Produkter

Hårete

Elise: Håret ditt er fantastisk :O Kan du lage et innlegg om hvordan du har fått det så langt? :) hvilke produkter du bruker, vitaminer du tar, etc.... Sparer til langt hår selv, men det tar uendelig lang tid....;)

Tusen takk! Er det noe jeg misliker sterkt ved eget utseende, så er det faktisk håret mitt, så ser ikke helt at andre syns det er fint. Men for å svare på spørsmålene dine: jeg gjør absolutt ikke noe spesielt med håret mitt. Bruker ikke penger på dyre hårkurer, spiser ingen magiske vitaminer.


Jeg er heller dårlig til å ta vare på håret mitt! Føner det ofte uten beskyttende produkter, dusjer det i skoldende varmt vann, har det i dott på toppen av hodet hele tiden slik at det tydelig blir slitt midt på. Det er lite lekkert for å si det såånn. Eneste jeg har gjort er å klippe meg sjeldent og la det gro! Hehe ingen magi i det, og ja, det tar sånn ca 100 år. Klipte bob i 7.klasse, det er først i år jeg føler jeg har langt hår igjen. Ca 7 år siden, håret vokser saakte..

Xilim

mwaaaah I love you,
men nå gidder jeg ikke at dere ikke gidder å bla i arkivet, så da legger jeg likesågodt hele dritten jeg skrev i vinter ut en gang til. VERSÅGOD, ja versågod.
STRAWBERRY DAQUARI

Du trenger: (Til 1 liter daquari)
Jordbær
Sprite/singo/sitronbrus
Sprit
Mixmaster
Ren tomflaske
Trakt
Forklaring:
Jordbærene i butikken pleier ikke være så gode på vinteren, så jeg pleier å kjøpe frosne jordbær fra frysedisken på butikken. Den koster 22 kr på rema, og jeg pleier å kjøpe to poser for å få mest mulig jordbærsmak. I tillegg trenger man det om man skal fylle en stor flaske.
I tillegg pleier jeg å kjøpe singo til å blande med, for sprite brusen gjør daquarien litt smakløs.
Spriten jeg bruker varierer, men sist jeg lagde den så brukte jeg Vikingfjord 40% og Vikingfjord blueberry 22%. Da ble den dritgod! Husk at du ikke skal fylle opp i hele spriten, og ikke hele brusen heller.
Drikkes forresten best med sugerør!

ENJOY!!!!!
...Nevnte jeg at det er 24 dager igjen? 24? Ja serr?

Jeg fikk jeg fikk
Et skikkelig veteran speilrefleks kamera av bestefar sist lørdag. HJERTE!!! Så fint å tenke på at verden var ca i sort-hvitt da han kjøpte det.......
(....)
Et par superlovely converse av mamma etter sist hun var i London, men jeg må få solgt de, ettersom de ikke kan byttes her i Norge, og de er dessuten for store til meg.. Størrelse 40, skrik ut om du er interessert! Åh cry my heart out, jeg som endelig hadde fått meg converse..

Jeg hater redigeringa di

Sykt morsomt å se at dere liker redigeringen på bildene! Har en kjær veninne som syns det er sykt irriterende, og hva er vel morsommere enn å redigere mer? heahea
Fått mange spørsmål om hvilket program jeg bruker osv, og jeg har skrevet innlegg om det mange ganger før, men let's do it again!

Trinn 1: Last ned photoscape gratis fra google.

Og trinn 1 et stort sett det du trenger å vite, men siden mange har mast på effektene, kan jeg vise en av de, den jeg brukte sist på et innlegg lenger ned:

Juster lys osv på 'klarhet/farge'.


Gå på 'filter', deretter filmeffekt, så ser du forskjellige effekter som gjør bildet freshere. Hver sin smak. Her brukte jeg Afga, den sterkeste.


Tadam1, bakgrunnslys 100%


Og her kom et dårlig eksempel på resultat


Ellers kan du jo bruke Picasa, Picnik, Photoshop, windows editor osv. Men jeg sverger til photoscape!
Var det til hjelp?

InteriørLykke jaa

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så driver vi et familie firma ved navn InteriørLykke.
Ettersom mamma og de bare har nærmest engangskamera, så er det jeg som tar meg av å ta bilder. Jeg legger ved link, så er det bare å sjekke ut! Som mamma sier: "Velkommen inn!"
Kjeleunderlag HER


Lykten finner du HER.


Krukke for sukker, fåes også til mel o.l. Finnes HER.
Kortholder som jeg har vist dere før, og superfint og nostalgisk kort.
Kortet finnes HER og kortholderen finner du HER.


Supersweet egg-kurv, kan brukes til hva du vil though, finnes HER.


Bokstavene finner du HER.

Pimpin'

Jaaaa, fikk noe superkult i posten i dag!
Elsker pcen mer enn noe annet i verden, men den var grå og kjedelig.
Men ikke nå lenger! Nå er den awesome med rosa og tivoli. Jeg blir glad av å se den.
Tar av.
Du finner masse andre fete skins på laptopskins.no. Bra nettside som er til å stole på!
Tusen takk Martin med Laptopskins.no, jeg ble såå glad!

Interiørlykke firmaet vårt!

For dere som har lest bloggen min før, har dere sikkert sett at jeg har pusset opp rommet mitt. Og jeg er superduper fornøyd! Masse av de nye tingene på rommet mitt har jeg nemlig fått fra vårt eget nyoppstartede familiefirma. Interiørlykke heter det, og vi er en nettbutikk som selger masse fine interiør ting til en ok pris, og tingene finner du sjeldent i butikker. Fått oss en aldri så liten facebook gruppe, trykk her, og jeg håper dere melder dere inn!:D

Også har vi selve nettbutikken som du finner her. Skal du flytte hjemmefra og trenger småting som gjør hjemmet ditt hjemmekoselig, eller hva du enn vil kalle det. Jeg vet jeg skal hamstre så snart vi får ny levering i alle fall!

Blomstrete

TAKK for lykke til'n! Jeg ba til gud til og med.

Trøsteshopping eller gledesshopping, vil ikke si hvilken type, men det kom noe fint ut av det.


20 kr på Ginaaaa

Press play random
Hva jeg hører på akkurat nå? Lading-opp-til-russetid-musikk!!
Gi meg noen partylåt tips?

Lipstick

Fått flere spørsmål om leppestifter jeg bruker! heahe så overfladisk innlegg, men likevel.
Her er de: (Pluss neglelakken)
Bilde: milis privat


Den i gull er fra Loreal, H&M, nr 303. Superfin og lyserosa.Den sølvfargede er fra Body Shop, finner ikke helt nr på den, men under så står det E024Q8. haha. Den er sinnsykt fin, knallrosa, og jeg kommer til å bruke masse av den til sommeren.

Strawberry Daquari

Siden mange av dere ville vite hvordan man lager det, så skal jeg gi dere oppskrifen! weoo, må poengteres at jeg har øvd på drinken i et år nå, og den smakte bæsj første gangen. Nå er jeg typ master chef, så øving gjør mester.Du trenger:
(Til 1 liter daquari)
Jordbær
Sprite/singo/sitronbrus
Sprit
Mixmaster
Ren tomflaske
Trakt

Forklaring:
Jordbærene i butikken pleier ikke være så gode på vinteren, så jeg pleier å kjøpe frosne jordbær fra frysedisken på butikken. Den koster 22 kr på rema, og jeg pleier å kjøpe to poser for å få mest mulig jordbærsmak. I tillegg trenger man det om man skal fylle en stor flaske.
I tillegg pleier jeg å kjøpe singo til å blande med, for sprite brusen gjør daquarien litt smakløs.
Spriten jeg bruker varierer, men sist jeg lagde den så brukte jeg Vikingfjord 40% og Vikingfjord blueberry 22%. Da ble den dritgod! Husk at du ikke skal fylle opp i hele spriten, og ikke hele brusen heller.
Drikkes forresten best med sugerør!Fremgangsmåte:
Putt en pose jordbær og hell 3 dl med brus oppi. Deretter tar du 2 dl (valgfritt) sprit oppi, og kjører mixeren til daquarien blir drikkende. Altså, den skal kunne drikkes som en smoothie nesten, men ikke for tykk eller tynn.
Deretter heller du første porsjon i en (feks) stor pepsi flaske med en trakt, slik at ikke alt renner utenfor. Pass på å ikke få det på klærne, for det er veldig klissete og litt vanskelig å få av.
Gjør det samme med porsjon nr. 2.Tadam!
Vil du prøve den ut?

