desember 2010

Gegersvart

Ok, savnet trigger en smule.
Venter fortsatt på svar fra forsikringsselskapet, frem til det så får jeg ikke tatt nye bilder. Come on!!! Hva er livet mitt uten kameraet.....

CræivHar så lyst på ringene fra ysl!!! Øverst på ønskelisten sammen med iphone, hus, bil og båt.
Gi meg din ønskeliste, 1, 2 og 3!

Not that toughPICZ/PRIV/TXT/MAROON 5/

I like them flowers
Topshopx2+?+gt

Dazl

God morgen!! Nå har jeg mast meg til 50 kr og en liten biltur til bussen som skal ta meg til toget hvor jeg kommer meg til Ski. Herregud jeg må få meg bil. Og jobb. Noen i Fredrikstad (eller Sarpsborg.............) som har en jobb til meg????? Jeg er pliktoppfyllende, kommer aldri for sent, kan tegne Donald figurer og er glad sånn hele tiden. Lover.

Ansett meg?!?!?xmazHalla. Jaaaaa sitter her og venter på penger fra forsikringsselskapet til nye kameraladere da! Tror jeg har nevnt det, men de ble i alle fall stjålet/kastet av vaskedamene før jeg dro. Flotters.
I helgen har jeg vært på den nye hytta, og det suger jo balle at jeg ikke fikk tatt noen bilder. I morgen skal jeg til Ski, og jeg føler egentlig ikke jeg får blogget noe som helst meningsfult uten kamera, så det blir noen små opplysningsinnlegg innimellom.
Skal feire jul med Jonas i år!!! Eller har jeg kanskje sagt det..? Uansett. Nå som vi passerer 5 år sammen i April så var det vel på tide, så han blir med meg og min familie opp på hytta for å feire jul. Gleder meg!!! Lager en ny tradisjon ved å lage julesokk til hverandre, dobbelt opp! weoo
Hvem skal dere feire jul med i år? Noen spesielle tradisjoner å dele?

Del2 qssss

Hvilken sminke bruker du?Hvilke hårprodukter?


Fornøyd med bali-livet? Jaa og nei. Skulle gjerne hatt mer tid på stranden enn hva jeg hadde. Det var en del overskyet og litt regn mot slutten der, og til vanlig hadde vi jo skole, så da ble det ikke så mye strænding.

Går du på betakaroten?
No niks nei nope nejjjjj

Har du fått noen svar på eksamen og slikt? Jeapp, jeg bestod! hehe
Hvor mye burde man regne med å bruke? Mye.. kommer an på hvor mye penger du vanligvis bruker. Men regn med å bruke mye.
Og hadde du giddet å skrive en pakkeliste, altså hva man burde ha med, så hadde det vært flott?
Knekkebrød, få sokker, ingen ytterjakker, shortser, tskjorter, 1 kjole. Jeg faila på kjoler, brukte ingen egentlig. Du får kjøpt alt der nede. Paracept, Ibux og andre sånne legemidler kan være greit å ta med. Jeg brukte det ikke, men folk knasker det som sukkertøy der.
Hva var det beste ved Bali og hva vil du anbefale å oppleve der nede? Det beste var friheten til å kunne dra hvor man ville når man ville. Selv om trafikken der nede regnes som mer en livsfarlig så kjørte vi scooter nesten hele oppholdet, og det var supergøy. Ta sjansen, men kjør forsiktig! Og dra masse på Geger, kjøp smykker av barna som selger der, drikk milkshaken og lån deg dykkemaske og snorkel. Lame tips, men jeg koste meg i alle fall!
hvor høy er du? Ca 180 cm
Hva var det feteste med Bali?
Feteste..? hmm nei er ikke helt sikker altså. Utelivet var ganske vilt til tider.


Hvilke steder på/i Bali anbefaler du å dra til?
The Rock restaurant! Det er såååå fint der. Dra dit. Det ligger bak fjellet der PepeNero ligger, ikke alle vet hvor det ligger, men spør de som sier "transpooooooort?????????".
Skjedde det noe spesielt mellom Krissa og deg under oppholdet?
Skjønner ikke hvorfor alle spør om det. Jeg fridde og hun sa nei........
Vil du anbefale å dra til Bali?
Ja, men jeg ville heller dratt dit på ferie i 4 måneder enn skole i 4 måneder..
Var det like gøy som du hadde forventet? / ville du dratt dit om du visste det kom til å bli sånn?
Jeg hadde skyhøye forventninger, så nei, det ble ikke helt som jeg trodde det ville bli. Gateway var temmelig dårlige på informasjonen før vi dro, og de feilinformerte masse, noe som fortsatt irriterer meg en del. De fortalte blant annet at skoledagene ville være på maks 4 timer hver dag, men vi på media hadde styggelig lange dager innimellom.
Hva er best med å være hjemme i Norge?
Maten. Jeg spiser som en utsultet hest.

Hva ønsker du deg til jul med foreldrene dine?
Iphone, sofa, bil, leilighet, du vet.. Neida. Joda.

Hvilken karrakter fikk du på eksamen?! (jeg har vært kjempe spent!)

Hemmelig........

Ble dere leie av å bo sammen?
Janei
Hva var best/ulemper med å reise dit?
Savnet av norsk mat (HEHE) og Jonas var dritt. Det beste føler jeg at jeg svarte på over her.

Likte du skolen?


Vil du gifte deg med Jonas?
Ikke hvis han frir når jeg er eldre enn 26 eller noe. Folk skal ikke synes synd på meg i brudekjolen.

Anbefaler du studiet du tok?
Jeg likte det ikke. Så nei.
Hva vil du si var høydepunktet med turen?

Putu

Eksamensoppgaven min gikk ut på å sette meg inn i temaet religion. Hinduisme må være den mest interessante religionen jeg har lest om. Putu, mannen jeg brukte som hovedperson i reportasjen min jobber på favorittrestauranten min Un's, og er et fantastisk menneske. Jeg skal ikke dele livshistorien hans som han fortalte meg, men jeg vil vise dere noen bilder. Han bor litt utenfor Kuta med sin kone, og var så snill og lot meg slippe inn i hjemmet sitt.

Jeg fikk også bli med til det lokale stedet han og kompisene brukte fritiden sin. Fikk virkelig kjenne på hvordan det er å være utlending. Jeg følte meg utrolig utilpass, fremmed og dum. Pratet masse med de lokale (de som kunne engelsk), og fikk en innsikt på hvordan forholdene der nede er i hverdagen. Det er rart å se for seg noen leve på under 100 norske kr i måneden, slik flere av dem gjorde.
Tenkte å sende han en liten pakke fra Norge med bilder av snø og en sjokoladeplate eller to.
Til dere som skal til Bali; bruk tid på å bli kjent med en balineser eller to. De er et fantastisk folkeslag som holder gjestfrihet og karma høyt. Gode mennesker. Kommer til å savne dem, smålig lei av overfladiske, sære og sure norske mennesker allerede.

Del1 qsssss

Bor du for deg selv eller hjemme? Bor for meg selv i gærræsjen hehe
Fotsatt like forelska i Jonas etter du kom hjem ? Jaa
Hvor mye betalte du for villaen? ca 14000 kr til sammen per pers

kan du blogge masse julete julestemning? hehe får se hva jeg får til!
og kan du fortsette med de bildeseriene dine? jeapp
kan du ikke vise oss alle klærne osv du kjøpte på Bali? øhm.. det orker jeg ikke!:(
svarer du på videoblogg eller? heeeeh. klein2010.
Hvor mye betalte du? når? hvordan? skjønner ikke helt hva du mener med når og hvordan, men studiet alene ble vel sånn ca 60-75 000 kr.
hvor mye penger hadde du med ned? 36000 kr
hva var nødvendig? Solkrem, vann, knekkebrød, leverpostei
var skolen bra? Nei. Eller.. jeg ville ikke gått på det kurset igjen.
reiste dere med gateway college? Jepp
hva studerte du? Medier og journalistikk


hvem er din bestevennine? og hvorfor er akkurat henne det? Liker ikke begrepet 'bestevennine'. Jeg foretrekker god venn som et begrep istedet. Og jeg har mange gode venniner, men jeg vil ikke plukke ut én som aller best. Men vil si Sandra står meg nærest, fordi vi er ganske like, og vil si det er hun jeg kommer best overens med.
hvor lenge har du blogget? Siden Juni 2008

Første bildet postet på bloggen. Hehe..

hva er ditt yndlings tv-program? Ghost whisperer muwaha
kunne du ønske du fortsatt var i Bali, eller er du veldig glad for at du er hjemme? Elsker å være hjemme. Ble litt lei av varmen, svetten og alt til slutt..
ble det noen krangler mellom dere jentene i Bali? Hmm ja og nei

Gili analogAiai

Dagens autfait. Hehehehh.
Kjøpte mer julegaver i dag, og wraaaaam jeg har lyst på alt selv. Blitt superinteriørete etter jeg kom hjem og. Mer enn jeg var. Har mer lyst på puter enn.... jakker(?). Hvem er jeg..
Jeg er så treig forresten. Er i gang med svar på spørsmålene! Heeeh så interessant jeg er.

Siste dager av Bali


foto:priv

Verktøy
Bali ringzz. Hvor finnes det stooore fine ringer i Norge nå?

Wrap it up

Halla! Sitter på rommet etter en hard treningsøkt mellom hybelkaninene og bali gavene. Herregud jeg har jo ikke kjøpt no som helst til meg selv!! Alt er gaver. Så nå pakker jeg inn gaver. Jeg er misunnelig på gavene, vil ha de selv. Derfor trøsteshoppet jeg nødvendige ting en jente selvfølgelig må ha, ting som stearinslys, knagger og skjerf. Det er alt man trenger. Etterpå svarer jeg på spørsmålene fra noen innlegg under her, du kan fortsatt spørre om noe annet enn Bali.............. HEHE.

Venter på verdens tregeste venninne, så hva henger jeg her for... Hade!


Genser fra Bikbok btwww

Update harry

3 haker fra Bangkok

Li tago

Jeg våknet for en time siden. Lys våken, null sjans til å sove igjen. Hello jetlag.Nå skal jeg vekke Jonas!!! muhawahawh

Eg levar

Hei!!!! Lenge siden sist gitt. Strømforsyningen til begge kameraene mine har på magisk vis forsvunnet, og jeg mistenker visse vaskedamer for å ha forvekslet ledningene mine med..... svart spagetti som måtte kastes. De er i alle fall borte, og jeg har derfor levd på 27 bilder av et engangskamera som jeg skal få bildene av i morgen. Gleder meg!

Jo, og er forresten fremme i Norge. Det er vel ikke annet å si enn at det er jævlig kaldt. Det er faktisk ikke mer å si enn det. Flyturen var sånn halvveis grusom, men da jeg endelig klemte Jonas på Gardermoen i NOREG(!!) så kunne jeg tatt flyturen en gang til. Åh, jeg har så mye å fortelle egentlig, men vet ikke helt hva jeg skal starte med.
Derfor må jeg sortere litt. Tar en liten spørsmålsrunde med det samme!Spør om oppholdet på Bali, tips, be om bilder fra ditt og datt eller noe annet.
Har masse på lager, så snakkes i morgen!


Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits