september 2010

Daglige

På tide med bilder av meg igjen vel?

Egentlig bare et innlegg til unnskyldning for å anbefale mine follow mates, Ingrid og Sandra sin blogg, slik at de kan bli like berømte. Sandra digger sine nye lesere allerede og hilser dere alle vel møtt!

 

Jeg for min del foretrekker å bruke dagene mine på å gjøre ting uten mening, som å vaske håret i bassenget,

 

Ta bilder av meg selv i strategiske positurer,

 

drikke mixmax som resulterer i hoftevinger,

 

drikke mer mixmax som resulterer i celluittenes nasjonalsamling på lårene,

 

ta bilder av meg selv i strategiske positurer etter x mixmax,

 

drite i å lese til eksamen og kjøpe en dvd butikk i stedet,

 

kjøpe tskjorter jeg ikke vanligvis liker fordi de minner meg om jonasgutt,

og å blogge bare for å ha en grunn til ikke å lese.

MWAH tekst??

Denne helgen skal Ingrid og jeg på sånn samlestund (hahahajegermorsom) i Kuta en plass. Altså det er sånn at man betaler 400 000 kr(hehe rupi) for å komme inn, så er det liksom '''''gratis''''' drikke og mat og sånt. Hallo.......det er jo ikke gratis når jeg betaler for å bli drita i inngangsdøra! Drar heller for å soppe..

Neida. Men sykt mye sopping her! Folk som røyker/drikker/whatfuckingever magiske sopp. Sett Bridget Jones når hun sopper? Tror det er sånn. Folk blir helt rare og går gjennom vegger og krabber i palmer. True story! Jeg mener sopp er for tapere, liker det ikke engang, pleier å plukke det av pizzaen min.. Så jeg epler i stedet.

Herregud jeg er så fantastisk og humoristisk.

Levering av mappe2 i morgen da! Vurderer å legge ut en video fra en forelesning med tema 'eeeeehm......', men da kan det jo hende jeg blir stilt for retten for sjikanering igjen slik som skjedde ved min tidligere konsentrasjonsleir, glemmen. Så siden jeg ikke har lagt ut enda; hvis du har lærere/forelesere, legg godt merke til hver gang de sier 'eehm/øøøh/aaahm.....'. Lover dere, sykt givende! Hadde ikke kommet meg gjennom skolegangen uten den irritasjonen for å si det sånn.

Oppsummeringsvideo

Siden vi jentene har daglig lættis av filmene vi tar opp så tenkte jeg å mikse sammen en del av dem og vise dere! Vi er awesome, ikke noe annet å si enn det.

Hva syns dere om videoer i forhold til lange tekstinnlegg osv? Hva er ønsket?

HAHA sicknesslol det hørtes flott ut

Fri fra metalmusic

Only girl in your world

Alle bilder: privat©emilieflatner

Hold me like a pillow

Tilfeldig sa de

Herregud nå er klokken halv 3 på natten her, og vi skal på skolen i morgen. Skypet med mamma&co, så ble jeg sittende oppe. Greit, så savner jeg dere da!

Denne uka blir grusom. Lange skoledager og innlevering mappe 2. Noen som har forslag til fotoreportasje? Jeg sliter litt med inspirasjonen til bilder her selv om det egentlig ikke er noe å slite med. Kan ikke akkurat levere badebildene våre liksom.. Idea please?

Surfeklær er forresten ok billig her, så jeg har mistet den lille prosenten av sans for mote som jeg hadde, og går derfor i samme slappe klærne hver dag. Oh det var sykt random!Håret mitt har forresten også rukket å bli ulekkert slitt her nede. Noen som har tips for håret? lol de har ikke hårprodukter her. De har ikke normale fuktighetskremer engang. Her heter alle fuktighetskremer feks 'garnier fuktighetskrem som BLEKER huden!!!!!!!'. Herregud ark!!! hehe på tide å legge seg

christmas wishes?

