november 2010

Resistance
_egget:stroberry_ringer:topshop_halskjeder:strand/app

Hadde bare en liten trang til å peachoce med juvelene da vett. Øhm,
nå er alt med skole ferdig her nede, og jeg har 16 fantastiske dager igjen å være her! Skal bli igjen med min fine Katrine i Kuta. Sandra og Ingrid skal også bli igjen, men de skal være noen dager i Bankok før de drar helt hjem, så jeg skal ta flyet heelt alene fra Bankok til Norge. Typisk scenario er jo at jeg blir satt innerst mot vinduet slik at jeg har lilla farge fra hoftene og ned grunnet mangel på blodtilførsel, at det setter seg en hel familie som lukter ekkelt ved siden av meg og rundt meg, og at alle sover i løpet av turen så jeg ikke tør å si FLØTT DEG DA(!!!) når jeg må det fornødne. Ah min flaks.
Har bestilt meg kåpe hos skredderen forresten! Vil dere sevilderesevilderesejajaja?????

Akademikerrrrumpe

Hei. Dropper innom for å fortelle dere hvordan jeg har det akkurat nå.

Ingen tragedie, men et avskjed

Ordene setter seg i halsen som en gråteklump når jeg prøver å snakke om deg.
Jeg husker jeg var så fascinert av traktoren din. "Jeg husker"..? Det er jo som i går at jeg trampet ned til den blå traktoren i garasjen med helt nye røde sherox støvler, fant en kanne med olje, hvor oljen lagde så fine farger på asfalten, helte det på traktoren din, og oppdaget at det ikke var greit. Jeg husker jeg løy og sa at det var sikkert noen av nabobarna som hadde dryppet 3 liter olje over hele traktoren din, og at de barna altså hadde like sko som meg, og samme størrelse som fotavtrykkene mine i snøen blandet med olje. Jeg gjorde da ikke sånt.
Unnskyld.

Jeg husker du lot meg stokke kortene til vi skulle spille 'vri åtter'. Merkelig det der med at jeg vant hver eneste gang gjennom årene. Jeg følte meg utrolig smart, som klarte å gi meg selv de beste kortene uten at du merket det. Jeg lover å ikke jukse igjen, bare la meg spille med deg en gang til!
Unnskyld.

Jeg husker jeg lekte at jeg jobbet i butikk, og du måtte stadig komme og kjøpe dukker, tegninger, heklede verk og andre hjemmelagde barnesaker av meg til dyre dommer. Jeg krevde is, donald blad, hubbabubba og en barbiedukke til betaling. Jeg fikk en is, og ble kjempe sur.
Du kan få alt gratis av meg nå, bare kom tilbake!
Unnskyld.

Jeg husker begravelsen din. Det var så kaldt, jeg hatet hva jeg hadde på meg, hatet at jeg ikke kunne ha på meg mer sminke, og hatet generelt sett alt. Jeg skjønte ikke egentlig hvorfor jeg var der. Du var jo ikke død. Jeg skjønte ingenting. Jeg gråt ikke en eneste tåre i begravelsen din. Jeg skjønte ikke at det var du som lå i kisten foran meg. Jeg skjønte ikke at jeg aldri skulle få se deg igjen, jeg skjønte ikke hvorfor de rundt meg gråt.
Sjokk og sorg gikk hånd i hånd, og jeg skjønte rett og slett ikke at jeg hadde mistet deg.
Unnskyld, jeg kommer til å gråte resten av livet for å ta igjen de ubrukte tårene.

Nå er det snart 6 år siden du forlot oss, men det kjennes mer og mer ut som om det skjedde for litt siden. Sorgen graver seg så dypt inn, og jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor det er du som måtte dø. Hva gjorde du for å fortjene det? Du var best, og jeg er så bitter over at du er borte. Jeg vil fortsatt dra opp dit dere bodde for å virkelig møte noe av det som skraper så hardt i kroppen, men jeg tror ikke jeg er helt klar for det enda. Det blir feil å se opp på huset uten at du står i vinduet og vinker til meg, eller i står i døren for å ønske meg velkommen.
Kom tilbake farfar.

Balispider

Sandra og Ingrid fikk oppleve sin første edderkopp på badet her nede for noen dager siden. Jeg lå stille og fredelig på mitt eget rom mens dramaet foregikk, og slapp derfor møtet med denne djevelen. Slik filmen viser er vanligvis sånn vi reagerer om vi finner en..

22.nov.2010

Jeg skrev egentlig et dritlangt innlegg, men så klikka nettet, og det ble borte. Takk for en strålende start på dagen! Kødda. Starten på dagen min i dag var verre. Jeg har fått den beryktede og fryktede akademiske refleksjonsrapportoppgaven i dag. Da jeg fikk oppgaven i hendene, konkluderte jeg raskt med at jeg heller ville slikket et offentlig toalett rent enn å sitte med en slik oppgave.
Kjære lesere(mamma???), om noen har peiling på hva en akademisk refleksjonsrapport er, vennligst send meg mail og redd den slitne ræva mi.

Film fra avreise

Fant en kortfilm fra turen til Gardermoen. Savner norsk sommer! Kommer til å være kjempe stygg natur når jeg kommer hjem..

Finished

Nå har Krissa og jeg eksaminert i hele dag. Død og fordervelse. FERDIG!!!!

Titta innom da vett

Vennligst..

Du lurte vel helt sikkert på hva eksamensoppgaven min er?? Siden jeg syter så mye mener jeg?? Selvfølgelig lurte du, og selvfølgelig skal du få svaret!

Lag en reportasje om ett eller flere menneskers praktisering av sin egen religiøse tro. Du skal basere reportasjen på det kilden(e) forteller om troen sin, det du selv observerer av deres praksis og ritualer, og bakgrunn/fakta fra andre kilder (ekspertkilder/dokumenter).
Søk etter elementer som handling, miljøskildring og tydelige hovedfigurer i både tekst og bilde.
Reportasjen skal ha minst tre kilder. Husk at du skal inkludere relevant faktabakgrunn, statistikk og bakgrunnsinformasjon enten i selve teksten, i en faktaboks eller begge steder.
osvosvosv mtp krav innen foto og tekst.


 

Stupid ballsSetter nesa mot Kuta, Krissa bursdag på Hard Rock. Shit, skal jeg blogge om det én gang til elllll? Du fikk ikke kake i dag, så jeg tegnet en. Gratulerer igjen!

Obnoxiously

Jeg blir sånn seriøst gal i venstre del av hjernen av å ha eksamen. Samvittighetsknute i magen på størreste med hodet mitt. Aka vondt i magen.
Fra mandag av skal vi skrive en akademisk refleksjonsrapport. Kan noen fortelle meg nøyaktig hva det vil si????????????
Nå sitter jeg på rommet alene med ullllllua. 30 grader outside+1 grad inside=fml overalt. Og nevnte jeg at jeg har eksamen? Åja..

Krissa var nettopp innom mellom dødelige exfuck timer!

Aweheahehaa ELSKER.

Hvorfor? Se hva vi jentene lagde!! Du vil være venn med meg.


Krissa kan bekrefte det.

Og ellers har jeg begynt med hamstring av lesestoff til turen hjem!


Noe som medførte at jeg for første gang i mitt liv har blitt så sint at jeg kalte en person et rasshøl på elendig engelsk. Gidder ikke fortelle dere hvor mye 120 000 rp er engang, det kan dere google. Gidder ikke forklare situasjonen heller, dere er for veldedige vet jeg.


Nå skal jeg trøstespise............

Det er noe med datoen i dag
©pic1-3mili.pic4krissa

Sees på Hard Rock i kveld, jeg skal få Krissa dritarita. Sweet 19, siste året som tenåring.

Hundre prosent sponset

3 innlegg på én dag? Hvem har jeg blitt...
Avsluttet dagen med ansiktsmaske her om dagen da!

Her har jeg akkurat startet og er fornøyd.


Her merker jeg konsistensen på ansiktet er som en nymalt vegg og jeg smiler forresten veldig.


Her gjesper jeg.


Her lukker jeg øynene.


Her er jeg veldig sint.Herregud jeg blir psykotisk av eksamen

Pimp itBlodharry og .. rosa

Right left

And so we went to Kuta.
Sandra og eg har vært slabberdasker i noen dager nå, og i dag dro vi til Kuta for å finne gaver til Krissa. HUN HAR BURSDAG NÅ FORRESTEN, BALITID, GRATULER HENNE!!! oi....
Anycow.. Oppdaget  en ny restaurant hvor sånn ca all pizzaost i verden har samlet seg. Seriøst, aldri blitt så kvalm av så mye ost på èn pizza. ew.
Oh the randomness.. Bilder! 

To eldre fruer


Og jeg fant meg ull.. ullllue? ull lue? ULLue? ... en lue av ull. På Bali.
Vel vel, skal hjem snart vet dere. Men aner ikke hva som er moderne hjemme nå, så hjelp!

Lucia

12.Desember lander jeg grytidlig i Norge, 12 dager er det da til julaften. Jeg skal rushe gjennom julebaking, presanger og julestemning. Må starte opp litt i forveien føler jeg, så jeg titter gjennom fjorårets arkiv. Åh, gleder meg mye til jul nå! Enkelte gaver blir spesielle i år. Etter 4 måneder i Asia (herregud.. Asia liksom) så må jeg vel være usannsynlig snill og spare et par kilo til julegaver herfra. Ettersom en overvekt på 10 kg koster meg ca 4000 kr så er Sandra og jeg nødt til å sende noe hjem i forveien. Forbudt å åpne kofferten som kommer mamma!


Er forresten veldig usikker på hva jeg ønsker meg til jul i år. Hva ønsker dere dere?

Drrrængedæl

Romantiske som ingen andre, har Sandra og jeg planlagt en aldri så liten tur på den nye hytta mi når vi kommer hjem. Den befinner seg i Drrrængedæl, og vi kan allerede se for oss hvordan det vil bli:

Gjengen koser seg i skibakken. Jeg er drittsur fordi jeg hater alt som har med skisport å gjøre, Sandra prøver forgjeves å dirigere meg, Jonas er gal, og Runar chillern.Etter en ekstremt traumatisk tur i bakken, tar jentene seg som seg hør og bør en tur på tidenes mest moderne hyttekjøkken for å kokkelere kveldens middag og bakst.


..Mens gutta fyrer i peisen, drikker øl og roper til sportsprogrammene på tv'n.

©emilieflatner(tegninger),google(bilder)

Hyttekos!!

Bed and breakfastGooood morgen sunshines! I dag er det ca 30 grader+ i skyggen (som alltid), strålende sol, og happy friday. Fant meg intervjuobjekt til eksamenfaentameg i går, så på søndag, mandag og tirsdag har jeg date hos en balineser. Ble du sjalu nå Jonas?!?!
Stikker skriveblokka ned i strandbagen og farter til Geger igjen. Fatter ikke hvordan hverdagen min skal bli uten det her. Sorry mamma, her blir jeg nok til rabies tar meg. He he- he.
Klokken er jo ikke mer enn 3.25 i Norge, likevel; goood morgen, ha en fantastisk (kald) dag!

Azorene

"Blir du med å reise et sted i vinter?" sa Jonas.
Jammen.. jeg vil jo reise overalt! Nå som jeg først har fått smaken på det å se et annet sted en den grå veggen i garasjen min i Norge, så nekter jeg å bli sittende hjemme når jeg kommer hjem. Såklart, jeg skal jo jobbe litt og slikt, men jeg vil reise. Masse.

Plutselig, sendt som lys fra guds himmel; 'Bli reisereporter for Solia!'
Hva passer vel ikke meg bedre enn å reise en plass og skrive masse om det samtidig? Grunnen til at jeg ikke har skrevet så mye her nede er fordi skolen gjør meg deprimert. Neida. Joda. Men uansett.
Konkurransen går ut på at man skal skrive et innlegg hvor man forteller om hvor man vil ect.Jeg kikket meg gjennom reiserutene deres, og så vekjente plasser som Gran Canaria, Egypt og Hellas.. bambam! Azorene, São Miguel. Hvor i alle dager er dette? Jeg vil til en plass jeg ikke vet noe som helst om. Jeg visste ikke en dritt om Bali, og ingen forventninger ga meg en opplevelse utenom det vide og brede.Så jeg, som aldri vinner en dritt, håper nå på å vinne en aldri så liten reportertur til Azorene. Herre, jeg deltar jo aldri i noe som helst, så nå var det på tide i og med at det kan være til egen fordel, og koster meg ingenting. HEHE random.
Hei på meg, selv om jeg sikkert ikke fortjener det!

Brind

Hei. Jeg er solbrent.

Kødda. Ikke så solbrent. Men i virkeligheten ser jeg ut som en vandrende tomat. Seriously. Nå stikker Sandra og jeg på Un's. unz unz unz. Jeg hater eksamen forresten, og ville heller jobbet to uker i et kloakkrør.


EKSAMENSFAEN!!!! klarer ikke

Tilfeldig omvisning

Ps! Og forresten så dropper jeg snøen i Norge litt til. You made me!!!

To stay or notDet har seg slik at jeg har muligheten til å bli her på Bali en stund til for bare typ 800 kr for endring av flybilletten. Spørsmålet er om jeg skal gjøre det eller ikke. Kommer jo ikke til å få reist hit igjen på en stund, så det frister med en ekstra dytt på brunfargen før jeg ankommer stiv kuling. NORGE.
Jeg har ikke en jobb som maser på at jeg skal komme hjem, ei heller skole som roper. Gutt roper derimot.

Burde jeg forlenge oppholdet litt eller ikke?

Aj

Yesss da var eksamensperioden i gang igjen, og jeg fikk oppgaven i går. Den suger balle, og jeg fikk en trang til å dø i et par minutter før jeg slengte på meg badedrakta og rallykjørte til stranda. 23 dager igjen, og jeg er blekere enn bakgrunnen på bloggen. True story!

På fredag er det eksamensparty i villaen ved oss, og så langt er det 150 pers attending. Sist villaparty hvor sånn ca 150000 var attending, endte det med barføtt dansing på knust glass, hopping fra verandaen og wannabe i bassenget, men flisene krevde sine offer, og generelt sett et big mess jeg er glad jeg ikke måtte rydde opp i dagen etterpå. Jeg for min del foretrekker et vors for to, dog det som regel da ender med en ufrivillig bytur for én.
Aj bilder bilder..


Let's just keep


©emilieflatner

Marchin on

Jippey

God morgen dritaritaer, syvsovere, slappiser og bursdagsbarn.
Håper alle hadde en ekstragavant kveld, spesielt du Jonas. 19 år gammel big boy i dag.
Jeg sier gratulerer med dagen, det syns jeg dere som lesere burde også! 
Ha en superfin dag, hej

Zitter fazt

"Mari" gjorde at livet mitt sugde i dag: "Kanskje du burde fjerne hudormene dine ogsåå... ikke bare hårene på leggene..."

Faen i hjertet. Got me. Nå skal jeg fjerne hele nesa.

Så jeg klemte masse.


Men den sitter visst fast.....


Hele fjeset sitter fast!!!


Så jeg utnytter what my mama gave me og drar på dateauksjon. By på meg da!!!!


Hudormene mine skal få bli med de også tenk.
Dust.

The shiny

Til dere som kanskje trodde vi har det fint her, så må jeg bare motbevise det.

Ok, feil bilder....
Leggvoksing!!!All the things she said

I dag har Kristiane vært bekymret over en long lost telefon, spist norsk spagetti på boks, sett på meg, snakket til meg 48 ganger, og jeg svarte. Det utviklet seg til mang en samtale.

I kveld har jeg sett Gossip Girl og fått frysninger av Nate, hun var enig med meg. Vi var enige om en ting i dag også.Nå skal vi diskutere diverse saker på agendaen før vi ønsker Ole Lukkeøye velkommen til oss.
Ville bare forsikre dere om at vi fortsatt er snakkesalige med hverandre, og at bekymring ikke er nødvendig.
God natt.

Ingen flink pike

Da jeg var liten ville jeg vokse opp til en jobb som å drive min egen godteributikk. Jeg ville kunne spise godteri når jeg ville, uten at noen kunne nekte meg det.
Alternativt ville jeg være popstjerne, Britney's best friend. Good times.

I dag har jeg vokst opp. Jeg er myndig, og tror jeg vet alt i verden, er selvfølgelig smartere enn de fleste, og ferdig med ungdomstid. I dag sitter jeg på forelesning, jeg er student, ikke elev, og lærer er ikke en lærer, men en foreleser. Akademiske uttrykk kommer fra erfarne mediefolk og slår meg i ansiktet, river meg i ørene og presser frem angsten i brystet. Kåseri er blitt reportasje, novelle er blitt analyse og essay er blitt den akademiske fortellingen med ord som 1700-tallets konservative år burde høre til.

Jeg skjønner ikke det norske språket lenger. Subjektiv, akademisk besvarelse, systematisk resonnerende, empiri. Hva faen betyr empiri.. Ikke forklar meg det engang, jeg vil ikke lære det. Herregud.
Valget fra ungdomsskolen til vgs stod mellom medier&kommunikasjon, tegning, form og farge og idrett(HAHA særlig). Media var kremen av kremen på lista, begrunnet ryktet om lite allmenne fag, slappe lærere og greie oppgaver all through.
3 år på skolen som mine barn, barnebarn, barnebarnebarnebarn aldri skal få sette sine føtter på gikk, og jeg tenker tilbake på.. jeg husker ikke en dritt, lærte ikke en bæsj.
Så kom høyskole. Bøkene er skrevet som om 786 ekstremt formelle og akademiske, pripne menn har satt seg sammen og slått opp de mest kompliserte ordene i norsk ordbok, og klasket de sammen til en bok, for deretter å kalle det lett forskning eller pensum. Oksedritt, bullshit.

Ferdig med teorieksamen av første semester, blir ikke noe andre semester, søkerraten er ikke høy nok til at Gateway gidder å sette det opp på Bali igjen. Og i Norge er snittet 89,8 (eh) i karakterer for å komme inn på en og annen random mediaskole.
Praktisk eksamen med reportasje/foto pluss den akademiske analysen av egne tekster/refleksjonsrapport står igjen. Kunne jeg driti på livet mitt, ville jeg gjort det.

Jeg beundrer alle som jobber beinhardt, scorer iQ på høyt nivå og studerer i 60 år. Jeg har akkurat startet, og jeg hater det. Enkelte oppgaver- helt ok. Lesing- kutt meg opp, bind meg fast og drep meg. Hadde jeg vært en av de som kunne blogget om hvilken farge neglene mine var i dag, for deretter å kunne leve av det, ville jeg gjort det. Jeg skulle blogget til jeg døde.
Når det er søsteren min sin tid for studering, er jeg sikker på at man kan utdanne seg til å bli kjendisblogger.

Jeg misunner alle som fra midten av barneskolen, har visst akkurat hva de vil jobbe med. De fleste som vet det som jeg kjenner, går gjerne mot frisøryrket, lærer, politi eller journalist. Jeg klarer ikke lage fiskeflette engang, hater å forklare faglige begreper for noen som ikke skjønner noe, er for slapp til å bli politi, og orker ikke stresset til en journalist. Hva står igjen?
Kassa på rimi.

Jeg hater forelesninger, irriterer meg over alt rundt meg, og jeg har konstant jetlag-følelse i timen. Empiri, som nevnt over her, betyr forresten erfaring. Lærte det nå. Men glemmer det i løpet av tiden jeg har brukt på å skrive det her.
Alle rundt meg har en plan. Ingeniørskolen, politiskolen, BI, lærerskolen, whatthefuckever.
Alle vil bo i Oslo. Jeg skjønner ikke greia. Jeg ville heller studert i Hammerfest enn i Oslo. Eller nei, jo kanskje. Aner ikke hva jeg vil.

Når jeg kommer hjem skal jeg bruke lang tid på å jobbe. Tjene opp såpass at jeg ikke får vondt i magen av å kjøpe en ny genser til 500 kr. Studentbudjett my ass.
Deretter skal jeg.. hva skal jeg?! Føler meg som den eneste som ikke vet hva jeg vil gjøre.
Jeg er 19 år gammel, og er ikke interessert i noe som helst. Hater studering.

Absolutt ikke flink pike.

Øple

Du lurte kanskje på hva jeg gjør med det kjedlige livet mitt når jeg ikke blogger?

Jeg er stort sett på forelesninger og...
Herregud jeg må jo finne på noe annet enn å gå på skole, for bloggingen min har aldri vært kjedligere.

Uansett. Skjedde noe morsomt i dag da. Jeg har lett etter Restylane her på Bali, men det er det dårlig med gitt. Så for å finne en mer kortvarig versjon av det; så spiser jeg eple.


Det har seg nemlig slik at Emilie+ eple/fersken/pasjonsfrukt/pære/nektar= Kissies.se

Og sånn ellers så er jeg kjempe irritert på gatewaycollege.no for at de sa til oss før vi dro at det holdt med 12 000 kr i lommepenger til sammen, for nå er jeg jo fattig!! Dere feilinformerer.
Derfor brukte jeg 350 kr på en ring fra Topshop. Bare sånn på hard trass.Den er huge, slik som jeg er blitt av å spise brød med salami,tomat og ost hver dag her nede til alle måltider. Neste semesters studenter: Ikke pakk klær, pakk knekkebrød. Dere trenger strengt talt ikke annet for å leve.Jonasballe har kommet seg inn i rutinene hjemme igjen, og har derfor glemt meg.
Skulle hoppet i strikk for å fanget oppmerksomheten hans her, men jeg hadde heller gått gjennom bakken og opp til Norge med den fine vekten jeg har nå.


Det er mandag, og det er visst fest i dag. Er det rart vi må fordeles på 5 fly for at flyet kan lette på vei hjem???
Jo, nå skal jeg spise et eple til da.

KISSES!!!!!


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits