januar 2011

31.jan.2011

Nye varer

Digger den lille kassen på bildet under! Kanskje freshe opp pepsiflasken litt? Hehe neida, men den er veldig fin til vinflasker, matoljer og andre.. flasker!


Boksen på bildet under er superfin til å oppbevare kvitteringer/brev/kort eller lignende, men jeg ga neglelakkene mine hedersplassen. (Skiltet i bakgrunnen er fra kremmerhuset)


Hvem sier at ikke alt burde ha sin sjarm? De vanlige fyrstikkeskene er så fæle at jeg gjemmer dem i sokkskuffen. Denne pakken med fyrstikker derimot, kan pent stå på utstilling.
'Kaffeboksen' brukes kanskje ikke til det den skal oppe hos meg ettersom jeg aldri har smakt kaffe, og kommer aldri til å gjøre det, men den er fin som pynt, og jeg kommer til å fylle den med teposer om det skal være sånn.Bilder;privat

Alt fra Interiørlykke. Kommende uka skal jeg lage meg et nytt stuebord! Haha jeg har blitt så husmorete..

Trynyan replay


Bilder;privat

Diffuse

God morgen!

Har en del jeg skal gjøre i dag, men lover å kåre pikk-vinneren! Snakes on a plane

Se

Hei supermennesker. Jeg er ikke helt super i dag, så ikke særlig super blogging.
Har gjort mindre enn jeg hadde tenkt til, men må vise dere litt interiørting i kveld også. Snappet med meg en del ting fra lageret vårt i sted også mens mamma ikke var her (hehehe), som jeg må vise dere i morgen. Skal kåre pikk-vinner i morgen også, så til dere som ikke er drita nå; det er bare å slenge inn en comment i siste liten! Skulle gjerne vært drita selv, men får spare det til resten av de ca 340 dagene jeg har igjen av året. Eller no.

Uansett. Har jeg vist dere klokka mi? Se på klokka! Se på klokka mi da, den er så fin fin fin! Og det er ikke egen-reklame, så jeg gidder ikke fortelle hvor den er fra.


Men se på kurvene mine da!! Og her sikter jeg faktisk ikke til mine nye Bali-hips. De er fra interiørlykke, og jeg må ha fler mamma! Haha sjekk engangskameraene forresten. Kurven er full. Gleder meg til å fremkalle! Kommer til å koste meg mer enn et nytt kompaktkamera..


De rustikke bokstavene er også fra Interiørlykke love love love!


Ja, også var det meg igjen da. Gjemmer meg fortsatt. Sees om.. et halvt år på tredemølla eller?

bilder;privatee

Hylla!

Superfornøyd med nye hylla! Hehe, jeg lurer på hvor mange av dere som faktisk finner dette interessant gitt. Jeg syns det er superkult i alle fall! Lysestaken og den søte kronen inne i hylla er fra interiørlykke forresten. Har så mye fint inne nå! Vurderer å bruke rommet mitt som showroom.
.... Hehe neida. Dream on mamma<3

Og jeg? Vel, la oss bare si at jeg gjemmer meg bak kameraet frem til BaliOreoRusbruskroppen er borte.

Day twlw- 10 things you don't know

Jeg lærte ikke klokka før i 4.klasse jeg har veldig dårlig selvtillit, Jonas er den første kjæresten jeg har hatt som jeg faktisk bryr meg om, jeg ble født og bodde mine første år i Oslo, jeg hater det når noen spør meg om hva jeg skal gjøre videre med utdanning og jobb

jeg slet med å legge på meg da jeg var yngre, og var 170 med vekt på under 45 kg på det minste, jeg er egentlig veldig irriterende, jeg fikk tur til New York som konfirmasjonsgave, jeg er ekstremt overtroisk, jeg er elendig til å ta imot komplimenter, blir helt rar og vet ikke hva jeg skal si.

WopMahahwhawh sjekk skoa. Trenger nye sko.
Nå tar jeg bæret og kjører på trening. Om jeg så må kjøpe meg månedskort på bussen (......) så skal jeg klare trening hver dag så langt det er mulig. Begynner jo mest sannsynlig som støttekontakt om litt også, og da blir det mer trening! Må bare lære meg å like det, om det overhodet er mulig. Tips som gjør trening litt mer fornøyelig??

GutenGod morgen!! I dag ble jeg våknet jeg av at jeg stod å kledde på meg. Sånn seriøst, Jonas hadde sovet litt lenger enn han skulle, så han dro meg opp av sengen og rett ut i bilen. Kledde på meg på veien. Grusom start på dagen, har ikke våknet så tidlig siden mitt forrige liv.
Jaja! Snille guttegutt lar meg låne bilen hans mens han er på jobb i dag, så nå skal jeg hive meg i dusjen, deretter dra på trening (logistikken i det???), så skal jeg levere noen papirer til min nye jobb og være superflink housekeeper hjemme etterpå.
Husker dere vennepenisen dere kan vinne? Den er sinnsykt kul.

TakpappMaser litt på guttegutt om å få lov til å pusse opp rommet hans litt. Male taket og de fæle listene! Men får ikke lov.. Fått opp noen fine bilder da! Skal male det taket når han er på jobb en dag.. Men nå skal vi slappe av i varm kosesofa med favorittprogrammer (drittlei krigsprogrammene han sitter å ser på nå!!) og bare ha det finfint.

Husk å skrive en kommentar slik at du er med i konkurransen om å vinne en.. vennepikk!! hihihi
Ha en fin kveld!

Middagstips

Nå skal jeg ikke bli en sånn en matblogger heller altså hehaehe mwaw, men vil bare tipse om enkel og sunn middag som er fint å lage om du er litt stressa(noe jeg egentlig aldri er, men uanzzett....) og har trent eller noe. Sunt, godt og.. ja.. enkelt.


Trenger vel egentlig ikke å forklare fremgangsmåten på det, men Jonas kjeder meg med lærlingoppgaven sin akkurat nå, såe.
Du trenger pasta, biffstrimler, hvitløksbaguetter, bacon, paprika, sopp, løk ++ annet ønskelig.Kok pastaen i ca 20 minutter, fres deretter biffstrimlene, og bland grønnsakene når biffen er nesten ferdig. Sett ovnen på ca 200 grader til hvitløksbaguettene, og hiv på baconet i pannen for seg selv til slutt. Namnam!

Cardio eller noNettopp trent! Det var forferdelig. Skal trene igjen etter middag også. Fml bigtime.
Snakker med dere senere. Tror jeg skal trå til med en konkurranse i kveld. Tidenes premie. Slår shoppingturer, overprisede rettetanger og alt det der.

Hodebry


Bilder;privat/Bali

"Har du lyst til å reise til Venezia med meg til sommeren?"
Jonas spurte, og jeg satte i gang tenkingen. Hvor jeg vil reise når det kommer til årets investering? Jeg vil tilbake til Bali, jeg vil se innsiden av murene på Auschwitz, jeg vil åle meg mellom de åletrange bakgatene i Praha, jeg vil nyte late dager på en Texas ranch, jeg vil besøke Ernest Hemingways gamle hus i Key West igjen, jeg vil spasere langs gatene Champs elysees, spise sola i Thailand og bo på vingård i Italia.
Jeg vil mye! Tanken har gått mye mot å ta 3 uker i Bali til høsten, men alt kommer an på pengesituasjonen. Det står egentlig mellom å dra til Italia eller Bali, to steder jeg har rukket å sette litt fotfeste tidligere.

Hva tenker du om ferie i år? Skal du ta en kortferie innimellom, eller satser du på å spare pengene til én stor?

Spesiale

Må jo gi dere oppskriften på min superduperpizza som gjør at jeg har venner en gang i uken (aka fredag).
Men dere som leser, må lage den. Det er verdt det, den er så god at jeg kunne spist den hver dag.

Må ha:
Mel, salt, tørrgjær, matolje, vann.
Ost, kjøttdeig, toro pizzafyllblanding>tomat og urter.

To do:
Mål opp og hell i 5-6 dl mel. Bland i 1 pakke tørrgjær og en halv tskje salt. Rør rør rør.
2 ss matolje + 2 og en halv dl lunkent vann. Bland bland kna masse.
Få deigen fast og sånn og la stå på varmt sted i ca 30 min.


Bilde;weheartit

Sett ovnen på 225 grader, bak ut deigen til en stor firkant. Brun kjøttdeigen og bland i fyllet (fremgangsmåte står på pakken). Stek masse namnam. Fordel kjøttdeigen og strø over ost. (serr?!?!).
La den stå i ovnen til osten blir gyllen og bobler litt, ca 20 min.
VERSÅGOD hahwhahf

Dag 11 Mine søsken


Bilde;privat

Søsken er to eller flere avkom etter felles foreldere. Søsken må således ha samme far og mor. Avkom med bare en felles forelder (felles far eller mor) kalleshalvsøsken. Avkom uten felles foreldre kalles stesøsken, og er vanligvis ikke genetisk beslektet.<wiki

Da jeg var bitteliten ønsket jeg meg søsken. Da jeg fikk søsken og oppdaget at de gråt og bæsjet i tillegg, ville jeg presse de tilbake til der de kom fra.
Nå har jeg fire små vakre søsken. To av dem har allerede ankommet den beryktede puberteten, og jeg ser mer eller mindre meg selv med et annet utseendet. Det er både meget og meget lite morsomt å være eldst. Jeg har vært kommandant, og jeg har vært syndebukken. Om det har hendt noe, er det alltid jeg som måtte ta ansvaret under setningen på at "du er størst, så du burde vite bedre".

Mine søsken er på hvert sitt spesielle stadie av begynnelsen av livet. Trasige kan de være alle sammen, men også best. Ingen har søtere, snillere eller bedre søsken enn jeg. Åh, vanskelig det der å skrive om familie! Det er jo så.. personlig.

Minstejenta fylte 9 år for to dager siden! Gratulerer så masse mitt gullegull som har blitt ca fem ganger mer jålete enn meg. Snart blir størstejenta storstor, og halvveis til 30. Ily.
Hva mer kan man si da?
Ily.

ya'll love to hate, discriminate

I need another story, something to get off my chest
My life gets kind of boring, need something that I can confess


Till all my sleeves are stained red, from all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw me wink, no, I've been on the brink, soTell me what you want to hear, something that'll like those ears
Sick of all the insincere, so I'm gonna give all my secrets away


bilder/tegning;privat

Dag 10 Bloggfavoritter

Åh liker ikke denne! Har jo allerede fortalt om hvilke blogger jeg pleier å lese, men nå er de blitt superkjente alle sammen, så da er det ikke noe poeng at jeg forteller om det igjen. Derfor vil jeg gjøre denne på en annen måte.

bilde;weheartit

Det står jo ikke "mine" bloggfavoritter, så da velger jeg heller at dere skal gi meg deres bloggfavoritter! Det er jo deres favoritter, så jeg kan ikke styre hvem dere skriver ned, men håper dere har noen andre favoritter enn de på topplistene mwahahhea for da blir det brått de samme som jeg leser fra før av.

Hit it, hvilke bloggfavoritter har dere?

Who's that chickGod.. hmm.. ettermiddag! Sov utrolig lenge i dag, og følte meg som et svett dråg da jeg først stod opp. I dag skal jeg være litt husmor på dagen med rengjøring og slikt, deretter skal jeg pynte litt på rommet og sniktitte på vareleveransen som kom nå nettopp. Så blir det fredagspizzaen. Vil dere ha oppskriften? Den er bæst, det er den som har kreditten for at jeg har venner..

Hårete

Elise: Håret ditt er fantastisk :O Kan du lage et innlegg om hvordan du har fått det så langt? :) hvilke produkter du bruker, vitaminer du tar, etc.... Sparer til langt hår selv, men det tar uendelig lang tid....;)

Tusen takk! Er det noe jeg misliker sterkt ved eget utseende, så er det faktisk håret mitt, så ser ikke helt at andre syns det er fint. Men for å svare på spørsmålene dine: jeg gjør absolutt ikke noe spesielt med håret mitt. Bruker ikke penger på dyre hårkurer, spiser ingen magiske vitaminer.


Jeg er heller dårlig til å ta vare på håret mitt! Føner det ofte uten beskyttende produkter, dusjer det i skoldende varmt vann, har det i dott på toppen av hodet hele tiden slik at det tydelig blir slitt midt på. Det er lite lekkert for å si det såånn. Eneste jeg har gjort er å klippe meg sjeldent og la det gro! Hehe ingen magi i det, og ja, det tar sånn ca 100 år. Klipte bob i 7.klasse, det er først i år jeg føler jeg har langt hår igjen. Ca 7 år siden, håret vokser saakte..

Inspo

ScrapHehe nevermind rotet i bakgrunnen på det midterste bildet.
Anymess.. Drevet med masse scrapbooking etter jeg kom hjem! Rotet frem alt av bilder jeg har i albumene mine og limt inn. To bøker er nesten fulle allerede! Har 3 engangskameraer jeg skal bruke opp også. Hadde glemt gleden ved å få bildene uten å vite hvordan de vil se ut! Bildene blir så nostalgiske og fine. Hekta på engangskameraer! mwahha.

Dag 09 Min tro eller livsfilosofi

Jeg er overtroisk. Jeg tror på fenomenet gjenferd, men jeg har egne teorier om hvordan de såkalte spøkelsene kommer til syne for oss. Jeg tenker vanvittig mye og overanalyserer absolutt alt.Jeg tror ikke på religion. For ikke å bli sittende i kveld, vil jeg dra frem kristendommen som religion. Vitenskapen forteller oss at vi stammer fra apene, kristendommen forteller oss at Gud skapte Adam og Eva som de første menneskene til å vandre jorden. Jeg respekterer fullt ut at mange mennesker lever i troen på Gud, men jeg misliker mange av meningene som strekker seg tilbake i bibelen. Jeg syns blant annet det er forferdelig at kristendommen (og mange andre religioner) mener at homofili er en sykdom eller en feil.
Religion skaper utrolig mange konflikter rundt om i verden, så jeg holder meg temmelig nøytral.

Jeg tror på reinkarnasjon. Hinduismen mener jeg står for mye flott. Karma står sentralt, og jeg tror at hva du gjør i løpet av livet vil komme tilbake til deg på en eller annen måte.Men som sagt så er jeg ganske nøytral. Jeg kunne vært medlem av flere religioner om det var slik. Hver og en står for noe jeg er enig i, hver og en står for mye jeg er ufattelig uenig i. Religion skaper ikke bare konflikter, religion hjelper også mennesker rundt om i verden i form av håp. Håp for et bedre liv, håp for en Gud som hjelper deg når du har det vanskelig, håp for menneskene.
Men jeg er nøytral, og har en enorm livsfilosofi som ville brukt opp bloggen for ord.

Word of the day


Bilder:privat

Au jeg er på god vei til kun å blogge om interiør føler jeg. Er ikke så interessant å fortelle om det private lenger egentlig. Ihvertfall ikke nå for tiden, kan jo hende jeg snur litt igjen men.. Har blitt så utrolig hektet på alt som har med interiør i det siste! Jonas skvetter til hver gang jeg ser en interiørbutikk når vi er ute og kjører. Gleder meg til pengene faktisk begynner å rulle inn i stedet for ut på kontoen igjen. Skal spare masse og faktisk ha penger til å være med ut å spise med venner igjen. Blir en nyvunnen frihet. Gleder MEJ

New old suitcase


Arvet meg en stor fin koffert som mormor pleide å bruke. Har sett etter en slik en i evigheter, med slitt gammelt skinn, røffe kanter og mørk brunfarge. Vil reise nå!

Roomservice

Nå er dere sikkert lei av interiørmaset mitt. mwahhahaea. Men jeg har bare blitt mer og mer interessert i det den siste tiden, så mer vil det bli. Tenk at jeg hadde rødt og sort rom bare for et år siden! ew.
I dag tok jeg siste tak og fikk ned barbenken. Kjøpt kommode, men trenger skruer, så har bare en midlertidig løsning til jeg får satt opp kommoden. Vurderer liten lysekrone her og der når jeg får penger også.

Slik så det ut med barbenken. 

Never mind varmeovnen. Sykt kaldt her oppe uten!


Tadam! Får se hvor stor kommoden blir når jeg får den opp, så oppdaterer jeg når det blir slik jeg vil ha det. Koser meg! Skal også lage meg nytt bord til sofaen snart. Supersmart og superfint. Dere skal få se det og hehehe.
Får visst inn nye varer hos Interiørlykke nå også, så da blir det vel til at jeg smugplukker litt.. hehe!


Hva syns du? Noen tips å komme med?:)

Fransk landstil

SmockaSkulle pusse opp litt i dag jeg. Hengte opp gardiner da! Kommoden fikk jeg ikke skrudd sammen fordi Ikea har ikke gitt meg skruer. Flotters.
Jaja! I morgen skal jeg på informasjonsmøte til det støttekontaktgreiene. Blir spennende! Tror jeg.
Ellers har jeg jo kamera igjen da, men nå vet jeg ikke hva jeg skal ta bilde av lenger. Blitt litt lei av eget tryne. Nei nå. Natta!

Hippo

God kveld! Jaaaa jeg skulle jo ut i dag da, så ble det til at to vakre jenter, tha supermodels Maiken og Eirin, fikk Ingrid og meg til å gå motevistning først. Det skulle være motevisning for vinterklær, og av alle ting gikk jeg med bar mage. Ja, jeg gikk med bar mage og så ut som flodhesten hippo på speed. Det var i alle fall slik jeg følte meg. Noen som var på der? Sannsynligvis ikke, håper virkelig ikke det. Tok noen bilder i kveld, men det var med mitt undervurderte engangskamera, så de får dere ikke se før jeg får meg en jobb og har råd til å fremkalle de hwahweaeahwa.


Finfinfin dag. xoxo hippo

 

15.jan.2011

Hey babes! Endring av planene! Støl som et uvær i dag, så orker ikke henge opp bilder og sette sammen kommoder. Derfor strekker jeg heller på beina og drar ut i dag! Allerede sklidd på rumpa en gang i dag, så skal telle og oppdatere på hvor mange det ble i morgen. Heeehe. Sees vi ute i Frædrikstæd i dag?Entusiasme

Hei! Har ikke hatt tid til å blogge. JEG(???) har ikke hatt tid. Jeg har jo all verdens tid. I morgen søker jeg jobb på rema. Må ha et liv snart vet dere.
Jobbet litt for mamma i dag! Endelig fått meg kameralader igjen, så jeg står for bildene til annonsene som kommer i neste nummer av et interiørblad. Husker ikke hva det het akkurat nå.
Uansett. Vi har flyttet det lille lageret vårt fra mitt gamle pikerom til vår kjære ubrukte nedre etasje. Sneak peak?? Ja, siden dere maser så sykt og savner meg hele tiden. Hvis noen vil komme å se så er det bare å skrike ut, mamma står klar med te. hehehehehhe <3Interiørlykke<3


Jo, også har jeg trent i dag da. Første trening etter sånn 5 måneder og jeg kunne forveksles med en svett gammel tomat etter en drøy 120 minutters økt. I morgen skal jeg trene igjen. Og dagen etter det. Må få bort spekket før sommeren vet dere vel.

Noen som vet om et sted hvor de setter på vipper i Fredrikstad forresten? Og det må være billig. Jeg har ikke brukt mascara siden September, og nekter å begynne igjen med det første etter så lang tid med påklistret skjønnhet. Brunfargen er jo borte, så får vel bruke penger på noe annet enn hudkreft.


Jo, også var jeg på Ikea i dag, kræsjet i et fortau, det gikk bra, fant kommode, skal pusse opp litt. Skal pusse opp litt på rommet til Jonas også! Det har dere ikke sett, og det er totalomvendt av hva slags interiørstil jeg har nå. Vil dere seeeee?

Dag 08 Favoritsaker

Telysholder, kort og kortholder fra Interiørlykke

pmz

Hejjjjj! Kom nesten ca nettopp hjem fra kino. Det var zuperduperfun. De solgte julenissemelkesjokoladefrafreia i kiosken til halv pris. Grunn god nok til å gå på kino!Eg, min keege lillebror og tøffel så den nye filmen Kongen av Bastøy. Den var bra hvis noen lurte, men jeg er spesielt interessert, så er ikke sikkert du syns den er bra. Ehhhhh anymovie..
Akkurat nå er jeg litt sur. Jonas ville ikke sove over fordi han må stå opp klokken 5 i morgen og kjøre langt. Merker jeg er en smule urasjonell med den gutten der. Sender ikke nattamelding engang jo!
Nå avslutter jeg før jeg overstrider egen regel på kvalitet fremfor kvantitet.

Dag 07 Venner

Venner er personer som ringer deg fordi de vil vite hvordan du har det. Venner er mennesker som oppriktig bryr seg om deg. Venner er mennesker du kan være i samvære  med uten å nødvendigvis måtte gjøre noe, uten å nødvendigvis være nødt til å ha en samtale.

Venner er vanskelig å beskrive. Jeg har så mange forskjellige venner. Jeg har vennene jeg oftest er sammen med på fest, vennene jeg stuper kråke med, vennene jeg har kjent i tiår, vennene jeg ble kjent med for en måned siden, men likevel vil kalle venner allerede, gamle msn venner (awarhaham Krissailu<333) og sååå videre.
Venner er de rundt meg jeg ikke ville vært foruten. Venner er de jeg kan gi en klem og få en glad følelse av.


Venner er viktig hele livet. På barne- og ungdomsskolen er det om å gjøre å være i den kuleste vennegjengen. Har du ikke den riktige jakken, liker ikke guttene deg, ser du rar ut så får du ikke være med.
Videregående er steget mot en mer voksen verden der dramaet oftest blusser opp og man finner seg mer til rette med de vennene man trives best med. Jeg fant mange nye fantastiske mennesker gjennom 3 år på vgs. Mange mennesker jeg vet jeg kommer til å be i bryllupet mitt, mange mennesker jeg vet jeg kan feire 50 års dagen med, mennesker jeg vil kunne mimre med når vi blir urgamle. Venner er de som ikke trenger å holde ut med deg, fordi de liker deg slik du er.

Bali, bare en gang til


Bilder: Ingrid Bogelund/ Red: Privat

Har du reiseplaner for sommeren? I tilfelle hvor?

StøttekontaktGod ettermiddag! I dag har jeg passet lillesøster, startet på Panserhjerte igjen, søkt på en finfin jobb og nå skal jeg straks komme meg på trening. Gruer meg! Føler meg som en hvalross i lateksdrakt. Seriøst.
I tillegg til å ha søkt på en del stillinger skal jeg på kurs for støttekontakter neste uke! Ei venninne av meg er allerede støttekontakt for en søt dame, og jeg føler det også kan være noe for meg.
Har noen av dere erfaringer som støttekontakt eller lignende? Fortell! Jeg er spent!

Dag 06 Om det hadde vært min siste dag

Tenk å få den beskjeden som forteller deg at du har én dag igjen å leve. At det kommer til å slå til en naturkatastrofe så stor at alt går under, at du har en grusom sykdom oppdaget såpass sent at du vet ikke om en time fra eller til vil være din siste. Hva ville du da gjort?Regine Stokke fikk beskjeden om at hun ikke hadde lenge igjen for ca to år siden. Hun skrev om kampen mot kreften og levde så godt hun kunne til den siste dagen, der flere tusen leste om henne. Dagen søsteren hennes skrev at hun var gått bort satt blant annet jeg med tårer i øynene. Tenk at ei jente kan påvirke så mange slik hun gjorde. Boken hennes leste jeg 3 ganger og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som kunne fylt opp et badekar med tårer etter hennes historie. Boken hennes fikk meg til å tenke på hvor kort livet kan være. Hun var jo frisk! Det kan skje hvem som helst av oss, og vi må sette pris på hver dag som det er den siste, selv om det kan være vanskelig til tider. Du kan dø av en bilulykke i kveld, terrorangrep på kjøpesenteret i morgen, drap neste uke. Man vet aldri. Så hvordan skulle du brukt din siste dag om du visste du aldri ville se solen stå opp igjen?Jeg ville først og fremst samlet alle nære og kjære til en stor middag med min favorittmat. Jeg ville spist til magen gjorde vondt. Jeg ville fortalt hver og en hva de betyr for meg, og mimret om alt som har gitt meg gleder i løpet av livet. Gråting? Ja det hadde kommet tårer. Men når slusene først åpnes er det vanskelig å lukke de igjen, så jeg ville prøvd å unngå saltvannet på kinnene.
Deretter ville jeg vært med bare Jonas og nærmeste familie. Vi skulle sittet i sofaen og pratet om alt fint vi har hatt sammen. Jeg ville klemt søsknene mine og skrevet et lite testamente der jeg skulle gitt bort hver eneste ting omhyggelig sortert dit jeg vil de skal ende opp. Jeg ville gitt dem håp og bedt alle bære hvite klær i begravelsen min. Sort er en så trist farge. Hvitt er så pent, hvitt er sorgens farge i Kina.
Jeg ville sett på bilder fra livet mitt og laget en scrapbook med de beste øyeblikkene.Tenk på hvor kort livet er. De fleste får ikke vite når de har deres siste dag, derfor er det viktig å ha ihvertfall ett høydepunkt hver dag. Jeg passet lillesøster i dag, og jeg ser hun vokser til å bli mer og mer lik meg selv. Det er så rart. Høydepunktene i dag er familie, mat og tid for meg selv. Jeg liker faktisk godt å være alene, men jeg kan gjerne være alene med Jonas også. Han er en guttete versjon av meg. På en måte. Du måtte vært med på min siste dag.