Stop

I går så var jeg på togaparty. Det var sykt svett.

Senere ble det vått. Regnet på Bali er noe litt annet enn regnet i Norge.

Så da jeg våknet opp dagen derpå, så bare...

CURLY!!

Random.. Så dro Krissa og jeg på Hard Rock café yummm, ubildet

Vet lillebror elsker bildet under her nå mwahwa. bursdag?

Hade!

Naboar

Nå har vi jentene sittet med hver vår sesong av favorittserier i hele kveld, i tillegg til å få omvisning i villaen til de søte nye nabojentene her. Villatown! Lovelovelove.

I morgen skal Sandra og jeg slenge på oss de styggeste joggeskoene og slepe oss langs stranden i morgentimene. Jævlig svett og ubehagelig, kunne ikke hatet trening mer, men nå må oreohandelsene mine bort. Visste du at jenter legger på seg gjennomsnittlig 8 kg her nede? FML!

Likte dere død bildene i innlegget under? mwaha krissa sluttet å lese bloggen min. booh

Creeps

Noen bilder fra byen jeg fortalte om i innlegget under kjæm her.

Byen bestod av et stort tempel, hønsehus, noen rønner av noen boliger, utedo man må stå for å tisse (JA, jeg testet....og døde), bestemødre som krever penger for bildene vi tar, og eldre menn som vil gifte bort barna sine til oss. Jeg burde kanskje si det var kjempespennende, men jeg kjedet meg faktisk litt. Bildene ble jeg fornøyd med da!Dead man walking

I går var jeg på tur med klassen til en landsby jeg ikke husker det ordentlige navnet på, men som kalles for 'incestlandsbyen'. Altså; de som bor der har bodd der i mange generasjoner, og det finnes ikke nyinnflyttede mennesker der, og alle gifter seg og får barn med hverandre. Altså søsken, og hva som helst annen familie gifter seg og får barn. Sjukt. I tillegg har de en spesiell kultur der... I Norge begraver vi jo de avdøde når de dør, mens her så lufttørker de likene. Jepp, du leste riktig. De ligger fritt rundt på en liten plass. Huden smelter sakte av og knokler ligger overalt. Wanna see? Hvis ikke burde du ikke bla lenger ned for å se bildene.

(Først litt diverse bilder)

Maten vi lager i villaen består mest av toast og tørt brød. Men slo til med kylling a couple of days ago. mwahwa yum!

Kjøpt pynt til hagen vår. Blodharry og sykt fin

Klasserommet jeg bruker hverdagene i!

Søte Karoline i klassen min, vi er ikke mer enn 18 elever eller noe, så vi er en liten gruppe i forhold til andre fag som har typ 80 elever osv. Skal på klassefest i morgen!

Glemte solbrillene mine på bassengkanten der. haha ser du dem?

På kanten av en av vulkanene, med utsikt til de andre vulkanene på vei til incestbyen. hehehehehe

Oh, nå virket ikke bildeopplastningen mer! Vil dere se bildene fra incestbyen hvor de lufttørker likene? Tror jeg har sett for mye CSI, for jeg ble ikke satt ut av det, utrolig nok..

Havfruer

De siste dagene har nettet når det gjelder blogging sugd balle.. Men nå prøver jeg igjen!

Vi har altså kommet oss til ro i villaen, og alt er fryd og gammen. Jeg tror vi har bare norske naboer i villaene rundt oss, så helgene går til å feste som en liten landsby hvor alle bare går frem og tilbake mellom villaene. Drit gøy! Innimellom klikker vi litt på våre kjære mannlige naboer, 7 gutter, fordi de så og si har kjøpt alle basskassene som stod på Tryvanns treffene i mai, og det går ikke ann å sette et glass på bordet uten at det 'basser av'. HEHE

Når det gjelder skole, så har jeg hatt min første innlevering, og det gikk brabrabra! Nå har vi startet en ny mappe hvor vi skal ta reportasjefotografier. Kan noen skaffe meg en kode til photoshop så elsker jeg dere for alltid btw, for jeg MÅ ha det til opplæringen/whatever.

Badebilder! Jeg kjøpte meg en sånn undervannskapselgreiebeholderting som jeg kan dra med meg når jeg hvaler meg i vannet. Dessverre så kan ikke jeg være under vann uten å holde meg for nesen, så dere får ikke se så mye av trynet mitt. Men jentene stiller gladelig opp som modeller. mwahwhawa

Bilder: Privat,mili

NUSS

Første bad i villaen. mwahwa

Photo Booth2

Photo Booth er en flittig latterhjelper her vi slesker oss på Bali. Tid for nummer 2!

Det var raveparty i leiligheten over Krissa og meg i går, så vi ravet tilbake.
Image and video hosting by TinyPic

Tegningen jeg fikk fra Kadek, gutten dere tippet alder på, 15 år gammel. Han kunne ikke gi meg blomster, så han tegnet de. mwah
Image and video hosting by TinyPic

Oh, ingen innlegg uten MEG. Her skulle jeg betale 10 millioner rupi til villamannen, og hadde tykk lommebok. Oh so random!!!
Image and video hosting by TinyPic

HARIBO!!!!!
Image and video hosting by TinyPic

HARIOBO!!!!!!! LIFE SAVER
Image and video hosting by TinyPic

Tilstander hehehehe mainstream
Image and video hosting by TinyPic

Jeg fikk gutter på besøk!
Image and video hosting by TinyPic

Og ellers så har jeg lyst til å dø i dag.
Jonas kommer ikke på besøk.

Bali guide?

HEI BLOGGEN!!!!

Har noen av dere tenkt dere til Bali til våren eller senere for skole? Tenkte jeg kunne ta det innlegget som skal handle litt om hvordan det er her nå!
Men dere må gjerne spørre masse hvis det er noe dere lurer på som jeg ikke skriver her nå.

Skolen
Jeg går media og journalistikk her nede. Valgte det ettersom jeg allerede har gått 3 år med det samme på vgs, så ville egentlig bare fortsette med det, men vet at det er for vanskelig å komme inn på i Norge, og jeg ville reise, så here I am!
Uansett.
- Skoledagene mine varierer litt nå i starten, men alltid fra 10:15- ca 14:00.
- Etterhvert varer skoledagene lenger, ettersom vi skal ut for å gjøre intervjuer osv, så da er det ca fra 10-18.
- Forelesningene er helt ok. Går gjennom basic stuff med journalistikk, er ikke vanskelig, og foreleseren er kjempe grei!
- I motsetning til andre fag så har vi hjemmeoppgaver. Det består i 'mappe1/2/3' osv. Det er reportasje, fotoreportasje, foto&reportasje osv. Ikke vanskelig, men det gjelder å bruke kveldene på å skrive, ikke feste og sånt.
- Medier og journalistikk har hjemmeeksamen! De andre fagene har stort sett teoribajs. Vi har bare én teorieksamen, som visstnok ikke skal være vanskelig.

Image and video hosting by TinyPic

Uteliv
- Alkohol er veldig billig. Veldig billig
- Rusbrusen (mixmax, 4.8) koster rundt 14.000 rp som tilsvarer ca 10 norske kroner, er ekstremt søt, man kan bli ekstremt dårlig av den....
- Det koster ingenting for å komme inn på nattklubbene i Kuta. De mest populære heter Eikon og Sky Garden. Eikon er best, for den er ikke så sykt stor. Sky Garden har 5 etasjer med party. Sick
- Du skal ikke stole på bartenderne, de vil mer enn gjerne dope deg ned, pass på!
- Ikke ta imot noe du ikke vet hva er av noen som står langs veien. Det kan være dop, og hvis du blir tatt i å ha det i lomma eller whatever, så kan du få fengsel i 20 år. De er ekstremt strenge på narkotika. 

Image and video hosting by TinyPic

Kultur
- Balineserne tror som regel på karma, så de fleste er veldig imøtekommende og greie. Men ikke la deg lure av 'snille' balinesere som gjerne vil kjøre deg hjem en sen fredags kveld.
- Ikke få bakoversveis på hvordan de behandler dyrene sine. Du vil se høner, katter, hunder og annet liggende og sulte i veien uten at eierne bryr seg særlig om det.
- Ikke stå med hendene i siden eller med armene i kors. Det signaliserer at du er uhøflig og uoppdragen, de vil da bli fornærmet. lol
- Det er vanlig at mennene har flere koner og.. yes you know the rest
- Det er røkelser OVERALT. Enkelte reagerer på luktene fra de og blir dårlige. Det er ofringer for gudene visst.

Mat og resturanter
- De beste stedene å spise middag på: (foreløpig)
PepeNero: en superromantisk italiensk resturant som ligger i bunnen av en slags ås. De har fantastisk personell, rask levering av maten og verdens beste pizza. Hvis du skal ta med/få besøk av kjæresten, er dere nødt til å dra dit. Prisene er ikke vonde i det hele tatt. Ca 25 kr for en stor pizza.
HardRock Café: verdens feteste HardRock ligger rett utenfor Kuta sentrum og har enorme lokaler med stoor scene og alt. Du finner alt fra Madonnas jakke til Elvis' gullplater på veggen. Maten er awesome, men ganske dyr i forhold til andre spisesteder. Ca 150 norske kr for en burgertallerken.
- Pass opp for dårlig stekt mat! Stor fare for Balibelly om du spiser feks en kylling som er for dårlig stekt.
- Ikke drikk/spis vannmelon, hjemmebrent sprit, redbull eller frukt uten å vaske det først.

Image and video hosting by TinyPic
HEHE tenkte dere ville se eksempel på balinesisk fiskemat.

- Ta med norsk mat. Du kommer til å dø av enten sult eller stor trøstespising på billig chips. Ta med!!! du har sannsynligvis ikke venner som er gode nok til å sende deg noe.
- Forbered deg på generelt dårlig mat. Jeg spiser så og si bare brødskive fra i dag.
- Igjen; ta med norsk mat. Knekkebrød!! Finnes ikke pålegg her nede nesten.
.....hallo? send meg, vær så snill

Ellers så er alle elevene en kjempe stor gjeng, men samtidig utrolig spredt. Alle er liksom i.. skikkelig gjenger, men når det er fester så er alle.. overalt.

Eh, ja det var det jeg kom på nå.

Walk with me

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Carrefour

Image and video hosting by TinyPic
God morgen Norge!
I dag er vår første dag med skyer! Så vi skal dra på Carrefour og for min del handle paprika og mixmax. Ingrid har blitt syk, så kan hende jeg må bli drita alene om Krissa og Sandra velger å være veldedige og sitte inne. Jaja!

I morgen skal jeg muligens tilbake på barnehjemmet, ettersom den første turen var mer for å få inn inntrykket og se litt hvordan det var. Vi var ikke så flinke til å stille spørsmål og sånt, noe vi gjerne trenger i reportasjen, så tror vi må tilbake.


Fortsatt ingen som vil sende meg knekkebrød? Dere sier jo bare "håper noen sender deg!:))))))".... wtf da er det jo ingen som sender.

Betalte villaen i går også! Herregud jeg er ruinert. 6 dager til vi flytter inn da. weoo

Jo, Krissa og jeg prøvde å finne en fin resturant langs stranden i går da. "Do you have anything else then.. fish&stuff?"
.....
"......no........"

Jaja, så ble det Toblerone til middag i går også da.
Merker ræva disser mens jeg står stille.

Barnehjem

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Var på barnehjem for funksjonshemmede barn i dag. Spennende!
Flere bilder kommer, men nå skal Krissa og jeg boltre oss med Jack Sparrow. HJERTE!!!!
Gutten på det siste bildet tegnet en blomst til meg. mihi
Hvor gammel gjetter du at han er?

chitchat

Hei Norge!
Hverdagen min består stort sett i å ha en kort forelesning, ligge på stranden og lese pensum i noen timer, for deretter å slokne på hotellrommet med nesa i boka. Jeg har blitt en flink student! Herregud trodde aldri jeg skulle si det.

I går fikk vi møte vår første edderkopp, sekunder etter jeg tenkte at "shit så heldige vi er som ikke har hatt en eneste edderkopp her!". Jinxxxxx. Jeg syns det var en svær jævel, og satte meg selv i å hyle som en mann da den krøp fra gardinene og over Krissa, men hu bare 'pøh'. Etter en hotellmann kom og ommøblerte rommet for å drepe det raske faenskapet på 5 kg, ble vi sittende til 2 på natten og google de farligste dyrene i verden. Sånn ca alle lever her. Vi har faen meg sjøvesp i bølgene liksom. Resten av sånn ca alle de verste dyrene befinner seg hos Martine i Australia. Have fun!

I dag dro vi oss opp klokken 8, og ble med "GIVE ME ALL YOUR MONEY!!!!!!!!!!"-villa mannen for å betale villaen. Sandra endte opp med å bli trekt to ganger, så hun må leve på tannkrem de neste tre ukene.
Nå sitter jeg og venter på å gå til Gateway Café, for jeg skal besøke et barnepsykriatisk barnehjem! Gruer og gleder meg på samme tid, for dere aner ikke hvordan behandlingen av svakere mennesker i samfunnet er her. De har et syn som tilsier at om du er født med noen form for lidelse osv, så fortjener du all dritten du kan få i og med at du har vært et ondt menneske i det tidligere livet. Herregud.
Ja, også nærmest tilber de oss norske, ettersom de mener vi må ha vært utpregende fantastiske mennesker i vårt tidligere liv, så vi fortjener alt som er bra. Sykt syn.

Funnet en svak måte å laste opp bilder på! Bruker tinypic, takk for tipset!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bildene over er fra da vi var på båttur på Nusa Lembo.. et eller annet.

Senere i dag skal Krissa og jeg kanskje ut, avhenger av hvor mange som skal. Herregud folk drikker hver dag her nede, føler meg totalt nørd som velger å sitte inne en onsdags kveld liksom. Jaja!
Nå er det en uke igjen til vi flytter inn i villaen!

Image and video hosting by TinyPic
Jo, også var det denne krabaten... Vi har visst et fossil i døra. yum!

Bønn

Kjære søte, snille, vakre og fantastiske lesere, familie, venner og Jonas.
Jeg har nå funnet adressen min, noe som gjør at dere har muligheten til å gjøre et liv uendelig bra.
Dere får utrolig bra karma, og dere vil føle for resten av.. hm.. uka.. at dere virkelig har hjulpet et annet menneske.

Okei, jeg er ikke helt den beste på smisking og sånt, men okei igjen..
Jeg har så sinnsykt lyst på norsk mat! Hva som helst! Knekkebrød, salami, servelat, melkesjokolade, norvegia ost, kneipbrød, brunost, lomper, smash(!!!!!), sure føtter, anything.

Nå tenkte jeg å legge ved et sykt fint bilde av meg selv, men det går ikke ann å laste opp. Arkiv:
...
gikk ikke det heller.

Uansett. Kan noen vær så snill å sende meg noe norskt?
Emilie Flatner Pedersen
C/O Gateway College (Cafe)
Jalan Bantas Kauh no. 19, Kedonganan
Tuban ? Bali 80361, Indonesia

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits