februar 2011

The manGod kveld! Nå skal jeg sette meg å se en skikkelig jentefilm i litt sur over at gutten ikke kom til meg i kveld. Ny header også forresten for de uoppmerksomme. Litt usikker, men den gamle begynte å bli... gammel.
Ha en fin kveld!

Stomp stomp I've arrived
pt;privat

Words of the day


pt;privat

En god dose søvn


Sinnsykt stort bilde av meg selv; meg selv.

God morgen! I dag skal jeg gjøre alt jeg ikke har lyst til. Du vet, trene, støvsuge, vaske badet og så videre. Merker ikke at det er fredag heller. Tiden går så utrolig fort for tiden, samtidig går det grusomt sakte. Jeg vet at om jeg hadde vært dritrik, ville jeg fortsatt jobbet. For det er greit kjedelig i lengden å gå uten jobb. Bloggingen får jo lide av det også, for jeg har aldri noe som egentlig er interessant å komme med. Oh well, nå må jeg gå. Skal mate fiskene eller noe.

Favorite#2


Christian Dior Vernis

hjerterom

Skal se Easy A og ha det fint med smash og Jonasgutt i kveld. Ser dere han er kortere på håret forresten? Hehe sikkert ikke, men jeg har klippet han og er nå superfrisør heaha.

Favorite#1


YSL rouge volupté 7

Nostalgi

Emilie: jeg må jo ha den også, du ser vel at jeg ikke kan kjøpe den uten å kjøpe den?
Jonas: ...Når vi flytter sammen kommer vi ikke til å trenge noe annet enn maling.

Brukte opp det siste gavekortet mitt på litt mer interiørsaker her om dagen, og nå begynner jeg å gå tom for plass! Men begynner også å bli ganske fornøyd. Liker at det er litt for 'mye' på rommet, men at det fortsatt ser delikat ut. Tidligere hadde jeg alle mulige farger på alt mulig stående rundt over hele, og det så ut som et bombet barnerom. Forelsker meg mer og mer i den bohemske landstilen, og gleder meg masse til å bli dritrik slik at jeg kan innrede et stort fint hus med alle små fransk-romantiske detaljer.


Vanskelig å få med hele speilet uten at bildet ble bare stygt, så får vise ordentlig senere. Uansett, nytt sminkespeil fra kremmerhuset.


Elsker søte små skilt med fine ordtak og setninger. Har en haug liggende som venter på å komme opp på veggen. Litt vanskelig når jeg har skråtak! Vinger og skilt fra Kremmerhuset, maske fra Søstrene Grene.Plukket disse figurene fra barnerommet mitt, fikk de etter oldemor og skal ha de for alltid.


Jaja, så var det saken med skilter, skråtak og knagger igjen da. Fra Kremmerhuset, elsker setningen.


Kronen er fra Interiørlykke og er nydelig som pynt eller til å henge smykker på, ha kubbelys under slik som bildet viser, eller andre påfunn. Skriften på kommoden fant jeg på Panduro, men aner ikke hva det betyr.. Ser pent ut i alle fall da!


Hadde jeg konfirmert meg i år, ville jeg hatt denne kortholderen på bordet. Den er så fin! Brikken er fra Bali, kortet og kortholderen fra Interiorlykke.


Elsker fortsatt smykkeholdere i forskjellige former, og denne er fra Panduro.


My new favorite! Snakker om skiltet her altså. Har ikke helt bestemt meg for å la det stå tilfeldig i rommet eller henge opp i trappeoppgangen, men som sagt; gleder meg til å bli dritrik og innrede mitt eget hus. Ops, her ser dere hvor grusomt stygg sofaen er under trekket også. Styggeste sofaen jeg har sett noen gang.
Skilt fra Kremmerhuset, Marilyn bildet fra en butikk på Nordby.

shaker of the day

Nettopp mishandlet replay knappen sånn hundre ganger. Diggdiggdigger låta.
Hvilke låter får deg til å riste på flesket i dag?

god morgeeen

Eller god ettermiddag da. Nå blir det mye snakk om håret mitt her, men se så lyst det har blitt på bare en uke! Haha det blir blondt igjen av seg selv..
Nå er jeg litt lei av eget ansikt og sånt, så tenker litt interiør innlegg senere i dag hehehe thumbs up!

sistermister

Litt bilder fra helgen! Reiste opp for å feire bursdagen til mamma, gratulerer igjen!
Hytta har blitt kjempe fin nå, vi pynter bare mer og mer. Jeg har fått en forkjærlighet for begrepet som forteller at for mye er bra når det kommer til interiørfronten. Men foreløpig er det ganske tomt i forhold til hvordan jeg kunne tenkt meg at det så ut meeen men.

Været var supert! Fikk ikke satt beina på skrekkbrettet denne helgen, men får vel se neste gang.


Those blonde days

Jajaja så savner jeg det blonde håret allerede. Kjenner meg selv godt nok, og visste jeg kom til å angre. Men det brune passer personligheten min akkurat nå. Føler ikke for å stikke meg frem noe særlig for tiden, så er ganske deilig å kunne gjemme seg litt bak en anonym brun hårsveis. Det blonde kommer tilbake! Hyggelig med så mange tilbakemeldinger da! Flere av dere mener jeg burde bli enda mørkere, men det får være måte på hvor deprimert jeg skal se ut.
Fraværet skyldes en tur på hytta forresten! Internett er like langt unna som sivilisasjon der oppe, så ble dårlig med blåååågging. Tror det er en jobb som roper på meg til uka forresten! Ble kjempe glad da jeg ble ringt opp. Er kjempe klar for å jobbe igjen. Satser på ferietur til Bali igjen til høsten, så da må jeg sparespare.
Savnet meg?

ringring

Kan du lage et innlegg hvor du viser alle ringene dine?

Blomst

To små fra England, hvit stor fra Gina, stor fra Topshop Bali

Metal/sølvFra venstre i bildet; h&m, gina, Bali, S&M, Bali

Tilfeldige

Gina, Bali, h&m, Bali

De har en tendens til å forsvinne i jakkene mine, så får ta resten senere når jeg har vrengt alle lommer.. haha.

BrunblekHadde aldri trodd jeg kom til å farge håret brunt igjen etter hvordan jeg så ut med det rosa hodet mitt for tre år siden. Men følte det var tid for en forandring! Syns fargen er fin, men ikke til meg, så får se hvor lang tid det tar før jeg blir blond igjen.. Bare å vente på etterveksten! hehe..
Endelig nett i stugo igjen, så nå blir det blogging! haha så harry..
Jaja! Hva syns dere?

Short

Heisann! Elendig blogging, ufrivillig dårlig nett.. Nå er jeg hos kjæresten og skal feire en liten valentine med calzone og tv i godsofaen. Har farget håret brunt forresten. Ser grusom ut, men blir vel bedre når jeg venner meg til det. Snakkes når jeg får nett hjemme igjen!

Forest of creeps


Arkivbilder:emilie&marie

trotmonnSov sinnsykt lenge i dag! Føler meg som et dråg når jeg ligger å drar meg så lenge. Posene under øynene kommer når jeg sover for lenge, og ikke når jeg sover for lite. Flotters.
Gruer meg litt til et møte i kveld, ønsk meg lykke til! Og stem på kjæresten min og meg i valentinekonkurransen på facebook her! Da blir jeg kjempe glad!
PS! Du stemmer ved å like bildet hehe

Dreaming of mercy

Liker vanligvis ikke å poste alle mulige videoer på bloggen, men denne er så utrolig sterk, at jeg må dele den til de av dere som ikke har sett den. En fantastisk god reklame som gjør at jeg vil fortsette innenfor mediafaget.

Mine forbilder

Jeg våknet alltid kjempe tidlig på morgenen til lukten av bacon og nystekt brød. Jeg kastet den tynne og ranglete kroppen ut av sengen med hvit blomsterdyne, og ut i første stuen. Han satt og så på boksing og hørte på radioen samtidig. Egentlig viet han ikke oppmerksomheten til noen av delene, han bare likte å sitte der i fred en tidlig morgen mens han visste jeg ikke ville forstyrre. Det var så fint å se han sitte der i den store grønne fløyelsstolen. Jeg ropte som vanlig 'heeeei' med volum ut av en annen verden for å vekke stemmen, mens han nærmest hvisket det tilbake der han satt i sin transelignende tilstand.
Jeg løp ut i andre stuen og klemte henne god morgen. Jeg forundret meg alltid over at hun ikke hadde pupper slik alle andre voksne damer hadde. Logikken slo ikke helt inn på den tiden.

Jeg løp ut på kjøkkenet, for deretter å slenge meg ned i barnestolen min, enda jeg var nesten 4 år for stor til å sitte i den. Det måtte såpe til et par ganger for å få meg ut igjen.
Hun lagde verdens beste frokost, og jeg ga henne blikket. Is før frokost, nå var jeg på besøk! Og jeg fikk alltid is. Akkurat den jeg ville ha, akkurat når jeg ville.

Dagen brukte jeg på å kaste meg rundt i snøen med de beste pesende hakk i hæl. Jeg akte, rullet, ropte, gråt, lo, baset, skrek og koste meg frem til jeg ble sliten. Og som barn tok det meg lang tid å bli sliten på lek.
Sliten og kaldsvettende kavet jeg meg inn kjøkkendøren og satte føttene med de møkkete støvlene på bordet. Hun måtte dra de av, viktig å benytte seg av all service. Vi spiste den beste middagen, og de beste vafflene/wienerbrødene til kvelds. Slik gikk dagene. Om jeg noen gang blir mamma, for deretter å bli mormor eller farmor, vil jeg bli akkurat som min egen farmor og oldemor. Det er vanskelig å forstå at de beste menneskene ofte er de som går først. Oldemor ble gammel, men farfar kunne hatt mange fantastiske tiår til. Farmor er nå den beste jeg vet om. Hun gjør alt riktig, sier de rette tingene, er den beste i alle situasjoner.

Hun er min største forbilde, hun har gitt meg de beste minnene. Og fler skal det bli.

Fugly
New rings! Haha bleikfeite pølsefingre. Fra gina forresten.

God morgen! Bar rett ut av varme dyna og ut for å skrape bilruta i dag. Hva gjør man vel ikke for en trøtt kjæreste? hehe selv om det var til egen fordel fordi jeg får låne bilen i dag. Hadde tenkt meg på trening, men det verker i kroppen, og merker dagen er dårlig selv om sola skinner så mye den orker.
Skal til en venninne jeg ikke har vært med på evigheter i dag, og Melis kommer også. Gleder meg! Har faktisk full uke for en gangs skyld, og sulter etter rutiner!
Helst kunne jeg tenkt meg jobb på Kremmerhuset eller en annen interiørbutikk, men ser ut til at jeg må vente så lenge det ikke er noe ledig. Vet du om noe ledig i Fr.stad? Skrik ut!

Mine drømmer

Jeg trasker langs gatene i Lido de Jesolo, rett ved Venezia, en sen ettermiddag med småslitte gladiator sandaler, en lett sommerkjole, raybans og med italiensk is i hånden. Ved siden av meg går kjæresten min, smålig lei av meg etter en lang dag hvor jeg rundt hvert hjørne drar opp kameraet og roper at han skal vente fordi jeg må fryse alle øyeblikkene.
Italienerne er travle på slutten av sin arbeidsdag, men tar seg likevel tid til å trekke på smilebåndene som en hilsen når jeg glor uforskammet på hver og en av dem for å studere spesielle ansiktstrekk og hint av personligheter.


Solen hvisker sine siste ord for dagen mens den glir ned under havoverflaten slik vi ser det. Himmelen er  lilla, rosa og oransje med et hint av blått i det fjerne. Fuglene plukker med seg dagens rester fra innpåslitne turister langs strandkanten, mens en hotellarbeider samler kjapt inn solsengene og parasollene så han kan bli ferdig på jobb og dra hjem til familien sin.


Jeg kjenner den svale vinden lindre hetetoktene i det overopphetede klimaet, og ser livet begynne å bevege seg i kveldens gater. Barnefamilier med gråtende barn gjør meg glad jeg ikke er klar for å starte familie, et lidenskapelig italiensk par står hemmelighetsfullt bak to eldgamle trær i gaten og kysser forsiktig, mange mager mettes omkring meg av fantastiske italienske retter i sin beste forstand, og jeg er lykkelig.


Aromaen av ferie, avkobling, glede og lykke danser omkring meg med min vakre som holder meg i hånden. En drøm trenger ikke alltid være en fremtidsjobb eller et klisjéliv.
Er øyeblikkene gode nok, vil jeg kalle de mine drømmer.

Jewls

Tidligere har jeg bare latt smykkene mine ligge å slenge i små glass og kurver, og jeg er egentlig ikke forundret over at nesten halvparten har forsvunnet på grunn av rotet mitt. Men nå har jeg funnet to superfine løsninger, som var akkurat det jeg ville ha.


Det første smykkestativet er fra Panduro, det andre fra Kremmerhuset. Kortholderen, kortet og telyshjertet er fra Interiørlykke.

Nå vil jeg ha noe fint å feste øredobber på, og har et par løsninger i hodet, men er åpen for ideér!

anno 08

ida: hvordan så rommet ditt ut tidligere? siden du snakker om at du har pusset opp osv:)

Pikslete og fælt bilde, men det er det eneste jeg fant. Lekkert, hæ? Hadde altså rød vegg, grønn sofa(som fortsatt er grønn under trekket), sort bord og tidenes største og tyngste tv. I det hele tatt veldig pent.. Enda godt smaken forandrer seg med årene! Jonas syns derimot den røde veggen var finere enn sånn det ser ut nå...

Hva syns du om forandringen? Til det bedre eller verre? haha

words for today


illustrasjon/privat,google

Welcome

Jippi! To nye tilskudd i samlingen min av gamle stjerner på trykk. Orket ikke ta ned resten av bildene for å vise frem, men Elvis med rutete skjorte og Marilyn er de nye jeg kjøpte i dag. Det andre bildet av Elvis er fra samme butikk på Nordby senteret.
Begynner å gå tom for plass på veggen i trappeoppgangen.. Har jo skråvegg, så er ikke så mye å velge i når det kommer til veggplass. James Dean, Marilyn, Elvis, Audrey. Nå vil jeg ha Birgitte Bardot! Noen som har sett bilde av henne til salgs noen plass?
Fant også noen fine veggklistremerker på Panduro i dag, men fant fort ut at veggen min bare tar bort limet, og de klistrer seg ikke, så nå står det ordtak på veldig tilfeldige plasser rundt om på rommet.. Hehe!
Og ellers koser jeg meg med kjæresten i kveld, hva gjør du i kveld?

dressp
Jakke og bukse/topshop, veske/guess, sko/converse

Liker egentlig ikke bildene mine når de ikke har vært en runde i ps først, men da får det gå for denne gang, lårene stays real for you. haha neida jeg føler meg mindre smart i dag. Snakkes senere, nå skal jeg til Sverige med kjæresten mihi

With your X
bilder//privat; marie og mejj

4,104 år og 10 måneder, ily Jonas min.

celeb

Hej! Lite oppdatering i det siste. Er hos en superblogger nå da, så da blir det vel fart på sakene!
Gjett hvem??????

RefreshNytt design! Eller.. litt ihvertfall. Ny header får vente til.. en annen gang! Hva syns dere?


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie

Emilie

24, Oslo

Kategorier

Arkivhits