010

Hei tapere.
Stikker på jobb i den phete jobbskjorta mi og steker pølser.See ya!

Eg likar ikkje dette

I dag døde jeg i en redoksreaksjon på atomer.
Etter skolen døde jeg i RNA, kopi av et DNA wtf.
I morgen skal jeg dø av RNA igjen, i tillegg til å tortureres i flextest og bli halshugd i radioreportasje.
Til helgen skal jeg svette i pølsekoking og brødsteking på jobb, og til neste uke skal jeg virkelig dø i media eksamen.

Jeg har hørt at når man smiler uten noen andre til stede, så er man lykkelig.
Jeg er faen meg miserabel, deprimert, oksidert og redusert, og syns de som fant opp lykke var noen rasshøl.
Eller vent..
Kom plutselig på hva jeg skal grille med neste gang jeg griller.
- til dere amøber som ikke skjønte greia så kan jeg jo fortelle at en av gutta heter Ivar og likte nynorsk. Fail.

Grills


maah

webcam innlegg nummer 2! fant nemlig ut at mamma(!) har webcam. herregud hvordan skal verden ende.
Nå stikker jeg på grillfest og mister hukommelsen.
Oh ja, jakka er forresten fra Mango. Kjøpte den i Januar, så de har den nok ikke lenger. Too bad!
Smykket er fra Glitter og kostet 25 kr. Gjerrigknark

Salty

Goood morgen!
- Eller ikke, jeg skal nå sette i gang med resten av den helvettes forpulte dritt natur og miljø boka som forfølger meg i drømmene. Seriøst. Jeg drømte om naturfags boken i natt. Bare boka som et bilde foran meg, og ikke noe mer rundt. For en fantasi..Vedder på at du følte for å gjespe nå! gjesp..


Heldigvis har jeg lykkedrikke, og nå skal jeg bli professor i molekyler, dna, rna, atomer, celle.. whatever. Give me the bullet.

Åh, forresten! Sjekk bilde jeg fant på mamma sin pc!


Sykt fin.

Meaow

Jeg har så lite å snakke om nå så det er nesten ikke vits å blogge. Blogger jo bare så dere får se hvor pen jeg er hver dag......

Svetta med frisbee. Ikke fordi jeg faktisk trena, men fordi det var jævlig varmt ute.


Akkurat funnet ut at jeg har verdens styggeste treningssko, etter å ha hatt de samme i 7 år. Trena mye vett!


Så jeg kjøpte meg noen nye stygge. Men de har rosa, så da er det greit.


Tenkte å prøve meg på den lange der og. Får jeg gult hår av det?


Her er forresten verdens beste selvbruningsspray! Men tips: ikke spray deg med den i fylla, da blir doseringen litt.. skeiv..


åååh leste Regines bok i dag! Jeg gråt faktisk for ca anhver setning.


Skal du lese den?

My curse


I Watched You Walk Away
Helpless, With Nothing To Say
I Strain My EyesHoping To See You Again. Your Silence Haunts Me. But Still I Hunger For You
- Killswitch Engage

Jeiz

Okei, jeg lever.
Beskrivelse av Tryvann: Herregud...Russetid er definitivt ikke min greie.

Hejj

Nå skal jeg komme meg avgårde til Tryvann! Ønsk meg lykke til, og hvis dere ikke hører fra meg før tirsdag, så har jeg sannsynligvis dødd av bass og annet bråk. Ha en edru helg!Hilsen helge-pætt.

Smiling

I kveld skal jeg på tryvann. Herregud bær meg.
Har vært på tusenfryd og, det var folkete, kaldt og køete.
Men fint
Sees vi på Tryvann?

Russeknaut
Heyyall
nå tar vi russeknute under pulten. Død og fordervelse, men vi har superfin vikar.
Neste russeknute- kysse en vikar lærer.

HubbabubbaSara og jeg er i gang med en av årets russeknuter.
1 pakke hubbabubbapakke i munnen i 45 min, gogogo!

Hvilke russeknuter skal du ta først?

Kamel

Jeg har jobbet i helgen for å unngå solen. Kan jo ikke risikere å bli brun.


Mitt nye HOREprosjekt på skolen omhandler jenter og solarium. Herrejesusgudbuddha release me..
HAHA by the way. Hvordan skal man ikke smile når man ser en prippen dame med dyre klær som står og snakker til deg hvor du samtidig oppdager tidenes cameltoe?

flink i paint.

Kunstpause.....I morgen skal jeg noe grusomt. Jeg skal forsåvidt noe grusomt hver dag jeg står opp så lenge jeg er stuck på vgs, men i morgen er litt spesiell grusom. Kan du ønske meg lykke til og tenne et lys for meg?
Takk.

Liv

HJERTE
Fine kommentarer jeg har fått i det siste, er så glad jeg har bare fine lesere.
Hadde hatt svetteringer til håndleddet hver dag om jeg hadde ligget på topplisten i frykt over alle stygge kommentarer. Skjønner ikke at de orker, jeg hadde gått å druknet meg eller noe.

App. selvmord, så har jeg nå tatt sosialt selvmord ved å ta meg jobbvakter hver helg. Dvs at jeg skal være under promille hele TO ganger før the big thing i August. Og de to gangene er de to usle russetreffene jeg har kastet bort penger på. It better be good. Kroppen min elsker meg og kysser meg innvendig for at jeg ikke skal utsette den for alkohol på så lenge. Og kontoen min elsker meg enda mer. Først må jeg bare bli ferdig med den helvettes bedritne billappen. Jeg hater idioten som fant opp bil.

Frk.Samsung bilde fra russerevyen. Hadde to bilder av nesten samme, men mobilen min legger ikke inn bilder på pcen, så elin gjorde det, og hun la selvfølgelig ut det fineste av seg og det styggeste av meg.
Jaja! Nå ser dere min unike HELrussedress. Den rekker meg til leggene, og graver meg i rumpa. Fin?


Og sånn ellers kan vi bare legge ut et random bilde og mimre om tiden da jeg hadde et liv.

K+M pt2

krissasmil


krissasmell


mili&selmanuss


m+k


April, Mai, Juni, Juli, August!!!!! 136 dager til livet

Alive

Jadajada jeg lever, takk til alle som spurte og brydde seg.
Regningen er enda ikke betalt, derfor skal jeg nå springe på jobb og jobbe hele 4 timer. Deretter skal jeg trene. TRENE. Hvem skulle trodd det, nå skal i alle fall flesket rulle på jobb.

Jeg tok forresten ikke bilder mens jeg var i Lillehammer for nesten første gang, too bad. Krissa og jeg sees igjen om ca 20 dager, men det blir nok ikke bilder da heller, for hun likte ikke kameraet mitt.
Jeg derimot!!

fy faen

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie

Emilie

23, Oslo

Kategorier

Arkivhits