Hva skulle du gjort din siste dag?

BaliQ

Tiril spør:
Du har vært i Bali ser jeg. Hva burde man reise i egentlig? For nå er det jo kaldt som pokker, mens i Bali er det jo smellvarmt. Skal jeg bare ha på meg en billig joggedress jeg kan legge igjen der nede eller noe? For fly er jo som regel kalde de også :( Har du noen andre reisetips til den lange turen? Er maten bra feks. Får man ladet ipoder hvis de går tomme? Også lurte jeg på en liten ting til. La du på deg mye under oppholdet? Ikke at det ser slik ut altså, men jeg er så redd for å bli tykk :P så lurer på om det var mange som este ut der nede? slik at jeg kan være forberedt på å måtte spise sunt og trene og ikke bare ligge å late meg. hehe. takker for svar! :DSvar: Hei Tiril! Du kommer til å kjøpe mer klær enn du kan tenke deg der nede, så reis i den minst verdifulle joggedressen du har, og pakk minimalt med klær som de fleste kan matches sammen og slikt.
På reisen burde du ha en ferdigladet ipod, ettersom det går ikke ann å lade så vidt jeg vet. Andre gode tips er:

  • Et tynt skjerf du kan varme haken og ansiktet på, vi satt med stiv kuling på nesen hele veien.
  • Nakkepute! Jeg glemte å kjøpe meg det før jeg dro, og gikk med en grei nakkesleng i en stund etter reisen fordi det er umulig å sove i en naturlig stilling i et flysete. Kjøp nakkepute!
  • Maten varierer. Jeg får alltid uutholdelig vondt i magen når jeg flyr, delvis grunnet maten. Kjøp med deg masse bananer på gardermoen før du flyr, så har du god og lett spisende frukt hele veien. Jeg spiste 9 bananer, og det hjalp masse!
  • Ta gjerne med noe å pusle med. Ventetiden på mellomlandingene kan være lange, så en kortstokk kan for eksempel komme godt med. Og det må du ta med om du flyr gjennom Bankok, for de har det ikke der, vi lette overalt! hehe
  • Reis i så behagelige klær som overhodet mulig. En slakk bukse blir plutselig stram under flytrykket, og da kommer mageknipen. Auu!!Jeg vil ikke snakke om vekten min, men jeg kan si det sånn at du blir ikke akkurat tynnere om midjen av å ligge på stranden dagen lang og drikke alkohol på kvelden med sukkerinnhold til 15 coca colaer. Om du går idrett så har du vel ikke så mye å bekymre deg for, ettersom de er i aktivitet stort sett hele tiden. Om du går et annet fag må du sørge for å holde deg unna fristelser (les:oreo) og løpe de grusomme turene på stranden selv. Jeg løp én gang og hatet livet. Unngå mc donalds! hehe. Lykke til, og kos deg masse!

Dag 03 Mine foreldre

Tar igjen for de dagene jeg ikke blogget. Må jo fullføre listen!

Mine foreldre er to mennesker som har gitt meg liv. Jeg har håret fra mamma, nesa fra pappa, temperamentet fra mamma, humoren fra pappa. Men tankene mine er mine helt og fullt bare mine, noe som kanskje bringer unødvendige diskusjoner fra tid til annen. Men jeg er meg, og dere har satt meg til liv.Jeg leser om barn i tragiske skilsmisser mellom hylende foreldre, hører om venninner som aldri vil flytte hjemmefra, ser andre som blir uforsvarlig skjemmet bort av sine foreldre. Jeg er nøytral. Jeg er glad i foreldrene mine, de er skilt, men det gjør meg absolutt ikke noe i hele verden ettersom det er hva jeg er vokst opp med, jeg vil flytte hjemmefra uten å flytte ut av livet deres, jeg er bortskjemt i en sunn forstand med egen økonomi og uten bjørnetjenester.

bilder:weheartit

Mamma, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg. Pappa, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg.
Mine foreldre er meg på godt og vondt, om det skal være slik uten å måtte innrømme det.
Pappa, du skal leie meg opp kirkegulvet. Mamma, du skal tviholde på meg når jeg flytter ut.
Dere er begge byggesteiner som delvis gjør meg til hvem jeg er. På godt eller vondt vil jeg alltid ha et forhold til dere begge, jeg er halvt mamma, halvt pappa.

Dag 05 Hva er kjærlighet?Hva er kjærlighet? Føler jeg har svart på det før. I en skoleoppgave, yes.
For det er hva alle vil ha svaret på. Hva er kjærlighet? Hvordan definere selve begrepet?
"Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen." WikipediaKjærlighet for meg er kribling i magen. Gleden av å se en annen person, enten det er i form av å se igjen en god venn etter en lang stund eller når Jonas kommer til meg etter jobb. Kjærlighet, kjærleik, love, amour.
I Sex og singelliv filmen sier Jennifer Hudson at "love is the thing, you know!", og jeg er enig. Liker ikke å grave meg så dypt her, men tenk på hvordan verden ville vært om mennesker manglet evnen til omtanke og kjærlighet for hverandre. Vi ser kanskje terror, mishandling og vold slik vi lever i dag, men mennesker med tankene om å gjøre slikt lever i et fåtall i forhold til de restene milliarder mennesker som ikke står for slike ting. Tenk hvor mye verre verden hadde vært uten kjærlighet. Om vi kun levde på instinkter.
Love is the thing, you know!


