oktober 2010

Happy birthday

Visste du at "happy birthday to you" er den sanget som er blitt sunget mest i verden?

Happy birthday to you,


Skulle egentlig vært lagt ut 27.oktober, men bloggen ville ikke vise bildene før nå. Gratulerer med dagen lillegutt, du er nå 14 år og verdensmester. Gleder meg til å feire dagen din når jeg kommer hjem, håper du likte gaven, tviler på at du faktisk leser det her. mwahwawa


For meg er du fortsatt en liten bæbis jeg dyttet i dukkevognene mine, tenk at du skal konfirmeres til våren..


For å si det sånn så ser du bedre ut som 14 åring enn hva jeg gjorde.GRATULERER MED DAGEN LILLEBROR. Tar deg med på Harry Potter når jeg kommer hjem, så lenge mamma betaler. hehehehhehe glad i deg

Svar da

???????
Jeg svarte jo på alle spørsmålene i stad, men bloggen postet det ikke. Takk, prøver igjen.

Kan du ta flere bilder av villaen deres?


faen ta bildeopplastningen.
Krissas villabilder

Føler du at forholdet til deg og Jonas har blitt enda sterkere nå? Ja. Sterkere av å få merke hvordan det er å savne.
Er dette noe du anbefaler andre å gjøre, eller heller bare dra på en kort ferie? Om du skal hit på ferie, så burde du sette av ihvertfall en måned mener jeg. To uker alene er ikke nok. Men jo, jeg anbefaler å studere her!
Hvilket speilreflekskamera har du? Canon 350D
Lengter du ofte hjem? Gjorde ikke det før Jonas dro. Men nå lengter jeg hver dag.
Er det mange som reiser hjem før de egentlig skal? Var mange som reiste hjem etter sånn en uke eller to pga hjemlengsel.. Herregud såpass burde da folk kjenne seg selv godt nok til å vite om de kommer til å kaste bort opp mot 100 000 kr, for deretter å reise hjem av hjemlengsel. Folk hadde sikkert andre grunner også, men det var for det meste det, og det var ganske mange..Vil du anbefale å studere på Bali til andre? Ja!
Hva liker du best på Bali? Solen, varmen, billig taxi, utelivet, restaurantene
Er det noe du syns er veldig negativt ved å studere der? Bøkene jeg betalte nesten 4000 kr for har jeg ikke brukt. Du trenger dem ikke. Gateway er litt dårlige på informasjon syns jeg, så det er en del jeg ville endret om jeg fikk sjansen. Men det har i hovedsak ikke noe med selve stedet å gjøre. Det er mest skolemessig det skulle vært forandringer.
Hvor mye betaler dere for villaen? 4700 kr i måneden hver.
Hva burde man gjøre når man er på Bali? Dra på geger beach, spise sanur dedang på Kori, shoppe og prute i Poppis, og jeg har fått høre at Gili, apetempelet og Ubud is tha place to be om du vil ha eventyr. Dra på rare restauranter!
Viktig tips: om du er på utesteder, spesifikt Bounty, ikke drikk av glass som ikke tilhører deg. Jeg snakker av erfaringer når jeg sier at folk kan bli regelrett gale av hva som kan befinne seg oppi. Du tenker kanskje "pffft, jeg er da ikke så dum at jeg drikker av noe som ikke er mitt!", men trust me; det skjer.Ca hvor mye går det i lommepenger hver måned? På Gateway sine sider står det 12 000 kr i lommepenger alt i alt. La meg bare si ha-ha. Prøv heller 12 000 kr i måneden.
Får man mye farge der nede, eller lite pga alt regnet? Det regner som regel bare på natten her. Det er skoletidene som gjør oss bleke her.
Hvor mye bruker man ca på mat hver dag? Eksempel: i dag har jeg kjøpt inn så jeg har i sånn 5 dager eller noe; to pakker tomater, salami, brød. Det ble ca 80 kr. Salami er dyrt.
Hva skal du videre når du kommer hjem? Jobbe! Aner ikke hva jeg vil studere videre.....

Kommer du til å studere videre i utlandet i fremtiden? Aner fortsatt ikke. Vil til Mexico eller USA, men vil ikke reise fra Jonas så lenge igjen, og blir litt vanskelig i og med at han tar påbygg til høsten uten mulighet for å reise, så da får vi se.


Hvor mye fravær hadde du på vgs? 2 dager + 1 time i 1.-2.klasse, 9 dager + 6 timer i 3.klasse (grunnet kjøreskole). Ikke noe markant fravær rettere sagt.
Hva skjer med deg og krissa? Jeg har kjæreste, så det blir ikke noe mellom oss:(((((((((((((((((
Lærer du noe av å være på Bali? Lærer at jeg faktisk er ganske selvstendig, hvem jeg fint klarer meg uten, hvem jeg ikke klarer meg uten, og at det er jævlig dyrt å leve.
Henger du kun med norsker der? Har du blitt kjent med noen lokale?
........
Lokale skjønner ikke engelsk, lukter eksrementer og er kun ute etter å kjøre deg plasser for penger.

Hvor mye penger regner du med å bruke gjennom oppholdet ditt? Bare lommepenger? Rundt 65 000 kr har jeg vel brukt når jeg kommer hjem tenker jeg.
Anbefales det? Ja! Men ikke bo på Sari Segara. Det er mugg på studentrommene. Og finn villa tidlig.

Unicorn

I miss you

Jonas og spørsmålsrunde

Faen. Det her ble brått mye vanskligere.
Jeg har blitt syk etter Jonas dro. Ehm, typ i går, men det er lenge siden. Både syk og lovesick.
Sandra, min bedre halvdel som jeg har savnet den siste uken har også trukket kølappen og ligger på sykehuset, hvor hun har ligget en stund nå. Folk kommer jo på sykehuset for et skrubbsår her for at legene skal tjene penger på oss, men hun er faktisk syk. Kom hjem..

Jonas var her i 13 alt for korte dager. Han skulle jo egentlig være her i 3 uker, men ferien var visst allerede brukt opp. Oh gotta love randomness.
Vi har hatt det bæst, og setter mer pris på hverandre nå enn noen gang før merker jeg. Gleder meg vanvittig mye til å komme hjem! Savnet er større nå enn hva det var før han kom. Au i hjerteroten.
Jeg har tatt han med sånn ca overalt rundt her hvor vi bor, og vi har gjort så mye gøy. Nettet vrir seg i smerte over tordenværet her nede, så det er sjeldent jeg får lastet opp bilder. Men fikk til noen nå da!

Vi bodde sammen på Sari Segara (studenthotellet) mens han var her, på et enerom, og det var fab! Til dere som skal hit til neste semester: enerommene er sånn hundre ganger finere enn dobbeltrommene.

Vi hadde den søteste balkongen med utsikt over hele hotellområdet og stranden. Det var så fint å stå der på kvelden når det regnet badekar, og vi bare var glade for å være der. Herreguuud det her blir for klissete for meg.

Han liker ikke at jeg bare kaller han søt hele tiden, så han måtte bevise litt manndom ved å hoppe 45 meter i strikk. "Bli med daaaaaa" fikk jeg høre et par ganger. No way hosé.
Tror han angret litt idet han ropte "ååååh fyyyyyyy faaaaaader!!!!!!!!!!! dreeep meeeeg!!!!!!" da beina glapp.
Orker ikke laste opp flere bilder akkurat nå, klokken er ganske mye her. Må ta en tur til legen i morgen av syk i kroppen. Jeg blir jo aldri syk...

Det er bare 38 dager igjen her, så jeg tenkte det er på tide med en spørsmålsrunde til de få som er her hvis dere vil! Kanskje noen av dere skal hit neste semester? Spør om hva dere vil!

Ps. Jeg gråt som en stukken gris da flyet hans lettet i går. Så til dere neste som skal ha kjæresten på besøk sånn; få han til å komme nærmest mulig hjemreisen din slik at det ikke blir så vondt å vente til neste gang du ser han/henne. Grusomhet

Photoshop anyone?

Heisann! Jeg har det fortsatt helt fantastisk med Jonasen min på besøk. Han reiser hjem på søndag, så da begynner vel nerding og blogging igjen tenker jeg. Akkurat nå bruker vi bare hver dag så kreativt som mulig, og gjør så mye gøy som mulig! Mens han er her så bor vi på hotellet vi jentene bodde på første måneden, og der er nettet helt ubrukelig, noe som også er grunnen til at jeg aldri blogger her. Men måtte stikke innom fordi jeg lurte på om noen av dere kunne hjelpe meg med en ting. Har noen en brukbar kode til photoshop cs5??? Jeg hadde prøveversjon, deretter fikk jeg en kode som virket, men så gikk lisensen ut på den også. Det er så vanskelig å finne en kode som virker, så jeg lurte på om noen av dere hadde en, slik at jeg får brukt ps igjen??? Det er forresten et KRAV at man må ha speilrefleks, pc og photoshop på det kurset her, så jeg sliter litt ettersom ......jeg må jo ha det....

hjelp????

Offline

Hei! Jeg har gutt på besøk, så jeg er en smule borte.

Ps! Jeg har det så fint, skjønner ikke hvordan jeg skal ha det når han drar

last song

Siden sist har jeg..


Lest til eksamen, hatt eksamen,

Lekt med Ingrid,Fått nye husdyr,Nusset litt på Sandra,


vært på party for three,

og bare hatt det fantastisk.

Dårlig med blogging om dagen. Bare vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Skjer ikke noe ekstraordinært om dagene, annet enn at nå er det høstferie(!!) her! HAHA kos dere med ruskevær og stygg natur i Norge a, jeg skal på Gili. Google it. Seriously.

Jo, også får jeg smash, knekkebrød, hestepølse og.. veldig mye knekkebrød på mandag morgen. Åh ja, pluss Jonas da. God tur Jonas!!! Ønsk gutten med fysisk adhd og alvorlig rastløshetsproblemer som skal sitte på fly i nesten et døgn god tur a dere.

no you did not

Brunt er det nye blonde visst. Love you

Platon og Elin

Hei. Jeg har eksamen i reportasjejournalistikk på fredag.
Vil du vite hvordan det ser ut?


-Med solbriller så klart

Men så finnes det forferdelig interne greier man plutselig oppdager mens man googler platon fra telefonen:Forventer ikke at noen andre skal syns det her var morsomt nå, men Elin Nilsen.. Jeg vet vi begge savner skoene mine.

Fire og et halvt år

Da er det 6 dager igjen til jeg slenger på meg noe mer enn bare bikini, og tar taxi for første gang alene bort til flyplassen for å stå klar til min kjære ankommer fra luften. Gleder meg til å feire 4,5 år her på Bali med deg!

For japp, i dag er det 4 år og 6 måneder siden vår ca tredje gang vi pratet sammen, jeg kyssa deg, og vi ble sammen på impuls. Håp for alle!! I den anledning vil jeg fortelle deg hva jeg ønsker meg som en liten gave: 

PHOTOSHOPKONGEN!! mwaha. Om det er noen duster som ikke skjønner hva jeg har tegnet; Knekkebrød og leverpostei. Dere aner ikke hvor stort savn det er.

I anledning igjen, poster jeg det oblagoriske bildet for jubileét:Hipp hipp hurra!! 4,5 år, superglad i deg Jonas

Legian

Krissa, Sandra og eg turet inn til Kuta i går, we had a blast.

Vi fant masse fine sko, men enkelte er vanskelig å deale med når det gjelder pruting. Det er faktisk sånn (slik vi har opplevd det) at menn er vanskeligere å prute mot enn kvinner. Så ble ingen sko på oss. Your loss!


Den overdådige overdrevne lange tynne bygningen her er et av utestedene alle de norske studentene raver på i helgene(eller resten av uken også). Vi bestilte middag der, og jeg fikk en burger som jeg leverte tilbake til den inkompetente kokken etter en smule av en smakebit. Aldri smakt noe verre. Som om kjøttet var 10 år gammelt. Rottekjøtt kanskje? jaja, da har man smakt det og. Kanskje en grunn til at det er mest populært clubbing, ikke spising... Low score. Det er forresten 5 egt eller noe i den bygningen, og alle er party floors. Sick og slitsomt.


Utgang
02.okt.2010

Jaja! Dette innlegget skulle jo egentlig kommet for 9 timer siden da men...
Jeg skulle si "see ya in Kuta". Men nå har jeg jo vært der. Klokken er nesten 5 på natten her. på tide med soving. Natta, gleder meg til Jonas kommer:-)

Ska ta'ræ me te byn min

Meg: Hvorfor har du dårlig tid? Du må bestille NÅ om du skal komme..

Jonas: Fordi jeg skal på hytta med familien din vel! Jada, jeg har bestilt:-)

 

ÆÆÆ!!!

Ja, dette er da Jonas på de kommende stedene jeg vil ta han med til når han kommer hit om 10(!!) dager:

Stranden rett nedenfor skolen, Jonas hilser.

PepeNero, favoritt italienske resturanten som også er superromantisk. Jonas hilser.

Vise han rundt i villaen, blant annet på Krissa og mitt sitt master bathroom, Jonas hilser.


Gå turer i ghetto-lignende strøk rundt om i området, Jonas hilser.


Øhm gå enda en tur langs den nærliggende stranden, Jonas hilser.

La han være med å feste på dagene under ferien vår i tha villafyllekula, Jonas hilser.


Leke havfruer i det ekle bassenget vårt med Krissa, Jonas hilser.


Jeg har det så bra....når du kommer


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits