Personlig

Wishes for the stupid

Jeg skulle ønske vinteren lot bladene forbli grønne, og gresset forbli frodig.
Jeg skulle ønske alle religioner var sammenklistret til én fin stor religion med de fineste punktene fra alle livssyn.
Jeg skulle ønske jeg visste hva som finnes utenfor melkeveien.
Jeg skulle ønske penger ikke var et tema.

Jeg skulle ønske hver person hadde sin egen skytsengel.
Jeg skulle ønske mennesker hadde en lengre levealder.
Jeg skulle ønske alle hadde like stor samvittighet.

Jeg skulle ønske død var en feiring av et flott liv.
Jeg skulle ønske dyre vesker var billige.
Jeg skulle ønske man hadde en kur for alle sykdommer og diagnoser.

Jeg skulle ønske jeg var smartere.
Jeg skulle ønske jeg visste nøyaktig hva jeg ville gjøre med livet.
Jeg skulle ønske karma var en lov.

Jeg skulle ønske misunnelse var pågangsmot.
Jeg skulle ønske vi kunne gå tilbake i tid.
Jeg skulle ønske sinnet var fylt med mer av pene tanker.

Hva ønsker du?

Kravstor

Du skal se på meg rett før jeg våkner, og når jeg åpner øynene skal du fortelle meg hvor vakker jeg er. Men du skal ikke gjøre det når jeg blir irritert av det og du vekker meg ved å gjøre det.
Du skal lage frokost til meg uten at jeg vet det og legge en lapp ved siden av hvor du forteller om en ting du liker spesielt godt ved meg. Men du skal ikke gjøre det om jeg er kvalm og ikke har lyst på frokost. Du skal kunne forutse at jeg er kvalm og ikke vil ha frokost innimellom.


Du skal sende meg meldinger mens vi er fra hverandre hvor du spør om hva jeg gjør og si at du elsker meg. Men du skal ikke gjøre det om jeg ikke orker å svare.
Du skal holde rundt meg og dulle med håret mitt til jeg sovner om kvelden. Men du skal ikke gjøre det om jeg føler det blir for trangt og varmt så jeg blir irritert.
Du skal hele tiden overbevise meg over hvor pen jeg er. Men ikke si jeg er pen når jeg vet jeg ikke er det.


Du skal finne på fine gaver til meg under høytider og bursdager, og jeg skal ikke trenge å måtte tipse deg om hva jeg vil ha, for du skal kjenne meg godt nok til å vite nøyaktig hva jeg vil ha.
Du skal ta på meg hver gang jeg går forbi deg for å få meg til å tenke at du vil være nær meg hele tiden.
Du skal ringe meg hver kveld vi ikke sover sammen for å småprate slik du vet jeg elsker.
Du skal tenke selv og komme med romantiske forslag på ting vi kan gjøre sammen, uten at jeg skal måtte oppmuntre deg til det.


Du skal ikke kjefte tilbake når jeg kjefter på deg. Du skal smile til meg og roe meg ned med en stor klem.
Du skal fortelle meg at jeg er den eneste, og at du aldri vil ha noen andre.
Du skal ikke si at du syns noen andre er pene selv om jeg spør deg om det, jeg vil egentlig ikke vite det.
Du skal være alt jeg vil ha, ikke noe mindre.

måka litt
bilde;priv

Where to say I do


bilder;privat

Det peneste stedet jeg har sett. Der vil jeg gifte meg.

Words of the day


pt;privat

sistermister

Litt bilder fra helgen! Reiste opp for å feire bursdagen til mamma, gratulerer igjen!
Hytta har blitt kjempe fin nå, vi pynter bare mer og mer. Jeg har fått en forkjærlighet for begrepet som forteller at for mye er bra når det kommer til interiørfronten. Men foreløpig er det ganske tomt i forhold til hvordan jeg kunne tenkt meg at det så ut meeen men.

Været var supert! Fikk ikke satt beina på skrekkbrettet denne helgen, men får vel se neste gang.


Mine forbilder

Jeg våknet alltid kjempe tidlig på morgenen til lukten av bacon og nystekt brød. Jeg kastet den tynne og ranglete kroppen ut av sengen med hvit blomsterdyne, og ut i første stuen. Han satt og så på boksing og hørte på radioen samtidig. Egentlig viet han ikke oppmerksomheten til noen av delene, han bare likte å sitte der i fred en tidlig morgen mens han visste jeg ikke ville forstyrre. Det var så fint å se han sitte der i den store grønne fløyelsstolen. Jeg ropte som vanlig 'heeeei' med volum ut av en annen verden for å vekke stemmen, mens han nærmest hvisket det tilbake der han satt i sin transelignende tilstand.
Jeg løp ut i andre stuen og klemte henne god morgen. Jeg forundret meg alltid over at hun ikke hadde pupper slik alle andre voksne damer hadde. Logikken slo ikke helt inn på den tiden.

Jeg løp ut på kjøkkenet, for deretter å slenge meg ned i barnestolen min, enda jeg var nesten 4 år for stor til å sitte i den. Det måtte såpe til et par ganger for å få meg ut igjen.
Hun lagde verdens beste frokost, og jeg ga henne blikket. Is før frokost, nå var jeg på besøk! Og jeg fikk alltid is. Akkurat den jeg ville ha, akkurat når jeg ville.

Dagen brukte jeg på å kaste meg rundt i snøen med de beste pesende hakk i hæl. Jeg akte, rullet, ropte, gråt, lo, baset, skrek og koste meg frem til jeg ble sliten. Og som barn tok det meg lang tid å bli sliten på lek.
Sliten og kaldsvettende kavet jeg meg inn kjøkkendøren og satte føttene med de møkkete støvlene på bordet. Hun måtte dra de av, viktig å benytte seg av all service. Vi spiste den beste middagen, og de beste vafflene/wienerbrødene til kvelds. Slik gikk dagene. Om jeg noen gang blir mamma, for deretter å bli mormor eller farmor, vil jeg bli akkurat som min egen farmor og oldemor. Det er vanskelig å forstå at de beste menneskene ofte er de som går først. Oldemor ble gammel, men farfar kunne hatt mange fantastiske tiår til. Farmor er nå den beste jeg vet om. Hun gjør alt riktig, sier de rette tingene, er den beste i alle situasjoner.

Hun er min største forbilde, hun har gitt meg de beste minnene. Og fler skal det bli.

Mine drømmer

Jeg trasker langs gatene i Lido de Jesolo, rett ved Venezia, en sen ettermiddag med småslitte gladiator sandaler, en lett sommerkjole, raybans og med italiensk is i hånden. Ved siden av meg går kjæresten min, smålig lei av meg etter en lang dag hvor jeg rundt hvert hjørne drar opp kameraet og roper at han skal vente fordi jeg må fryse alle øyeblikkene.
Italienerne er travle på slutten av sin arbeidsdag, men tar seg likevel tid til å trekke på smilebåndene som en hilsen når jeg glor uforskammet på hver og en av dem for å studere spesielle ansiktstrekk og hint av personligheter.


Solen hvisker sine siste ord for dagen mens den glir ned under havoverflaten slik vi ser det. Himmelen er  lilla, rosa og oransje med et hint av blått i det fjerne. Fuglene plukker med seg dagens rester fra innpåslitne turister langs strandkanten, mens en hotellarbeider samler kjapt inn solsengene og parasollene så han kan bli ferdig på jobb og dra hjem til familien sin.


Jeg kjenner den svale vinden lindre hetetoktene i det overopphetede klimaet, og ser livet begynne å bevege seg i kveldens gater. Barnefamilier med gråtende barn gjør meg glad jeg ikke er klar for å starte familie, et lidenskapelig italiensk par står hemmelighetsfullt bak to eldgamle trær i gaten og kysser forsiktig, mange mager mettes omkring meg av fantastiske italienske retter i sin beste forstand, og jeg er lykkelig.


Aromaen av ferie, avkobling, glede og lykke danser omkring meg med min vakre som holder meg i hånden. En drøm trenger ikke alltid være en fremtidsjobb eller et klisjéliv.
Er øyeblikkene gode nok, vil jeg kalle de mine drømmer.

words for today


illustrasjon/privat,google

Welcome

Jippi! To nye tilskudd i samlingen min av gamle stjerner på trykk. Orket ikke ta ned resten av bildene for å vise frem, men Elvis med rutete skjorte og Marilyn er de nye jeg kjøpte i dag. Det andre bildet av Elvis er fra samme butikk på Nordby senteret.
Begynner å gå tom for plass på veggen i trappeoppgangen.. Har jo skråvegg, så er ikke så mye å velge i når det kommer til veggplass. James Dean, Marilyn, Elvis, Audrey. Nå vil jeg ha Birgitte Bardot! Noen som har sett bilde av henne til salgs noen plass?
Fant også noen fine veggklistremerker på Panduro i dag, men fant fort ut at veggen min bare tar bort limet, og de klistrer seg ikke, så nå står det ordtak på veldig tilfeldige plasser rundt om på rommet.. Hehe!
Og ellers koser jeg meg med kjæresten i kveld, hva gjør du i kveld?

4,104 år og 10 måneder, ily Jonas min.

Diffuse

Day twlw- 10 things you don't know

Jeg lærte ikke klokka før i 4.klasse jeg har veldig dårlig selvtillit, Jonas er den første kjæresten jeg har hatt som jeg faktisk bryr meg om, jeg ble født og bodde mine første år i Oslo, jeg hater det når noen spør meg om hva jeg skal gjøre videre med utdanning og jobb

jeg slet med å legge på meg da jeg var yngre, og var 170 med vekt på under 45 kg på det minste, jeg er egentlig veldig irriterende, jeg fikk tur til New York som konfirmasjonsgave, jeg er ekstremt overtroisk, jeg er elendig til å ta imot komplimenter, blir helt rar og vet ikke hva jeg skal si.

WopMahahwhawh sjekk skoa. Trenger nye sko.
Nå tar jeg bæret og kjører på trening. Om jeg så må kjøpe meg månedskort på bussen (......) så skal jeg klare trening hver dag så langt det er mulig. Begynner jo mest sannsynlig som støttekontakt om litt også, og da blir det mer trening! Må bare lære meg å like det, om det overhodet er mulig. Tips som gjør trening litt mer fornøyelig??

Middagstips

Nå skal jeg ikke bli en sånn en matblogger heller altså hehaehe mwaw, men vil bare tipse om enkel og sunn middag som er fint å lage om du er litt stressa(noe jeg egentlig aldri er, men uanzzett....) og har trent eller noe. Sunt, godt og.. ja.. enkelt.


Trenger vel egentlig ikke å forklare fremgangsmåten på det, men Jonas kjeder meg med lærlingoppgaven sin akkurat nå, såe.
Du trenger pasta, biffstrimler, hvitløksbaguetter, bacon, paprika, sopp, løk ++ annet ønskelig.Kok pastaen i ca 20 minutter, fres deretter biffstrimlene, og bland grønnsakene når biffen er nesten ferdig. Sett ovnen på ca 200 grader til hvitløksbaguettene, og hiv på baconet i pannen for seg selv til slutt. Namnam!

Cardio eller noNettopp trent! Det var forferdelig. Skal trene igjen etter middag også. Fml bigtime.
Snakker med dere senere. Tror jeg skal trå til med en konkurranse i kveld. Tidenes premie. Slår shoppingturer, overprisede rettetanger og alt det der.

Hodebry


Bilder;privat/Bali

"Har du lyst til å reise til Venezia med meg til sommeren?"
Jonas spurte, og jeg satte i gang tenkingen. Hvor jeg vil reise når det kommer til årets investering? Jeg vil tilbake til Bali, jeg vil se innsiden av murene på Auschwitz, jeg vil åle meg mellom de åletrange bakgatene i Praha, jeg vil nyte late dager på en Texas ranch, jeg vil besøke Ernest Hemingways gamle hus i Key West igjen, jeg vil spasere langs gatene Champs elysees, spise sola i Thailand og bo på vingård i Italia.
Jeg vil mye! Tanken har gått mye mot å ta 3 uker i Bali til høsten, men alt kommer an på pengesituasjonen. Det står egentlig mellom å dra til Italia eller Bali, to steder jeg har rukket å sette litt fotfeste tidligere.

Hva tenker du om ferie i år? Skal du ta en kortferie innimellom, eller satser du på å spare pengene til én stor?

Spesiale

Må jo gi dere oppskriften på min superduperpizza som gjør at jeg har venner en gang i uken (aka fredag).
Men dere som leser, må lage den. Det er verdt det, den er så god at jeg kunne spist den hver dag.

Må ha:
Mel, salt, tørrgjær, matolje, vann.
Ost, kjøttdeig, toro pizzafyllblanding>tomat og urter.

To do:
Mål opp og hell i 5-6 dl mel. Bland i 1 pakke tørrgjær og en halv tskje salt. Rør rør rør.
2 ss matolje + 2 og en halv dl lunkent vann. Bland bland kna masse.
Få deigen fast og sånn og la stå på varmt sted i ca 30 min.


Bilde;weheartit

Sett ovnen på 225 grader, bak ut deigen til en stor firkant. Brun kjøttdeigen og bland i fyllet (fremgangsmåte står på pakken). Stek masse namnam. Fordel kjøttdeigen og strø over ost. (serr?!?!).
La den stå i ovnen til osten blir gyllen og bobler litt, ca 20 min.
VERSÅGOD hahwhahf

Dag 11 Mine søsken


Bilde;privat

Søsken er to eller flere avkom etter felles foreldere. Søsken må således ha samme far og mor. Avkom med bare en felles forelder (felles far eller mor) kalleshalvsøsken. Avkom uten felles foreldre kalles stesøsken, og er vanligvis ikke genetisk beslektet.<wiki

Da jeg var bitteliten ønsket jeg meg søsken. Da jeg fikk søsken og oppdaget at de gråt og bæsjet i tillegg, ville jeg presse de tilbake til der de kom fra.
Nå har jeg fire små vakre søsken. To av dem har allerede ankommet den beryktede puberteten, og jeg ser mer eller mindre meg selv med et annet utseendet. Det er både meget og meget lite morsomt å være eldst. Jeg har vært kommandant, og jeg har vært syndebukken. Om det har hendt noe, er det alltid jeg som måtte ta ansvaret under setningen på at "du er størst, så du burde vite bedre".

Mine søsken er på hvert sitt spesielle stadie av begynnelsen av livet. Trasige kan de være alle sammen, men også best. Ingen har søtere, snillere eller bedre søsken enn jeg. Åh, vanskelig det der å skrive om familie! Det er jo så.. personlig.

Minstejenta fylte 9 år for to dager siden! Gratulerer så masse mitt gullegull som har blitt ca fem ganger mer jålete enn meg. Snart blir størstejenta storstor, og halvveis til 30. Ily.
Hva mer kan man si da?
Ily.

ya'll love to hate, discriminate

I need another story, something to get off my chest
My life gets kind of boring, need something that I can confess


Till all my sleeves are stained red, from all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw me wink, no, I've been on the brink, soTell me what you want to hear, something that'll like those ears
Sick of all the insincere, so I'm gonna give all my secrets away


bilder/tegning;privat

Dag 10 Bloggfavoritter

Åh liker ikke denne! Har jo allerede fortalt om hvilke blogger jeg pleier å lese, men nå er de blitt superkjente alle sammen, så da er det ikke noe poeng at jeg forteller om det igjen. Derfor vil jeg gjøre denne på en annen måte.

bilde;weheartit

Det står jo ikke "mine" bloggfavoritter, så da velger jeg heller at dere skal gi meg deres bloggfavoritter! Det er jo deres favoritter, så jeg kan ikke styre hvem dere skriver ned, men håper dere har noen andre favoritter enn de på topplistene mwahahhea for da blir det brått de samme som jeg leser fra før av.

Hit it, hvilke bloggfavoritter har dere?

Dag 09 Min tro eller livsfilosofi

Jeg er overtroisk. Jeg tror på fenomenet gjenferd, men jeg har egne teorier om hvordan de såkalte spøkelsene kommer til syne for oss. Jeg tenker vanvittig mye og overanalyserer absolutt alt.Jeg tror ikke på religion. For ikke å bli sittende i kveld, vil jeg dra frem kristendommen som religion. Vitenskapen forteller oss at vi stammer fra apene, kristendommen forteller oss at Gud skapte Adam og Eva som de første menneskene til å vandre jorden. Jeg respekterer fullt ut at mange mennesker lever i troen på Gud, men jeg misliker mange av meningene som strekker seg tilbake i bibelen. Jeg syns blant annet det er forferdelig at kristendommen (og mange andre religioner) mener at homofili er en sykdom eller en feil.
Religion skaper utrolig mange konflikter rundt om i verden, så jeg holder meg temmelig nøytral.

Jeg tror på reinkarnasjon. Hinduismen mener jeg står for mye flott. Karma står sentralt, og jeg tror at hva du gjør i løpet av livet vil komme tilbake til deg på en eller annen måte.Men som sagt så er jeg ganske nøytral. Jeg kunne vært medlem av flere religioner om det var slik. Hver og en står for noe jeg er enig i, hver og en står for mye jeg er ufattelig uenig i. Religion skaper ikke bare konflikter, religion hjelper også mennesker rundt om i verden i form av håp. Håp for et bedre liv, håp for en Gud som hjelper deg når du har det vanskelig, håp for menneskene.
Men jeg er nøytral, og har en enorm livsfilosofi som ville brukt opp bloggen for ord.

New old suitcase


Arvet meg en stor fin koffert som mormor pleide å bruke. Har sett etter en slik en i evigheter, med slitt gammelt skinn, røffe kanter og mørk brunfarge. Vil reise nå!

Dag 07 Venner

Venner er personer som ringer deg fordi de vil vite hvordan du har det. Venner er mennesker som oppriktig bryr seg om deg. Venner er mennesker du kan være i samvære  med uten å nødvendigvis måtte gjøre noe, uten å nødvendigvis være nødt til å ha en samtale.

Venner er vanskelig å beskrive. Jeg har så mange forskjellige venner. Jeg har vennene jeg oftest er sammen med på fest, vennene jeg stuper kråke med, vennene jeg har kjent i tiår, vennene jeg ble kjent med for en måned siden, men likevel vil kalle venner allerede, gamle msn venner (awarhaham Krissailu<333) og sååå videre.
Venner er de rundt meg jeg ikke ville vært foruten. Venner er de jeg kan gi en klem og få en glad følelse av.


Venner er viktig hele livet. På barne- og ungdomsskolen er det om å gjøre å være i den kuleste vennegjengen. Har du ikke den riktige jakken, liker ikke guttene deg, ser du rar ut så får du ikke være med.
Videregående er steget mot en mer voksen verden der dramaet oftest blusser opp og man finner seg mer til rette med de vennene man trives best med. Jeg fant mange nye fantastiske mennesker gjennom 3 år på vgs. Mange mennesker jeg vet jeg kommer til å be i bryllupet mitt, mange mennesker jeg vet jeg kan feire 50 års dagen med, mennesker jeg vil kunne mimre med når vi blir urgamle. Venner er de som ikke trenger å holde ut med deg, fordi de liker deg slik du er.

Dag 06 Om det hadde vært min siste dag

Tenk å få den beskjeden som forteller deg at du har én dag igjen å leve. At det kommer til å slå til en naturkatastrofe så stor at alt går under, at du har en grusom sykdom oppdaget såpass sent at du vet ikke om en time fra eller til vil være din siste. Hva ville du da gjort?Regine Stokke fikk beskjeden om at hun ikke hadde lenge igjen for ca to år siden. Hun skrev om kampen mot kreften og levde så godt hun kunne til den siste dagen, der flere tusen leste om henne. Dagen søsteren hennes skrev at hun var gått bort satt blant annet jeg med tårer i øynene. Tenk at ei jente kan påvirke så mange slik hun gjorde. Boken hennes leste jeg 3 ganger og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som kunne fylt opp et badekar med tårer etter hennes historie. Boken hennes fikk meg til å tenke på hvor kort livet kan være. Hun var jo frisk! Det kan skje hvem som helst av oss, og vi må sette pris på hver dag som det er den siste, selv om det kan være vanskelig til tider. Du kan dø av en bilulykke i kveld, terrorangrep på kjøpesenteret i morgen, drap neste uke. Man vet aldri. Så hvordan skulle du brukt din siste dag om du visste du aldri ville se solen stå opp igjen?Jeg ville først og fremst samlet alle nære og kjære til en stor middag med min favorittmat. Jeg ville spist til magen gjorde vondt. Jeg ville fortalt hver og en hva de betyr for meg, og mimret om alt som har gitt meg gleder i løpet av livet. Gråting? Ja det hadde kommet tårer. Men når slusene først åpnes er det vanskelig å lukke de igjen, så jeg ville prøvd å unngå saltvannet på kinnene.
Deretter ville jeg vært med bare Jonas og nærmeste familie. Vi skulle sittet i sofaen og pratet om alt fint vi har hatt sammen. Jeg ville klemt søsknene mine og skrevet et lite testamente der jeg skulle gitt bort hver eneste ting omhyggelig sortert dit jeg vil de skal ende opp. Jeg ville gitt dem håp og bedt alle bære hvite klær i begravelsen min. Sort er en så trist farge. Hvitt er så pent, hvitt er sorgens farge i Kina.
Jeg ville sett på bilder fra livet mitt og laget en scrapbook med de beste øyeblikkene.Tenk på hvor kort livet er. De fleste får ikke vite når de har deres siste dag, derfor er det viktig å ha ihvertfall ett høydepunkt hver dag. Jeg passet lillesøster i dag, og jeg ser hun vokser til å bli mer og mer lik meg selv. Det er så rart. Høydepunktene i dag er familie, mat og tid for meg selv. Jeg liker faktisk godt å være alene, men jeg kan gjerne være alene med Jonas også. Han er en guttete versjon av meg. På en måte. Du måtte vært med på min siste dag.

Hva skulle du gjort din siste dag?

Dag 03 Mine foreldre

Tar igjen for de dagene jeg ikke blogget. Må jo fullføre listen!

Mine foreldre er to mennesker som har gitt meg liv. Jeg har håret fra mamma, nesa fra pappa, temperamentet fra mamma, humoren fra pappa. Men tankene mine er mine helt og fullt bare mine, noe som kanskje bringer unødvendige diskusjoner fra tid til annen. Men jeg er meg, og dere har satt meg til liv.Jeg leser om barn i tragiske skilsmisser mellom hylende foreldre, hører om venninner som aldri vil flytte hjemmefra, ser andre som blir uforsvarlig skjemmet bort av sine foreldre. Jeg er nøytral. Jeg er glad i foreldrene mine, de er skilt, men det gjør meg absolutt ikke noe i hele verden ettersom det er hva jeg er vokst opp med, jeg vil flytte hjemmefra uten å flytte ut av livet deres, jeg er bortskjemt i en sunn forstand med egen økonomi og uten bjørnetjenester.

bilder:weheartit

Mamma, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg. Pappa, du er meg. På en måte. Du er en eldre, litt annerledes meg.
Mine foreldre er meg på godt og vondt, om det skal være slik uten å måtte innrømme det.
Pappa, du skal leie meg opp kirkegulvet. Mamma, du skal tviholde på meg når jeg flytter ut.
Dere er begge byggesteiner som delvis gjør meg til hvem jeg er. På godt eller vondt vil jeg alltid ha et forhold til dere begge, jeg er halvt mamma, halvt pappa.

Dag 05 Hva er kjærlighet?Hva er kjærlighet? Føler jeg har svart på det før. I en skoleoppgave, yes.
For det er hva alle vil ha svaret på. Hva er kjærlighet? Hvordan definere selve begrepet?
"Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen." WikipediaKjærlighet for meg er kribling i magen. Gleden av å se en annen person, enten det er i form av å se igjen en god venn etter en lang stund eller når Jonas kommer til meg etter jobb. Kjærlighet, kjærleik, love, amour.
I Sex og singelliv filmen sier Jennifer Hudson at "love is the thing, you know!", og jeg er enig. Liker ikke å grave meg så dypt her, men tenk på hvordan verden ville vært om mennesker manglet evnen til omtanke og kjærlighet for hverandre. Vi ser kanskje terror, mishandling og vold slik vi lever i dag, men mennesker med tankene om å gjøre slikt lever i et fåtall i forhold til de restene milliarder mennesker som ikke står for slike ting. Tenk hvor mye verre verden hadde vært uten kjærlighet. Om vi kun levde på instinkter.
Love is the thing, you know!


Bilder:priv

Rihanna gauler ut om mishandling med Eminem. Just gonna stand there and watch me burn.. Kjærlighet er ikke bare kribling i magen og røde kinn. Kjærlighet kan også være vondt, men ikke kun i formen av mishandling i et forhold slik rødtoppen synger om. Å miste er et punkt i kjærligheten som gjør at vi innimellom ønsker at vi ikke kunne føle kjærlighet. Miste som i at typen din dumper deg, miste som i at du ikke får den du vil ha, miste som i form av dødsfall. Kjærlighet er vondt, det er godt, det er grusomt, det er fantastisk. Men kjærlighet er tingen.
Vi hadde neppe vært en eksisterende art uten.

Dag 02- Min første kjærlighet


Pt;privat

Min første kjærlighet het Benjamin. Jeg aner ikke hvor han er i dag, aner ikke hva etternavnet hans var, og husker ikke egentlig hvordan gutten så ut. Men han hadde dialekt fra oppe i nord, og jeg kastet viskelær på han for å vise at det var han jeg ville gifte meg med. Jeg ble etterhvert modigere og skrev navnet hans over hele pulten. Husker jeg måtte sitte igjen på grunn av det. Det visste du ikke mamma!
Jeg var ikke særlig populær i klassen, så når det var på tide å bytte plasser, altså at man satt to og to i rommet, valgte alle den de ville ha. Ingen valgte meg, Benjamin var syk den dagen, så jeg benyttet sjansen. Han vel ikke på meg resten av året. Men husker han kastet en snøball på meg. Da var kjærligheten bekreftet.
Lurer på hvor du er i dag kjære, 12 år siden jeg så deg sist!

Hvordan var din første kjærlighet?

Tha list

Fant denne søte listen på Lissis blogg. Jeg vil også!! Starter i dag.

Dag 01 ? Presentere megselv
Dag 02 ? Min første kjærlighet
Dag 03 ? Mine foreldre
Dag 04 ? Hva slags mat tilbyr jeg?
Dag 05 ? Hva er kjærlighet?
Dag 06 ? Om det har vært min siste dag
Dag 07 ? Venner
Dag 08 ? Favoritsaker
Dag 09 ? Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 ? Bloggfavoritter
Dag 11 ? Mine søsken
Dag 12 ? 10 saker du ikke vet om meg
Dag 13 ? En vanlig dag hjemme hos meg
Dag 14 ? Det her er mitt favorittband 
Dag 15 ? Mine drømmer
Dag 16 ? Første kysset
Dag 17 ? Barndomsminne
Dag 18 ? Ett pinlig øyeblikk
Dag 19 ? Detta angrer jeg
Dag 20 ? Mine forbilder
Dag 21 ? Mine dårlige sider
Dag 22 ? Det her blir jeg opprørt av
Dag 23 ? Mitt hjem
Dag 24 ? Det her får meg til å gråte
Dag 25 ? Det her er jeg bra på
Dag 26 ? Mina redsler
Dag 27 ? Min favorittplass
Dag 28 ? Saker jag savnar
Dag 29 ? Det her ska jeg bli når jeg blir stor
Dag 30 ? 10 dødssynder 

Me, myself and I. 


Jeg heter Emilie, jeg er 19 år, og jeg er rar.
Klisjé herfra til månen å fortelle at jeg er rar, men jeg ser på meg selv som en veldig rar person. Jeg føler meg enten mindre eller mer smart enn andre i nesten alle situasjoner. Jeg tenker vanvittig mye og overanalyserer alt til hver tid. Kan kanskje sees på som en tvangstanke, men det er bare sånn.
Jeg er født i Oslo, liker ikke Oslo, bor nå i Fredrikstad. Jeg hang etter fingerspissene for å bestå i matte gjennom hele grunnskolen og vgs, og avviser alle yrker som inkluderer matte. Jeg hater matte.
Hvem er jeg? Jeg er Emilie, og jeg har et dødskjedelig navn. Da jeg var liten ville jeg hete Rakel eller Cassidy, altså noe som ingen andre jeg kjente het. Jeg har angst for å få barn, men om tragedien skjer så skal hun/han ha et mellomnavn etter enten farmor eller farfar. Jeg savner farfaren min mer enn de fleste forstår, men hater å vise at jeg faktisk er sårbar.
Det er vanskelig å presentere seg selv. Prøv selv og send meg link.

CræivHar så lyst på ringene fra ysl!!! Øverst på ønskelisten sammen med iphone, hus, bil og båt.
Gi meg din ønskeliste, 1, 2 og 3!

Del2 qssss

Hvilken sminke bruker du?Hvilke hårprodukter?


Fornøyd med bali-livet? Jaa og nei. Skulle gjerne hatt mer tid på stranden enn hva jeg hadde. Det var en del overskyet og litt regn mot slutten der, og til vanlig hadde vi jo skole, så da ble det ikke så mye strænding.

Går du på betakaroten?
No niks nei nope nejjjjj

Har du fått noen svar på eksamen og slikt? Jeapp, jeg bestod! hehe
Hvor mye burde man regne med å bruke? Mye.. kommer an på hvor mye penger du vanligvis bruker. Men regn med å bruke mye.
Og hadde du giddet å skrive en pakkeliste, altså hva man burde ha med, så hadde det vært flott?
Knekkebrød, få sokker, ingen ytterjakker, shortser, tskjorter, 1 kjole. Jeg faila på kjoler, brukte ingen egentlig. Du får kjøpt alt der nede. Paracept, Ibux og andre sånne legemidler kan være greit å ta med. Jeg brukte det ikke, men folk knasker det som sukkertøy der.
Hva var det beste ved Bali og hva vil du anbefale å oppleve der nede? Det beste var friheten til å kunne dra hvor man ville når man ville. Selv om trafikken der nede regnes som mer en livsfarlig så kjørte vi scooter nesten hele oppholdet, og det var supergøy. Ta sjansen, men kjør forsiktig! Og dra masse på Geger, kjøp smykker av barna som selger der, drikk milkshaken og lån deg dykkemaske og snorkel. Lame tips, men jeg koste meg i alle fall!
hvor høy er du? Ca 180 cm
Hva var det feteste med Bali?
Feteste..? hmm nei er ikke helt sikker altså. Utelivet var ganske vilt til tider.


Hvilke steder på/i Bali anbefaler du å dra til?
The Rock restaurant! Det er såååå fint der. Dra dit. Det ligger bak fjellet der PepeNero ligger, ikke alle vet hvor det ligger, men spør de som sier "transpooooooort?????????".
Skjedde det noe spesielt mellom Krissa og deg under oppholdet?
Skjønner ikke hvorfor alle spør om det. Jeg fridde og hun sa nei........
Vil du anbefale å dra til Bali?
Ja, men jeg ville heller dratt dit på ferie i 4 måneder enn skole i 4 måneder..
Var det like gøy som du hadde forventet? / ville du dratt dit om du visste det kom til å bli sånn?
Jeg hadde skyhøye forventninger, så nei, det ble ikke helt som jeg trodde det ville bli. Gateway var temmelig dårlige på informasjonen før vi dro, og de feilinformerte masse, noe som fortsatt irriterer meg en del. De fortalte blant annet at skoledagene ville være på maks 4 timer hver dag, men vi på media hadde styggelig lange dager innimellom.
Hva er best med å være hjemme i Norge?
Maten. Jeg spiser som en utsultet hest.

Hva ønsker du deg til jul med foreldrene dine?
Iphone, sofa, bil, leilighet, du vet.. Neida. Joda.

Hvilken karrakter fikk du på eksamen?! (jeg har vært kjempe spent!)

Hemmelig........

Ble dere leie av å bo sammen?
Janei
Hva var best/ulemper med å reise dit?
Savnet av norsk mat (HEHE) og Jonas var dritt. Det beste føler jeg at jeg svarte på over her.

Likte du skolen?


Vil du gifte deg med Jonas?
Ikke hvis han frir når jeg er eldre enn 26 eller noe. Folk skal ikke synes synd på meg i brudekjolen.

Anbefaler du studiet du tok?
Jeg likte det ikke. Så nei.
Hva vil du si var høydepunktet med turen?

Del1 qsssss

Bor du for deg selv eller hjemme? Bor for meg selv i gærræsjen hehe
Fotsatt like forelska i Jonas etter du kom hjem ? Jaa
Hvor mye betalte du for villaen? ca 14000 kr til sammen per pers

kan du blogge masse julete julestemning? hehe får se hva jeg får til!
og kan du fortsette med de bildeseriene dine? jeapp
kan du ikke vise oss alle klærne osv du kjøpte på Bali? øhm.. det orker jeg ikke!:(
svarer du på videoblogg eller? heeeeh. klein2010.
Hvor mye betalte du? når? hvordan? skjønner ikke helt hva du mener med når og hvordan, men studiet alene ble vel sånn ca 60-75 000 kr.
hvor mye penger hadde du med ned? 36000 kr
hva var nødvendig? Solkrem, vann, knekkebrød, leverpostei
var skolen bra? Nei. Eller.. jeg ville ikke gått på det kurset igjen.
reiste dere med gateway college? Jepp
hva studerte du? Medier og journalistikk


hvem er din bestevennine? og hvorfor er akkurat henne det? Liker ikke begrepet 'bestevennine'. Jeg foretrekker god venn som et begrep istedet. Og jeg har mange gode venniner, men jeg vil ikke plukke ut én som aller best. Men vil si Sandra står meg nærest, fordi vi er ganske like, og vil si det er hun jeg kommer best overens med.
hvor lenge har du blogget? Siden Juni 2008

Første bildet postet på bloggen. Hehe..

hva er ditt yndlings tv-program? Ghost whisperer muwaha
kunne du ønske du fortsatt var i Bali, eller er du veldig glad for at du er hjemme? Elsker å være hjemme. Ble litt lei av varmen, svetten og alt til slutt..
ble det noen krangler mellom dere jentene i Bali? Hmm ja og nei

Ingen tragedie, men et avskjed

Ordene setter seg i halsen som en gråteklump når jeg prøver å snakke om deg.
Jeg husker jeg var så fascinert av traktoren din. "Jeg husker"..? Det er jo som i går at jeg trampet ned til den blå traktoren i garasjen med helt nye røde sherox støvler, fant en kanne med olje, hvor oljen lagde så fine farger på asfalten, helte det på traktoren din, og oppdaget at det ikke var greit. Jeg husker jeg løy og sa at det var sikkert noen av nabobarna som hadde dryppet 3 liter olje over hele traktoren din, og at de barna altså hadde like sko som meg, og samme størrelse som fotavtrykkene mine i snøen blandet med olje. Jeg gjorde da ikke sånt.
Unnskyld.

Jeg husker du lot meg stokke kortene til vi skulle spille 'vri åtter'. Merkelig det der med at jeg vant hver eneste gang gjennom årene. Jeg følte meg utrolig smart, som klarte å gi meg selv de beste kortene uten at du merket det. Jeg lover å ikke jukse igjen, bare la meg spille med deg en gang til!
Unnskyld.

Jeg husker jeg lekte at jeg jobbet i butikk, og du måtte stadig komme og kjøpe dukker, tegninger, heklede verk og andre hjemmelagde barnesaker av meg til dyre dommer. Jeg krevde is, donald blad, hubbabubba og en barbiedukke til betaling. Jeg fikk en is, og ble kjempe sur.
Du kan få alt gratis av meg nå, bare kom tilbake!
Unnskyld.

Jeg husker begravelsen din. Det var så kaldt, jeg hatet hva jeg hadde på meg, hatet at jeg ikke kunne ha på meg mer sminke, og hatet generelt sett alt. Jeg skjønte ikke egentlig hvorfor jeg var der. Du var jo ikke død. Jeg skjønte ingenting. Jeg gråt ikke en eneste tåre i begravelsen din. Jeg skjønte ikke at det var du som lå i kisten foran meg. Jeg skjønte ikke at jeg aldri skulle få se deg igjen, jeg skjønte ikke hvorfor de rundt meg gråt.
Sjokk og sorg gikk hånd i hånd, og jeg skjønte rett og slett ikke at jeg hadde mistet deg.
Unnskyld, jeg kommer til å gråte resten av livet for å ta igjen de ubrukte tårene.

Nå er det snart 6 år siden du forlot oss, men det kjennes mer og mer ut som om det skjedde for litt siden. Sorgen graver seg så dypt inn, og jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor det er du som måtte dø. Hva gjorde du for å fortjene det? Du var best, og jeg er så bitter over at du er borte. Jeg vil fortsatt dra opp dit dere bodde for å virkelig møte noe av det som skraper så hardt i kroppen, men jeg tror ikke jeg er helt klar for det enda. Det blir feil å se opp på huset uten at du står i vinduet og vinker til meg, eller i står i døren for å ønske meg velkommen.
Kom tilbake farfar.

Ingen flink pike

Da jeg var liten ville jeg vokse opp til en jobb som å drive min egen godteributikk. Jeg ville kunne spise godteri når jeg ville, uten at noen kunne nekte meg det.
Alternativt ville jeg være popstjerne, Britney's best friend. Good times.

I dag har jeg vokst opp. Jeg er myndig, og tror jeg vet alt i verden, er selvfølgelig smartere enn de fleste, og ferdig med ungdomstid. I dag sitter jeg på forelesning, jeg er student, ikke elev, og lærer er ikke en lærer, men en foreleser. Akademiske uttrykk kommer fra erfarne mediefolk og slår meg i ansiktet, river meg i ørene og presser frem angsten i brystet. Kåseri er blitt reportasje, novelle er blitt analyse og essay er blitt den akademiske fortellingen med ord som 1700-tallets konservative år burde høre til.

Jeg skjønner ikke det norske språket lenger. Subjektiv, akademisk besvarelse, systematisk resonnerende, empiri. Hva faen betyr empiri.. Ikke forklar meg det engang, jeg vil ikke lære det. Herregud.
Valget fra ungdomsskolen til vgs stod mellom medier&kommunikasjon, tegning, form og farge og idrett(HAHA særlig). Media var kremen av kremen på lista, begrunnet ryktet om lite allmenne fag, slappe lærere og greie oppgaver all through.
3 år på skolen som mine barn, barnebarn, barnebarnebarnebarn aldri skal få sette sine føtter på gikk, og jeg tenker tilbake på.. jeg husker ikke en dritt, lærte ikke en bæsj.
Så kom høyskole. Bøkene er skrevet som om 786 ekstremt formelle og akademiske, pripne menn har satt seg sammen og slått opp de mest kompliserte ordene i norsk ordbok, og klasket de sammen til en bok, for deretter å kalle det lett forskning eller pensum. Oksedritt, bullshit.

Ferdig med teorieksamen av første semester, blir ikke noe andre semester, søkerraten er ikke høy nok til at Gateway gidder å sette det opp på Bali igjen. Og i Norge er snittet 89,8 (eh) i karakterer for å komme inn på en og annen random mediaskole.
Praktisk eksamen med reportasje/foto pluss den akademiske analysen av egne tekster/refleksjonsrapport står igjen. Kunne jeg driti på livet mitt, ville jeg gjort det.

Jeg beundrer alle som jobber beinhardt, scorer iQ på høyt nivå og studerer i 60 år. Jeg har akkurat startet, og jeg hater det. Enkelte oppgaver- helt ok. Lesing- kutt meg opp, bind meg fast og drep meg. Hadde jeg vært en av de som kunne blogget om hvilken farge neglene mine var i dag, for deretter å kunne leve av det, ville jeg gjort det. Jeg skulle blogget til jeg døde.
Når det er søsteren min sin tid for studering, er jeg sikker på at man kan utdanne seg til å bli kjendisblogger.

Jeg misunner alle som fra midten av barneskolen, har visst akkurat hva de vil jobbe med. De fleste som vet det som jeg kjenner, går gjerne mot frisøryrket, lærer, politi eller journalist. Jeg klarer ikke lage fiskeflette engang, hater å forklare faglige begreper for noen som ikke skjønner noe, er for slapp til å bli politi, og orker ikke stresset til en journalist. Hva står igjen?
Kassa på rimi.

Jeg hater forelesninger, irriterer meg over alt rundt meg, og jeg har konstant jetlag-følelse i timen. Empiri, som nevnt over her, betyr forresten erfaring. Lærte det nå. Men glemmer det i løpet av tiden jeg har brukt på å skrive det her.
Alle rundt meg har en plan. Ingeniørskolen, politiskolen, BI, lærerskolen, whatthefuckever.
Alle vil bo i Oslo. Jeg skjønner ikke greia. Jeg ville heller studert i Hammerfest enn i Oslo. Eller nei, jo kanskje. Aner ikke hva jeg vil.

Når jeg kommer hjem skal jeg bruke lang tid på å jobbe. Tjene opp såpass at jeg ikke får vondt i magen av å kjøpe en ny genser til 500 kr. Studentbudjett my ass.
Deretter skal jeg.. hva skal jeg?! Føler meg som den eneste som ikke vet hva jeg vil gjøre.
Jeg er 19 år gammel, og er ikke interessert i noe som helst. Hater studering.

Absolutt ikke flink pike.

To og toVi er én, ikke to. To sammen er lik en hel, et tall. Fint,
savning i vente. Love you

Fremtidsplaner

Greia som er så fint med å være yngre er det at man bare følge løpet. Liksom..
Barneskole-ungdomsskole- litt valg- vgs.
Men etter det så får man plutselig livet i hendene og må finne ut av alt selv.
Nå er du myndig, da kan du utdanne deg i 50 år til, men du må velge alt.
Det var ikke noe vanskelig valg for meg da jeg gikk ut av ungdomsskolen. Jeg visste at jeg ikke orket konstant allmenne fag, derfor valgte jeg media siden jeg hater trening, og idrett var ikke skrevet i panna mi.


Begynnelsen av ungdomsskolen, oktober 2004. Jeg er den høye grønne....

Det å gå på media har jeg egentlig snakket nok om. Jeg skrev ikke så altfor mye om det negative mens jeg gikk der, for da hadde jeg nemlig fått utvisning og blitt anmeldt for alt mulig rart, sjikane mot skolen osv. Jepp, jeg kunne ikke hatet den skolen stort mer. Uansett.
Det var helt GREIT å gå der de første to årene. Det var liksom bare å være der.. Uten å tenke på hva man ville videre det neste året.


Første året vgs. Helt sinnsykt bra redigering, veit!!

Men så.. Nå er jeg ferdig med barneskole, ungdomsskole, vgs, og aner ikke hvor jeg skal gå videre etter Bali. Det har seg sånn at jeg ikke er interessert overhodet i å gå en treg høyskole i Norge. Ihvertfall ikke akkurat nå. For det første så er snittet kriminelt høyt for å komme inn på linjer innen media, og jeg kommer ikke til å ta opp fag for å forbedre snittet heller, det orker jeg rett og slett ikke.


2.klasse media. Good times actually.

Jeg vil reise, oppleve, prate, smile, bli sjokkert og forstå.
Hvis noen spør meg hva jeg vil bli, så svarer jeg stort sett bare "lol hvorfor gidder du å spørre". For hvor mange av de på min alder vet hva de vil jobbe med i en alder av 19 år? Jeg blir sinnsykt imponert over de som går målrettet hele veien. Jeg er misunnelig på de som vet hva de vil bli. Spør du meg, så begynner jeg bare å ramse opp yrker jeg IKKE vil jobbe innenfor. Tannlege, lege, snekker, butikkleder, designer, maler, lol.
Jeg vil jobbe innenfor tv tror jeg. Jeg vil reise rundt i verden og fortelle om mine egne opplevelser. Jeg vil være superegoistisk og se mitt eget stygge tryne på tv og være flau etterpå.
Jeg vil bli gammel med en lommebok som tilsier at jeg kan reise til gran canaria med gubben uten å måtte spare pensjonen i 3 år først. Jeg vil være frisk og glad over et liv jeg har opplevd mye i.


Så hva er mine planer?
Jeg skal til Bali og studere medier og journalistikk first hand med Gateway College. Deretter ønsker jeg meg en jobb i Gateway. Om ikke, så vil jeg jobbe et halvt år og deretter reise mer. Mulig det blir et år i Miami, jobbe i Disney world, men det får jeg se på. Jeg vil ihvertfall ikke gro fast i Norge helt enda.
Hold dere oppdatert mens jeg er i Bali, og tenk på egne fremtidsvalg. Det er vanskelig.

Hva er dine planer for fremtiden? Har du planlagt fremtiden din?

Qs

Kan du sove uten dyne? Nei.
Vil ditt neste kyss være en feil? Oppklares i såfall best med en fik.
Hva var det første du tenkte da du våknet i dag tidlig? Nå skal jeg trene. Fml.
Noe som plager deg akkurat nå? At Jonas gikk og la seg uten å gi meg nattaklem
Tror du på evig kjærlighet? Evig kjærlighet til kjæreste mener du? Ja.
Har foreldrene dine facebook/nettby? Wtf nettby. Ja mamma har face.
Hvis du kunne drikke kun én ting resten av livet, hva ville det vært? Vann
Ville du datet en fra en annen by? eh?
Liker du kosing? Kommer ann på. Jeg er egentlig en litt sånn ikketapåmeg-person
Har du noen gang mottatt en veldig lang unnskyldning? Nei. Menneskene rundt meg har for stort ego til å innrømme at de tar feil.
Hva innså du i dag? At jeg må mase for å få det som jeg vil, og at jeg burde kjøpt skolebøker PÅ bali, og ikke drasse på 7,5 unødvendig ekstra kg i en altfor tung koffert.
Hva gjorde du 07.45 i dag tidlig? Drømte om at jeg var midt i en åker og det var ingen vei ut av den. Symbolic.
Hva skal du gjøre i morgen? Henge med Marie og...treet hennes, jobbe og plage Jonas.
Har du ketchup på pommes frites? Spiser ikke pommes frites lenger.
Hvor er du om en time? Helt ytterst på kanten av senga, fordi Jonas dytter meg ut og sier "FLØTT DEG!!!!" i søvne.
Tror du på karma? Used to! Helt til jeg kom opp i eksamen.
Hva hører du på? Ghost whisperer og poppelyden fra chaten på face av en ivrig gutt.
Hvem var den siste personen som ringte deg? Har bare gniere som venner, så det er jeg som ringer de.
Hva gjorde du på lørdag? Jobbet. Og plaga Jonas.
Har du planer om å flytte i nærmeste framtid? Bali?
Hva står det i den siste meldingen du fikk? "Har ikke ringepenger, men jeg sender melding:) hæhæ gøy!"
Siste filmen du så på kino? Knight and day
Hva var det siste du gjorde før du gikk og la deg i går? Sa til Jonas mens han sov "ikke vær så jævla grinete a, det kler deg ikke"
Hvilken hårfarge liker du best? Blondt.
Hvordan er håret ditt i dag? Nyvasket
Lykkelig? Man er sin egen lykkes smed. Lykkelig når jeg vil.
Kunne du tatt karatespark på noen? Lett. Skal tattovere navnene under føttene. Stamp on the ground.

PoohBedbedbed

God natt god natt lillevenn og skatt, sove godt i heele natt, og våkne frisk i morgen.
(uten vondt i armen)41 dager igjen Krissa. 1 vaksine, book payment, leilighetsbetaling, koffert og visum to go.
41 dager, klokken 14:00, Gardemoen, gråt, farvel, livet.

Svar pt.2


hvor godt betalt får du der du jobber? :) Hmm jeg er litt skeptisk til å utlevere sånn. Men bra nok til at jeg klarer meg mens jeg bor hjemme!:) hehe
hva gjør deg lykkelig?
Jeg er ekstremt sær, og blir lykkelig av ting som; sommerfugler som setter seg på meg, mennesker jeg ikke kjenner som smiler til meg random, Jonas, fint pålegg i kjøleskapet, farmor, to gamle mennesker som holder hender, å finne låter jeg ikke har hørt før som jeg elsker etter å ha hørt den første gang, nytt sengetrekk, venner som ringer bare fordi de vil prate, osv.

Mai 2006

fikk du gode karakterer på us? Gode nok til å komme inn på første valget. Aldri vært den som toppet i klassen, helt ordinær. Kan hvis jeg vil! Bortsett fra matte. Jeg suger i matte, og kommer aldri til å bli bedre i det heller.
hva syntes du er det ekleste med gutter? på utseende. TÆR!!!! Eller kvisete rygg. Ekleste i verden. Æsssj
Hva er den dårligste karakeren du har fått? Stryk. I matte.
Hvor jobber du? får du godt betalt? Best bensinstasjon. Ja, den heter Best. Ref tidligere spørsmål.
3 ting du lliker ved deg selv og 3 ting du ikke liker ved deg selv
: Jeg liker at jeg kan formulere meg bra i diskusjoner og vite at jeg vinner den fordi jeg alltid har rett, at jeg faktisk er ganske smart om man ser bort ifra matte kunskapene.. Vet alt som er å vite om unødvendige ting. Visste du at elefanter ikke kan hoppe? Også den tredje tingen må bli at jeg er sickness flink til å lage pizza. 3 ting jeg ikke liker; Jeg er altfor sta. Gir meg ikke selv om jeg vet at det smarteste er å gi meg. Jeg liker ikke ansiktet mitt, for jeg føler det er 10 år eldre enn meg. Jeg liker ikke at jeg er elendig på trening. Hater å trene, vet ikke hvorfor jeg gidder engang.
Lurer på hvilket kamera du bruker? :) Canon 45D eller noe, og to små kompaktkameraer.
Fortell din verste flause. Huff nei den var vanskelig. Når mamma tok blomster og bier-praten med meg da jeg var 14 kanskje. Lite fett.
Hvilke knuter tok du i russetiden? Krabbe over bro, hel hubbabubbapakke i munnen i en skoletime, 72 timer uten søvn, sitte under pulten en hel skoletime, være sammen med kjæresten gjennom russetiden, kline med en russ av samme kjønn, osv. Snill russ!Hva er det søteste Jonas har gjort for deg? Oiii kjære deg vi har vært sammen 4 år og 3 måneder, jeg må ærlig si jeg ikke kan plukke ut én! Roser, sjokolade, vekke meg med å nusse meg i pannen og si at jeg er pen når jeg er stygg, passe på meg når jeg er drita og udregelig, kjøre 45 min for å gi meg armbåndet mitt, gi meg en klem og si jeg er flink etter jeg har superdriti meg ut midt i bakken på hemsedal på snowboard, gi meg jakken hans når vi begge frøs. osv.
Hvilke produkterbruker du for håret? Det er så fint! Oi (again) takk! Ikke en dritt
Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Italia, Frankrike, Spania, Hellas, USA, uhm..
Kan du tenke deg å bo i Fredrikstad nesten av livet?
Liker å reise, men tror faktisk jeg vil ha festet mitt her.
hvor var du i sommerferien da du var 15 år? Praha, Italia- Venezia, Lido de Jesolo. ELSKER det stedet.
hvilket land vil du anbefale å reise til? hvorfor? Reis til Venezia, Italia fordi det er favoritt nr.1. Beste stedet jeg har vært om du er glad i total avslappingsferie. Dra til Key West, Florida, USA!!! Delt nr.1. Jeg har ikke ord for hvor fint det er der. Jeg ville bodd der resten av livet om jeg hadde hatt 12 mill dollar å punge ut med for den billigste rønna der.
hvor gammel var du da du fikk ditt første kyss?
Jeg vet liksom ikke helt hva jeg vil kalle for første kyss lenger, for det kommer liksom an på hvor mye det betydde for meg. Tror jeg vil si mitt første kyss da jeg var 11.
Beskriv deg selv. Impulsiv, ubesluttsom, snartenkt, sta, pratsom, temperamentsfull, energisk.
Hva liker du best/verst med deg selv?
Føler jeg allerede har svart på det ene spørsmålet over her!
Hvis du kunne endre noe ved deg selv/kjæresten din, hva ville det vært? Jeg vil være mindre sta, ha mer pågangsmot, og med Jonas vil jeg endre evnen hans til å forstå jentespråk. Han har jo så liten iQ når det gjelder sånt at det er helt jævlig. Klikker daglig.
Eksempel:
Meg- kom til meg klokka 5, jeg slutter på jobb 4
Han- Kommer du til meg?

åååårh...slitsomt.

Hva synes du om livet ditt? Akkurat nå? Helt fantastisk!!! Grunnen til det tror jeg må være at jeg er ferdig med jævelskapen på vgs. Traumatisk.
Hvem er din bestevenn og hvorfor?
Jeg liker egentlig ikke ordet 'bestevenn', det er litt ødelagt for meg. Men Jonas er litt bestevenn, også Elin. Eller.. mine beste venner er de jeg kommer best overens med og har det bra med, så kan si det er flere og. Krissa også!
Beskriv drømmegutten, ikke bare si "sånn som kjæresten." Hvis man ser på lista mi over de jeg har falt for så er det ikke de typiske steriotypene. Jeg faller for sjarm og øyne. Drømmegutten er snill, sjarmerende, smart, høyere enn meg, merkverdige øyne, mykt hår og store hender.
Hva liker du best/verst med kjæresten din? Liker at han er så snill og faktisk er skikkelig pus når han gidder. Liker ikke at han ikke skjønner meg.
Meg- Dra hjem horeunge (ikke prøv deg på å dra nå. Kom hit og gi meg en klem)
Jonas- Okei.. (Okei)
Hva synes du er best/verst med å ha kjæreste?
Husker ikke hvordan det er å være singel, så jeg må si alt er fint med å ha kjæreste. Bortsett fra at han blir pissed om jeg drar ut uten han og maser hele kvelden, mens hvis han er ute og jeg sender én liten melding for å spørre hvordan det går så får jeg aldri svar.
Krangler dere/har dere mye problemer?
Vi har våre perioder. Han kan irritere ræva av meg, og er det noe som irriterer meg, så går det som regel ut over han stakkar. Men det går vel begge veier. Vi klarte oss gjennom fjortistid og mye faenskap, så små krangler går fint.
Hva har vært forholdets største utfordring?
Sjalusi i begynnelsen. Det første året var en fase der vi ble kjent med hverandre. Det skjedde litt av hvert, og vi kjente begge godt på følelsen av ekstrem sjalusi. Ikke noe grining nesten though.


Kan du beskrive hvordan forholdet deres har utviklet seg, sånn, hva er forskjellen fra begynnelsen av forholdet frem til nå? Tja litt vanskelig men ok.
1. året: Ble som sagt kjent med hverandre, lærte hverandre rett og galt
2. året: Blomstrende! Da forelskelse gikk til mer vaner og sånt.
3. året: Wow det er rart å tenke på. Vi gikk gjennom en del sjalusi igjen, men ble ganske trygge på hverandre.
4. året(nå): Russetiden var faktisk ikke så stor utfordring som vi trodde. Jeg var litt slem russ, men det husker jeg ikke, og han fikk slått ifra seg. Skjønner ikke at han holdt på meg! Snill, fin gutt.
Hvorfor tror du at dere har holdt sammen så lenge? Hva er hemmeligheten for å holde sammen? Å stole på hverandre. Vanlig å si at spenning er nøkkelen, men jeg vet ikke helt hva som ligger i spenning. Trives man sammen, så er ikke spenning noe spørsmål. Vi har aldri vært i syden sammen, så det er en spenning som står igjen. I tillegg fikk vi ikke lov til å sove sammen før vi hadde vært sammen i 1,5 år, så det å dra ut tiden på saker og ting tror jeg har vært styrkende.
Hva tror du er den største grunnen til at mange slår opp? Angsten for å 'gå glipp av' ting. Mange slår opp under russetiden for å 'slå seg løs'. Men jeg har ikke noe behov for å slå meg løs mer enn jeg gjorde. En kveld med intens fyll og galskap er ikke verdt et helt forhold. Tenk på det hvis du har kjæreste og russetid i vente.
Hva er den fineste gaven du har fått? Vet ikke helt om du mener fra Jonas eller andre nå? Beste gaven jeg har fått er penger til lappen og greia til høsten.
Fortell litt om hvordan du var når du var 15-16. drakk du? røyka du? snusa du? osv.. Hehe jeg var en liten jævel. Neida. (joda). Ja, jeg drakk i smug og ble tatt flere ganger av mamma og alkotesten hennes. Lite fett der og da, men gud for en spenning. Anbefaler ingen å begynne med drikking tidlig though. Hadde klikka om jeg fant ut noe sånt om broren min. Røyka eller snusa ikke. Æssj.
Festet masse i smug og sa jeg dro på såkalte 'taco-kvelder'(LOOL!!! liker jo ikke taco engang).


Og fortell litt hvordan du ser på 16åringene idag. ser du på de som små fjortis jævler, kunne du vært venn med en på 16 liksom?
16-19 er en liten glippe, og aldersforskjellen er faktisk stor i forhold til oppførsel(som regel). Kan fint være venn med en på 16, men jeg merker glippen. De fleste på 16 i dag er mye bedre enn hva vi var. Tror jeg. Men det er viktig å få med at det å være fjortis er ikke nødvendigvis høyt hår, mye brunkrem og bar mage. Da vi var fjortiser så var det puppesprekk, trutemunn og peace tegn, men det er jo ikke populært lenger. Fjortisene går med det samme som de eldre, ettersom de går etter det som er 'in'. Da jeg var fjortis, ble vi ikke sett på som fjortiser etter klesstilen fordi de som var eldre enn oss gikk i det samme. Det er oppførselen det handler om.

Neste del kommer som bildeinnlegg!

Svar pt.1

Bor du for deg selv, eller bor du med familien din (mamma og pappa)? Bor med mamma, stefaren min og to søsken. Resten befinner seg i Ski!
Hva gjør du på fritiden? Tja.. Hvis man ser bort ifra jobbing; nå for tiden går det i trening (utrolig nok), være med venner og Jonas.
Hva vil du bli/gjøre etter du har vært ***, osv? Jeg vil reise mer! Og studere mer eller samtidig etterhvert. Det er nå jeg har muligheten til å reise, må gjøre det nå!
Når tok du lappen? Føler du at du har fått bruk for scooteren din? Scooterlappen tok jeg 21.juni 07, billappen tok jeg 14.juni 2010. Jaa jeg bruker Berta så ofte jeg må. Men selger skatten min til høsten!Var det vanskelig å ta scooterlappen? Niks, det er null stress! Ikke noe å bekymre seg for.
Hvilke karakterer fikk du på muntlig/skriftlig eksamen? Norsk muntlig fikk jeg 4 og media fikk jeg 5. Skriftlig tror jeg at jeg holder for meg selv.. hehe
Hva har du i snitt? Er du fornøyd? Har ikke turt å regne ut. Hadde 4,6 etter US, vil ikke tenke på hva jeg har nå egentlig.
Hvilken blogger får du inspirasjon av? Dunno.. Krissa og Superdupermarie tror jeg
Skal din kjære bli med til ***? Nope. Han kommer på besøk i 3 uker!
hva skal du gjøre denne sommeren? Jobbe RÆVA av meg for penger jeg trenger!:)
hva skal du gjøre etter sommeren (skole, utdanning, flytting...)?
Jeg skal noe veldig fint, og alle får vite det snart, men jeg vil være litt superteit og ikke fortelle om alt det helt endaaa hihihva har du lyst til å bli når du blir stor?
Det har jeg spurt meg selv om mange ganger og. Jeg vil være tv reporter for reiseprogrammer, jobbe innenfor interiør, tja.. Mye å velge mellom, men lite realistisk!
tre ting du hater om glemmen.
1. Maten i kantina. Fordi: Jeg er en av mange som fikk opp øynene ganske tidlig ved å se at de som laget maten stod gjerne og hostet buser i den samtidig. 2. At det blir brukt urgammel etikk i oppførsel, og de slår deg gjerne hardt med balltre om du står frem i mengden og mener noe. Ikke fysisk, psykisk. Bare så det er sagt. 3. Noe av det samme som på nr.2; Du har munnbind. Gå helst 3 år på vgs uten meninger, de liker ikke meninger og utsagn, selv om de også er saklige. I tillegg må du ikke hviske til besteveninnen din på do, det kan nemlig stå en lærer utenfor som sladrer om det du har sagt til alle andre lærere senere. Tro meg.
hvor jobber du/hva jobber du som?
Bensinstasjonschick. Beste jobben jeg har hatt faktisk!
hvor kjøper du som regel klærne dine? Ah jeg er lite brysom med klær. Gjerne fretex. Favorittveska mi er derifra.
bruker du mye penger på klær?
Under gjennomsnittet lite. Kjøper bare om det er noe jeg vet jeg trenger, og kjøper faktisk 95% på salg.handler du mye på nett? hvem butikk er favoritten din?
Ikke en dritt. Eller.. Har handlet 2 ganger på nett, og det var Nelly. Liker Nelly.
hvor høy du er? 1.79 på strømpelesten! Målte meg på politistasjonen i går faktisk. hehe
hvor høy er kjræesten din?:) Ca 10-15 cm høyere enn meg I think
skal du også studere idrett på bali? Nei?
har du lappen?
JAAH!! Utrolig nok..
hvordan ble du kjent med kristiane? Awhahaha vi ble kjent på biip/nettby. Phett
Hva gjør du for å få håret ditt så perfekt? Haah jeg bruker photoscape. Eller first price shampoo, og én lys striping hos frisøren i året.
Noen spesielle produkter du bruker? Nei
Tips for å få langt hår? Har ikke snøring. Jeg hadde hår rett under ørene for 5 år siden, og har egentlig bare klippet tupper en gang i året etter det. Trust me, du ville ikke hatt håret mitt for penger engang.
har du photoshop eller bruker du alltid det andre programmet? Bruker alltid photoscape. Photoshop er en ræva og komplisert oppfinnelse for duster med for mye fritid. Neida. (joda..)

Nå har jeg lim i øynene. Natta!

En slags spørsmålsrunde, again!

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde så ba jeg dere om å si hva dere ville jeg skulle ta bilde av.
Nå kjører jeg en lett blanding!Fortell meg noe du vil jeg skal avbilde eller du kan bare spørre vanlig spørsmål. Blanding!
Vil du se hvordan rommet mitt så ut i 1999, favorittskoene, de styggeste skoene jeg har, den første kjæresten? Du bestemmer. Oh det er jo så mye interessant med meg og livet mitt...
(..)

Bursdag!!

I dag er det min dag. Jeg er 19 år og nesten verdensmester.


Hurra for meg!

Sees på tusenfryd?

Dagens..Ser flere og flere som skal være coolness uten bh. Er det bare meg som syns det for det meste ser ekkelt og stygt ut? Kall meg gjerne 90-talls, men jeg syns undertøy rundt klinkekulene burde være basic for nesten uansett hva du har på deg så lenge du ikke har basketballer som holder seg på samme sted uansett hvor høyt du hopper og faktisk ikke får plass i noe tøy rundt der.
Det finnes jo såå mye fint undertøy nå! Om du så bare skal ha på deg kyllingfileér til å klistre på, så syns jeg det er bedre enn ingenting. Det MÅ ikke være push up, bare... noe! Blonder uten innlegg eller whatever.
Mulig jeg har traumer etter tideligere år med vikarer som har en nippel ved øre og den andre ved navelen, men kall meg gjerne sær.

Synspunkt; jeg syns braless er stygt.. Hva syns du?

DET VIRKET!!!
Lykkearmbåndet til Kristiane og meg virket!!!
Og dere virket.. Tusen takk til alle dere som ga meg lykke!!!
Jeg bestod oppkjøringen, og er nå ei jente på 4 hjul.

Hangman

FML!!
De to siste dagene har jeg hatt det så sykt bra at jeg nesten ikke skulle tro det var mitt liv. Even though jeg er en av få som har måttet ha mediaeksamen, og resten ikke har hatt det pga streiken. Den BØR vare lenge nå, for seriøst... Seriøst så henger jeg meg i kantina om jeg kommer opp.

Jeg har brukt de siste dagene på å faktisk like mitt eget liv, helt frem til jeg var på toppen av lykke i går, så kom det en regning på 19 320 kr. Neste uke kommer en på ca 10 000, og uka etter der kommer en på mellom 15-17 000 kr. Dvs at jeg skal betale rundt 46 600 kr i løpet av 3 uker.


......

I tillegg så har jeg tatt masse bilder de siste dagene, men kabelen er borte på skolen en plass, så nå skal jeg på skattejakt. Og det å dra på skolen når jeg egentlig ikke trenger er i seg selv en dødsstraff.
Etterpå skal jeg jobbe, og i morgen skal jeg drukne sorgen.
Snakkes senere, nå skal jeg dø litt over hvor grusomt alt er bare.

En skikkelig bitch

"Er du ikke sammen med Jonas mer? Du skriver aldri om han"
Hallo..? Tror dere ikke jeg ville overøst bloggen med dritt om det var slutt?
Dessuten, stakkars gutt som hater å bli eksponert på bloggen min da! Bloggen handler tross alt om meg(HEHE), ikke om Jonas. For dere som er så sykt nysgjerrige og graver i privatlivet mitt så det holder, sikter til den supergrelle kommentaren for noen uker siden;

"Åssen går det med deg og typen, da ? Hørte du var sånn helt jævli sjalu og han ikke får være med venninner engang uten at det snapper for deg.. Haha, stakkars gutt! Og i tillegg, så har du masse guttevenner mens han ikke får ha venninner. Håper for hans del at det blir slutt snart. Han fortjener sååå mye bedre. ha en fin dag ;)"
,
så vil jeg meddele og si at om Jonas hadde hatt det så grusomt som du 'Henrik' påstår, så hadde han sagt klart ifra. Det har seg også slik at jeg liker ikke guttevenner, så jeg merker jeg blir flau over at du bæsjer i buksa med den kommentaren der. Sjalusi? hmm jeg er flink til å vokte redet mitt, men jeg vil heller kalle det ren surhet når det handler om juging, og at man får vite ditt og datt i ettertid av andre. Mer enn det gidder jeg ikke utlevere.
Fortjener bedre? Ja veit, har lurt på hvorfor han fortsatt gidder å være sammen med meg etter 4 år og 2 måneder jeg og.........
Herregud.

Smash! Asshole.Hilsen bitchen, obviously

Uavhengig kjærlighet

Her om dagen ble jeg spurt om hva jeg mente om homofili/skeivhet/den andre siden (kall det hva du vil), men jeg hadde ikke helt ordene til å forklare hva jeg mente etter x antall øl og litt for mye redoksreaksjoner.
Derfor lovte jeg å skrive om det her senere i stedet.

Hva mener jeg?
Jeg mener at hvert enkelt menneske er født med evnen til å elske, uavhengig av kjønn, rase, religion osv. Det å spørre meg om jeg kunne blitt sammen med ei jente, syns jeg blir litt som om noen skulle spurt meg om jeg kunne blitt sammen med en mørkhudet person. Alle har en personlighet, og det er som oftest den som i bunn og grunn teller i enhvert forhold, uavhengig av hvilket utseendet som har den personligheten.
Opp gjennom føler jeg ikke at jeg har blitt påvirket verken til å ha fordommer eller ikke mot homofili, derfor har jeg aldri tenkt på det som en unaturlig ting. Hvorfor skal det være anderledes enn å være heterofil?Noe som provoserer meg(det er egentlig ganske mye), er blant annet at:
- Personer med homofil legning ikke skal få gi blod.
øh.. hvorfor ikke? Jeg kan ikke gjøre annet enn å stille hundre spørsmål på grunnlaget til slike ting. Det er helt latterlig. HELT latterlig. Et menneske er et menneske, og så lenge man ikke har smittsomme sykdommer osv, så ser jeg ikke noen grunn til at homofile ikke skal få gi blod som andre. Blod trengs, og slapp av(om du er så redd for det), du blir ikke smitta av legninger.
- Fordommer i eldre generasjoner.
Jeg blir dritsur når eldre mennesker rister på hodet, sier de hadde blitt skuffet osv om barna/barnebarna deres gikk over på den andre siden. Er grunnen at de er redde for å ikke få videreføre slekta? Adopsjon er i dag et alternativ, noe som også er en fantastisk sak for et foreldreløst barn å få en ny familie.
- Fordommer generelt blant mennesker.
Da snakker jeg også om dagens ungdom. Vi har blitt ganske åpne alle sammen slik jeg ser det, men det verste jeg hører er fortsatt intern(eller direkte for den saks skyld) mobbing av en annen legning. Rævhøl.
- Folk som tror at feks. en homofil gutt liker alle gutter.
Uansett legning så er forelskelse det samme. En heterofil person blir ikke kåt på alle av det motsatte kjønn, og sånn er det heller ikke for homofile. Herregud så trangsynte.
- Måten skeive fremstilles på.
Det virker for meg at alle bilder i media osv fremstiller lesbiske og homofile som hardcore gangbangers. Det er så mye fokus på at to av samme kjønn har seg med hverandre, at jeg blir helt kvalm. Porno får nå være en sak for seg selv, men kjærlighet er som sagt det samme uansett. Herregud igjenBlir egentlig et litt kortere innlegg enn hva jeg hadde tenkt, men jeg tror jeg kjapt kom frem til hva jeg mente. Altså: Jeg mener og tror at alle er født med en evne til å elske begge kjønn. Og om jeg får spørsmål nå som sier "er du lesbisk", så ber jeg deg om å lese gjennom teksten en gang til og bruke hodet. Min mening.

Hva mener du om saken?

Scientific


Nuss love hate

Svisj

Hvorfor bruker noen så sykt mye penger på russetid? Det varer jo i typ 2 sekJeg ville heller brukt penger på vaffler med syltetøyEn glowing stickNye vennerNye ansiktsutrykkMer vafflerSotede vinduerOg litt sminkefjerner

Bare sånn

Jeg har det grusomt

selvfølgelig bare for å vise glamourrumpa.
...

Og ellers har jeg spist mc donalds, krabbet over en bro og lært om døden i dag, noe som forsåvidt ikke er nødvendig om man ser bildet over i betraktning.
Ævvæ. Vennemerke jeg har med Krissa. Hjerte

Btw krissa; faen alternativ 1 og 2 er fulle. Hva gjør vi nå? facebook meg.

Dritkul

Herregud.

.....

Jeg har kommet til konklusjonen at jeg hater russetid.
Var såå gøy i går, frem til noen tok vekk personligheten min og styrte meg som en marionette dukke.
Denne gangen våknet jeg opp og så meg selv i speilet slik:


Og sånn ellers så hadde jeg faktisk med meg kamera, men det husker jeg ikke, så da lar jeg bare andre få fortsette å tagge meg i bilder tatt med andres kameraer. Faen.


Nei, vent, det var feil..

DER!!

Jaja, så har jeg byttet header også da. Hva syns du?

Oppsummering

De siste dagene har jeg..

Sittet i kø på Gressvik for første gangRussa til Sverige i dressen og hatet alle snørrunger. DU FÅR IKKE RUSSEKORT


Russa hjemme på Øra for første gang


Og så sånn ca sånn ut etter festen


......

eller egentlig sånn


Kjøpt meg bil for å gi unger russekort


watch out.


ellers æ?

Medie fail

Må bare si at jeg syns det er utrolig dumt av den lokale avisa, Fredrikstad blad.
De kom på skolen vår i går og skulle intervjue en gruppe jenter i klassen vår som driver et prosjekt som heter Holberg. Meningen var at intervjuet skulle handle om prosjektet, som mange skoler i Norge er med på, men de har gått vekk fra den saken i intervjuet og heller vinklet det inn på Glemmen og Fredrik sin russetid, noe som ikke hadde NOE med saken å gjøre.
Glemmen og Fredrik er liksom 'kjent' for å ha en konkurranse seg i mellom, og det har det vært i mange år, selv om det egentlig ikke er det. Men det er tydelig at de lokale mediene er ute etter å lage større sprekk mellom skolene enn hva det allerede er. Hvorfor i alle dager?
Er poenget å få ungdommen til å stå imot hverandre fordi man går på to forskjellige skoler?
Fredrikstad Blad sponser russen har jeg hørt, så hvorfor backstabbe russen med å lage stygge saker og si at russen er noen jævlige unger som ødelegger samfunnet? ååårgåsga jeg blir så irritert!
Har egentlig ikke giddet å sette meg så mye inn i det, men nå er siste bit på kaka spist for å si det sånn.
La russen være i fred, drit i å fremstille oss som ignorante idioter uten hjerneinnhold.
De har forsket på ungdoms alkoholvaner i syden kontra hjemme, IKKE IKKE IKKE IKKE IKKE om RUSSENS alkoholvaner. Herregud.
Intervjuet ligger her, og det er en del som ikke stemmer, og heller er fiktivt.
Skriver dette på vegne av russen og skolen rett og slett. Det blir for dumt å fremstille oss på den måten.

Booth ekling


Hvis du måtte velge mellom å spise en møkkete manns tånegl eller å drikke en klase med snørrspytt, hva ville du valgt?

Russetid

Jepp, jeg er russ i år. Jeg skal feire fullført 13 års død og fordervelse.
Hadde det vært opp til meg, hadde jeg kuttet vinter og påskeferie, og heller hatt to uker fri i russetiden. Hvordan skolen er lagt opp etter russen er forkastelig. Eksempel; i morgen har vi fremføring i historie, prøve i vanskelig kapittel i natur og miljø, og fredag har vi innlevering av et forskningsprosjekt større enn særemnet ganget med 40. Og hva gjør man? Velger hvilket fag man vil ha best karakter i og konser på én av dem, eller lar det være og gjør det dritt på alle.
Skolen hater at vi har russetid, og vi hater at det er skole i russetiden. Den debatten kommer aldri til å ta slutt.

Nå for tiden hater fredrikstad blad russen også. De har slått opp med både det ene og det andre om hvor grusom russen er. Link til en: HER.
Ja, mye av det er jævlig drøyt, og jeg hadde ingen del i det, men skjønner ikke greia med at lokal avisa skal blande seg oppi det og dra alle over en kam ved å si at alle er like fæle slik det fremstår i sakene deres.
Men det får nå være. Jeg er snill russ, og alle andre får gjøre som de vil.Oppi alt skolemaset har jeg også billappen å stresse meg for. Jeg har bestått teori prøva endelig forresten! Forventer gratulasjoner.Til svar på en nylig kommentar: Nei, jeg er ikke på bil.
Jeg har regninger nå som blir til sammen på rundt 70-100 000 kr, og da prioriterer jeg ikke russebil. Jeg vil heller bare være sammen med alle venner, og vennene mine er spredt på forskjellige busser, biler og sko.

Russetiden min vil bli som jeg gjør den til. Jeg er ikke den som vanligvis kommer dritings på skolen, og jeg tror ikke jeg vil gjøre det nå heller. Det er så sinnsykt viktig for meg at jeg består i alle fag nå, så det risikerer jeg ikke for en morgen med sløv snakking og vanskelig for å gå.
Men jeg håper russetiden blir superbra likevel, og vil leke meg på treffene og på ØRA. haha herregud for et sted..
Jaja!

Hva slags forventninger har du til årets russekull?

Spørsmål

HITTIL I ÅR
1. Har du vært i noe forhold dette året?
Ja.
2. Har du feiret bursdagen din enda?  Nei, og vil ikke heller. 18 år for alltid
3. Kysset to personer på en kveld? Tror ikke det faktisk. Har kuttet ut jentekyssinga på fest gitt.
4. Vært på en diett? Er man hele tiden stressa over å legge på seg etter hva man spiser, så legger man faktisk på seg. Kos deg med hva du spiser, og ikke ha dårlig samvittighet for å spise en oreo om dagen. SLAPP AV. Så nei, ikke noen diett på meg.
5. Møtt en spesiell som har endret livet ditt? Kanskje, tror det. Hun blir en stor del av livet mitt til høsten i alle fall, så da blir hun vel en som har endret litt. hihi love
6. Vært utenlands? Ja, rett over grensa bare.
7. Hva tenker du på nå? At jeg er jævlig stressa og har lyst til å begynne å grine over hvor grusom skolen er nå.
8. Klemt noen? Ja
9. Sovet i en annens seng? Ja
10. Fått en jobb? Har allerede en jobb, og har ikke tenkt til å bytte den ut på en stund heller. Burgerchick
11. Gjort noe du har angret på? Småting. Sitte på pcen når jeg burde lese til prøve og sånt. Ikke noe stort. Pluss shopping fails.


SISTE:
Den siste personen som ga deg en klem: Jonas
Siste personen som ringte deg? Øyvind stefar
Når var siste gangen du følte deg dum? Da jeg kjørte forbi en bil i morgenrushet og han tutet uten grunn. Idiot

8 FAKTA:
1. Hjemby?
Spørs hva man mener med hjemby. Hvor jeg ble født og bodde de første årene? Oslo
2. Alder? 18 år og 10 måneder
3. Frisyre? Flatt på toppen og krusete i bunn
4. Øyefarge? Bajsebrune
5. Høyde? 179 cm tror jeg
6. Humør? Veldig berg og dalbane. Mensenchick
7. Hvor vil du helst være? Et varmt sted uten skole/jobb stress og uten pengebekymringer og andre stressende ting
8. Hva var det siste du drakk? Vann.


TING OM MITT KJÆRLIGHETSLIV:
1. Har du noen gang vært forelsket? Ja
2. Tror du på kjærligheten? Ja
3. Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Vet ikke om man kan kalle det knust egentlig, men om man regner å være lei seg over en gutt som hjerteknus, så ja
4. Har du noen gang knust noens hjerte? Ja
5. Har du noen gang falt for din beste venn? Ja, eller var ikke bestevenn da, men ja
6. Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? Hm.. Nei, forteller alltid
7. Er du redd for forpliktelser? Nei
8. Har du hatt fler enn 5 faste forhold i ditt liv? Nei

FØLELSER:
1. Savner du noen akkurat nå? Ja! Farmor
2. Er du lykkelig? Nei, bare stressa
3. Spiser du noe nå? Nei
4. De siste ordene du sa til pappaen din: Ok, snakkes
5. Siste sangen du sang: Ta ta ta tara ta tam, mario stemmingsmusikk
6. Den siste tingen du lo av: Russeknutene
7. Den siste tingen du sa: "Hva er det siste jeg lo av?"
8. Den siste personen du gråt for: Farfar
9. Hvilken bakgrunn har du på dataen akkurat nå: En blå windows et eller annet
10. Setning du bruker mye: Jeg har faen meg blitt avholds

HAR DU NOEN GANG:
Sagt: ?Jeg elsker deg?: Ja
Drømt noe skikkelig rart, og så opplevd det dagen etterpå: Tror ikke det.
Den verste følelsen i verden: Dårlig samvittighet og sjalusi

RANDOM
Framtidig datters navn: Leah
Framtidig sønns navn: Mathias Leander
Hva har du på deg når du sover? Stor t skjorte

Uten


For 11 år siden var jeg lykkelig uvitende


Om at det som den gang var, ville forsvinne


For 11 år siden var han lykkelig uvitende om det som skulle bygge seg opp til slutten. For 6 år siden fikk vi beskjeden. Jeg ville gjort hele livet mitt om igjen, for å fortelle deg om en sykdom som ville komme som kunne forhindres, om jeg sa det fra den dagen jeg kunne snakke.


Da ville vi hatt en 17.mai å glede oss til alle sammen. Du skulle sett meg i russetoget og klemt meg når jeg fikk lappen. Du skulle sett meg utdanne meg og bli smart. Du skulle sett meg gifte meg, og du skulle fått hilse på barnebarn. Nå kommer likevel enda en 17.mai uten deg. Hver dag uten deg.


Vondt

Syttentusen

Da er revyen ferdig, og jeg pakker meg ihjel til i morgen. Gleder meg til Krissa:DD

Og byyy the way, fikk akkurat en regning på 17 500 kr. Heldiggrisen Babe!
Noen som vil sponse den eller?


Surpomp

Vi snakker Glemmen

Glemmens første egne russerevy, og jeg er svett, sliten, trøtt og svett igjen.
Jeg hater å danse mer enn noe annet i hele verden(nesten), så jeg syns synd på publikum som måtte bevitne høne dansingen min. Yessss, nå legger folk merke til det i morgen.
Jeg er så heldig at jeg får spille Isabella Angelica Victoria Hansen, som visstnok er nokså lik som meg selv, da er det ingen tvil om feilinntrykk.Gjennom revyen har jeg på meg ca et kjøpesenters mengde sminke, så huden min jubler og elsker meg atm.


Neda og Marte, to stressa små erter som har fått tittelen som revysjefer. Hurra!
Bilder: Fredrikstad Blad, Privat

Og sånn ellers så skal jeg svette i morgen og, så bærer det til Kristiane min!!!! Vi skal ha det best.

Har du sett/skal se revyen?

21.mar.2010

Gleder meg til vårvarme! Kjøpte meg noen vårsko for en måned siden, og beina klør etter å gå i dem.
Fått Berta mi tilbake og! Elsker scooteren min over alt i verden, vil aldri slippe henne, åghr mi love.


99 kr fra.. Din sko?


Kanskje tidenes fjortisjakke, men jeg bruke noe penger på russetiden.


Superbasic 129 kr h&m


Hello bleika med kommunehår.

Har forresten ENDELIG fått Prinsen av egypt, filmen jeg har ønsket meg siden den kom for ca 10 år siden. Skal se den i stykker. Tenkte du ville vite det.

Details

Fått inn flere småting på rommet nå, så det ikke blir så nakent. Skal ikke bli såå mye intreør altså, men er så glad for oppussingen, så må nesten vise alt.

Fått opp gardinstang, men ikke gardinene enda, hengt opp masker litt rundt om i rommet, mer stearinslys og litt småting i vinduet. Har også fått opp 'himmelsengrundingen' over sengen, og jeg er tilbake som prinsessen som 6 åring. HIHI


Nyydelig perleramme med Jonas bebbi i, og... meg som konfirmant i figur.


Så var det trappeoppgangen. Jeg har tenkt å beholde litt av den edgy stilen rommet mitt hadde selv om den røde veggen er borte, så jeg bruker trappeoppgangen pluss barbenken til å dele rommet i to litt forskjellige stiler. Vil fortsatt ha flere 40-60-talls items, men tror ikke det er plass til så mange fler. haha.


James, Audrey, Marilyn og Elvis. Elskerelskerelsker!!!


Ok, nå er dere sikkert lei. haha. Det kommer en bitteliten konkurranse i morgen eller lørdag forresten!
weho nørd.

Gleder meg forresten sick til å se Krissa mi i påska!
Men først er det russerevy. Bakrus(s) 20:10 heter den! Billettene kan du kjøpe på telefon: 69 30 60 90 om du vil komme. Håper det blir bra og at jeg ikke driter meg loddrett ut. Øving blir det i alle fall masse av til uka, premieren er onsdag 24.mars, og vi har 3 forestillinger; onsdag, torsdag, fredag kl: 1900.
Skal du komme?:-D

Ikke se tilbake

Tenk at det er mer eller mindre 3 måneder igjen til skoleslutt. Aldri mer barneskole, ungdomsskole, videregående skole. Aldri mer interne klassespøker, aldri mer den samme gjengen, aldri mer den samme skolen.
Jeg skal med hånden på hjertet si at jeg kunne ikke vært mer glad for at vgs snart er slutt. Eneste jeg vil savne er samholdet mellom de elevene og jeg som jeg har fått god kontakt med.

Barneskolen kan egentlig ikke skilles med annet enn at vi var små i størrelsen, for mennesker kan være like jævlige i alle aldre. Jeg savner gleden av å leke, savner å more meg med matte, savner ikke at det skulle så lite til for en tåre eller tusen.Ungdomsskolen var en fest. Å gå fra barnslig til veslevoksen var en spennende fase. Hvor kul man var om man hadde klint, hvor mye sladder det var, alle chick fightene, 'kryning/snømosing' (heller flørting) på vinteren, samholdet og smilene. Kommer ikke på så mye jeg kan si negativt om ungdomsskolen, alle vonde ting har blitt overkjørt.
Jeg skal aldri for resten av mitt liv sette mine føtter innenfor den vgs jeg går på nå. Om jeg noen gang får barn så skal de heller ikke sette sine føtter innenfor Glemmen. Jeg håper ikke søsknene mine gjør det heller,
jeg vil dem ikke så vondt.
Jeg skal smile rundt hele hodet den dagen om 3 måneder hvor jeg endelig kan vise fingeren til hele opplegget og (ikke) takke for meg. Jeg hatet halve og elsket halve barneskolen, jeg elsket hele ungdomsskolen, jeg superhater vgs, og har derfor heller ingen kommentarer til hver av trinnene. Et helvete uten like, men vennene er ikke med i helvete. Eneste bra med vgs er alle de nye fantastiske vennene jeg har fått. LoVeH YoU LzzM<3

1.vgs


2.vgs


3.vgs


Jeg gleder meg til å aldri se meg tilbake. Aldri, aldri mer vgs. Langemann opp.
Jeg gruer meg til å ikke se Jonas på evig lenge til høsten, jeg gleder meg til å tilbringe tiden med verdens fineste Kristiane. Og jeg gleder meg til å aldri se tilbake.

The last flight

Jeg lurer på om følelsen av å dø er som følelsen når et fly letter. Får man dotter i ørene, kiling i magen og lettelse på toppen etter turbulensen?
Jeg vet ikke om farfar likte å fly, men jeg husker han var glad og smilte når vi satte oss på flyet til Gran Canaria for ca 7 år siden. Han hadde ikke flydd så mye, reiste heller mye i lastebilen sin en del år tideligere rundt om i Europa. Fine farfar, du skulle fått mange turer til om det ikke var for den unødvendige kreften.
Jeg har enda ikke vært på plassen dere bodde i Nes siden før du fikk sykdommen. Huset jeg praktisk talt vokste opp i, bor det en annen lykkelig familie nå.
Jeg savner å gå på ski på den enorme tomten, sparke spark til den eneste nærbutikken i området, plukke stikkelsbær før de var modne på åkeren uten å egentlig få lov for å lage leke-kake til deg og farmor, leke politi og tyv i den skumle kjelleren og bare.. være der.
Jeg har snakket med Jonas om vi skal ta en tur opp der en dag, men jeg vet ikke om jeg klarer. Eller, jeg klarer jo, men det blir så vondt å se huset og vite at jeg aldri får det tilbake igjen. Jeg som skulle bo ved siden av dere når jeg ble voksen!


Jeg vil ta flyet dit du befinner deg, og betale for en billett til deg tilbake igjen. Jeg vil ta deg med til der du hører hjemme. Med oss. For litt over en uke siden merket jeg noe rart med datoen. Som om det var noe spesielt, men jeg kom ikke på hva det var. Du skulle blitt 71 år. Gratulerer med dagen! Jeg tror du står bak meg og leser det jeg skriver nå. Du gir meg en klem og sier "Det går bra, jeg har det fint, vi sees igjen!".
Desember 2004 tok du ditt siste fly. Kreften sank i bakken, men du tok førsteklasse billetten til dit du nå enn befinner deg. A happy, but sad flight. Jeg skulle ønske du ikke dro, savner deg.
Gratulerer med dagen på etterskudd farfar, jeg kommer med flyet en dag jeg også, samme flyet som du tok.
The last flight.

To ting

I går fant jeg en nettby profil som bruker bilde av en avdød jente. Den jenta på 16(?) år som ble drept i Sverige av to på ca samme alder, Therese tror jeg hun het. Legger ut link etterpå om jeg rekker, for sitter på skolen nå. Fyy faen så respektløst, kvalmt, ekkelt og.. respektløst. Ville dine kjære likt om en random svett person hadde brukt dine bilder etter du var død på en fjortisprofil? Tror ikke det nei.


Way to go!

Jeg går forresten ikke media og kommunikasjon for de som skulle lure på det, jeg går på media og mensen. Makan til sure mennesker, HERREGUD!!! Respekt burde gå begge veier, men det gjør det så absolutt ikke her gitt. Ikke velg media og kommunikasjon når du skal velge vgs linje. Og det er det jeg har å si om den saken.

Kristiane kommer i helgen! Stort ganger 50 hurra!! Vi skal lage brownies, pizza, strawberry daquari, happy drinks og spise fett på mc donalds. Så det er stort sett spising vi skal.....

Mamma har bursdag i dag, hun fikk en gave så fin at jeg kommer til å ta den selv. 43 år hurra! Søt mamma, hun er egentlig 28.
Nå må jeg løpe, måtte bare ut med to irriterende saker (ref). Hade

En stor koffert med klag

Herrejesus jeg blir så flau av ordet 'blogg' om dagen at jeg får vondt i magen.
Omtrent alle bloggere har en SINNSYKT teit tekst ved siden av bloggnavnet sitt om dagen, alt for å tiltrekke seg oppmerksomhet. "SE PÅ MEG DA!!!! JEG ER SÅ UTROLIG INTERESSANT OG SÅNN, GJØR MEG KJENDIS NÅÅÅ!!!!!". Greit, tar av, men det er akkurat sånn det er, og jeg vil bare legge meg under dyna og være flau over at jeg har en egen blogg selv. Det har seg bare slik at jeg ikke gidder å få skrivekrampe av blyant og papir.
Fikk en latter i kommentarfeltet om at det var teit at jeg hadde "Barbiegirl, ikke sant.." som sånn tittel eller hva man kaller det på min egen side, men skal jeg fortelle deg en ting? Det har jeg hatt siden jeg startet i Juni 2008, og jeg anbefaler at du går for innkjøp av litt (selv)ironi.

Egentlig har jeg blitt kvitt abstinensene for blogginnlegg hver dag ettersom jeg ikke har (HORE)pcen min lenger, men jeg må MÅ holde dritten gående til høsten. Hvorfor kan være det samme, men det forklarer jo litt hvorfor jeg nesten er verre sucker enn noen av de (patetiske)topplistebloggerne på blogginga.

Sånn! Jeg syns fortsatt blogging er jævlig teit, men jeg syns sikkert at min egen blogg er fantastisk om noen dager igjen. Btw, dårlig med smiling i dag skyldes delvis av mennesker med absolutt ingen peiling på høflighet og null oppdragelse (FY FADER) fra jobben i går. Seriøst dere, HVOR er du oppdratt? (Gjelder selvfølgelig enkelte, og ikke alle. Sånn, nå blir jeg i alle fall ikke saksøkt for sjikane.)
neiks on a plane bloggerzzzz og readerzzzz

Fml

Da jeg var 8 år gammel likte jeg å leke sisten med guttene, for da var det som regel de som løp etter meg og ikke fra meg. ANYHOW. En dag med fint vær, sent i september, så lekte vi sisten på skolen. Jeg løpte fra den fineste gutten i klassen og livet var altfor bra, helt til jeg snudde meg for å se hvor jeg løp, og jeg løp igjennom en murvegg med underleppa først. Multipain. Den sprakk i to på midten, men mørbanka i hodet som jeg var så snudde jeg meg bare mot gutten og smilte sjarmerende.  Han hylte 'æææææsj' og løp avgårde. Fml

Det er altså lepper det er snakk om. Lepper i alle former og farger.
Personlig syns jeg en leppe er fin avhengig av hvem som eier den. Jonas har fine lepper, nettopp fordi han er en fin person. Jeg kjenner derimot et par eller fler hurpelepper med hurpeeiere.
Jeg kjenner også noen sykt irriterende lepper som aldri klarer å ligge stille. Er det noe som irriterer meg mest, så må det være lepper når jeg tenker meg om. Sure lepper, alt-for-pratsomme-lepper, blide lepper i feil situasjon, lepper med for mye spytt på, lepper med flass og tørrhet, lepper med stygg leppestift, antilepper.Idealet på lepper i dag er en stor overleppe og en litt mindre underleppe. Jævlig typisk da ettersom mine lepper har bestemt seg for å være den tynne overleppa og den skadede underleppa med arr og flass. Fml
Når man snakker om ideal så lurer jeg på hvordan ting ville vært om vi byttet litt på idealene rundt om her i verden. Se for deg jentene i Norge med leppeplate og Urdu-damene i Afrika med restylane. Trippellol.
Hvorfor kalles forresten ansikts lepper og... jentelepper...-for det samme? Så jævlig ekkelt, og utrolig random.

Mine lepper drikker vann, og ikke av voss flaske som forresten er det mest PATETISKE eksemplet på behovet for å vise velstand, de spiser celluitt-fremkallende mat, kysser ansikter med kviser etter flasker med gift en lørdags kveld, og prater velvillig så lenge ånden byr seg. Fml - Fuck my lips.Om noen skulle lure så er dette innlegget mitt bidrag til konkurransen om en macbook pro ettersom min egen pc med HELE LIVET mitt på krasjet søndag kveld og forlot meg med såre tårer etter en jævlig uke. Takk skal du faen meg ha. Det lå bilder, dokumenter og masse sanger jeg har samlet opp i løpet av to år på den. Hadde jeg vunnet macbooken så skulle jeg vært glad resten av livet. Lover. Som om jeg vinner da. Fml- denne gangen fuck my life.

Three pluss ten, almost fourbilder: privat

Media 2010?

Fått en del spørsmål om hvordan det er å gå på media, sånn i forhold til de som skal søke seg inn på vgs til høsten. Har laget et innlegg om det for et år siden eller noe sånt, men nå er jeg jo snart ferdig med grusomheten, så kan slenge inn et nytt et! Tar det fra min egen synsvinkel, så det innebærer også at jeg snakker om media der jeg går, kan være anderledes på andre skoler.

Posetivt med å gå på media og kommunikasjon:
- Første og andre klasse syns jeg var bare helt fantastisk! Ja, det er ganske slapp holdning, selv om lærerne vil si motsatt.
- Oppgavene i andre klasse var de beste. Vi lagde blant annet et magasin, noe som var sinnsykt gøy!
- Samholdet er bra, og jeg har ikke opplevd noe drama med noen andre elever gjennom tiden på media her på glemmen.
- Ingen som bryr seg om du møter opp i ballkjole eller pysj på skolen. Alle driver med sitt, og du trenger ikke bekymre deg for å se slabberdask ut på skolen. Ingen bryr seg.
- Det er faktisk ikke så vanskelig å komme inn som alle lærerne skal ha det til.
- De fleste lærerne er kjempe greie mennesker som trår til med alt de har for å hjelpe deg. (De fleste, ikke alle)
- I 1 og 2.klasse så fikk vi sitte igjen etter skolen når vi ville for å jobbe med oppgaver, og det innebar gjerne en masse prat, pizza, kos og fint
- For de som er lei av allmenne fag så er media et bra alternativ. Du får studiekompetanse, bare ikke så mange drittfag som allmennlinjen har.
- Vi har ikke språk! Altså ikke noe mer enn norsk, nynorsk og engelsk. Stor lettelse

Noen bilder fra 2.klasse:

Sandra portefolie

Random

Magasinprosjekt

Negativt med å gå media og kommunikasjon:
- Du blir lett sliten av å ha så lange dager med store oppgaver. Skoledagen varer fort fra 8 på morgenen til 9 på kvelden.
- Du kan føle et stort glippe mellom karakteren du hadde i enkelte fag på u.skolen i forhold til hva du får på vgs. Lærerne er strengere, men sånn er det stort sett uansett hvilken linje du velger.
- Hvis man er vandt med at læreren bryr seg genuint om deg på u.skolen så vil du muligens få en slap in the face her. Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men mange lærere regelrett driter i hvordan du har det, gjør det du skal, og ferdig med det.
- Det nytter ikke å klage over en dårlig karakter, da blir du slått under jorda og får munnkurv og anmerkning for å ha klagd i det hele tatt.

Flere erfaringer? Kommer ikke på mer nå

Got ya!

Jeg ser mange som får stygge kommentarer som sier at 'pass dere, jeg finner ut hvem du er fordi jeg har ip adressen din.' FAIL.
Det er sant at man kan se Ip adressen, men det hjelper veldig lite. En Ip adresse kan være knyttet enten til en privat maskin eller til en lokal server. Ta skolepc'ne som eksempel: hvis du skriver en stygg kommentar på en blogg fra maskinen du bruker på skolen, vil aldri noen finne ut av hvem som skrev det uansett. Ta feks nettby. Nettby er det vg.no som har ansvar for, og politiet trenger ikke gjøre mer enn å ta kontakt med vg slik at de utleverer Ip adressen til profilen fra nettby det gjelder, deretter finner politiet ut hvilken leverandør ip adressen tilhører, feks telenor. Deretter må man ta kontakt med telenor for at de skal finne ut hvilken av kundene deres som eier ip adressen de distribuerer. Man KAN finne ut hvem som har skrevet en kommentar på en blogg, men man kan ikke gjøre det selv, det er så og si totalt umulig, og politiet prioriterer ikke slike saker. Altså; Om du får en stygg kommentar og søker opp ip adressen så vil det kun falle på stedet for serveren står. Det kan være en server hvor 40 hus på samme sted har den samme adressen, men at serveren står i en annen by. Så man kan faktisk ikke finne ut hvem det er med mindre man har fullmakt som politi. Det er synd å si det, men det er sånn det er. Så når bloggere sier at de finner ut hvem du er så juger de. De kommer aldri til å finne det ut ettersom det er flere som kan sitte på samme ip adresse.
Unntaket kan være at om du først kommenterer med fullt navn, og deretter kommenterer stygt samme sted rett etterpå som anonym. Da kan man anta at det er du som skrev det ettersom det er samme adresse rett etter hverandre, men ellers? Nope.
Åh nå gir jeg sikkert masse oppmuntring til de som bruker tid på å skrive stygge ting, men det er sånn det er. Tro meg, jeg har vært gjennom med politiet flere ganger ang slike falske profiler, men de prioriterer det ikke med mindre det er kjempe alvorlig. -Kjempe alvorlig.
Nå måtte jeg bare si det, og nå skal jeg vaske og lage boller til lillebror. Ha en fin dag!

Ørebråk

Fikk forespørsel om å legge ut musikken jeg hørte på om dagen, noe som stort sett er hardcore drita låter. Sure thing
 

Federico Franchi Feat. BECCI - Image


Röyksopp - The Girl And The Robot (Spencer & Hill Remix) [HQ]
Herlig remix!


Pitbull vs Joey Moe I know Yo yo (remix)

Everybody is free- Global deejays (klaas remix)


Train- Hey soul sister


Phillip Larue- Found

Enjoy hvis du kan!

Min

Faster than a shooting star, baby you just stole my heart


I will never want it back, so keep it like a snack


I never thaugh it would be like this, so suprised by your kiss


Close your eyes and think of me, this is how I am supposed to be


Lalala how are you?

Fine lykken i jul

Når julen ringer inn, skal alle glede seg

Jeg gledet meg og fikk elskelig gave av gutten min

Treet gledet seg og likte pynten sin

Bestemor og bestefar gledet hjertet mitt med fremtidige kjøkkendrinker

Stuen likte treet sitt og lagde fint lys

Mamma og Øyvind gjorde rommet mitt til lykke med tv. HJERTE


Nå lykker hjertet seg, gledelig jul, feit godis, fine mennesker, finefinefine gaver og fine tanker.
Tusen takk for alle gaver!! God jul til stor og liten

Ta bilde av, del 2

Broren din:


Rommet ditt: (motsatt vinkel er ekstremt rotete ehe)


Fineste lampa i huset:


Fineste plagg: kjolen mamma lagde til meg


Den første ballkjolen du hadde:


Huset ditt:


Utsikten fra rommet ditt:


Ta bilde av den fineste fargen du vet om: blåå


Den ene tingen du virkelig ikke skjønner hvorfor er i huset i det hele tatt: En dør


Den personen som gjør deg mest lykkelig:


Sminken din:


To be continued igjen!
Hva syns du om en sånn type 'spørsmålsrunde'?:-)

Ta bilde av, del 1:

Ta bilde av noe på rommet ditt som er veldig typisk deg: hjertete ting


Den tingen i huset/garasjen(?) du liker aller best!: Smykkeskapet fra mami


Ovnen din, meget interessant


Senga di, øh pent og ryddig


Vinduskarmen på soverommet ditt:


Den styggeste tingen du/dere har i huset:


Det rareste du har i huset ditt: En bananhengekøye!


Den eldste gjenstanden i huset deres: (bordet)


Den styggeste trusa di: String, julegave 06 eller noe

Fineste: Bikinitruse fra Roxy kjøpt i Key West


Mest bærtete bilde du har av deg selv:


Fineste bildet du selv synes du har av deg selv:


Den tingen du liker minst med deg selv: magen HAHA


Favorittpersonen din of all times: Farmor


Bilder fra bursdagen din da du fylte 16: Har bare ett! Med strålende kvalitet


Jule kjolen du skal bruke i år:


To be continued..

En slags spørsmålsrunde

Fashionjunkiie bloggen hadde en fin variant av spørsmålsrunde, så jeg stjeler ideén derfra!

Greia går ut på at dere skal skrive i kommentarfeltet en ting/noe som dere vil jeg skal ta bilde av og legge ut på bloggen.

Det kan være lampen min i taket, nyttårskjolen fra i fjor, broren min eller dyna mi.
Hva som helst nesten, du bestemmer!
Kjør på!:-)

Hssj little pms

Herreguud jeg gleder meg så gruelig til å bli ferdig. Jeg gleder meg til aldri å sette mine føtter innenfor det området der igjen. Jeg gleder meg til aldri å se enkelte personer igjen, bortsett fra dødsannonsen om typ 40 år. Det er mindre festlig å tenke på en uskyldig lillebror som mulig kommer til å lide samme onde.
Vet du hva ytringsfrihet er? Så heldige dere er som får bruke det! Jeg har permanent munnkurv, og må snakke i grove stikkord for å kunne si hva jeg mener. Jeg kan knytte nevene, bli rød i ansiktet og fråde, men jeg kan aldri si hva jeg egentlig mener om det. Når jeg blir konge i Norge skal jeg samle en hat gruppe og beordre megalol menneskene til å si unnskyld til hele Norge for noe de ikke har gjort, og bæsje de i fjeset med samme mynt. Det er ikke pent å juge, det trodde jeg alle ble lært opp til, men tydeligvis ikke. Omg.
"Du må ha skikkelig pms mili". Skrekkelig morsomt. Pms ble funnet opp av menn som ikke fant forklaring på hvorfor kvinner er konstant i humørforandringer.

God jævla jul

Så kjedelig du er

"Det virker som om du er litt lei blogging.."
Om jeg er! Når jeg trekker opp internett så ser man en rangering på hvilke nettsteder jeg er mest innom. For å si det på denne måten; Jeg er oftere innom seher.no enn blogg.no.
Da jeg begynte med denne uberteite vanen om å blotte meg for nettet så var det ikke så stort hysteri rundt det som hva det er nå. Nå streber jo alle etter å komme på topplista, bli kjendiser og alt det der. Jeg blir rett og slett flau av det. Streken gikk vel egentlig fra i sommer en gang da en leser nesten spydde meg i fanget etter hun hadde fortalt meg hvor fantastisk bloggen var på byen. Da vil man heller liksom.. gå i fred. Æsj nå hørtes det primadonna ut og. Har vært mange hyggelige jenter som har hilst uten mageinvoller også, det må jeg bare si. Det er koselig og.. rart.
Og når jeg er flau over å snakke om blogging, så viser det at jeg er passe lei. Blir dritflau når veninnene mine sier "Ja, jeg vet det, leste det på bloggen din."
Jeg ser mange som blogger sier unnskyld på bloggen fordi de ikke blogger ofte osv. Det blir for dumt. Skriver du for status eller for deg selv?
Poenget er at jeg blogger så ofte som jeg vil, og jeg regelrett driter i om noen får spasmer bare fordi jeg ikke blogger på to dager. Oi, nå hørtes jeg teit ut igjen. Unnskyld. Nei jo nei.
Og akkurat nå har jeg sykt mye å gjøre, ikke hatt en eneste dag uten noe å gjøre siden oktober eller noe. Rart jeg får kviser? Æsj igjen.

The sky just fell down on you Regine

Til nå har jeg sett 53 blogger som allerede har skrevet et innlegg som kun omhandler Regine Stokke. Og det er bare i dag. Jeg lurer på hvordan familien takler at alt og alle vet om Regine. Er det slitsomt, eller setter de pris på det? Død er det såreste temaet, så jeg er usikker på om familien vil at alle skal skrive om det eller ikke. I så fall har jeg en liten tro på at de setter pris på at så mange bryr seg.
Tror ikke jeg er alene om å ha felt et lite hav med tårer da innlegget fra hennes lillesøster kom i dag. Det er grusomt, bare grusomt. Det er grusomt å si 'hvil i fred', for det er ikke meningen hun skal være borte i det hele tatt. Likevel håper jeg hun ser ned på oss nå, er fri fra alt vondt, og har det fantastisk. Det er en grusom dag

Tenn lys

Hvis du har en blogg, tenn et lys og legg ut et bilde av det i dag.
Vi hjelper kanskje ikke Regine til å bli frisk, men vi viser støtte. Innlegg nr.2, hun fortjener hele nettet.
26485871258323588459
Vi har tent adventstaken, nå tenner vi for Regine.

Hva skal jeg gi..

Fått forespørsler om å lage et innlegg med tips om gaver til kjæresten! Ser på meg selv som en med litt erfaring med gaver, både på godt og vondt.

Hva gutter som regel helst ikke vil ha under treet:
- Sokker. Det er upersonlig, og sannsynligvis bare en irriterende ekstra som setter seg fast mellom skuffene.
- Bindende abonnement til et blad du tror han vil ha.
- Hånkle og kluter. Med mindre dere bor sammen og du kjøper nytt råflott sett, er ikke det noen vinner.
- Mat. Det er nok for det meste mer en jentegreie at det å få et resturantbesøk i gave er romantisk og fint. Mange gutter kunne like så godt tatt en grandis i sofaen.
- Blomster. Personlig har jeg nok lite til overs for blomster selv, men ytterst få gutter blir begeistret for en kladd med jordutvekster.
- Klær. Ikke alltid suksess om du kjøper noe uten å ha studert stilen hans riktig først.
pictures2

Hva gutter liker å finne under treet:
- Elektriske duppeditter. Ipod, telefon, kamera, tv spill eller filmer. Fantasien setter ingen grenser!
- Konsertopplevelse med favorittartisten! Enten det er med deg eller med en kamerat, stor suksess.
- Klær du vet han ønsker seg!
pictures1
- En ferietur. Enten det er weekendtur på Trysil eller en uke i Thailand
- Smykker. Kommer ann på hvor forfengelig han er, men en klassisk flott klokke eller pene halskjeder pleier å få han til å smile uten å anstrenge seg.
- Et treningsabonnement! Det betyr ikke at du syns han er feit, men at du vil spare han for kostnadene.
- Tilbake til tekniske saker; Nintendo wii, xbox, pc. Det er kanskje dyre saker, men han vil elske deg like mye som det han får (nesten).
- Alkohol. Partygutter takker ikke nei til et brett med øl eller en stor flaske champagne.
- Bager eller sekker. Både preppy og laid back gutter trenger noe annet enn FLAVA bagen å bære livet sitt rundt i.
- Driver han med en spesiell sport? Kjøp billetter til en fotballkamp til laget han heier på, Motorcross, whatever. Eller utstyr kanskje? Ski hansker, snowboardklær, nye ski.

Hva gir du til kjæresten din til jul?

Stikkordform

- Jeg har ikke tatt sol på nesten 2 måneder.
- Det er helt utrolig til meg å være, og jeg føler meg jævlig stygg som blek.
- Har bestemt meg for å kutte ut å spise dritt, og gå ned ca 20 kg i lovehandles
- Skal slutte å kjøpe meg små ting hele tiden. 10 kr der og 20 kr der blir fort 11260 kr.
- Skal ta en skikkelig opprydding i skapet mitt og klare meg med gjenbruk i 2010.
- Satse på å begynne å trene.. Snart!
- Begynne med særemne, radioreportasje, historie oppgave, Natur og miljø øving, teoriprøve. Herregud så umenneskelig det er å gå på skole i Norge.
- Bli ferdig med den stygge billappen før jeg går personlig konkurs.
- Jobbe passelig slik at jeg ikke sovner 5 timer i lydstudio på skolen..
- Rydde rommet og tørke støv før dykkemasken fra i sommer gror fast i gulvet.
- Få meg visum og glede meg til å ikke oppleve snø på 9 måneder
- Vurdere om jeg skal drite i hele russetiden eller ikke..(?)
- Bry meg mindre om bloggen, bruke mer tid på.. andre ting.
26485851248206484781n600

Forresten. "Herregud Emilie, du er så tynn at du blåser bort, legg på deg". Øh, personlig føler jeg meg som en flodhest om dagen, likevel tar jeg meg nær av det om jeg blir kalt for tynn. Er det liksom innlysende at det å bli kalt for tynn er posetivt? Jeg syns det er like fælt som å bli kalt for tykk.

Stand by your husband

Har du sett 'Mona Lisa smile'? For de som ikke har sett den, så kan man kort sagt si at den handler om hvordan kvinnene hadde det på 50-tallet. De gikk på skolen for å bli opplært til å tjene sin fremtidige ektemann. Når de var ferdige med skolen, eller også gjerne midt i skoletiden, giftet de seg, og deretter var skolegangen ferdig. Deres liv handlet da om å tjene sin mann på best mulig måte. Skilsmisse var uaktuelt for kvinnene å dra ut, mens mennene kunne gjøre akkurat slik de ville. Var mannen din utro eller voldelig mot deg, skulle du likevel stå ved hans side og leke glansbilde. Men var det du som var utro, ble du etterlatt alene, uten verken penger, utdanning, familie eller venner. Du ble rett og slett støtt ut av samfunnet.
1017725
Fotograf: Elin Nilsen

I andre landsdeler rundt omkring er fortsatt dette vanlig, og det er jeg klar over, men nå vil jeg bare dra frem hvordan det ville vært å knipse med fingrene og dra tilbake i tid for å se hvordan det var. Tenk deg om du nå plutselig befant deg i et samfunn der kvinnene ikke hadde noe de skulle ha sagt, din oppgave  var å drive husholdning og føde barn, og du visste konsekvensene for hva som ville skjedd om du valgte å forlate tilværelsen.
Hadde jeg fått sjansen, ville jeg tatt på meg den minste kjolen jeg har, dratt med Christina Aguilera 'Stripped' albumet på en avspiller, og stilt meg opp på i en fullstappet gymsal og danset for å sjokkere. Jeg skulle ropt ut at alle var hjernedøde idioter som ikke forstod at menn og kvinner er like mye verdt, og jeg ville brent alle papirer og lover som tilsier at mannen er overhodet.

Hvordan ville du stått opp for kvinnenes rettigheter om du fikk dra tilbake i tid som deg selv?
Tenk at det fortsatt er som dette uttallige mange steder rundt om i verden. Jeg blir sint.

Bussfitte

Når jeg drar ræva mi opp tideligere enn når fuglene rekker å tømme seg for morra-dritten for å rekke en buss i regnvær, så regner både jeg og mine stakkars legger med at bussen kommer når den skal.
Jeg stod opp litt over 5, og var strålende fornøyd ved tanken på at jeg hadde god tid til å komme meg på jobb. Ved min forferdelse oppdaget jeg at min stakkars Berta ikke var i stand til å kjøre meg over nordpolen på vei til jobb, så da var det buss gogogo! Hurra!!
Jeg så og si rullet meg ned hele bakken fra meg og ned til det ufordregelige busskuret og ble stående som en klissvåt fresende katt i regnværet. 5 minutter, 10 minutter, 25 minutter!!
Den stygge bussen kom for pip ikke, og jeg måtte ta meg i å løpe opp til huset mitt igjen (noe som kan ta opp til 20 min med tanke på hvor lang vei det er, null sarkasme), og løpe igang berta som hadde regnet med å få stå fredelig i garasjen i dag.
Da jeg kom frem på jobb stod det allerede to kunder og skrapte som to stygge katter på døren for å komme inn, enda det fortsatt var 10 minutter til jeg skulle åpne. Bæsj
Fin dag nei. Fuck you1
untitled
For å gjøre dagen min bedre, kom det senere på dagen en rosin av en dame inn som skulle veksle penger til hudkreft og innskrumpet hud. Jeg tastet rolig inn på kalkulatoren, og her er kommentaren:
"Haha, unnskyld meg, jeg må le altså, men kan du ikke hoderegning? Ungdom nå til dags kan ikke noe som helst. Latterlig!"
Som den høflige arbeideren jeg er, stod jeg stille med steinansikt og ga henne pengene hun absolutt ikke fortjente. Hørt makan til frekkheter. Neste gang overtrekker jeg kortet hennes med det lille rusket hun har.
Fuck you2

Uten ord


Hvilke ord kan beskrive denne videoen? Grusomt

Tekstete

Har diggen på den låta her. Omg, hvorfor har jeg ikke hatt diggen på henne før?
Har diggen på leserene her også, jeg gliser 3/4 av dagen på grunn av pene tanker på rare blogg-internett.
img1499
I barnehagen irriterte jeg meg hver dag over en jente som het Madeleine som sa setninger helt feil: "I går skal jeg og morfar på hytta, i morgen var en fin dag". Kjenner noen Madeleine som gikk på folkehelsa barnehage/marihøna-gruppe midt i Oslo? Eller gikk noen i den barnehagen? Jeg leter etter barndommen min.
Tinas barnehage, Folkehelsa barnehage, Mycklerud barneskole. HEI fadderen min som banket meg opp fordi jeg kalte han en bæsj.

img1619
img1621

Snegler i akvarium er utrolig fascinerende. Jeg er usikker på rettskriving.
Jeg syns forresten det er utrolig irriterende å skrive sms/mobilemeldinger. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å sende 300 sms om dagen for 3 år siden. Flott regning da mamma.
Forresten så savner jeg at T610 mobilen min virker.
img1618

Bilder eller tekst?

Unnskyld, men jeg ser ingenting

Okei. Hvor kult er det om jeg som 18 år gammel har fått diabetes?
På jobben i går følte jeg meg som en 80 år gammel ufør dame. Sånn helt uten videre mistet jeg både syn og hørsel, som endte med at jeg falt sammen på gulvet bak disken. Heldigvis hadde jeg super ærlige og omsorgsfulle kunder akkurat på det tidspunktet som fikk ringt ei annen som kunne komme og jobbe for meg ettersom jeg ikke var i stand til å verken se eller høre.
Spy, besviming, hørsel- og synsmangel skremte meg nok til å tenke på den (mulig) arvelige diabetesen jeg kan få. Farmoren min og søsteren hennes har det, og det er visst arvelig. Er jeg drøy når jeg sier at jeg dør om jeg får det? Leste litt om det, og det stod at det kan være livstruende om sykdommen kommer fort og uten videre. Hjelpes meg?! Håper virkelig ikke det samme skjer i kveld ettersom jeg skal i bursdag.. Noen som vet noe om diabetes og vil fortelle meg? Jeg er litt redd egentlig.
img1505
img1509

Det skal være ikke være feil å være en jente

Før dreide verden seg om besteveninnen, barbier, fantasileker og godteri. Den største sorgen var at pappa dro fra meg i barnehagen på morgenen, og kjærlighet var en kjærlighet på pinne. Dager, uker, måneder og år gikk som i ett, uten at jeg egentlig hadde noe begrep om hverken tid eller sted.
Sommeren var fylt med latter, glede, is, bading og leking. På vinteren var det snømenn, hyttebygging og snøballkrig som gjaldt. Tiden gikk så ubeskrivelig fort.
Å være jente i perioden 1991 til 2009 har ikke bare vært dans på roser, men jeg har fått mine rettigheter. Jeg fikk leke utendørs uten å bekymre meg for å møte på en soldat med våpen rundt det neste hjørnet, jeg fikk spise så mye mat jeg orket, jeg fikk gå på skolen og lære alle slags viktige og uviktige ting, og sist, men ikke minst, jeg var fullstendig likestilt mot det andre kjønn.

Nå har jeg sjansen til en god jobb, jeg kan gjøre meg en status i samfunnet, jeg får velge min egen vei, både når det gjelder karriere og kjærlighet, og det er ingen andre enn meg selv som bestemmer. Jeg er norsk og bor i Norge, et av verdens rikeste land, og jeg har hele verdens muligheter.

Vent..

La oss ta en stor omdreining:
Før dreide verden seg om familien, finne mat, løpe fra farlige mennesker og flykte fra krig. Den største sorgen var at pappa forlot oss og senere ble drept. Kjærlighet var kjærlighet til min familie og de nærmeste. Dager, uker, måneder og år har gått som 18 vonde år, hvor jeg husker hvert eneste skudd, hver eneste tåre, hvert eneste smerteskrik og hvert eneste håp forsvinne i det fjerne. Sommeren var fylt med hard jobbing, utmattelse, slit og tårer. Vinteren var det enda hardere jobbing, finne mat, rømme fra krig og sult. Å være jente i perioden 1991 til 2009 har vært som tornen på en rose. Jeg har ingen rettigheter.

Jenter i land rundt om i verden har ikke de samme gledene som hva vi i de nordligere trakter har. De må slite gjennom hele livet mot fattigdom, sult, krenkelse og nedtrykthet. Plan fadder jobber alt de kan for at jenter skal få et bedre liv enn hva man ser i dag. Mange får en hånd å klemme, men hendene teller ikke mange nok. Ved å støtte Plan fadder eller å selv bli fadder, kan en ung jente ha muligheten til en utdannelse, et liv og en rettferdighet hun i utgangspunktet
aldri kunne engang ha drømt om. Ved å bli fadder, hjelper du til mer enn du selv kan forstå.
cimg2210

I mellomtiden kan du gi ansiktet ditt. Kjære jenter der ute, vi gir dere en hånd å klemme på. Vi er her, og vi prøver så godt vi kan å hjelpe! GI ANSIKTET DITT HER

Emilie Isabelle Fantastica Lopez Spears Knowles

Hahaha jeg husker da jeg begynte i 10.klasse, så fikk plutselig alle jenter for seg at de skulle sette på et ekstra navn på sitt eget navn, uten egentlig å hete det. Jeg skal ikke være såpass vågal og utlevere navnene til disse jentene her, men jeg tror dere skjønner greia.
Jeg ser at noen fortsatt gjør det, og jeg må le. Kritikk tar jeg gjerne tilbake (drapstrusler sendes til emilieflatner@hotmail.com), men jeg ser virkelig ikke poenget i å klistre på et porno navn på ordinære navn som er helt fine fra før. Er det for at alle skal vite hvem du er fordi du har et såpass spesielt navn? Etterhvert så har jo alle begynt å tro at det faktisk er det tullete navnet som faktisk er det ekte.
dissnavn
I 8.klasse var jeg og to veninner til en liten gruppe som kalte oss "The barbies". Da hadde vi kallenavn som 'BøNnaH', 'DuLLeh' og jeg var vel en variasjon mellom pink barbie, honey puff, boble, mileh osv. Men jeg kan ikke huske å ha satt på et navn i tillegg til mitt eget. At noen fortsatt gjør det får meg til å le. Beklager, men jeg tror jeg må lage en egen kategori her som kalles for diss, for jeg har en del å komme med faktisk.
Beklager ikke til de som føler seg støtt, for dette er hva jeg mener om det, jeg nekter deg ikke å gjøre det, bare flirer.
Hva mener du om påsatte pornonavn?

Svært så seriøst da

Lenge siden jeg har skrevet om noe betydningsfullt og viktig. Hvorfor det? Jo fordi vi skriver om så mange slike saker på skolen, at jeg ikke gidder å bruke resten av fritiden min på å skrive om det. Men hva skal jeg skrive om som er så viktig? Jeg vet at med denne siden, så kan jeg nå ut til en liten andel av Norges unge. (Eh, typ 0,01% eller noe?) Men i alle fall. Hva er jeg opptatt av?
Mishandling av andre, dyr og mennesker
Krig og fattigdom
Menneskers velferd og urettferdighet


Det er så forferdelig tunge temaer å ta opp, derfor legger jeg aldri hele sjelen min i å skrive om det, for det kan bli for tungt. Men om jeg skal oppsummere kort og lett om hva jeg bryr meg om, kan det bli for uforståelig.
Jeg skriver her i stedet for å dra frem dagboken min fra 06. Den bestod da for det meste av "I daG HaR jEg VæRt pÅ sKoLen Og sÅ SkjEdde dEt MasSe KuLt<333". Om jeg skulle skrevet om noe seriøst.. Se, nå surrer jeg bare, og alt kommer rett fra hodet uten rettskriving.

1. Jeg kan ikke fordra mennesker som har noe i mot homofili. Jeg hadde en eldre dame som kom inn i butikken for noen uker siden, samtidig som det stod en gutt om en jente nederst ved filmene. Jenta hadde kort hår, så hun kunne sett ut som en gutt bakfra. Den gamle damen kom bort til meg og sa "Æsj, se på de to guttene der, det er avskylig. Gud skapte oss for at vi skal være mann og kvinne sammen, ikke de samme kjønn sammen."..
Har du noen gang hatt lyst til å ta tak i hodet på et annet menneske du ikke kjenner og denge det i veggen? Det hadde jeg mer eller mindre en smule lyst til akkurat da. Trangsynte drittkjerring.

2. I mitt nærmiljø er det nå en hvit varebil med grønne skilter som har plukket opp smågutter og jenter for.. ja, du kan jo bare tenke deg. Overgrep mot barn (eller mennesker generelt) får meg til å tenke på dødsdommer. Ja, jeg er for dødsdom i Norge og lengre straffer. Er det rettferdig at en får like lang straff for å ha kjørt for fort som når du har voldtatt en 11 år gammel jente/gutt?
img650x367

3. Jeg lurer på hvor mange bloggere som har skrevet om Plan fadder kampanjen nå, der du kan laste opp bildet ditt så det blir rosa osv. Klart jeg er engasjert! Jeg har bare ikke satt meg stort inn i det. Den dagen jeg har etablert meg med kjæreste og hus med stabil økonomi, vil jeg adoptere en jente eller gutt som så sårt trenger et godt hjem. Det er ikke bare i Afrika det finnes barn som trenger nye hjem. Det gjelder hele verden! Og jeg akter å adoptere minst ett barn. Det gjør meg sint når folk sier de ikke vil adoptere fordi det ikke er av 'deres eget blod'.

4. Har du noen gang vært inne på klaraklok.no? Der kan alle mennesker i alle aldere stille spørsmål til profesjonelle som sitter klare til å svare på hva enn du har å lure på ang helse, seksualitet, følelser osv. Jeg har lest en del av spørsmålene, og jeg får frysninger til margen av å lese om 12 år gamle jenter/gutter som blir banket og voldtatt av foreldre, søsken, besteforeldre og andre. Det er grusomt å lese om hva som faktisk skjuler seg bak enhver familie, ethvert ansikt og enhvers følelser. Tenk hvor mange som faktisk har slike dystre hemmeligheter i familien sin! Jeg kunne virkelig tenkt meg å bli psykolog, bare for å ha en sjanse til å hjelpe de som ønsker det.

5. Hver gang jeg tapper vann i springen, kaster matpakken fordi jeg ikke er sulten eller spiser meg overmett, så tenker jeg på de som ikke har sjansen til å spise eller drikke på store mellomrom. Vi i Norge syter så alt for mye over luksusproblemer, samtidig som vi har en enorm dobbelmoral. Jeg klager over kviser, bilringer, poser under øynene, dårlig ånde og for lite søvn. Det gjør vi alle, men hvor mye kan vi gjøre for å hjelpe? Jeg føler Norge er et av landene som prøver å gi mest her i verden. Vi er søkkrike, og vi har en masse å gi. Likevel må vi ikke glemme å ta vare på oss selv. Vi er et bittelite land i forhold til mange andre land, og vi trenger å involvere flere land i kampen mot fattigdom og grusomheter. Hvor mye kan vi alene gjøre? Jeg tipper forsiktig at om vi fortsetter å alene gi enorme summer til andre land fremover i tid, vil vi etter 100 år være like fattige som Uganda. Nei, den var drøy, men det er et drøyt eksempel for å få frem litt realitet. Dobbelmoral, hva kan vi gjøre?
hunger

6. En liten, men småviktig filleting, hvordan unge gutter og jenter ser på seg selv. Enten du er tykk som en elefant, tynn som en pinne eller fullstendig gjennomsnittlig, så er det viktig å føle seg vel med seg selv og sin egen kropp. Vi i jante-Norge har selvfølgelig ingen rett til å si at vi er fornøyde med oss selv, og vi blir angrepet skriftelig om vi våger å gå ut og si at "jeg ser OK ut". Men er det ikke viktig da? Har du en grusom personlighet men i utgangspunktet et vakkert utseendet, blir du automatisk dritstygg i mine øyne. Jeg kjenner en som ser ok ut om du ikke kjenner h*n, men jeg syns h*n ser helt for jævlig ut pga oppførselen er verre enn den verste terroristen du kan tenke deg. Ok, den var også drøy, men det er slik jeg ser det. Poenget mitt er at det er viktig å ha en bra oppførsel, vær god mot de rundt deg, og de blir gode mot deg. =Vakre mennesker!
26485811235432004253

Dagens små alvorsord, uten å gå videre inn på dyremishandling osv. Jeg blir gal av å skrive om slike ting, for jeg blir så tung i humøret. Dessuten tviler jeg sterkt på at noen gidder å lese alt dette likevel, derfor skriver jeg meget sjeldent om tunge temaer. Ha en fin dag, jeg skal vise hva jeg har kastet bort penger på i dag etterpå.
Smil for de som trenger det

Hvilket bilde til russekort?

pictures
pictures1
pictures2
Tenkte på å bestille enda et sett senere med bilde av meg med venner også, men jeg tror jeg skal ha et av disse på det første i alle fall. Klarer ikke velge, skal bestille i kveld, hvilket skal jeg ta??

Fly bort, jo lenger, jo bedre

Jeg er ikke et syden menneske. Jeg hater å bli brun. Jeg elsker kulde på kroppen. Jeg hater å kjenne lykke av solen. Jeg elsker å bade i snøen. Jeg liker ikke syden i det hele tatt. Jeg syns det er ufattelig kult at det er bare Norge som kaller varmere strøk for "syden". Jeg liker iskaldt Norge vær. Jeg liker god norsk, kald, regnfull sommer.
cimg2556
cimg2557
cimg2558
Ja right. Jeg skal til Australia, Hawaii, Brasil, Mexico, Maldivene, Bora Bora, Paradis. Jeg vil være en fugl eller noe. Håper det blir noe av med min nye plan. Det skal det om ting går etter.. min vei.
Heisann! Vs Norge liksom
cimg2541
Jada, Fredrikstad er så flott atte. Rumpa mi..

Ny header daa

Ehehee jeg har hatt samme header i over et halvt år nå. På tide å bytte kanskje?
1.
75c7def819e94983464381585d440a6c
vs
2.
header1
3.
header2lol
4.
blogg4
5.
header3h

Eller er det noen fantastiske der ute som ville lagd en for meg? Jeg klarer ikke andre programmer enn Picaza, Picnik og Paint. Hello media

Stem om ikke noen andre gidder å lage for meg da

Spiritisme?

Jeg fikk høre for en stund tilbake at en bekjent av meg hadde prøvd spiritisme, tilkalle ånder. Huset hennes er veldig gammelt, og det er en kjent sak at en sur og bitter mann døde mystisk der for over 50 år siden. Familien har helt siden de flyttet inn, ment at det var noe unormalt som foregikk i huset. Jeg kaller henne "Grete" fordi hun ikke vil ut med navn. Grete bestemte seg for å prøve et ouija brett i forsøk på å komme i kontakt med hva enn det var som gikk igjen i huset hennes. Dører pleide å smelle opp og igjen hele tiden, uten at det var noe trekk, saker og ting falt ned eller ble forflyttet fra sine plasser, og man kunne innimellom høre en hvisking fra de øvre rommene om natten uten at det var noen der.

Hva skjedde når hun brukte brettet? Hun var alene hjemme, og det var midt på natten, så klisjé som det går ann å bli. Jeg skjønte ikke så mye av hva jeg ble fortalt, men i hovedsak så kan man si det klikket for henne. Hun hadde ringt en veninne mens hun holdt på, og veninnen tok opp samtalen fordi det hørtes helt rart ut. Man hørte en masse hvisking og merkelige lyder av andre enden, og Grete som ringte husker ingenting av det. Hun våknet opp dagen etterpå i morens hvite nattkjole, i et fullstendig rasert hus i den grad at ingenting stod på sin plass.
Om det er fakta eller ikke? Jeg er egentlig ganske sikker på sannheten i dette tilfellet, fordi Grete har senere vært innlagt på psykriatisk fordi hun hører "skrikende hvisking" og våkner hver natt på det samme klokkeslettet etter fæle drømmer. Hvem lyver om sånt og deretter havner på sykehus for det?

Jeg har vært utrolig fristet til å prøve spiritisme. Jeg vil så gjerne snakke med tideligere familiemedlemmer om ting jeg ikke fikk sagt før de døde! Men hva er konsekvensene? Er det uaktsomt å vekke opp hvilende ånder etter deres død? Herregud så komplisert. Jeg skulle ønske jeg hadde tillit nok til å snakke med en synsk, men der ser jeg alt for mye bullshit. Er det en synsk der ute som faktisk opplever det de sier de gjør?
Jeg vil prøve spiritisme, men tør ikke. Noen erfaringer å dele?
Tror du på at det faktisk finnes ånder/spøkelser?
Hvem ville du kommet i kontakt med?

Gode venner

Noen ganger har jeg fått spørsmålet "hvem er din bestevenn?".
Svaret har jeg både og. Jonas er kjæresten min, så han er bestevennen min også. Men det er jo selvfølgelig ikke helt det samme som å ha en jentebestevenn. Jeg har hatt jentebestevenner, og det er jeg glad for. Man trenger sånt for å ha med seg videre i livet!
Men om noen spør meg nå, vil jeg heller si at jeg har mange gode venner, fremfor én bestevenn. Er dere ikke enige om at det er bedre? Jeg har flere veninner jeg kan ringe bare for å prate, noe som jeg ser på som en viktig faktor for et bra vennskap.
Jeg har ei veninne jeg har kjent i 5 år. Wow, Sandra vi har kjent hverandre i 5 år nå! Lykkeklem. I alle fall. Vi er ikke sammen så ofte, men vi prater like bra sammen hver gang vi møtes likevel. Det er så bra.
love
Gode venner er:
En som ringer deg for å høre om du har det bra etter gårsdagen
En du kan være sikker på at holder på dine innerste hemmeligheter
En du kan regne med at aldri utelukker deg eller holder deg ute
En som liker deg for den du er

Dårlige venner er:
En som aldri spør om du vil være med på ting eller være sammen
En som lyver til deg og ikke kan holde på hemmelighetene dine
En som prøver å rette på deg hele tiden fordi vedkommende mener du oppfører deg feil
En som ikke snakker særlig pent om deg bak ryggen din

Så hvorfor beholder vi de dårlige vennene? Jo, jeg vet svaret. Det er nettopp fordi du er en god venn. Jeg prøver så godt jeg kan å legge av meg å være grei mot de som jeg vet ikke er greie mot meg. Hvor ble det av ordtaket som sier at så lenge du er snill med andre, så er andre snille mot deg? FAIL.
Men ihvertfall så skulle teksten ha et poeng tror jeg. Ta vare på vennene du har, og som ikke vil være venn med deg, er ikke verdt det! Jeg liker venner, og venner har vært snille og gode mot meg i dag. Tenk over når noen er snille med deg, det er verdt å sette pris på. Langt innlegg, takk for meg i kveld, sees i morgen.
Smil

Bingo

Gjett hvem som nettopp skrev et veldig innfyllende og meningsfullt innlegg som selv slettet seg av skolen stygge maskin? Bingo

Gjett hvem som bråvåknet kvart over 7 og stresset som en gal høne for å rekke skolen hun trodde begynte klokken 8? Bingo, skolen begynte ikke før 9.

Jeg drømte om solbriller i natt. Herregud det irriterer meg sånn at folk dytter solbrillene omtrent inn til hjernen. Ihvertfall så de dekker øyenbrynene. Halloo du skal beskytte øynene for sol, ikke busken over! Jeg har da ikke noe prakteksempel fra mitt eget fjes, for jeg går faktisk ikke sånn. Men her er et eksempel av frøken Roberts
064112107roberts
Lekkert? Jeg blir flau over de som går sånn

Please stay

img1191
img1191
Hurts

9 måneder i paradis?

I løpet av uken skal jeg ta valget. Mest sannsynlig så blir det hva jeg håper det blir. Hva da? Jo, et utvekslingsår i Hawaii, nærmere bestemt Honolulu.
waikiki20beach20at20night
honolulu20hawaii20beach
hawaii
BRA
Blir mye flinkere i språk
En super erfaring å ha med seg
Fint å ha på CV'n
Det er.. Hawaii, hallo?

IKKE BRA
Har en kjæreste i Norge
Enorm hjemlengsel
Får ikke smash, melkesjokolade eller norvegia gulost
Ikke norsk rølpefyll

Ville du takket nei til muligheten? Kan noen nevne posetive og negative sider ved et år i Hawaii?

Botox!

Gotta love it
cimg2412

The bottom of the world

Tenk å være en sånn toppblogger som får alt servert på en ren tallerken?
Jeg vil ha Kvikk lunsj og Kinder Bueno. Er det for mye å be om?
Nå skal jeg blogge så mye at noen får lyst til å sponse meg med noe fint. Russetiden for eksempel? Gidder ikke glede meg engang, jeg vil ha den på rent fat også. Toppblogg og supersponsing here I come, eeeehaha

Åh, nå ser jeg på Travel kanalen. Homseparaden i Sydney, hurra frie mennesker!
Blir så glad av å se folk akseptere hverandre på den måten. Fuck motstandere og stygge jævler som mener homofili er en sykdom osv. Det mener jeg, stikk en finger i rumpa eller noe, idioter.
skilttoalettdohe609884p

Provoser meg ved å si at du mener homofili er feil

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie

Emilie

23, Oslo

Kategorier

Arkivhits