Bilder:priv

Rihanna gauler ut om mishandling med Eminem. Just gonna stand there and watch me burn.. Kjærlighet er ikke bare kribling i magen og røde kinn. Kjærlighet kan også være vondt, men ikke kun i formen av mishandling i et forhold slik rødtoppen synger om. Å miste er et punkt i kjærligheten som gjør at vi innimellom ønsker at vi ikke kunne føle kjærlighet. Miste som i at typen din dumper deg, miste som i at du ikke får den du vil ha, miste som i form av dødsfall. Kjærlighet er vondt, det er godt, det er grusomt, det er fantastisk. Men kjærlighet er tingen.
Vi hadde neppe vært en eksisterende art uten.

Drrrængedæl

Jippi, nå har vi endelig fått låne bil, så da drar vi i dag. Leit for dere sikkert, for da blogger jeg ikke før søndag. Mwaha. Akkurat hatt tidenes slosskamp med brettet som etter to år uten bruk hadde gjemt seg inne i veggen(!), så nå er jeg full av skrubbsår. Gleder meg til å sitte 5 timer i bil gitt! Ha en dæijli hælj da dere!

Outfit for reisa da vett.

Dag 02- Min første kjærlighet


Pt;privat

Min første kjærlighet het Benjamin. Jeg aner ikke hvor han er i dag, aner ikke hva etternavnet hans var, og husker ikke egentlig hvordan gutten så ut. Men han hadde dialekt fra oppe i nord, og jeg kastet viskelær på han for å vise at det var han jeg ville gifte meg med. Jeg ble etterhvert modigere og skrev navnet hans over hele pulten. Husker jeg måtte sitte igjen på grunn av det. Det visste du ikke mamma!
Jeg var ikke særlig populær i klassen, så når det var på tide å bytte plasser, altså at man satt to og to i rommet, valgte alle den de ville ha. Ingen valgte meg, Benjamin var syk den dagen, så jeg benyttet sjansen. Han vel ikke på meg resten av året. Men husker han kastet en snøball på meg. Da var kjærligheten bekreftet.
Lurer på hvor du er i dag kjære, 12 år siden jeg så deg sist!

Hvordan var din første kjærlighet?

Gaspp

Hei! God.. vent litt
.....


morgen!! I dag skal jeg... vent litt..
.................På fjellet! Tror jeg da.


Jeg hylgråter gjerne hele veien bort til skiheisen og lager et leven uten like av meg for å slippe faenskapet av en vintersport, så jeg kan like gjerne se ut som en dust i tillegg med skibrillene fra 6.klasse, aldri giddet å kjøpe meg nye.


Sees i bakken ellllll?


Vent litt......


Vedder på at du gjespet minst èn gang nå. Vedd meg imot.

Sleep tightCrib

Etter jeg kom hjem fant jeg ut at jeg egentlig ikke har så fryktelig mange hobbyer. Så jeg fant på noe nytt. Pynte på rommet og lage scrapbooks. Æææh finnes det noen utdanning for sånt eller? I så fall har jeg funnet studiene mine. Anyphoto så fant jeg ut hva jeg skulle bruke den siste millimetern av strøm på kameraet mitt på, mah room! Merker dette blir bare mer og mer interessant tekst.
Lave lys fra Victorias secret, lysestake og bilderamme fra Interiørlykke, skilt fra kremmerhuset 


Nuvel, kalenderen er skjeiv, men den er så fin! Fra Kremmerhuset. Maske fra Søstrene Grene


Blitt så hekta på puter! Elsker de to til venstre, fra Bali. De hvite er fra Interiørlykke og 'postkortet'+ den med skjellhjerter er fra kremmerhuset.


Tatt bort den stygge men umistelige vhs spilleren og høytalerne! Hehehee
Digger detaljene på boksen! Fra kremmerhuset. Det søte kortet+holderen og lampeskjermen- Interiørlykke.


Lenge lett etter et nytt smykketre, og jeg vil ha flere av dette fra kremmerhuset. Plass til masse!


De fineste lysene i hele verden fra Bali. Må tilbake for å kjøpe fler.


Kortholder og kort fra Interiørlykke


Fikk fine klokken av fine kjæresten i fjor, skiltet kjøpte jeg til meg selv som hjemkomstgave hehe- Krmrhst


Ønsker meg fler bilder av disse flotte legendene, Marilyn, Johnny, Audrey, James.
Måtte ta med denne boksen også, har bare ikke noe sted å sette den på enda. Spirituell liten boks fra Bali, såå fin!
Får inn nye varer på Interiørlykke nå snart og, dere burde ta dere en titt, vi har masse fint!

Meet the fockers

Salut.
Stikker på Kino med Sandragunnar og Jonas. Skulle egentlig på fjellet i morgen, men vanskelig å få lånt seg bil.
Æh, nå er jonas her, jeg må løpe!
Tha list

Fant denne søte listen på Lissis blogg. Jeg vil også!! Starter i dag.

