Interiørlykke

Vet du

Jeg elsker interiør. Jeg kan sitte i timesvis å få inspirasjon fra nydelige bilder av stuer, bad, soverom og andre rom. Det er definitivt min greie. Men hvordan gjøre noe mer ut av det enn en hobby? Vet du? Jeg vet ikke, og er for lat til å google meg ihjel om det akkurat nå.

Jeg vet ikke om jeg er flink nok til å kunne få meg en god jobb som lar meg bruke hodet på det jeg elsker, men jeg vet en ting. Jeg vet hvordan hjemmet mitt skal se ut. Jeg vet at jeg skal ha et hjem der de som kommer inn tenker "wow, her vil jeg også bo." Jeg vil at hjemmet mitt skal være stedet jeg gleder meg til å komme hjem til. Hvis jeg får barn, skal ikke barnerommene se ut som en bombe med farger. Det skal være delikat til hver minste detalj, selv om det kan innebære at de får rustikke leker fra 1800-tallet. Merker kritikk prikker meg i nakken nå, men så lenge jeg kan, vil jeg holde barnerommet i like pen stil som resten av huset.

Det skal være hvitt og brunt, og andre jordfarger i forskjellige nyanser. Jeg vil ha naturen som utgangspunkt, der gjenbruk også er en stor del av detaljene. Lyse grove trevegger, mørkt eller hvitt gulv i mektige planker, vinduene skal se gamle ut på en pen måte, og sterke farger skal aldri inn i mitt hus. Jeg tror på hjemmelagde bord, stoler og benker, noe som gir sin egen sjarm over at det er egen design i eget hus.
Stearinlys er en stor del av belysningen, spesielt ser jeg for meg store stearinlys i forskjellige høyder og tykkelser stående rundt en enorm peis. Jeg skal ikke ha noen stygg parafinovn eller noe lignende. Det skal alt i alt se slitt, men samtidig nytt og romantisk ut. Ååh skulle ønske jeg kunne jobbet med å innrede og fikse hjemmene for folk! Jeg hadde gått bananas med alle ideéne.


bilder;home&cottage,desiretoinspire.net

Soverommet og gjesterommet skal være en klasse for seg selv. Det skal være stedet for å slippe kreativiteten fullstendig løs, og det mest private stedet der bare de nærmeste vil se at jeg overdekorerer mer enn nødvendig, bare fordi jeg vil ha alle de fine tingene på ett og samme sted. Det skal være så mye å se på, at eventuelle overnattingsgjester kan komme til å drømme om en vakker sommer i Frankrike, og våkne med et smil fordi det er så mye vakkert å ta inn.

Jeg kunne sittet og beskrevet i detaljer om hvordan jeg vil hjemmet mitt skal se ut, men det er mer enn kjedelig for de fleste av dere tenker jeg meg, og dessuten er det sent. Nå skal jeg opp på rommet mitt og drømme om huset som står og venter på meg og interiørtankene mine en plass i verden.

Long

God kveld! Nå har jeg ikke blogget på sånn hundre år, men har egentlig ikke hatt noe interessant å komme med heller. Jeg følte meg veldig interessant i dag da! Jeg er egentlig aldri heldig, men jeg vant konkurransene på både Marie og Marie sine blogger! Ah, livets lyspunkter.

Siden jeg eegentlig ikke har noe å komme med, slenger jeg ut noen fler bilder av rommet frem til jeg får tatt noen nye. I morgen kanskje?? Huff jeg er verdens tregeste person. Skjerpings!

Puter fra Interiørlykke, kremmerhuset og Bali


Buddha fra Søstrene Grene, verdens fineste blad fra IndiskaTha crib. Natten roper på meg, natta bloggbarn.

Nostalgi

Emilie: jeg må jo ha den også, du ser vel at jeg ikke kan kjøpe den uten å kjøpe den?
Jonas: ...Når vi flytter sammen kommer vi ikke til å trenge noe annet enn maling.

Brukte opp det siste gavekortet mitt på litt mer interiørsaker her om dagen, og nå begynner jeg å gå tom for plass! Men begynner også å bli ganske fornøyd. Liker at det er litt for 'mye' på rommet, men at det fortsatt ser delikat ut. Tidligere hadde jeg alle mulige farger på alt mulig stående rundt over hele, og det så ut som et bombet barnerom. Forelsker meg mer og mer i den bohemske landstilen, og gleder meg masse til å bli dritrik slik at jeg kan innrede et stort fint hus med alle små fransk-romantiske detaljer.


Vanskelig å få med hele speilet uten at bildet ble bare stygt, så får vise ordentlig senere. Uansett, nytt sminkespeil fra kremmerhuset.


Elsker søte små skilt med fine ordtak og setninger. Har en haug liggende som venter på å komme opp på veggen. Litt vanskelig når jeg har skråtak! Vinger og skilt fra Kremmerhuset, maske fra Søstrene Grene.Plukket disse figurene fra barnerommet mitt, fikk de etter oldemor og skal ha de for alltid.


Jaja, så var det saken med skilter, skråtak og knagger igjen da. Fra Kremmerhuset, elsker setningen.


Kronen er fra Interiørlykke og er nydelig som pynt eller til å henge smykker på, ha kubbelys under slik som bildet viser, eller andre påfunn. Skriften på kommoden fant jeg på Panduro, men aner ikke hva det betyr.. Ser pent ut i alle fall da!


Hadde jeg konfirmert meg i år, ville jeg hatt denne kortholderen på bordet. Den er så fin! Brikken er fra Bali, kortet og kortholderen fra Interiorlykke.


Elsker fortsatt smykkeholdere i forskjellige former, og denne er fra Panduro.


My new favorite! Snakker om skiltet her altså. Har ikke helt bestemt meg for å la det stå tilfeldig i rommet eller henge opp i trappeoppgangen, men som sagt; gleder meg til å bli dritrik og innrede mitt eget hus. Ops, her ser dere hvor grusomt stygg sofaen er under trekket også. Styggeste sofaen jeg har sett noen gang.
Skilt fra Kremmerhuset, Marilyn bildet fra en butikk på Nordby.

Jewls

Tidligere har jeg bare latt smykkene mine ligge å slenge i små glass og kurver, og jeg er egentlig ikke forundret over at nesten halvparten har forsvunnet på grunn av rotet mitt. Men nå har jeg funnet to superfine løsninger, som var akkurat det jeg ville ha.


Det første smykkestativet er fra Panduro, det andre fra Kremmerhuset. Kortholderen, kortet og telyshjertet er fra Interiørlykke.

Nå vil jeg ha noe fint å feste øredobber på, og har et par løsninger i hodet, men er åpen for ideér!

Nye varer

Digger den lille kassen på bildet under! Kanskje freshe opp pepsiflasken litt? Hehe neida, men den er veldig fin til vinflasker, matoljer og andre.. flasker!


Boksen på bildet under er superfin til å oppbevare kvitteringer/brev/kort eller lignende, men jeg ga neglelakkene mine hedersplassen. (Skiltet i bakgrunnen er fra kremmerhuset)


Hvem sier at ikke alt burde ha sin sjarm? De vanlige fyrstikkeskene er så fæle at jeg gjemmer dem i sokkskuffen. Denne pakken med fyrstikker derimot, kan pent stå på utstilling.
'Kaffeboksen' brukes kanskje ikke til det den skal oppe hos meg ettersom jeg aldri har smakt kaffe, og kommer aldri til å gjøre det, men den er fin som pynt, og jeg kommer til å fylle den med teposer om det skal være sånn.Bilder;privat

Alt fra Interiørlykke. Kommende uka skal jeg lage meg et nytt stuebord! Haha jeg har blitt så husmorete..

Se

Hei supermennesker. Jeg er ikke helt super i dag, så ikke særlig super blogging.
Har gjort mindre enn jeg hadde tenkt til, men må vise dere litt interiørting i kveld også. Snappet med meg en del ting fra lageret vårt i sted også mens mamma ikke var her (hehehe), som jeg må vise dere i morgen. Skal kåre pikk-vinner i morgen også, så til dere som ikke er drita nå; det er bare å slenge inn en comment i siste liten! Skulle gjerne vært drita selv, men får spare det til resten av de ca 340 dagene jeg har igjen av året. Eller no.

Uansett. Har jeg vist dere klokka mi? Se på klokka! Se på klokka mi da, den er så fin fin fin! Og det er ikke egen-reklame, så jeg gidder ikke fortelle hvor den er fra.


Men se på kurvene mine da!! Og her sikter jeg faktisk ikke til mine nye Bali-hips. De er fra interiørlykke, og jeg må ha fler mamma! Haha sjekk engangskameraene forresten. Kurven er full. Gleder meg til å fremkalle! Kommer til å koste meg mer enn et nytt kompaktkamera..


De rustikke bokstavene er også fra Interiørlykke love love love!


Ja, også var det meg igjen da. Gjemmer meg fortsatt. Sees om.. et halvt år på tredemølla eller?

bilder;privatee

Hylla!

Superfornøyd med nye hylla! Hehe, jeg lurer på hvor mange av dere som faktisk finner dette interessant gitt. Jeg syns det er superkult i alle fall! Lysestaken og den søte kronen inne i hylla er fra interiørlykke forresten. Har så mye fint inne nå! Vurderer å bruke rommet mitt som showroom.
.... Hehe neida. Dream on mamma<3

Og jeg? Vel, la oss bare si at jeg gjemmer meg bak kameraet frem til BaliOreoRusbruskroppen er borte.

Roomservice

Nå er dere sikkert lei av interiørmaset mitt. mwahhahaea. Men jeg har bare blitt mer og mer interessert i det den siste tiden, så mer vil det bli. Tenk at jeg hadde rødt og sort rom bare for et år siden! ew.
I dag tok jeg siste tak og fikk ned barbenken. Kjøpt kommode, men trenger skruer, så har bare en midlertidig løsning til jeg får satt opp kommoden. Vurderer liten lysekrone her og der når jeg får penger også.

Slik så det ut med barbenken. 

Never mind varmeovnen. Sykt kaldt her oppe uten!


Tadam! Får se hvor stor kommoden blir når jeg får den opp, så oppdaterer jeg når det blir slik jeg vil ha det. Koser meg! Skal også lage meg nytt bord til sofaen snart. Supersmart og superfint. Dere skal få se det og hehehe.
Får visst inn nye varer hos Interiørlykke nå også, så da blir det vel til at jeg smugplukker litt.. hehe!


Hva syns du? Noen tips å komme med?:)

Fransk landstil

Crib

Etter jeg kom hjem fant jeg ut at jeg egentlig ikke har så fryktelig mange hobbyer. Så jeg fant på noe nytt. Pynte på rommet og lage scrapbooks. Æææh finnes det noen utdanning for sånt eller? I så fall har jeg funnet studiene mine. Anyphoto så fant jeg ut hva jeg skulle bruke den siste millimetern av strøm på kameraet mitt på, mah room! Merker dette blir bare mer og mer interessant tekst.
Lave lys fra Victorias secret, lysestake og bilderamme fra Interiørlykke, skilt fra kremmerhuset 


Nuvel, kalenderen er skjeiv, men den er så fin! Fra Kremmerhuset. Maske fra Søstrene Grene


Blitt så hekta på puter! Elsker de to til venstre, fra Bali. De hvite er fra Interiørlykke og 'postkortet'+ den med skjellhjerter er fra kremmerhuset.


Tatt bort den stygge men umistelige vhs spilleren og høytalerne! Hehehee
Digger detaljene på boksen! Fra kremmerhuset. Det søte kortet+holderen og lampeskjermen- Interiørlykke.


Lenge lett etter et nytt smykketre, og jeg vil ha flere av dette fra kremmerhuset. Plass til masse!


De fineste lysene i hele verden fra Bali. Må tilbake for å kjøpe fler.


Kortholder og kort fra Interiørlykke


Fikk fine klokken av fine kjæresten i fjor, skiltet kjøpte jeg til meg selv som hjemkomstgave hehe- Krmrhst


Ønsker meg fler bilder av disse flotte legendene, Marilyn, Johnny, Audrey, James.
Måtte ta med denne boksen også, har bare ikke noe sted å sette den på enda. Spirituell liten boks fra Bali, såå fin!
Får inn nye varer på Interiørlykke nå snart og, dere burde ta dere en titt, vi har masse fint!

Interiørlykke favorites

For de av dere som ikke har fått det med dere, så har jeg og min lille family en familiebedrift kalt Interiørlykke.
Gleder meg til de nye (og veldig treige) leverandørene får levert de nye varene til oss!
Heldig som jeg er, så forsikrer jeg meg godbitene med en gang de kommer inn. Ikke så lenge siden jeg postet innlegg likedann, men viser dere favorittene mine igjen.

Alt fra Interiørlykke.no

Interiørlykke pt.2

Vi har fått inn litt nytt, og vi vil også vise til gamle favoritter. Tok meg i å ta en haug med bilder i dag, så dere får noe fint å se på. hehaehe.


Fått inn smykketre! Gjett om jeg grabbet til meg. Supernyttig og superfint. Dyrt er det heller ikke. Smykketreet finner du her.


Nydelig serviettring, finner den på samme linken som smykketreet over, dere må bare bla nedover på siden. Her.


Litt forskjellig. Kurvene har jeg blant annet stående på rommet med parfymer og diverse sminke i.


Bokstavene er populære og de er fine til pynt overalt!


Hengende hjerte i tre og glassklokken er to av mine favoritter!

Hva syns du?
Finner oss på Interiorlykke.no :-)

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie

Emilie

23, Oslo

Kategorier

Arkivhits