Kakemonster

Ok da, en bra ting til med glemmen; resturantmaten! Spist der de tre siste dagene, og jeg tror ikke jeg skal spise noe mer på noen uker nå. Herrejesus metthet.


KAKE!!!!

Jeg misunner meg selv som mest sannsynlig må gå hjem fra jobb midt på natten, gåturen tar nøyaktig 105 minutter. Lml. Hvorfor setter man Jonasen min til å kjøre en bil opp til Otta i dag som jeg trenger han mest? Lærling stakkar, og stakkars meg.Nå skal jeg fortsette med malingen jeg har drevet på med i noen dager den uka her, så gleder meg til å sove i køyesengen til lillesøster med buser på i natt og. hjerte eh.
Ps. Melissa, du må svare meg på melding nåå!!

Superklisjé. Hva skal du i helgen? omg kjedelig

Rihanna kickTror jeg står for halvparten av ratene hennes på youtube. Tips om helrå låter?
Trenger en ny spilleliste etter å ha drømt om samme sangen hele natten. Hodepine

Remember?

Maskene

Wolla, noen av dere lurte på hvor maskene på bildene var fra osv, så jeg slenger det inn i et innlegg!

Lillesøster sin fra USA

Min maske fra Venezia! Finnes kun en av den, love it.

Merker det er mange som leter etter sånne maskerademasker rundt omkring nå, og jeg vet det finnes kjempe fine på Acsessorize og Panduro om det er flere igjen!

Heyhey vinnere

Hadde glemt å kåre vinner av den lille alkoholkonkurransen min!
konk

Så det ble altså kommentar nr. 17, 24 og 2 som vant! Dere får en note fra meg, så må dere sende meg adressen deres på mail! Gratulerer til Tina-Helen, Maren og Camilla!

I veska di

img8606
Veske; Friis faktisk
img8608
Hva har du i veska?

Konkurranse hjerte

Ettersom halve Norge nøffer om dagen, er det viktig å vaske hendene. Nå følte jeg meg voksen (Hallo, du som nekter å ta vaksina). Poenget: Jeg skal ha en konkurranse hvor 3 av dere roseknopper vinner alkohol. Nei, dessverre er ikke jeg den til å oppfordre smårips til tidelig fyll, derfor er det alkohol du pent skal bruke på hendene. Safe Hands - en ny håndsprit på markedet er premien.
untitled

Det blir altså ikke noe tannbleking eller lipsmacker denne gangen, det blir alkohol for hendene. Hello- ny trend! Dessuten, er det ikke alltid morsomt å få noe i posten? Delta, så blir det flere konkurranser fremover også!

Slik kan du vinne:
Jeg tror fullt og helt på at sjelen blir igjen etter kroppen stopper å fungere. Usikker på alle de forskjellige teoriene, men når jeg dør så skal jeg hjemsøke nettet og lage virus over hele verden. HEHE

Hva og hvem ville du hjemsøkt om du var et spøkelse?
(du kan delta så mange ganger du vil, og husk å legge igjen mail om du ikke har blogg)

Ikke la meg være den siste


Dette må bli en av mine Britney favoritter. Den er såå fin!
Jeg er musikk-glad i dag, så jeg vil gjerne høre noen litt gamle sanger dere husker godt, slik som denne!

Hvem trenger photoshop?

Tenkte jeg kunne vise til hvilke programmer jeg bruker når det kommer til redigering av bilder! Jeg skal ærlig innrømme at jeg virkelig ikke klarer annet enn å croppe bilder i PS, så jeg er flittig bruker at andre ting. Sikkert mange av dere som allerede bruker disse, men jeg vil vise likevel om det er noen som ikke har oppdaget disse programmene.

Picnik.com er et program du kan bruke på nettet uten å måtte laste ned noe. Det har mange morsomme funksjoner, men det ligger på min 3.plass ettersom effektene er litt for mye når bildene skal bli bra, og ikke for mye. See? Prøv deg frem!
uten navn

Picasa er et annet program jeg bruker en del for enkle justeringer på bilder. Du kan laste det ned på linken! (Til helt enkel redigering skal det ligge et redigeringsprogram på pcen din. Det er det på de fleste nyere i alle fall). Det fungerer fint til å fjerne små prikker i huden, redigere kontraster og skygger, i tillegg til enkelte finere effekter. Again, prøv deg frem.
jhhkg

Så til min favoritt om dagen; Photoscape, som etter min mening er et helt genialt program for oss som ikke gidder å sitte 5 timer på photoshop for å tegne små effekter. Dette kan du også laste ned på linken. Du kan få bilder til å se gamle ut, strekke ut bildene så det ser ut som om de er tatt med fisheye linse, og masse mer morsomt. Lage collager også! Tok meg noen minutter å finne ut av det, men her gjelder det bare å prøve ut alt!
khbba

Have fun!
Har du noen tips også kanskje?:-D

Trenger du en scooter?

Sara, veninnen min selger sin elskede scooter med navnet.. nei jeg vet ikke hva den heter, men jeg kaller den Kari. Den passer til å hete Kari. Såå hvis du trenger en scooter, så rop ut enten her eller på finn linken, så ordner deg seeg! hehe
78251453375

KONKURRANSE!

Denne gangen kan dere vinne tannblekepenn fra Tannblekingspenn.no. Leveringen var gjennom Nyttsmil, der du også kan finne annen tannbleking for de som ønsker det:-)
Jeg tenker å holde konkurransen en stund, for jeg håper det blir stor interesse!
Det er nemlig to personer som vil vinne!
Jeg har brukt blekepennen selv, og ser meg fornøyd. Ellers ville jeg ikke tatt det som en konkurranse der dere kan vinne. Vil du vil du vil du?

For å delta så skriver du en kommentar i kommentarfeltet. Så enkelt kan det gjøres!

cimg2466
Håper så mange som mulig vil bli med denne gangen:-)

NB! Husk å legge igjen mail adressen din om du ikke har blogg! Kan også sendes på mail om du ikke får det til her:)

AVSLUTTET!!!

Idas dans

idasdans1191252117I stad tok jeg turen innom skolens bok-mekka. Hvilken bok? IDAs DANS. Jeg har lest ca tretti sider eller noe nå, og tårene har trillet en gang allerede. Jeg får vondt inni meg. Har du lest den?

I tillegg leide jeg "Under en ny måne", altså Twilight 2 for filmfanatikerne. Tenkte jeg skulle begynne litt på den samtidig.

Jeg leser mest krim, og der går det mest i Mary Higgins Clark. Hva leser du mest av? Har du noen fine boktips? Føler for å la høsten omfavne meg med kalde kvelder under ullpledd og bok nå.

Nytt kamera

Jeg skal kjøpe meg et speilreflekskamera tenkte jeg! Har du noe forslag eller litt å fortelle om disse kameraene før jeg bestemmer meg for hvilket jeg skal ha? Jeg er skikkelig UPROFF på sånne kompliserte kameraer.. hjelp?
titteljpg484566g
Hallo..? Jeg spør om tips, jeg har ikke kjøpt, vil kjøpe, hvilket og hvor skal jeg kjøpe.

Test av selvbruning!

Jeg har laget et lignende innlegg før, men nå skal jeg vise dere nøyaktig hvilke selvbruningskremer som er å anbefale, og hvilke du kanskje ikke bør bruke. Når kreften kryper seg innpå for hver solariumsbesøk, kan det faktisk lønne seg å heller lukte litt kubæsj etter et aldri så lite bruk av en tykk, klissete krem.

1. Natusan Holiday skin body lotion
+
Gir en svak gylden farge, og passer til de som ikke er særlig brune fra før av.
+ Greit å begynne med om du ikke er vandt til å bruke slike kremer, for den lager ikke/svært lite skjolder om du påfører riktig.
+ Lukter ikke så altfor ille i forhold til mange andre selvbruninger
- Unødvendig om du allerede er ganske tanned. Da blir du nesten bare lysere
- Lukter fortsatt selvbruning
- Billig!
Terningkast: 3
img1210
Fåes kjøpt på kjedeklesbutikker

2. Loreal Nutri Bronze
+
Gir en drøy farge etter bare én gangs bruk
+ Billig
- Er veldig klissete og farger på klær flere dager etterpå
- Lukter dritt, og du blir orange om du bruker den mer enn en gang på kort tid
Terningkast: 2
img1213

3. Dior Bronze
+
Gir en pen og litt shimmering farge på huden
+ Tørker fort og er lett å påføre
- Lukter ikke godt i det hele tatt
- Dyr i pris!
Terningkast: 4+
img1212

4. Loreal Sublime Bronze self-tanning duo-wipes
+
Påføres som om du tar av sminke med våtserviett, dvs veldig lett
+ Lukter ikke grusomt
- Meen lukter fortsatt selvbruning (det var faktisk eneste som var minus på denne)
Terningkast: 5
img1217

5. Bronz'express Visage- face
+
Lovelovelove this!
+ Lukter mer eller mindre ingenting
+ Nydelig farge om du stresser før fest, du kan bare påføre 10 min før du tar på sminke!
- Veldig dyr
- Liten tube
Terningkast: 5/6
img1215
Fåes kjøpt på et skjønnhetsspa i Fredrikstad. Vet ikke om den finnes fler steder

Bruker du noen av disse?

Edit; Jeg trekker tilbake noen av terningkastene etter å ha funnet ut av hvilke som tester på dyr!

Svett

Flere som har lurt på det Absolutt tørr middelet jeg har skrevet om før. Nå tar jeg det igjen med bilder!
Det er altså en flaske du påfører som deodorant en gang i uken, som gjør at du ikke svetter noe som helst på flere dager. Du kan trene så mye du bare vil, men svetten kommer ikke til å komme fra underarmene dine i alle fall! Skal prøve å gi bruksanvisning så godt jeg kan:
1. Ikke barber deg på minst 48 timer før du påfører den, for da kommer det til å svi og stikke noe helt sinnsykt, i tillegg til at du blir veldig sår og vond etterpå.
2. Ta den på akkurat som en deodorant før du legger deg
3. Ha på en stor t skjorte om natten etter du har tatt den på, ellers kan det ødelegge tøyet
4. Vask av med klut eller såpe og vann med en gang du står opp dagen etter
5. Noen trenger vanlig deodorant i tillegg, så prøv deg ut
6. Tadaam, svetterfri uke!
img1195
img1197
Det er et produkt jeg er sinnsykt fornøyd med. Jeg svettet som ei purke i 13-15 års alderen, og denne har vært min frelse. Jeg kjøpte den i Sverige, så jeg er nå litt usikker på om de fører den i Norge. Spør på apoteket.
PS! Den kan også brukes på svette hender og føtter i tillegg til armhulene. Og husk at virkningen er forskjellig fra person til person, men den er verdt å prøve ut!
SMIL?

Marilyn Marilyn

Nå skal jeg legge meg. Bare sånn til alles info liksom.
Gleder meg ikke til i morgen.

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg fyller byliv og faenskap, men jeg lurer fælt på hvordan jeg skal feire dagen. Lokalfest har jeg dårlig erfaring med. Da blir det bare å løpe rundt og tørke spy for at ikke taket skal rase ned i løpet av natten, og at jeg deretter må betale en bedriten høy erstatning. Men hallo? Hadde jeg hatt festen hjemme, så hadde det vel blitt det samme opplegget.
"Fy deg Emilie, skam deg, knuste dere virkelig et helt glass?"
Toppen av herlighet hadde jo vært en overraskelsesfest. Men jeg tror ikke jeg har vært snill nok jente til det i år.
Dessuten er det ikke noe morsomt å måtte hinte til det selv, selvom det ikke skjer uansett. Nei, fy pessimist.

Blir vel jentevors. Kjæresten min bekymrer seg mye for mitt byliv til sommeren ettersom han er et halvt år yngre enn meg. hihi. Skal jeg la han nekte meg dra?

Nå har jeg forresten fått meg en søt marilyn sak til.
Marilynbildet har jeg forresten ikke fått hengt opp enda. Må innrømme jeg ikke er mye til handy..girl.
cimg1765

mmmmat

Bare sånn for å dokumentere at jeg faktisk spiser på ordentlig.
cimg1714
Hva er ditt favorittpålegg?

Want a shoegasm'?

 skoo
Personlig går jeg aldri i høye heler. Jeg er mer den jenta som sitter å beundrer alle andre trippe elegant rundt
på herligheter.

Utvalgte nettsteder med flotte sko:

www.forever21.com

Amerikansk kjede som fører veldig trendy sko og gode designkopier til lave priser. Har også klær og accessoirer.

Frakt avhenger av kjøpesummen, men starter på 240 norske kroner.


www.asos.com

Stor britisk nettbutikk med godt utvalg. Fører også klær, undertøy og accessoirer. Fører i tillegg kjente merker som MiuMiu og Acne. Rask levering.


www.nelly.com

Skandinaviske nettbutikk som leverer i Norge uten ekstra tilleggsutgifter. Fører flere andre merker i tillegg til Nelly Shoes.

Frakt koster 39 kroner per bestilling.


www.heels.com

Oversiktelig amerikansk nettbutikk med stort utvalg. Fører merker som Betsey Johnson, Steve Madden, Christian Lacroix, Marc by Marc Jacobs, L.A.M.B, Pucci og Nine West.


www.designershoes.com

Her finner du alt fra veganske pumps til brudesko. Fører også sko i store størrelser.

Frakt koster fra 250 kroner og oppover.


www.shoe-shop.com

Europas største skobutikk på nett. Her finner du sko fra Diesel, Hunter, Keds, Miss Sixty, og Camper.

Frakt koster 180 norske kroner.

www.net-a-porter.com

Britisk nettsted som fører sko fra de mest eksklusive merkene som Lanvin, Christian Louboutin, Balmain, Givenchy og Marc Jacobs.

Frakt koster fra 190 norske kroner og oppover.

www.theoutnet.com

Net-a-porters egen outlet-butikk på nett. Åpner i april.

Forrige sesongs designersko selges her med opptil 70 prosent avslag.


(Når sant skal sies, har jeg ikke kjøpt noe fra nettsidene selv, men likte de,og fant linkene her.)

Ellers, har jeg fått meg en ny favorittblogg som sikkert alle andre har sett før. Det er en jente/dame fra Calefornia som går ved bloggnavn; fashiontoast. Smakebiter verdt å smake på;
img1601
Kjøper du sko på nettet?

Shoe me

uten jf

Anbefalinger og kanskje ikke

Det skal ikke bli en sånn reklame strøm for produsentene, men jeg vil gjerne vise dere to ja og nei produkter
jeg bruker/har brukt.
benzoylperoxidegel
Det første er Basiron. En liten tube med krem for kviser. Du får kjøpt den på apoteket uten resept.
Fordel: Stor forbedring med tanke på mindre kviser og renere hud
Ulempe: Bruker du den for ofte, kan det bli tydelig bleke pigmentflekker der du har hatt kremen.
Konklusjon: Selv om jeg til tider kan se ut som en omvendt danmaltiner av flekkene, pleier de å gå vekk igjen. Dessuten vil jeg heller satse på litt små flekker som kan dekkes over, enn kuler like store som nesa.
JA takk Basiron

4581772dpi
Det andre produktet er en hårkur fra Gliss. Du får kjøpt den på H&M blandt annet.
Fordeler: Håret er veldig lett å gre gjennom etterpå, det lukter superdigg og det kjennes glatt.
Ulemper: Håret blir utrolig fort fett, vanskelig å føne det fort tørt om du stresser, vanskelig å fordele i håret
og har en rar konsistens.
Konklusjon: Jeg kjøpte den fordi jeg ble rådet til å kure håret, så uten å tenke særlig mer over det kjøpte jeg den første
og billigste. Den fungerer nok bra på enkelte, men på mitt tykke og halvlange hår blir det bare rart.
Nei takk Gliss..

Ikke glem spørsmålsrunden

Gull og grønne skoger

Jeg tar meg et lite overfladisk øyeblikk igjen.
reminder bling christian audigier gold a
Caps fra Christian Audigier
102deadweightsand
Pc veske fra Deadweight
cimg6983
Ed hardy bikini
1041pink
Rosa birkin bag
blueberryphone

BLACKberry telefon.

Emilie

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå
Emilie Flatner

Emilie Flatner

19, Fredrikstad

Blogg. Interiør. Dagbok. Brev meg emiliefpedersen@hotmail.com personer leser bloggen akkurat nå

Kategorier

Arkivhits