Dag 01 ? Presentere megselv
Dag 02 ? Min første kjærlighet
Dag 03 ? Mine foreldre
Dag 04 ? Hva slags mat tilbyr jeg?
Dag 05 ? Hva er kjærlighet?
Dag 06 ? Om det har vært min siste dag
Dag 07 ? Venner
Dag 08 ? Favoritsaker
Dag 09 ? Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 ? Bloggfavoritter
Dag 11 ? Mine søsken
Dag 12 ? 10 saker du ikke vet om meg
Dag 13 ? En vanlig dag hjemme hos meg
Dag 14 ? Det her er mitt favorittband 
Dag 15 ? Mine drømmer
Dag 16 ? Første kysset
Dag 17 ? Barndomsminne
Dag 18 ? Ett pinlig øyeblikk
Dag 19 ? Detta angrer jeg
Dag 20 ? Mine forbilder
Dag 21 ? Mine dårlige sider
Dag 22 ? Det her blir jeg opprørt av
Dag 23 ? Mitt hjem
Dag 24 ? Det her får meg til å gråte
Dag 25 ? Det her er jeg bra på
Dag 26 ? Mina redsler
Dag 27 ? Min favorittplass
Dag 28 ? Saker jag savnar
Dag 29 ? Det her ska jeg bli når jeg blir stor
Dag 30 ? 10 dødssynder 

Me, myself and I. 


Jeg heter Emilie, jeg er 19 år, og jeg er rar.
Klisjé herfra til månen å fortelle at jeg er rar, men jeg ser på meg selv som en veldig rar person. Jeg føler meg enten mindre eller mer smart enn andre i nesten alle situasjoner. Jeg tenker vanvittig mye og overanalyserer alt til hver tid. Kan kanskje sees på som en tvangstanke, men det er bare sånn.
Jeg er født i Oslo, liker ikke Oslo, bor nå i Fredrikstad. Jeg hang etter fingerspissene for å bestå i matte gjennom hele grunnskolen og vgs, og avviser alle yrker som inkluderer matte. Jeg hater matte.
Hvem er jeg? Jeg er Emilie, og jeg har et dødskjedelig navn. Da jeg var liten ville jeg hete Rakel eller Cassidy, altså noe som ingen andre jeg kjente het. Jeg har angst for å få barn, men om tragedien skjer så skal hun/han ha et mellomnavn etter enten farmor eller farfar. Jeg savner farfaren min mer enn de fleste forstår, men hater å vise at jeg faktisk er sårbar.
Det er vanskelig å presentere seg selv. Prøv selv og send meg link.

venna anno 04

oh

Siden dere maser så sinnsykt så skal dere få se hva jeg har på meg i dag på webcam!


Ja, også er det hull i hjemmetightsen min da. Har ikke penger til nye klær skjønner dere. Genseren brukte mormor da hun var sånn 20, så vet ikke hvor den er fra. Den har ekstra skuldrer til og med.

04.jan.2011

Ciao! Svært lite informativt å dele i dag som alle andre dager. Til helgen skal jonasrunarsandraogjeg på hyttetur til Drrrrængedæl. Wannacume?
Så Sandra kommer nå snart slik at vi kan lage en aldri så liten pakkeliste og planlegge litt. Deretter kommer Juliane og henter en oppvaskmaskin. Men det er ikke særlig interessant, er det vel. Deretter skal jeg til min vakre lille Elin i kveld for å ta et tårevått farvel. Hun reiser fra meg og skal bo i snøhule i St.Anton frem til sånn mai. Hva skal jeg gjøre med livet mitt...
Anysnow.. Jeg har faktisk en halv strek igjen med strøm på kameraet, så jeg kan ta et bilde eller to, men det må være perfekt. I mellomtiden bruker jeg engangskamera. Jeg har nå 4 engangskameraer.

2010 pt.1Festet mindre enn før og brukte lørdagskveldene på å steike burger på bensinstasjonen som var nyoppusset i stedet. Men den ene gangen jeg husker at jeg festet hadde jeg på heels for sånn ca første gang etter mine beloved Buffaloezz, og klinte med snøgrusen. Hva kan man si..? That's how I roll.


Ellers gikk dagene med på selvskadingstider under kommunismen, eller hva enn man kaller den skole...tiden.


Jeg fikk årets første opptur som gikk fra at jeg slapp å komme meg fra skolen til jobben til mamma, som vanligvis tar sånn sikkert 20 minutter for at hun skulle ta meg med hjem, noe jeg som regel aldri rakk, til tax........ Jonas fikk seg bil.
hehehehehhehehe fine månedsskrifter? Eller hva kalles det...? Ja. Ihvertfall:

Dro til Stavanger med Sandra og Kaya for å..... shoppe. Det tok av.


Kristiane kom, og vi fikk nye venner.


Jeg fikk ny mobil, med kamera som faktisk virket, men som ikke overfører bilder til pc. Too bad.


Okei nå har jeg brukt to timer på 2 måneders oppsummering. Herregud så slitsomt.

Videoblogg forsøk EIN


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits